Βουλευτής της «Νίκης» σε αμόκ κατέστρεψε «βλάσφημες» εικόνες στην Εθνική Πινακοθήκη

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Υπάρχει εστω και ένας από σας που δοθείσης της απέχθεια ς που σας( μας)δημιουργουν τα ακαλαισθητα έργα, θα έμπαινε στην Πινακοθήκη για να τα κάνει λαμπόγυαλο;

Ε;;;υποθέτω πως οχι. Τι είχε δλδ αυτός τόνους μαγκιάς που ξεχειλίζει και έκανε ο, τι θα εξεφραζε το μέσο πιστό;

Ας ασχοληθεί ο καθένας με την ψυχή του ( εκεί είναι η ουσία) και ας αφήσει τα drama queen επικοινωνιακου εντυπωσιασμού.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Υπάρχει εστω και ένας από σας που δοθείσης της απέχθεια ς που σας( μας)δημιουργουν τα ακαλαισθητα έργα, θα έμπαινε στην Πινακοθήκη για να τα κάνει λαμπόγυαλο;

Ε;;;υποθέτω πως οχι. Τι είχε δλδ αυτός τόνους μαγκιάς που ξεχειλίζει και έκανε ο, τι θα εξεφραζε το μέσο πιστό;

Ας ασχοληθεί ο καθένας με την ψυχή του ( εκεί είναι η ουσία) και ας αφήσει τα drama queen επικοινωνιακου εντυπωσιασμού.
Σαν αριστερή αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα, ότι δηλαδή η αριστερίλα έχει κατακλύσει τη χώρα σε τέτοιο βαθμό που επιτίθεται κατά της πλειοψηφίας, κατά των ιερών μας θεσμών και παραδόσεων. Η αντίδραση (ειλικρινής ή μη, δεν έχει σημασία) είναι λόγω της συσσώρευσης του εκνευρισμού μας τόσα χρόνια, γιατί προωθούνται συγκεκριμένα πράγματα που είναι ενάντια στα πιστεύω μας. Αυτό είναι το κατεστημένο σας από το 1974 και μετά και είναι απεχθές.

Στην ερώτησή σου, προσωπικά όχι, δεν θα πήγαινα στην Εθνική πινακοθήκη να τα κάνω λαμπόγυαλο. Αλλά αν έβλεπα κάποιον μπροστά μου να σπάει μια εικόνα του Χριστού μας ή της Παναγίας μας εκεί, ναι, δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδρούσα. Αλλά ξέρω ότι θα είχα κάθε λόγο να το κάνω και θα ήταν δίκαιη οργή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Αλλά αν έβλεπα κάποιον μπροστά μου να σπάει μια εικόνα του Χριστού μας ή της Παναγίας μας εκεί, ναι, δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδρούσα. Αλλά ξέρω ότι θα είχα κάθε λόγο να το κάνω και θα ήταν δίκαιη οργή.
Πω πω ναι, εκει θα του γαμούσα τη μάνα κι εγω.

Αλλα μου κανει εντυπωση και κατι άλλο. Το παπαδαριο και η Ιερα Συνοδος ειχε βγαλει καμια διαμαρτυρια πριν τα κανει λαμπογυαλο ο βουλευτης ή τους περασε κατω απο τη μύτη τους αυτο στην Πινακοθηκη;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.829 μηνύματα.
Η "δίκαιη οργή" έχει τη θέση της στην ψυχή του κάθε φασιστοταλιμπάν. Όλοι το δίκιο με το μέρος τους έχουνε γι' αυτό σφαζόμαστε μια ζωή. Το θέμα είναι να κρατήσεις ανάστημα και να δεις πίσω από την πράξη.

Όπως μια σημαία είναι ένα πανί που το ράβει η ράφτρα, το ίδιο είναι και μια εικόνα, ένα ξύλο που το μπογιαντίζει ένας ζωγράφος. Τα σύμβολα είναι αναπαραστάσεις του φαντασιακού, πίσω τους κρύβεται μια αληθινή ζωή ανθρώπων χαμένων ή αδικημένων.

