adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-03-25

08:10
Δεν θέλω να σε βγάλω από το όνειρο σου αλλά αυτό δεν υπάρχει σαν στοιχείο της ανθρωπότητας από την στιγμή που δημιουργήθηκε..ονειρεύομαι μια ανθρωπότητα απαλλαγμένη από θρησκείες-παραμύθια και τσαρλατάνους που τάζουν παραδείσους. μάλλον ζω σε λάθος εποχή.
Οποτε μάλλον θα πρέπει να αποδεχτείς την ανθρώπινη φύση και όχι ότι ζεις σε λαθος εποχή .
Ακόμα και στη ανθρωπινη οντότητα σου μπορείς να επιλέξεις την μοναχική ζωή πάνω σε μια βουνοκορφή φτιάχνοντας το επίγειο παράδεισο σου .
Όλα γίνονται αρκεί να μπορείς να τα κάνεις

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-03-25

09:27
Ο Νόμος περί βλασφημίας έχει καταργηθεί, ναι. Ο αντιρατσιστικός νόμος τού 2014, δεν πιάνεται ; Κάτι λέει για τη θρησκεία κι εκεί...Ελα ρε φιλε θα τους κανεις ντα;Μηπως θα φερεις και τον κλασιδιαρη; Για μαζεψου αγαπουλα.Και ταλεω εγω που ειπα οτι ειναι τερατουργημα..ΚΑΙ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ..αλλα σεμνα και σοβαρεψου.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟς ΠΕΡΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΙΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.Τις απειλες σου αλλου.
Οσο για το ουγκανο βολευτη της νικης...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΑΙ ΚΙΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

15-03-25

09:32
Για πες εσυ..τι λεει;Και δεν ξερω αν μπερδευειες τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ με τον ρατσισμο...οεο;Ο Νόμος περί βλασφημίας έχει καταργηθεί, ναι. Ο αντιρατσιστικός νόμος τού 2014, δεν πιάνεται ; Κάτι λέει για τη θρησκεία κι εκεί...
Για βαλε μιυ λοιπον ΕΣΥ εδω,,τι λεει; Να το δουμε;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-03-25

09:42
Θεωρώ ότι δεν μπέρδεψα κάτι...Για πες εσυ..τι λεει;Και δεν ξερω αν μπερδευειες τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ με τον ρατσισμο...οεο;
Παρέθεσες, παραπάνω, το σημείο που είχε γράψει : Κομμένα κάπου εδώ το κόπρισμα και η ασέβεια στην θρησκεία μας...
Σε αυτό του απάντησες, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο νόμος περί βλασφημίας έχει συνταγματικά καταργηθεί...Κι εγώ σου λέω : Συμφωνώ. Αλλά ο Ν. 4285/2014 δεν αναφέρει, μεταξύ άλλων, σεβασμό στη θρησκεία ;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

15-03-25

10:01
Νόμος 4285/2014 (Αντιρατσιστικός Νόμος)
Το κομμάτι που αναφέρεται η θρησκεία:
1. Ρατσιστικά εγκλήματα λόγω θρησκευτικών διαφορών: Όταν εγκλήματα διαπράττονται λόγω της θρησκείας κάποιου, όπως επιθέσεις ή διακρίσεις κατά θρησκευτικών ομάδων.
2. Προστασία θρησκευτικών μειονοτήτων: Η προστασία ατόμων που ανήκουν σε θρησκευτικές μειονότητες από διακρίσεις και ρατσιστική βία.
3. Ποινικές κυρώσεις για διακρίσεις λόγω θρησκείας: Καταδικάζει τη διάδοση ρητορικής ή ιδεών που ενθαρρύνουν τη μισαλλοδοξία λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Οπότε καταπιείτε καλά την Συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της έκφρασης και φτάνει με τα κλάματα κάθε 3 και λίγο.
Λογοκρισία στην τέχνη δε θα υπάρξει ποτέ.
1. Ρατσιστικά εγκλήματα λόγω θρησκευτικών διαφορών: Όταν εγκλήματα διαπράττονται λόγω της θρησκείας κάποιου, όπως επιθέσεις ή διακρίσεις κατά θρησκευτικών ομάδων.
2. Προστασία θρησκευτικών μειονοτήτων: Η προστασία ατόμων που ανήκουν σε θρησκευτικές μειονότητες από διακρίσεις και ρατσιστική βία.
3. Ποινικές κυρώσεις για διακρίσεις λόγω θρησκείας: Καταδικάζει τη διάδοση ρητορικής ή ιδεών που ενθαρρύνουν τη μισαλλοδοξία λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Οπότε καταπιείτε καλά την Συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της έκφρασης και φτάνει με τα κλάματα κάθε 3 και λίγο.
Λογοκρισία στην τέχνη δε θα υπάρξει ποτέ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

