Καμια σχεση για εμενα ειδικα στο κομματι που χαρακτηρίζω εναν ανθρωπο φευγα μονο απο τον τονο στην φωνη .
Βολική θα χαρακτηριζα αυτη την τοποθετηση !
Σε αναλογη περιπτωση ο συγκεκριμενος τονος " " εμενα μπορει να μου βγαζει κατι θετικο ως προς την προκατάληψη μου ..
Δηλαδη κυρία μου, αν εγω βγω και δω στο απέναντι παράθυρο εναν να παίζει την μαλαπέρδα του στο μπαλκόνι με τους περαστικούς, θα το μεταφράσω συμφωνα με την προκατάληψή μου που μου αρεσουν οι ανωμαλίες, πως ο άνθρωπος ειναι απλά υπερσεξουαλικός και δεν μπορει να συγκρατησει τις ορμές του, Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ;
Σας παρακαλώ, χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.
Η προκατάληψη του καθενος μας ειναι αυτη που θα καθοριζει την οπτικη που θα κρινουμε ενα γεγονος .
Αμα εισαι προκατειλημμενος εισαι εκ προοιμιου ανίκανος για κριτική ενος γεγονότος.
Η σωστή κριτική θέλει αντικειμενικότητα. Η διαστρεβλωμενη κριτική που την εχουμε αναγαγει σε κριτική και ουσιαστικα ειναι "οι γνωμες ειναι σα τις σούφρες, ολοι εχουν απο μια", δεν ειναι κριτική.
Γι αυτο και λέμε κριτική σκέψη.
Ο αριστεροκουμουνισμος κανει τις δηθεν φεμινίστριες να εθελοτυφλουν σε κατι τετοιο .
Και μην ακουσω οτι καμια γυναικα δεν μπαινει σε ιερο και το παραμυθακι περι παπαδων ..
Η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη .Υπαρχει καποια αλλη θρησκεια που να υμνει τοσο πολυ την γυναικεια φυση οπως πραγματικα ειναι και οχι αυτη που την εχουμε μετατρεψει ολες εμεις ;
Ναι, δεν διαφωνω με αυτο που λες, αλλά δεν ανηκει στο συγκεκριμενο θέμα. Να το συζητησουμε ακριβως οπως το θέτεις, αλλα στην ωρα του και στο θεμα του.
Γιατι αμα γυριζουμε και λεμε "ναι αλλα οι αριστεροι", ρε χέσε τους αριστερούς, θα τους γαμήσουμε στην ωρα τους, εδω δεν βλέπεις τον αλλον που στο παίζει δεξιος και θρησκος και σε κοροιδευει μες τη μουρη σου για να παρει η Νικη κανα ποσοστο; Τι φεμινιστριες και μαλακιες; Αλλου ειναι η ουσία.