Μπορείς να λυπηθείς, να στεναχωρηθείς για μια καμμένη εικόνα αλλά να οργιστείς γιατί; Ο ίδιος ο Χριστός έλεγε, "πατέρα συγχώρα τους, δεν ξέρουν τι κάνουν"...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Πω πω ναι, εκει θα του γαμούσα τη μάνα κι εγω.

Αλλα μου κανει εντυπωση και κατι άλλο. Το παπαδαριο και η Ιερα Συνοδος ειχε βγαλει καμια διαμαρτυρια πριν τα κανει λαμπογυαλο ο βουλευτης ή τους περασε κατω απο τη μύτη τους αυτο στην Πινακοθηκη;
Αυτό, και μετά τα όσα έγιναν:
«Εξ αφορμής της εκθέσεως έργων ζωγραφικής με τίτλο «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου – Ενδιάμεσος Χώρος», η οποία φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη, η ΔΙΣ εξέφρασε την λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων της εν λόγω εκθέσεως και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση»

Θα πράξουν λέει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση. Στην οποία Ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε να κλείσουν τις Εκκλησίες επί κόβιντ και να κάνουμε Πάσχα δέκα η ώρα (τι ώρα μας είχαν πει οι ξεφτίλες, δεν θυμάμαι). Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην ιεραρχία της Εκκλησίας, τόσο πιο μεγάλη βρωμιά βλέπεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Η "δίκαιη οργή" έχει τη θέση της στην ψυχή του κάθε φασιστοταλιμπάν. Όλοι το δίκιο με το μέρος τους έχουνε γι' αυτό σφαζόμαστε μια ζωή. Το θέμα είναι να κρατήσεις ανάστημα και να δεις πίσω από την πράξη.

Όπως μια σημαία είναι ένα πανί που το ράβει η ράφτρα, το ίδιο είναι και μια εικόνα, ένα ξύλο που το μπογιαντίζει ένας ζωγράφος. Τα σύμβολα είναι αναπαραστάσεις του φαντασιακού, πίσω τους κρύβεται μια αληθινή ζωή ανθρώπων χαμένων ή αδικημένων.

Μπορείς να λυπηθείς, να στεναχωρηθείς για μια καμμένη εικόνα αλλά να οργιστείς γιατί; Ο ίδιος ο Χριστός έλεγε, "πατέρα συγχώρα τους, δεν ξέρουν τι κάνουν"...
Ασε μας ρε μπαραφερνάλια ασούμε που κουοταρεις και Χριστό για να ενισχυσεις την ιδεα οτι ο ντιρλανταντά της Νικης που μπήκε και τα σπασε για να παρει κανα 1% το κομμα του, ειναι ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ με τη ροζ σημαια απο την κουκλίτσα που σου άρεσε, που δεχθηκε ειρηνικες διαμαρτυρίες (και ουχι κομματικές, ούτε ουγκα τσακα σπασιματα).

Για να μας πεις τι, ότι ετσι ειναι οι φασίστες. Ο τρελός με το λαστιχάκι που παντού έβλεπε πασόκους στο ανέκδοτο.

Αυτό, και μετά τα όσα έγιναν:
«Εξ αφορμής της εκθέσεως έργων ζωγραφικής με τίτλο «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου – Ενδιάμεσος Χώρος», η οποία φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη, η ΔΙΣ εξέφρασε την λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων της εν λόγω εκθέσεως και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση»

Θα πράξουν λέει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση. Στην οποία Ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε να κλείσουν τις Εκκλησίες επί κόβιντ και να κάνουμε Πάσχα δέκα η ώρα (τι ώρα μας είχαν πει οι ξεφτίλες, δεν θυμάμαι). Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην ιεραρχία της Εκκλησίας, τόσο πιο μεγάλη βρωμιά βλέπεις.
Ναι εξεφρασε τη λύπη της η ΔΙΣ και δεν εκλεισε κωλομαγουλο ο Κουλης απόψε, το τραβαγε για να κλασει πιο ευκολα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Άσε ρε «ψαγμένε εσωτεριστή» κι εσύ... τα σύμβολα αυθύπαρκτα είναι (κάποια τουλάχιστον) και έχουν ιστορία όση η ίδια η ανθρωπότητα (ίσως και μεγαλύτερη).