15-03-25

10:02
Οι νόμοι δεν μου λένε τίποτα. Ούτε αυτός για τα θρησκευτικά σύμβολα ούτε ο αντιρατσιστικός, ο οποίος είναι κατάπτυστος, αντεθνικός και βγήκε φωτογραφικά για λάθρο, ΛΟΑΤΚΙ κοκ. Βέβαια αν κάποιος προσβάλει θρησκευτικό σύμβολο του Ισλάμ, εννοείται ότι θα πιαστεί σαν ρατσιστική επίθεση ενώ αν κάνεις κάτι σε αντίστοιχο του Χριστιανισμού, δεν τρέχει κάστανο.Για πες εσυ..τι λεει;Και δεν ξερω αν μπερδευειες τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ με τον ρατσισμο...οεο;
Βέβαια για αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται νόμοι, αλλά να είσαι έστω και λίγο άνθρωπος. Πρέπει να είσαι απόλυτα τελειωμένος για να προσβάλεις συνειδητά κάτι που είναι ιερό για άλλους. Ακόμα δηλαδή κι εγώ, που λέω όσα λέω για το Ισλάμ, ποτέ δεν θα προσέβαλλα τη Μέκκα, το Κοράνι, τον Μωάμεθ ή κάποιο ιερό σύμβολο τέλος πάντων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τον ξέρουμε τον ξεφτιλισμένο νόμο σας και ότι είναι φωτογραφικός. Το γράφω και στο παραπάνω μήνυμα.Νόμος 4285/2014 (Αντιρατσιστικός Νόμος)
Κάτσε να το βάλω και από τα λοβοτομημέν@ της rosa:Λογοκρισία στην τέχνη δε θα υπάρξει ποτέ.

Σκιτσογράφος "τρώει" άκυρο από το Comicdom Athens λόγω εθνικιστικών έργων - Rosa.gr
To 17ο Comicdom CON Athens δεν επέτρεψε στον σκιτσογράφο Κωνσταντίνο Παππά να συμμετάσχει στο φεστιβάλ, εξαιτίας των εθνικιστικών έργων του.

Εκτός όταν η «τέχνη» αφορά σε λάθρο, ΛΟΑΤΚΙ και κάθε υπαρκτή ή ανύπαρκτη μειονότητα. Εκεί γίνεστε ιερά εξέταση.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

