Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

να τα μας να τα μαςνωευς δεν το περιμενα απο σενα αυτο
![]()
αυτα κανεις ριχνεις στην γειτονισσα καμια ακαταλαβιστικη φιλοσοφια και ιδου
πς. για τους απανταχου μικρους του φορουμ οσοι εχετε θεματακια προσεγγισης του αντιθετου φυλου σας παραχωρουμε τον νωευςδε μαστερ οφ καμακι
ε ρε γειτονισσες που πεφτεται στα δικτυα του νωευς
![]()
Πρέπει να κάνουμε κάποιον να μας αγαπαει γι αυτό που είμαστε και όχι γι αυτό που θα ήθελε εκείνος να ήμασταν... Ε, ρε Λέοντα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος

Όχι ντάξει μια χαρά τα πάμε αν και με φοβούνται μου λένε ότι τελικά είμαι καλό κορίτσι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

εγω στη Λαρισα νοικιαζω σε μονοκατοικια και απο πανω μενει η σπιτονοικοκυρα μου... η οποια ειναι ευγενεστατη.
εγω στη λαρισα εχω φιλους κυριως οχι φιλες. ο κολλητος μου πανω ερχεται πολυ συχνα στο σπιτι, κοιμαται σε μενα, του εχω δωσει και κλειδι μαλιστα. ωστοσο αρκετα συχνα ερχεται και ο φιλος μου στι Λαρισα και τον φιλοξενω...
τη τελευταια που ειχε ερθει η μανουλα μου πανω να με δει, εκει που καθοτανε στην αυλη.. πηγε η σπιτονοικοκυρα μου και της επιασε την κουβεντα..

της ειπε εν ολιγης οτι τα χω με τον κολλητο μου... οχι της λεει η μητερα μου δεν τα εχουν, φιλοι ειναι.. πολυ καλοι φιλοι. και εκεινη επεμενε:''οχο βρε σου λεω, τα χουνε σιγουρα.. ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΟΣ''.

τι να πει και η καψερη η μητερα μου δεν της απαντησε... και συνεχιζει.. ''ειναι παντως πολυυυυυ ωραιο παιδι, εχει γουστο η κορη σου. αλλα μεταξυ μας νομιζω οτι εχει και εναν αλλον, γιατι πολυ συχνα τελευταια ερχεται και ενας αλλος με αυτοκινητο και μενει τα σαββατοκυριακα εδω. πες της να τον στειλει και να κρατησω το παιδι εδω που εχει που ειναι κει ευγενετατο παντα με χαιρεταει!''

moonlight
Διάσημο μέλος

και αυτο για μην λετε οτι ο κοσμος αποξενωθηκε και δεν ενδιαφερεται για τον συνανθρωπο

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Δε νομίζω να υπάρχει απ΄ότι είδα άλλο σχετικό θεματάκι..
Όλοι μας έχουμε ακούσει το : Καλύτερα κακός συγγενής, παρά κακός γείτονας! (κάπως έτσι πρέπει να λέγεται)
Εσείς τι σχέση έχετε με τους γείτονές σας?
έχουμε μια μοναδική σχέση
μοιράζονται μαζί μου τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές , την χαρά του γκολ στα ντέρμπυ , τις γόνιμες συζητήσεις με τους φίλους τους , το μεταμεσονύκτιο πάθος τους , την φασίνα με την ηλεκτρική σκούπα , τις λεπτομέρειες για την υγίεια των πεθερικών τους
φυσικά όλα αυτά χωρίς καν να τους το ζητήσω , είναι τόσο ευγενικά και τόσο φασαριόζικα τα πουλάκια μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Θα ελεγα πως το κυριο χαρακτηριστικο των σχεσεων μου με δαυτους ηταν και ειναι η αδιαφορια...Γείτονες: πόσο καλά τα πάτε;

Το αυτο και για εκεινους βεβαια δεν ισχυει παντα, αλλα ποιος τους "γκχμμμμμμμμ"

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

έχουμε μια μοναδική σχέση
μοιράζονται μαζί μου τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές , την χαρά του γκολ στα ντέρμπυ , τις γόνιμες συζητήσεις με τους φίλους τους , το μεταμεσονύκτιο πάθος τους , την φασίνα με την ηλεκτρική σκούπα , τις λεπτομέρειες για την υγίεια των πεθερικών τους
Ξέχασες το πιο βασικό: το ασύρματο internet.