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Σαν αριστερή αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα, ότι δηλαδή η αριστερίλα έχει κατακλύσει τη χώρα σε τέτοιο βαθμό που επιτίθεται κατά της πλειοψηφίας, κατά των ιερών μας θεσμών και παραδόσεων. Η αντίδραση (ειλικρινής ή μη, δεν έχει σημασία) είναι λόγω της συσσώρευσης του εκνευρισμού μας τόσα χρόνια, γιατί προωθούνται συγκεκριμένα πράγματα που είναι ενάντια στα πιστεύω μας. Αυτό είναι το κατεστημένο σας από το 1974 και μετά και είναι απεχθές.

Στην ερώτησή σου, προσωπικά όχι, δεν θα πήγαινα στην Εθνική πινακοθήκη να τα κάνω λαμπόγυαλο. Αλλά αν έβλεπα κάποιον μπροστά μου να σπάει μια εικόνα του Χριστού μας ή της Παναγίας μας εκεί, ναι, δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδρούσα. Αλλά ξέρω ότι θα είχα κάθε λόγο να το κάνω και θα ήταν δίκαιη οργή.
Άκου το θέμα της πίστης το βλέπω λίγο πιο ατομικιστικα σαν προσωπικη σχέση με το υπερβατικό . Με ενδιαφέρει ποια ειναι η δική μου στάση σε σχέση με το Θεό, είναι κάτι που δε διατυμπανιζεται, δεν προβαλλεται, δεν φωνασκει για εντυπωσιασμό.

Πριν γίνει αυτός ο ντόρος μου προκάλεσαι θλίψη η σύλληψη του καλλιτέχνη ( λέω ρε παιδι μου δε βρήκε άλλη θεματολογία για να εκφράσει τις κοινωνικές του ανησυχίες.. Τι να θέλει πέραν του να προκαλέσει.. Όσο για δικαιολογιες του κωλου η έκθεση ήταν εμπνευσμενη από το έργο του Γκόγια τις ακουω βερεσέ) .
Και εξίσου θλίψη μου προκάλεσε η αντίδραση και πίστεψέ με δε μου φάνηκε καθόλου αγνή και τυχαία από άποψη κινήτρων τη δεδομένη στιγμή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πριν γίνει αυτός ο ντόρος μου προκάλεσαι θλίψη η σύλληψη του καλλιτέχνη ( λέω ρε παιδι μου δε βρήκε άλλη θεματολογία για να εκφράσει τις κοινωνικές του ανησυχίες.. Τι να θέλει πέραν του να προκαλέσει.. Όσο για δικαιολογιες του κωλου η έκθεση ήταν εμπνευσμενη από το έργο του Γκόγια τις ακουω βερεσέ) .
Και εξίσου θλίψη μου προκάλεσε η αντίδραση και πίστεψέ με δε μου φάνηκε καθόλου αγνή και τυχαία από άποψη κινήτρων τη δεδομένη στιγμή.
Θα κανει κι αυτος την καριέρα του μελλοντικώς εξ αριστερών, αν ειναι κανενας ξύπνιος και οχι απλά εγκεφαλικο καμμάδι, μην ανησυχείς. Γραμματια του σήμερα ξεπληρωνονται στο μέλλον.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Νόμος 4285/2014 (Αντιρατσιστικός Νόμος)

Το κομμάτι που αναφέρεται η θρησκεία:

1. Ρατσιστικά εγκλήματα λόγω θρησκευτικών διαφορών: Όταν εγκλήματα διαπράττονται λόγω της θρησκείας κάποιου, όπως επιθέσεις ή διακρίσεις κατά θρησκευτικών ομάδων.

2. Προστασία θρησκευτικών μειονοτήτων: Η προστασία ατόμων που ανήκουν σε θρησκευτικές μειονότητες από διακρίσεις και ρατσιστική βία.

3. Ποινικές κυρώσεις για διακρίσεις λόγω θρησκείας: Καταδικάζει τη διάδοση ρητορικής ή ιδεών που ενθαρρύνουν τη μισαλλοδοξία λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Οπότε καταπιείτε καλά την Συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της έκφρασης και φτάνει με τα κλάματα κάθε 3 και λίγο.