15-03-25

10:10
Οι νόμοι δεν μου λένε τίποτα. Ούτε αυτός για τα θρησκευτικά σύμβολα ούτε ο αντιρατσιστικός, ο οποίος είναι κατάπτυστος, αντεθνικός και βγήκε φωτογραφικά για λάθρο, ΛΟΑΤΚΙ κοκ. Βέβαια αν κάποιος προσβάλει θρησκευτικό σύμβολο του Ισλάμ, εννοείται ότι θα πιαστεί σαν ρατσιστική επίθεση ενώ αν κάνεις κάτι σε αντίστοιχο του Χριστιανισμού, δεν τρέχει κάστανο.
Βέβαια για αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται νόμοι, αλλά να είσαι έστω και λίγο άνθρωπος. Πρέπει να είσαι απόλυτα τελειωμένος για να προσβάλεις συνειδητά κάτι που είναι ιερό για άλλους. Ακόμα δηλαδή κι εγώ, που λέω όσα λέω για το Ισλάμ, ποτέ δεν θα προσέβαλλα τη Μέκκα, το Κοράνι, τον Μωάμεθ ή κάποιο ιερό σύμβολο τέλος πάντων.
Μας έχουν πρήξει τ αρχιδια με την νηστεία τους και την προπαγάνδα τους. Ακόμα και σε κάποια σχολεία έχουν επιβάλλει το σπάσιμο της νηστείας το βράδι και υποχρεωτικές παύσεις στον αθλητισμό (βλ ποδόσφαιρο).
Εκεί οι αριστερές κότες μοκο ομως. Οταν βρίσκουν τον αδύνατο τον πατάνε. Οταν είναι ν αντισταθούν όμως στην βιαιότητα και εξαναγκασμό μιας συγκεκριμένης θρησκείας (που παρεπιπτόντως στοχοποιεί και κόβει κεφάλια αν χρειαστεί), εκεί το βουλώνουν.
Κάποτε η αριστερά είχε ιδέες , σήμερα έχει μαζέψει κάθε βλακοθεωρια και κάθε ανωμαλιαρη μ επιλεκτική ευαισθησία να τσιρίζει εναντίον του αθώου, ενώ ο βιαστής συνεχίζει την δουλειά του.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-03-25

10:11
Ούτε κλάματα, ούτε τίποτα...
Στο Άρθρο 1 του Ν. μιλά για διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία....
Αυτό, στα μάτια τα δικά μου, μεταφράζεται ως σεβασμός και στη θρησκεία μου...
Στο Άρθρο 1 του Ν. μιλά για διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία....
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

15-03-25

10:13
Ούτε κλάματα, ούτε τίποτα...
Οι νόμοι ισχύουν όταν μας συμφέρουν.
Ελευθερία της τέχνης αποτελούν και οι καρικατούρες του μωαμεθ. Εχεις αντιληφθεί ποτέ κανέναν αριστερό να ειρωνεύεται τον Μωαμεθ ή να δημοσιεύει καρικατούρες του;
Προφανώς εκεί ο νόμος περί ελευθερίας της τεχνης δεν βρίσκει εφαρμογή.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

15-03-25

10:20
Ναι..δεν μου λες τι λεει ο νομος..δεν ειμαι υποχρεωμενη να χανω χρονο γκουγκλαρωντας για ηλιθιοτητες..εχουμε κ δουλειες ΑΛΛΑ αφου επικαλεισε τον νομο..λεει πουθενα οτι οταν προσβαλλεται το θρησκευτικο συναισθημα των χριστιανων..ΠΑΡΤζΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ?Θεωρώ ότι δεν μπέρδεψα κάτι...
Παρέθεσες, παραπάνω, το σημείο που είχε γράψει : Κομμένα κάπου εδώ το κόπρισμα και η ασέβεια στην θρησκεία μας...
Σε αυτό του απάντησες, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο νόμος περί βλασφημίας έχει συνταγματικά καταργηθεί...Κι εγώ σου λέω : Συμφωνώ. Αλλά ο Ν. 4285/2014 δεν αναφέρει, μεταξύ άλλων, σεβασμό στη θρησκεία ;
ΟΧΙ...ΤΙ συζηταμε λοιπον?
Οταν επικαλεισε τον νομο θα τον επικαλεισε για ολα..οκ καρδουλα μου?
Πρωτη ειπα οτι αυτα τα εργα δεν θα επρεπε να ειναι στην εθν πιν ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΤΕΧΝΗ.Ασχετα απο τα θρησκευτικα πιστευω του καθενος
Απο εκει κ περα οποιος θιγεται να πραξει ρα νομιμα ή να μην τα βλεπει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ..Κ ΑΠΑ ΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΜΙΕΣ ΠΙΥ ΕΛΕΓΕ Κ ΚΥΡ ΗΛΙΑΣ ΟΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΥΓΚΑΝΟ..ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
Οποιος λοιπον επιδοκιμαζει ουγκανες πραξεις ειναι κ αυτος ουγκανος κ στη σπηλια του..απλα πραγματακια λεω.
Παω τωρα να κανω καμια σοβαρη δουλεια
Φιλουμπες
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

