Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

15-03-25

12:32
Κάθε τεχνούργημα είναι έργο τέχνης αν έχει μία έστω επιτήδευση προς τις γνωστές "καλές τέχνες" (δηλαδή δεν είναι ο υδραυλικός που τοποθετεί μια βρύση), αν είναι υψηλή ή όχι καλλιτεχνία είναι άλλο ζήτημα. Ακόμα κι αυτό το τρολοσίχαμα με την Παναγία βαμπίρ και τον Άϊ-Γιώργη δράκουλα έχει μία κάποια τεχνική και ένα μήνυμα. Παπάτζα κατέ με αλλά ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω σωστά;
Ποιός εισαι εσύ που θα κρίνεις ;;; τι λε ρε παιδί μου....
και ο "καλλιτεχνης" ο κοκάκιας και ο χασισάκιας που κάθεται ολη τη μέρα σπίτι και κάνει 'τεχνη' και ο μονος του σκοπός ειναι να προσβάλει τα ήθη και τα έθιμα των χριστιανών ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδη... και τι έχει καταφέρει στη ζωή του ;
οχι φιλε. Διαφωνώ πλήρως και δεν ειμαι καν φανατικός χριστιανός εκκλησια πάω 2-3 φορές το χρόνο.
Αλητείες είναι αυτά απο ανθρώπους εγωϊστες και ανήθικους.
Να κατσει στα αυγά του και αμα θέλει τέχνη να τη κάνει αλλου... ακου ποιος ειμαι εγω λεει που θα τον κρινω.
Δεν ειμαστε καλά... αυτος ποιος ειναι και τι εχει καταφερει στη ζωη του.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-03-25

12:33
Ασε τι θα έκανες. Αν το θεωρεις φυσιολογικό ειναι το θέμα.Σε αυτό το παράδειγμα που βάζεις προσωπικά έχω ξεκάθαρη θέση. Απλά θα γελούσα με την τρέλα του κάθενός. Μπάτσους δεν θα φώναζα σε καμιά περίπτωση. Αν προσπαθούσε να βιάσει βέβαια εκεί αλλάζει το θέμα...
Και ναι, όχι ειναι η απαντηση το ειπες και μονος σου "η τρελα του καθενος".
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

15-03-25

12:35
Έναν χρήσιμο λόγο; Χμμμ, κάτσε να σκεφτώ. Χωρίς, λοιπόν, τα στερεότυπο ότι οι γύφτοι είναι παραβατικοί, πολλά παιδιά που δεν έχουν βγει στον έξω κόσμο και έχουν μάθει τον κόσμο μέσω των αντιρατσιστικών σας απόψεων στα σόσιαλ ή στο σχολείο, κινδυνεύουν σε κάποια τυχαία αλληλεπίδραση με γύφτο να μην είναι υποψιασμένα και να έχουν άσχημη κατάληξη.Για πες μας έναν πολυ χρήσιμο λόγο ;
Α ρε Θεέ μου, λες και διαβάζω κατακλείδα σε έκθεση Πανελληνίων. Τι κλισεδούρες πια είναι αυτές, τι conditioning έχει φάει ο κόσμος...Που να μην προωθεί όμως τις διακρίσεις.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.826 μηνύματα.

15-03-25

12:37
Αν πήγαινες εκκλησία συχνά δεν θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κακοχαρακτηρίζει έναν άλλο άνθρωπο. Την απάντηση θα στη δώσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης - αν είναι κοκάκιας ή χασικλής ή βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα από σένα και μένα.Ποιός εισαι εσύ που θα κρίνεις ;;; τι λε ρε παιδί μου....
και ο "καλλιτεχνης" ο κοκάκιας και ο χασισάκιας που κάθεται ολη τη μέρα σπίτι και κάνει 'τεχνη' και ο μονος του σκοπός ειναι να προσβάλει τα ήθη και τα έθιμα των χριστιανών ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδη... και τι έχει καταφέρει στη ζωή του ;
οχι φιλε. Διαφωνώ πλήρως και δεν ειμαι καν φανατικός χριστιανός εκκλησια πάω 2-3 φορές το χρόνο.
Αλητείες είναι αυτά απο ανθρώπους εγωϊστες και ανήθικους.
Να κατσει στα αυγά του και αμα θέλει τέχνη να τη κάνει αλλου... ακου ποιος ειμαι εγω λεει που θα τον κρινω.
Δεν ειμαστε καλά... αυτος ποιος ειναι και τι εχει καταφερει στη ζωη του.