Λογοκρισία στην τέχνη δε θα υπάρξει ποτέ.
Ειναι φανταζομαι ενας ακομα νομος οπως αυτος που πηγε να μας επιβληθει και απο την ΛΟΑΤΚΙ & ΣΙΑ ΟΕ. ;:bleh::bleh::bleh:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Άκου το θέμα της πίστης το βλέπω λίγο πιο ατομικιστικα σαν προσωπικη σχέση με το υπερβατικό . Με ενδιαφέρει ποια ειναι η δική μου στάση σε σχέση με το Θεό, είναι κάτι που δε διατυμπανιζεται, δεν προβαλλεται, δεν φωνασκει για εντυπωσιασμό.
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Και πολλών άλλων ανθρώπων, επίσης. Αλλά το ότι έχεις προσωπική σχέση με τον Θεό, σημαίνει τι; Ότι θα θα αδιαφορείς ή θα κουκουλώνεις τα αίσχη που κάνουν οι της ιδεολογίας σου στον Χριστιανισμό ή ότι θα αρνείσαι ότι η αριστερά είναι εχθρός του Χριστιανισμού;
Είναι φωνές για εντυπωσιασμό αυτά;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Ειναι φανταζομαι ενας ακομα νομος οπως αυτος που πηγε να μας επιβληθει και απο την ΛΟΑΤΚΙ & ΣΙΑ ΟΕ. ;:bleh::bleh::bleh:
Είδες κάτι που δεν σε εκφράζει σε αυτά που παρέθεσα;
Θα ήθελες να επιτίθεσαι σε αλλόθρησκους;

glayki

Περιβόητο μέλος

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Και πολλών άλλων ανθρώπων, επίσης. Αλλά το ότι έχεις προσωπική σχέση με τον Θεό, σημαίνει τι; Ότι θα θα αδιαφορείς ή θα κουκουλώνεις τα αίσχη που κάνουν οι της ιδεολογίας σου στον Χριστιανισμό ή ότι θα αρνείσαι ότι η αριστερά είναι εχθρός του Χριστιανισμού;
Εμμονικα τοποθετεις τον άλλον σε ε να συλλογικό αριστερό σώμα που είναι εχθρικό προς το χριστιανισμό εν γένει. Και αυτό είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Που ξερεις τι συμβαίνει στην ψυχή του καθενός ;

Πήραμε το " Πιστομετρο " και με τα ίδια μέτρα και σταθμά κρίνουμε όλους τους ανθρώπους;

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κάλμα αδερφέ μου. Δεν μπορουμε να ζηταμε απο ολους να ειναι το ίδιο με εμας.

Το παραδεχτηκε πιο πανω οτι ο αλλος προκαλούσε και εδινε δικαιολογιες του κώλου.

Τουλάχιστον έχει το Θεο της. Προσωπικα την βρισκω πολύ πιο αποδεκτή απο άλλους ανθρωπους με μεγαλους σταυρούς που μετα πανε και στηριζουν ΝΔ που αλλοτριωνει θρησκείες και πατρίδες.

Θέλει αρχίδια να εισαι αριστερός και να πηγαινεις ευβλαβικά στην Εκκλησία. Δεν ειναι ολοι οι αριστεροί να σπανε εικονες και να κράζουν χριστιανούς.

Ξέρω μεχρι και προβοσκις που πάει εκκλησία ευβλαβικά. Αυτηνης τι θα της πεις, εισαι τραβελι οχι μη μπαινεις και μην πιστευεις γιατι οι αλλοι λοατκιδες στα πραηντ φορέσανε στρινγκ και κουβαλαγανε την Παναγια χρωματιστη;

Εμμονικα τοποθετεις τον άλλον σε να συλλογικό αριστερό σώμα που είναι εχθρικό προς το χριστιανισμό εν γένει. Και αυτό είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Που ξερεις τι συμβαίνει στην ψυχή του καθενός ;

Πήραμε το " Πιστομετρο " και με τα ίδια μέτρα και σταθμά κρίνουμε όλους τους ανθρώπους;
Αστον τα είπε, θα σταματησει τωρα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Ούτε κλάματα, ούτε τίποτα...

Στο Άρθρο 1 του Ν. μιλά για διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία....

Αυτό, στα μάτια τα δικά μου, μεταφράζεται ως σεβασμός και στη θρησκεία μου...

Tσάμπα το συζητάτε εδω μέσα.... αυτό ειναι δουλειά των δικαστηρίων.