15-03-25

10:20
Γιατί, πιστεύεις ότι τρέφουν κάποια αγάπη για τους λάθρο; Μίσος προς τον Χριστιανισμό και την παράδοση έχουν και το βγάζουν σε κάθε ευκαιρία, υποστηρίζοντας ό,τι είναι ενάντια των πιστεύω μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ουσιαστικά δεν έχουν δικές τους πεποιθήσεις, όλα τους τα πιστεύω είναι «αντί». Αντιρατσισμός, αντιφασισμός και αποδόμηση. Είναι μόνο χάος και καταστροφή, απεχθάνονται και μισούν τη δημιουργία.Εκεί οι αριστερές κότες μοκο ομως. Οταν βρίσκουν τον αδύνατο τον πατάνε. Οταν είναι ν αντισταθούν όμως στην βιαιότητα και εξαναγκασμό μιας συγκεκριμένης θρησκείας (που παρεπιπτόντως στοχοποιεί και κόβει κεφάλια αν χρειαστεί), εκεί το βουλώνουν.
Κι όσον αφορά στην τέχνη, ξανά μία το εξαιρετικό του Watson:
Modern (or conceptual) art isn't art at all. It's one big circlejerk of pretentious twats, trying to make themselves look sophisticated by ascribing meaning to something that's completely meaningless.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

15-03-25

10:24
Όταν η «τέχνη» προσβάλει το Ισλάμ, LGBT, μαύρους και γενικά minorities, τότε ξεκινάμε το ρατσιστικό παραλήρημα και κάνουμε cancel τον καλλιτέχνη.
Όταν η «τέχνη» προσβάλει λευκούς, τα Εθνικά σύμβολα, και τον Χριστιανισμό. Εκεί ξεκινάει το παραλήρημα για ελευθερία της τέχνης, με παράθεση σχετικών νόμων.
Όταν η «τέχνη» προσβάλει λευκούς, τα Εθνικά σύμβολα, και τον Χριστιανισμό. Εκεί ξεκινάει το παραλήρημα για ελευθερία της τέχνης, με παράθεση σχετικών νόμων.
amarelia
Περιβόητο μέλος

15-03-25

10:25
Μη μου βάζεις rosa, δεν με εκφράζει το σαιτ/κίνημα.Οι νόμοι δεν μου λένε τίποτα. Ούτε αυτός για τα θρησκευτικά σύμβολα ούτε ο αντιρατσιστικός, ο οποίος είναι κατάπτυστος, αντεθνικός και βγήκε φωτογραφικά για λάθρο, ΛΟΑΤΚΙ κοκ. Βέβαια αν κάποιος προσβάλει θρησκευτικό σύμβολο του Ισλάμ, εννοείται ότι θα πιαστεί σαν ρατσιστική επίθεση ενώ αν κάνεις κάτι σε αντίστοιχο του Χριστιανισμού, δεν τρέχει κάστανο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τον ξέρουμε τον ξεφτιλισμένο νόμο σας και ότι είναι φωτογραφικός. Το γράφω και στο παραπάνω μήνυμα.
Κάτσε να το βάλω και από τα λοβοτομημέν@ της rosa:
![]()
Σκιτσογράφος "τρώει" άκυρο από το Comicdom Athens λόγω εθνικιστικών έργων - Rosa.gr
To 17ο Comicdom CON Athens δεν επέτρεψε στον σκιτσογράφο Κωνσταντίνο Παππά να συμμετάσχει στο φεστιβάλ, εξαιτίας των εθνικιστικών έργων του.www.rosa.gr
Εκτός όταν η «τέχνη» αφορά σε λάθρο, ΛΟΑΤΚΙ και κάθε υπαρκτή ή ανύπαρκτη μειονότητα. Εκεί γίνεστε ιερά εξέταση.
Και σχετικά με αυτά έχω απαντήσει και προηγουμένως, δεν θα έπρεπε να λογοκριθούν επίσης.
Βέβαια είναι ασαφές λίγο γιατι με τον εν λόγω νόμο μπορεί να θεωρηθούν πως προάγουν βία και κάνουν προπαγάνδα. Αυτή είναι η διαφορά για την οποία λυσσάτε γιατι δεν αφήνουμε ελεύθερα να κράζετε lgbtq και μαύρους που λέει ο άλλος πανω
Και σε αυτή τη περίπτωση τα έργα του τύπου με τα χριστιανικά σύμβολα δεν το κάνουν αυτό.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-03-25