«Βέβηλος είμαι εγώ ή αυτός που κατέστρεψε τα έργα μου;»
Μιλάει στην «Εφ.Συν.» ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης, οι δημιουργίες του οποίου δέχτηκαν την ακροδεξιά οργή και την επίθεση του βουλευτή της Νίκης, και ξεκαθαρίζει πως τα βανδαλισμένα έργα θα παραμείνουν πεταμένα και σπασμένα στο πάτωμα της Εθνικής Πινακοθήκης.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

15-03-25

12:39
Λάθος. Είναι τόσο πολλα τα περιστατικα της ειδησεογραφίας που εμπλέκουν αυτήν τη κατηγορία σε παραβατικες πραξεις που αποκλείεται κάποιος να είναι τόσο ανυποψίαστος και να επιδιώξει συναναστροφή.πολλά παιδιά που δεν έχουν βγει στον έξω κόσμο και έχουν μάθει τον κόσμο μέσω των αντιρατσιστικών σας απόψεων στα σόσιαλ, κινδυνεύουν σε κάποια τυχαία αλληλεπίδραση με γύφτο να μην είναι υποψιασμένα και να έχουν άσχημη κατάληξη.
Επίσης ,πρεπει να είσαι εγκεφαλικά στόκος για να μη μπορείς να δεις τη διαφορά στην κουλτουρα και να σου φαίνεται οκ αυτός ο τρόπος ζωής.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-03-25

12:41
Δηλαδη μου λες οτι η τεχνη επιτρεπετει τη βεβήλωση ιερέων συμβόλων ;Κάθε τεχνούργημα είναι έργο τέχνης αν έχει μία έστω επιτήδευση προς τις γνωστές "καλές τέχνες" (δηλαδή δεν είναι ο υδραυλικός που τοποθετεί μια βρύση), αν είναι υψηλή ή όχι καλλιτεχνία είναι άλλο ζήτημα. Ακόμα κι αυτό το τρολοσίχαμα με την Παναγία βαμπίρ και τον Άϊ-Γιώργη δράκουλα έχει μία κάποια τεχνική και ένα μήνυμα. Παπάτζα κατέ με αλλά ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω σωστά;
Σωστας
Ποιος εισαι εσυ ;
Συγνωμη γιατι δεν εισαι εσυ ικανος να ξεχωριζεις τι οντως θεωρειται τεχνη και τι βεβήλωση ;
Δεν καταστρέφεται κατι το οποιο εινα ιερο ;Παναγια;
Καταστρέφεται!
Αρα χρειαζεται κατι παραπανω να εχει ενας ανθρωπος ωστε να εχει βαση η άποψη του;
Οντως παπαντζα και στις παπαντζες δεν μπορει να μας πεισει κανενας αριστεροκουμουνιστης οτι δεν ξερουμε τι μας εφοσον η ιδια η πραξη μιλα απο μονη της
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-03-25