Εσυ απλά κάνεις την μήνυση και ο εισαγγελέας ασκεί ή οχι τη ποινική δίωξη η οποία θα συζητηθεί στο ποινικό ακροατήριο συνηθως μονομελούς πρωτοδικείου σε α βαθμό και εκει θα αποφασισθεί η καταδίκη ή οχι.

Στο σ΄τεκι τωρα ;;;; γιατί ειναι κανείς νομικός ;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Εμμονικα τοποθετεις τον άλλον σε να συλλογικό αριστερό σώμα που είναι εχθρικό προς το χριστιανισμό εν γένει. Και αυτό είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Που ξερεις τι συμβαίνει στην ψυχή του καθενός ;

Ποιό πιστόμετρο; Ποιό; Την αλήθεια λέω, ότι με συνέπεια η αριστερά μάχεται τον Χριστιανισμό. Από τα σπάργανά της, σαν Κομμουνισμός, τον εχθρεύεται. Οι διώξεις, οι δολοφονίες και τα βασανιστήρια που έκαναν Στάλιν, Τσαουσέσκου, Μάο, Χότζα και λοιποί συγκρίνονται με αυτές του Χίτλερ προς τους Εβραίους. Και οι σύγχρονοι αριστεροί μάχονται, προσβάλλουν και καθυβρίζουν καθημερινά τον Χριστιανισμό.

Λέω την αλήθεια και τίποτα άλλο και μου το γυρνάς ότι βγάζω πιστόμετρα. Λες και είπα ότι είμαι καλός Χριστιανός και οι άλλοι δεν είναι. Για τους αριστερούς μιλάω, που είναι εχθροί του Χριστιανισμού.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Με θλίβει το οτι η πλειοψηφία εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει έναν ουσιαστικό διάλογο χωρίς whataboutism και φθηνά επιχειρήματα.

Είναι intellectually diminishing για τους υπόλοιπους 1-2 :/:

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Να πω την κακία μου;

Εψαχνε μάλλον τρόπο για να φανεί σχετικος ο βουλευτής της Νικης (που και μονο απο τον τονο της φωνης του καταλαβαινεις πόσο φεύγα δείχνει) τώρα που το κόμμα φλερτάρει με το εκτός βουλής που είπε να πάρει τις 10 μερες δημοσιότητάς του (και πολλές λεω).
Καμια σχεση για εμενα ειδικα στο κομματι που χαρακτηρίζω εναν ανθρωπο φευγα μονο απο τον τονο στην φωνη .
Βολική θα χαρακτηριζα αυτη την τοποθετηση !

Σε αναλογη περιπτωση ο συγκεκριμενος τονος " " εμενα μπορει να μου βγαζει κατι θετικο ως προς την προκατάληψη μου ..

Η προκατάληψη του καθενος μας ειναι αυτη που θα καθοριζει την οπτικη που θα κρινουμε ενα γεγονος .
Καμια τεκμηριωμένη απόδειξη λοιπον που να δειχνει αν καποιος επραξε σωστα ή οχι με βαση το ψυχανεμισμα του καθενως μας ωστε να χτισει το προφιλ μιας προσωπικοτητας

Αλλωστε ο θυμος ειναι απολυτα φυσιολογικος ,η πραξη σε κατι βέβηλο ειναι που χαλαει το αποτελεσμα .

Η ουσια ειναι μια και σε αυτο δεν εστιαζεται απο τους δηθεν υποστηριχτες της "τεχνης "

Σεβασμος στο προσωπο της Παναγιας Αλήθεια υπαρχει καποια αλλη θρησκεια που να εχει αφιερωσει τετοιες τιμες στο προσωπο μιας γυναικας ..

Ο αριστεροκουμουνισμος κανει τις δηθεν φεμινίστριες να εθελοτυφλουν σε κατι τετοιο .

Και μην ακουσω οτι καμια γυναικα δεν μπαινει σε ιερο και το παραμυθακι περι παπαδων ..
Η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη .Υπαρχει καποια αλλη θρησκεια που να υμνει τοσο πολυ την γυναικεια φυση οπως πραγματικα ειναι και οχι αυτη που την εχουμε μετατρεψει ολες εμεις ;