10:26
Ήμουν απόλυτα σαφής, σε τί αναφέρθηκα. Και το ξέρεις...Και αυτό ήταν ο σεβασμός σε αυτό που πιστεύω. Που κατοχυρώνεται, τελικά...Ναι..δεν μου λες τι λεει ο νομος..δεν ειμαι υποχρεωμενη να χανω χρονο γκουγκλαρωντας για ηλιθιοτητες..εχουμε κ δουλειες ΑΛΛΑ αφου επικαλεισε τον νομο..λεει πουθενα οτι οταν προσβαλλεται το θρησκευτικο συναισθημα των χριστιανων..ΠΑΡΤζΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ?
ΟΧΙ...ΤΙ συζηταμε λοιπον?
Οταν επικαλεισε τον νομο θα τον επικαλεισε για ολα..οκ καρδουλα μου?
Πρωτη ειπα οτι αυτα τα εργα δεν θα επρεπε να ειναι στην εθν πιν ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΤΕΧΝΗ.Ασχετα απο τα θρησκευτικα πιστευω του καθενος
Απο εκει κ περα οποιος θιγεται να πραξει ρα νομιμα ή να μην τα βλεπει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ..Κ ΑΠΑ ΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΜΙΕΣ ΠΙΥ ΕΛΕΓΕ Κ ΚΥΡ ΗΛΙΑΣ ΟΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΥΓΚΑΝΟ..ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
Οποιος λοιπον επιδοκιμαζει ουγκανες πραξεις ειναι κ αυτος ουγκανος κ στη σπηλια του..απλα πραγματακια λεω.
Παω τωρα να κανω καμια σοβαρη δουλεια
Φιλουμπες
Δεν επικρότησα την πράξη τού βουλευτή. Μην τα γυρίζεις....Μίλησε για σεβασμό, μίλησες για κατάργηση νόμου περί βλασφημίας. Σε αυτό και μόνο απάντησα.
Νομικός δεν είμαι. Με το φτωχό μου το μυαλό, όμως, θεωρώ ότι ο σεβασμός και στη δική μου τη θρησκεία (πρέπει να) είναι δεδομένος...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-03-25