12:46
Μη το παλευεις Νίκο έχεις άδικο.Αν πήγαινες εκκλησία συχνά δεν θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κακοχαρακτηρίζει έναν άλλο άνθρωπο. Την απάντηση θα στη δώσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης - αν είναι κοκάκιας ή χασικλής ή βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα από σένα και μένα.
![]()
Μιλάει στην «Εφ.Συν.» ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης, οι δημιουργίες του οποίου δέχτηκαν την ακροδεξιά οργή και την επίθεση του βουλευτή της Νίκης, και ξεκαθαρίζει πως τα βανδαλισμένα έργα θα παραμείνουν πεταμένα και σπασμένα στο πάτωμα της Εθνικής Πινακοθήκης.www.efsyn.gr
Ανοιξα και διαβασα τι γράφει. Περαν του οτι κανει μπαμ κλασσικος αριστερούλης που εχει επαφές με την εφημερίδα οπως γράφει, οτι ονομασε τη συλλογη εικονισματα, οτι θεωρει αυτα που πιστευει ο αλλος (αγγελους και διαβολους) στη σφαιρα του φαντασιακου (αλλα παρολαυτα ξοδευει φαια ουσια και χρησιμοποιει κατι "ανυπαρκτο φαντασιακό" για να προκαλέσει), ε χέσε με ουτε η μανα του δε τον πιστευει τοσο που τη γυρναει τη μπιφτέκα.
Αστο ρε πουλάκι μου με την τέχνη και το πως το βλεπει διαφορετικά. Φαίνεται τι έγινε...
Εδω ειναι τοσο θρασυς που αντιστρεφει την κατηγορία και ζητάει και τα ρέστα. Κλασσική τακτική κομμουνιστοσυμμορίτικη. Εκει που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

15-03-25

12:49
Αν πήγαινες εκκλησία συχνά δεν θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κακοχαρακτηρίζει έναν άλλο άνθρωπο. Την απάντηση θα στη δώσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης - αν είναι κοκάκιας ή χασικλής ή βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα από σένα και μένα.
![]()
Μιλάει στην «Εφ.Συν.» ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης, οι δημιουργίες του οποίου δέχτηκαν την ακροδεξιά οργή και την επίθεση του βουλευτή της Νίκης, και ξεκαθαρίζει πως τα βανδαλισμένα έργα θα παραμείνουν πεταμένα και σπασμένα στο πάτωμα της Εθνικής Πινακοθήκης.www.efsyn.gr
Εγω προσωπικά σου ξαναλέω δεν θα βανδάλιζα τα έργα του αλλα θα μπορούσα φυσικά να του κάνω μήνυση εφόσον θεωρώ οτι αυτό που κάνει προσβάλει τη πιστη τη δική μου ή κάποιου άλλου.
Ειναι άλλο να βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά όπως λές και άλλο να εμφανίζεις το χριστο και τη παναγία σαν ανδρείκελα και χωρις κανένα σεβασμό ήθος και ευγένεια στη διαφορετική απο σένα πίστη να διασκεδάζεις κιολας που τα κάνεις.
Να μάθετε να είσθε δίκαιοι.... όταν θίγουν τα δικά σας πιστευω και ιερά ειτε αυτα ειναι φεμινισμοί... ειτε ψυχολογίες... ειτε καταθλιψεις δεν ξερω κ εγω τι.. ο αλλος να καεί στη πυρά... ενω τωρα ¨ελα μωρε τέχνη ειναι".
Δε παει καθολου έτσι.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

15-03-25

12:49
Από το άρθρο που ανέβηκε:
«Μιλάει στην «Εφ.Συν.» ο καλλιτέχνης, οι δημιουργίες του οποίου δέχτηκαν την ακροδεξιά οργή και την επίθεση του βουλευτή της Νίκης, και ξεκαθαρίζει πως τα βανδαλισμένα έργα θα παραμείνουν πεταμένα και σπασμένα στο πάτωμα της Εθνικής Πινακοθήκης καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης «για να θυμίζουν τον τόπο του εγκλήματος και ότι έγινε ένα έγκλημα προς τη δημοκρατία.»
Εφημερίδα των Συντακτών, έτσι; Ιδεολογία που προωθεί η αριστερά. Αποκαλεί την Χριστιανική αντίδραση «ακροδεξιά». Για όσους αναρωτιέστε αν η αριστερά είναι εχθρός του Χριστιανισμού ή όχι.
«Μιλάει στην «Εφ.Συν.» ο καλλιτέχνης, οι δημιουργίες του οποίου δέχτηκαν την ακροδεξιά οργή και την επίθεση του βουλευτή της Νίκης, και ξεκαθαρίζει πως τα βανδαλισμένα έργα θα παραμείνουν πεταμένα και σπασμένα στο πάτωμα της Εθνικής Πινακοθήκης καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης «για να θυμίζουν τον τόπο του εγκλήματος και ότι έγινε ένα έγκλημα προς τη δημοκρατία.»
Εφημερίδα των Συντακτών, έτσι; Ιδεολογία που προωθεί η αριστερά. Αποκαλεί την Χριστιανική αντίδραση «ακροδεξιά». Για όσους αναρωτιέστε αν η αριστερά είναι εχθρός του Χριστιανισμού ή όχι.
Είναι
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

15-03-25

12:50
How a viral, duct-taped banana came to be worth $6.2 million

Τέχνη είναι κ αυτό , και μάλιστα υψηλής χρηματικής αξίας. Ν το ξέρετε αυτό κάποιοι πριν πάτε να κοροϊδέψετε.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-03-25

12:52
Catchphrase οι προσωπικές επιθέσεις και το "ποιος είσαι εσύ".Ποιος εισαι εσυ ;
Εσύ ποια είσαι; Δεξιά πουπουλινα?

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.826 μηνύματα.

15-03-25

12:52
Έχω απαντήσει σε αυτό. Δεν προσβάλλεται η Παναγιά ούτε καταστρέφεται..Δηλαδη μου λες οτι η τεχνη επιτρεπετει τη βεβήλωση ιερέων συμβόλων ;
Σωστας
Ποιος εισαι εσυ ;
Συγνωμη γιατι δεν εισαι εσυ ικανος να ξεχωριζεις τι οντως θεωρειται τεχνη και τι βεβήλωση ;
Δεν καταστρέφεται κατι το οποιο εινα ιερο ;Παναγια;
Καταστρέφεται!
Αρα χρειαζεται κατι παραπανω να εχει ενας ανθρωπος ωστε να εχει βαση η άποψη του;
Οντως παπαντζα και στις παπαντζες δεν μπορει να μας πεισει κανενας αριστεροκουμουνιστης οτι δεν ξερουμε τι μας εφοσον η ιδια η πραξη μιλα απο μονη της
Αν θέλεις την άποψή μου ναι, η τέχνη έχει δικαίωμα ακόμα και να βεβηλώσει "ιερά" σύμβολα. Όπως με τη Charlie Hebdo και τα σκίτσα του Μωάμεθ. Αυτή η ελευθερία έρχεται απευθείας απ' τον Θεό και είναι αδιαπραγμάτευτη.
Θα μπορούσα να δεχτώ ότι είναι ένα ατάλαντο βύσμα που μπήκε στην Πινακοθήκη απ' την πίσω πόρτα. Στην Ελλάδα ζούμε. Άλλο αυτό όμως και άλλο το θέμα που συζητάμε. Ποινικές ευθύνες, μηνύσεις, βλασθημίες, ιερά και όσια, βανδαλισμούς, είναι too much στο δικό μου μυαλό και καραφασίζουν. Πολύ πιο επικίνδυνα απ' τα τεχνουργήματα του ζωγραφάκια.Αστο ρε πουλάκι μου με την τέχνη και το πως το βλεπει διαφορετικά. Φαίνεται τι έγινε...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.702 μηνύματα.

15-03-25

12:53
Το ότι έχουν γραφτεί και το ότι συνεχίζονται να γράφονται αναλύσεις επί αναλύσεων για αυτό το αριστούργημα με ξεπερνάHow a viral, duct-taped banana came to be worth $6.2 million
www.voanews.com
Τέχνη είναι κ αυτό , και μάλιστα υψηλής χρηματικής αξίας. Ν το ξέρετε αυτό κάποιοι πριν πάτε να κοροϊδέψετε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