10:26
Να πω την κακία μου;
Εψαχνε μάλλον τρόπο για να φανεί σχετικος ο βουλευτής της Νικης (που και μονο απο τον τονο της φωνης του καταλαβαινεις πόσο φεύγα δείχνει) τώρα που το κόμμα φλερτάρει με το εκτός βουλής που είπε να πάρει τις 10 μερες δημοσιότητάς του (και πολλές λεω).
Όταν ήταν φρέσκιοι, πλατούλα στην Νουδούλα. Τωρα θυμηθηκαν την Παναγία.
Είναι τόσο αίσχος οι εικόνες καλλιτεχνικά, που και δημοσιότητα τους έδωσε. Πιο ευκολα θα χαν πεθανει στην αφάνεια.
Μεταξυ μας τωρα, η Νουδούλα και όσοι την στηρίζουν, έφτιαξε αυτο το νομο κομμενο και ραμμενο στα μετρα των αλληλέγγυων και ευαισθητων και δεν προέβλεψε την ίδια μισαλλοδοξια εναντιον του Χριστιανισμού που ειναι και επικρατουσα θρησκεια στην Ελλάδα.
Γιατί όλοι γνωρίζουν τη σχέση μεταξυ αντιφάδων και αριστερών με Ισλαμ, όλοι τους ίδιους μπαμπάδες ή φίλους έχουν. Κι αμα τολμήσει και προσβάλλει κανένας τους μουσεντερούς, βγαίνει λεπίδι δεν πάνε στα καλά τους, ενω ο Χριστιανισμός έχει γίνει το φλομπερμαν του καναπέ, μια θρησκεία για κατι γριές και κατι οικουμενιστές αγαπούληδες "ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΕΓΩ: ΝΑ ΚΟΥΤΕ!" που γυριζουν και το άλλο μάγουλο, έχοντας ξεχάσει τις ενδοξες εποχές των Σταυροφοριών και του Deus Vult.
Εψαχνε μάλλον τρόπο για να φανεί σχετικος ο βουλευτής της Νικης (που και μονο απο τον τονο της φωνης του καταλαβαινεις πόσο φεύγα δείχνει) τώρα που το κόμμα φλερτάρει με το εκτός βουλής που είπε να πάρει τις 10 μερες δημοσιότητάς του (και πολλές λεω).
Όταν ήταν φρέσκιοι, πλατούλα στην Νουδούλα. Τωρα θυμηθηκαν την Παναγία.
Είναι τόσο αίσχος οι εικόνες καλλιτεχνικά, που και δημοσιότητα τους έδωσε. Πιο ευκολα θα χαν πεθανει στην αφάνεια.
Μεταξυ μας τωρα, η Νουδούλα και όσοι την στηρίζουν, έφτιαξε αυτο το νομο κομμενο και ραμμενο στα μετρα των αλληλέγγυων και ευαισθητων και δεν προέβλεψε την ίδια μισαλλοδοξια εναντιον του Χριστιανισμού που ειναι και επικρατουσα θρησκεια στην Ελλάδα.
Γιατί όλοι γνωρίζουν τη σχέση μεταξυ αντιφάδων και αριστερών με Ισλαμ, όλοι τους ίδιους μπαμπάδες ή φίλους έχουν. Κι αμα τολμήσει και προσβάλλει κανένας τους μουσεντερούς, βγαίνει λεπίδι δεν πάνε στα καλά τους, ενω ο Χριστιανισμός έχει γίνει το φλομπερμαν του καναπέ, μια θρησκεία για κατι γριές και κατι οικουμενιστές αγαπούληδες "ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΕΓΩ: ΝΑ ΚΟΥΤΕ!" που γυριζουν και το άλλο μάγουλο, έχοντας ξεχάσει τις ενδοξες εποχές των Σταυροφοριών και του Deus Vult.
amarelia
Περιβόητο μέλος

15-03-25

10:30
Μπράβο, αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ μολις το είχα δειΕψαχνε μάλλον τρόπο για να φανεί σχετικος ο βουλευτής της Νικης (που και μονο απο τον τονο της φωνης του καταλαβαινεις πόσο φεύγα δείχνει) τώρα που το κόμμα φλερτάρει με το εκτός βουλής που είπε να πάρει τις 10 μερες δημοσιότητάς του (και πολλές λεω).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-03-25

10:34
Ε ναι, μπορει να απέχουμε στην ιδεολογία, αλλα αμα το μυαλό λειτουργεί, λειτουργεί.Μπράβο, αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ μολις το είχα δει
Να ξεμουνιαστούμε για τις διαφορές μας αλλά να υπάρχει ένα νόημα, όχι να πανε να μας πιάσουν και μαλάκες τωρα.
paskmak
Διάσημο μέλος

15-03-25

10:34
Να πω την κακία μου;
έχοντας ξεχάσει τις ενδοξες εποχές των Σταυροφοριών και του Deus Vult.
Καλα έκανε και δεν έχει σημασία για ποιο λόγο το έκανε. Η προσβολή στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού- είτε αρχαίου παγανιστικού είτε χριστιανικού- πρέπει να διώκεται με κάθε τροπο.
Το γελοίο είναι ότι οι γνωστοί αριστερουληδες επιχειρηματολογούν επι λαθος βασεως: οι εποχές deus vult έχουν τελειώσει για τους χριστιανούς από καιρο , ενώ γι το Ισλάμ αποτελούν πάντοτε επικαιρότητα , λόγω της πολεμικής και μισαλλόδοξης φύσεως του πυρήνα του δόγματος τους, από τότε που κατασκευάστηκε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