15-03-25

12:57
Awww η ακροδεΚΣΥΑ ωργεί... Οτι τρεμουν κατι δηθεν δεξια τυπακια της Νικης για ακροδεξια, χάριν πομπώδους εντυπωσιασμού και εσωτερικου διανοητικου αυνανισμού μεταξυ τους φυσικά, με ξεπερνά.οι δημιουργίες του οποίου δέχτηκαν την ακροδεξιά οργή
Μισο να κλάψω.«για να θυμίζουν τον τόπο του εγκλήματος και ότι έγινε ένα έγκλημα προς τη δημοκρατία.»
Προσπαθω...
Προσπαθώ...
Προσπαθώ...
....
10000 χρονια μετά
....
Προσπαθώ....
Προσπαθώ....
ε δε μπορώ να κλάψω.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-03-25

12:58
Εσυ αγαπητε να εισαι οπως θελεις αλλα εγω οταν απανταω στις χυδαιοτητες "σκυψε παρε μου μια " τρωω μπαν για δηθεν επιθετικη συμπεριφορα ..Ετσι ειμαι εγω, χυδαίος. Εχω μονο τη σαρκα στο μυαλό.
Επειδη ακριβως ξερω και εγω να απανταω ετσι αλλα δεν εχω το ασυλο βαζω οριο ...
οριο λεγεται και σταματηστε την καραμελα με την επιθεση ελεος αληθεια ..επιθεση οριζεις μια γυναικα που σου λεει μην μιλας χυδαια γιατι δεν μπορει να απαντησει ;Θα μου απαντησεις τωρα ή θα μου κανεις επιθεση στο ηθος μου για να ξεφυγεις;
μηπως τελικα αυτη σου οπτικη ερχεται και αποδικνευει αυτο που ειπα για τον βουλευτη ;
τελοσπαντων νομιζω τωρα εγινα πιο κατανοητη ..
Την γατα την βλεπεις δεν την φανταζεσαι .Εγω ξερω οτι αμα νιαουριζει σα γατα, γρατζουναει σα γατα και τριβεται σαν γατα, ειναι γατα.
Οπως εμενα ας πουμε ...

Αν ημουν και με πληρωναν θα εκανα ,πουθενα αλλου ,στην ζωη εχω μαθει απλα να διακρινω την προκαταληψη απο την αντικειμενικοτητα ..Εσυ κατσε και καντου ψυχαναλυση με DSM 5 και 100 συνεδριες και κανε οτι δεν βλέπεις, επειδη σε βολευει που ενας γραφικός βαράει τους άλλους τους ιδεολογικους σου αντιπάλους.
Συμφωνω αλλωστε το να ανηκω σε ενα 3% αντιλαμβανεσαι πως δεν ειμαι αλλη μια μυγα που θα κολλησω στα σκατα για να μην χαρακτηριστω ..Ξέρεις, καμιά φορά τις ιδέες σου δεν τις χαρακτηριζει μονο ποιοι τις εχθρευονται, αλλά και ποιοι φαινομενικα και καταστροφικά τις "υπερασπίζονται". Αμα ειναι να χω σκατα συμμάχους, να το χέσω να ειμαι πατριώτης.
Λυπαμαι αλλα για εμενα η" κριτικη σκεψη" στο σημερα εχει να κανει με την προκαταληψη και μου τα αποδεικνύει η συμπεριφορα των ανθρωπων οταν προσπαθουν να υποτιμησουν τους αλλους για να τεκμηριωσουν τα δηθεν επιχειρηματα τους μονο και μονο εφοσον ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ο αλλος ειναι κατι το οποιο φυσικα δεν αποδεικνυεταιΣτο εξήγησα ήδη επαρκώς θεωρώ.

Με το νομιζω πιστευω και ψυχανεμιζομαι προφυτευω δεν τεκμηριώνεται η " κριτικη σκέψη" !
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-03-25

13:04
Μου κάνει εντύπωση που το λες αυτό. Αλήθεια...Δεν ξέρω αν το εννοείς ή απλά θες να υποβιβάσεις το γεγονός. Και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Μα στο τί την προσβάλλει, γενικότερα...Έχω απαντήσει σε αυτό. Δεν προσβάλλεται η Παναγιά ούτε καταστρέφεται..
Αν κάποιος μας βρίσει τη μάνα, γιατί γινόμαστε άλλοι άνθρωποι ; Γιατί το παίρνουμε βαριά ; Άλλος θα βρίσει, άλλος θα πιαστεί στα χέρια και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...Μα δε θα πάθει τίποτα η μάνα μας, με μια κουβέντα...Εκεί γιατί να μας καίει και όχι εδώ ;Δεδομένου ότι για κάποιους (αρέσει δεν αρέσει αυτό...), η Παναγία Μάνα είναι...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-03-25

13:04
Έχω απαντήσει σε αυτό. Δεν προσβάλλεται η Παναγιά ούτε καταστρέφεται..
Αν θέλεις την άποψή μου ναι, η τέχνη έχει δικαίωμα ακόμα και να βεβηλώσει "ιερά" σύμβολα. Όπως με τη Charlie Hebdo και τα σκίτσα του Μωάμεθ. Αυτή η ελευθερία έρχεται απευθείας απ' τον Θεό και είναι αδιαπραγμάτευτη.
Θα μπορούσα να δεχτώ ότι είναι ένα ατάλαντο βύσμα που μπήκε στην Πινακοθήκη απ' την πίσω πόρτα. Στην Ελλάδα ζούμε. Άλλο αυτό όμως και άλλο το θέμα που συζητάμε. Ποινικές ευθύνες, μηνύσεις, βλασθημίες, ιερά και όσια, βανδαλισμούς, είναι too much στο δικό μου μυαλό και καραφασίζουν. Πολύ πιο επικίνδυνα απ' τα τεχνουργήματα του ζωγραφάκια.
Αυτη ειναι δική σου κρίση την οποία δεν μπορείς να επιβάλεις.
Ναι προσωπικά θα εκανα σε κάποιον μήνυση άμα έβλεπα οτι το παρατραβάει και του λεμε οτι κάτι ενοχλεί και το συνεχίζει.
Γιατι θα πρέπει επιτέλους σε αυτό το κόσμο κάποιος να βάλει σε κάποιους όρια να σέβονται τη διαφορετικότητα των αλλων και ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Δυσυτυχως εχει κακομάθει πολύς κοσμος απο το σπίτι του αμα ρωτάς την αποψη μου.... οποτε θα αντιμετωπίσει προβλήματα αμα βγει στη κοινωνία και έχει τέτοιο θράσος και στα λεω εγω που σε γενικές γραμμές κακο άνθρωπο και ανεντιμο δεν με λές... οπως ειπα ομως υπάρχουν και κάποια όρια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μου κάνει εντύπωση που το λες αυτό. Αλήθεια...Δεν ξέρω αν το εννοείς ή απλά θες να υποβιβάσεις το γεγονός. Και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Μα στο τί την προσβάλλει, γενικότερα...
Αν κάποιος μας βρίσει τη μάνα, γιατί γινόμαστε άλλοι άνθρωποι ; Γιατί το παίρνουμε βαριά ; Άλλος θα βρίσει, άλλος θα πιαστεί στα χέρια και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...Μα δε θα πάθει τίποτα η μάνα μας, με μια κουβέντα...Εκεί γιατί να μας καίει και όχι εδώ ;Δεδομένου ότι για κάποιους (αρέσει δεν αρέσει αυτό...), η Παναγία Μάνα είναι...
Δικαίωμα του. Να εχει την άποψη του.
Αλλα δικαιωμα και κάποιου άλλου να κάνει μήνυση σε αυτά που βλέπει. Και να τα συζητήσουν στα δικαστήρια.
Που το προβλημα ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