15-03-25

10:37
Βρε δε διαφωνώ, αλλά βουλευτής εισαι, κανε μια πρόταση για τροποποιηση του αντιρατσιστικου και υπερ των χριστιανών αφου τοσο κοπτεσαι για την Παναγία.Καλα έκανε και δεν έχει σημασία για ποιο λόγο το έκανε. Η προσβολή στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού- είτε αρχαίου παγανιστικού είτε χριστιανικού- πρέπει να διώκεται με κάθε τροπο.
Καμια συμφωνια σε κανενα νομοσχεδιο με τη ΝΔ (ακομα και ασχετα) μεχρι να συμπεριλαβει ο αντιρατσιστικος οτιδηποτε ελληνικο και χριστιανικο. Ολοι ισοι απεναντι στο νομο.
Αλλα οχι, τη φαντασμαγορική λύση επέλεξε. Ακόμα και να εξυπηρετεί τις ιδέες μου, αν εγινε με λαθος κινητρο, θα με βρει απέναντι. Δε μπορω να παθιαζομαι με κουτοχορτο.
Μπηκανε απο το πουθενα ποιος ξερει πως και βουζωσανε στις καρεκλες, κανανε και κανα δυο πλατες σε νομοσχεδια της ΝΔ και ξαφνικα οταν πιασανε το 3% προς τα κατω ξυπνησε ο σταυροφορος μεσα τους.
Οχι ρε κερατά τωρα θα βγεις εκτος βουλης.
paskmak
Διάσημο μέλος

15-03-25

10:52
Βρε δε διαφωνώ, αλλά βουλευτής εισαι, κανε μια πρόταση για τροποποιηση του αντιρατσιστικου και υπερ των χριστιανών αφου τοσο κοπτεσαι για την Παναγία.
Καμια συμφωνια σε κανενα νομοσχεδιο με τη ΝΔ (ακομα και ασχετα) μεχρι να συμπεριλαβει ο αντιρατσιστικος οτιδηποτε ελληνικο και χριστιανικο. Ολοι ισοι απεναντι στο νομο.
Αλλα οχι, τη φαντασμαγορική λύση επέλεξε. Ακόμα και να εξυπηρετεί τις ιδέες μου, αν εγινε με λαθος κινητρο, θα με βρει απέναντι. Δε μπορω να παθιαζομαι με κουτοχορτο.
Μπηκανε απο το πουθενα ποιος ξερει πως και βουζωσανε στις καρεκλες, κανανε και κανα δυο πλατες σε νομοσχεδια της ΝΔ και ξαφνικα οταν πιασανε το 3% προς τα κατω ξυπνησε ο σταυροφορος μεσα τους.
Οχι ρε κερατά τωρα θα βγεις εκτος βουλης.
Ε τι περιμενεισ. Στην χώρα αυτή η πλειοψηφία Των λεγόμενων πατριωτών είναι απλά πατριδοκάπηλοι τυχοδιώκτες.
Οι πραγματικοί πατριώτες σ αυτό το κράτος , είχαν είτε δολοφονηθεί , είτε καταλήξει σε μπουντρούμια, ώσπου να σαπίσουν μέχρι θανάτου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Scandal
- Debugging_Demon
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- ROM32
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Memetchi
- synthnightingale
- taketrance
- giannhs2001
- bibliofagos
- Ilma
- Libertus
- fockos
- MarcoReus
- back2967
- Εριφύλη
- Joji
- iew
- pinkheart
- louminis
- thodoris_eng
- touvlo
- A350
- vasilis123321
- Μήτσος10
- chester20080
- Unboxholics
- J.Cameron
- globglogabgalab
- AN.PA
- Hased Babis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.