15-03-25

13:05
Μιας και αναφέρατε το σκυψιμο που αφορά παλαιοτερο θεμα:Εσυ αγαπητε να εισαι οπως θελεις αλλα εγω οταν απανταω στις χυδαιοτητες "σκυψε παρε μου μια " τρωω μπαν για δηθεν επιθετικη συμπεριφορα ..
Εαν έχετε παράπονο για μπαν που σας δοθηκε αναφορικά με άλλες συζητησεις, απευθυνθείτε στην ΟΔ καθως δεν ειναι σωστο να τα συζηταμε δημόσια.
Και επειδη είστε γυναίκα; Θα πρέπει να ειμαι πιο σεμνός απέναντί σας σε σχέση με τους αντρες συνομιλητές επειδη τυγχάνει τα αναπαραγωγικά σας όργανα να βρίσκονται στο εσωτερικο του σώματος και οχι εκτεθειμένα;Επειδη ακριβως ξερω και εγω να απανταω ετσι αλλα δεν εχω το ασυλο βαζω οριο ...
οριο λεγεται και σταματηστε την καραμελα με την επιθεση ελεος αληθεια ..επιθεση οριζεις μια γυναικα που σου λεει μην μιλας χυδαια γιατι δεν μπορει να απαντησει ;
Ποντάρω στην ενδυνάμωσή σας και στο δικαίωμά σας να μου ανταπαντήσετε στα ίσα.
Μη φοβάστε. Ουτως η αλλως θα διαγραφουν τα ποστ.
Και οι σεντιμενταλισμοί για άσυλο, αφήστε τους. Το παραδειγμα περι του αυνανιζομενου ανωμαλου ήταν δόκιμο για να σας δειξω τι οριζουμε ως αντικειμενικα ακραίο. Δεν σας παροτρυνα να συμμετάσχετε στην πράξη του αυνανισμού του.
ilias90
Περιβόητο μέλος

15-03-25

13:06
Μα η «τέχνη» για τον αριστερό κουλτουριάρη (που είναι και επιφανειακό ψώνιο) αποτελεί ό,τι ο Θεός για τους ένθεους και η επιστήμη για τους υλιστές. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια τρομερά αόριστη έννοια, που οτιδήποτε μπορεί να αποκαλεστεί τέχνη και να είναι ιερό στα μάτια τους.How a viral, duct-taped banana came to be worth $6.2 million
www.voanews.com
Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με «καλλιτέχνες» - παρασιτικά κοπρόσκυλα, σπρωγμένα από το σύστημα γιατί υπηρετούν τον σκοπό του. Καλύπτουν, φυσικά, την ανάγκη για επιβεβαίωση του ανωτέρω κουλτουριάρη που ανέφερα, ο οποίος, επειδή βαριέται να εξυψώσει το πνεύμα του με τον έναν και μοναδικό τρόπο, δηλαδή με ατελείωτο διάβασμα, προσπαθεί να πετύχει να (αυτο)αναγνωριστεί σαν ψαγμένος «θαυμάζοντας» τέτοια τερατουργήματα παρέα με άλλα ψώνια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-03-25

13:07
Βασικά ακριβώς αυτός ήταν ο σκοπός του. Να προκαλέσει και να γίνει διάσημος στα πίσω πίσω.
Έχω σιχαθεί πραγματικά σε αυτή τη χώρα να βαφτίζουν "κΑλΛιΤέΧνΗ" τον κάθε ατάλαντο. Εκτός του θέματος που είναι άτοπο και το έκανε μόνο και μόνο για να σοκάρει, η τεχνική του είναι άσχημη. Σαν 5χρονου. Δεν θα πω κάτι άλλο.
Έχω σιχαθεί πραγματικά σε αυτή τη χώρα να βαφτίζουν "κΑλΛιΤέΧνΗ" τον κάθε ατάλαντο. Εκτός του θέματος που είναι άτοπο και το έκανε μόνο και μόνο για να σοκάρει, η τεχνική του είναι άσχημη. Σαν 5χρονου. Δεν θα πω κάτι άλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Scandal
- Debugging_Demon
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- ROM32
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Memetchi
- synthnightingale
- taketrance
- giannhs2001
- bibliofagos
- Ilma
- Libertus
- fockos
- MarcoReus
- back2967
- Εριφύλη
- Joji
- iew
- pinkheart
- louminis
- thodoris_eng
- touvlo
- A350
- vasilis123321
- Μήτσος10
- chester20080
- Unboxholics
- J.Cameron
- globglogabgalab
- AN.PA
- Hased Babis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.