Υ.Γ. γελοία φάση : εγώ, αυτή και φίλη της στο ασανσέρ εγώ: ''γεια σας, τι κάνετε? ''
αυτή : .................. ( το αμίλητο νερό)
φίλη της : ''γεια σου ! καλά, εσύ?)
πφφφ ζώο!άντε λούσου, που είσαι πάντα με μαλλί λαδωμένο, και μετά έχε και τουπέ! ( σόρρυ!

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε μετακομιζεις να βρεις την ησυχια σου....Εμένα, δε, η οικογένεια που μένει ακριβώς απέναντι μας είναι για σκότωμα.Ο πατέρας είναι έμπορος ναρκωτικών και πηγαινοέρχεται όλη μέρα και ένας Θεός ξέρεις τι κάνει. Το παιδί τους πάλι είναι, παίρνει την μπάλα κάθε μεσημέρι και βαράει όποιον τοίχο βρει μπροστά του, στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, κυνηγάει τα σκυλιά της γειτονιάς. Και το αποκορύφωμα, η μάνα, βουλγαρικής καταγωγής, τρέχει κάθε μέρα με την σκούπα στο χέρι και κυνηγάει τον σκύλο μου που της κατουράει την αυλή και τους τοίχους του σπιτιού της.Ακόμη, είχε και το θράσος να μας πει, να μας βάλει τις φωνές δηλαδή, επειδή δε μάθαμε τρόπους στον σκύλο...ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ! Επίσης, πήρε δώρο στο σκύλο της άλλης γειτόνισσας μου, ένα καινούργιο κολάρο γιατί το άλλο δεν της άρεσε. αααα, και όταν έλειπαν οι γονείς μου σε διακοπές και ήμουν μόνη μου με την αδερφή μου και τους φίλους μας στο σπίτι, μας απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας γιατί, λέει, τέτοια ώρα (νωρίς το βράδυ) δεν κάνει να μαζεύεται πολύς κόσμο στα σπίτια...!!!

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Μόνο με μία τρελή που μένει στο υπόγειο έχω μερικές φορές πρόβλημα (αν ξεχάσω να αδειάσω την λεκάνη που συγκεντρώνει το νερό από το air-condition τότε στάζει στην αυλή της κι αυτή αρχίζει να ουρλιάζει) αλλά μικρό το κακό.
marina289
Δραστήριο μέλος

χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!να σας πω και τη δικη μου ιστορια.
εγω στη Λαρισα νοικιαζω σε μονοκατοικια και απο πανω μενει η σπιτονοικοκυρα μου... η οποια ειναι ευγενεστατη.
εγω στη λαρισα εχω φιλους κυριως οχι φιλες. ο κολλητος μου πανω ερχεται πολυ συχνα στο σπιτι, κοιμαται σε μενα, του εχω δωσει και κλειδι μαλιστα. ωστοσο αρκετα συχνα ερχεται και ο φιλος μου στι Λαρισα και τον φιλοξενω...
τη τελευταια που ειχε ερθει η μανουλα μου πανω να με δει, εκει που καθοτανε στην αυλη.. πηγε η σπιτονοικοκυρα μου και της επιασε την κουβεντα..
της ειπε εν ολιγης οτι τα χω με τον κολλητο μου... οχι της λεει η μητερα μου δεν τα εχουν, φιλοι ειναι.. πολυ καλοι φιλοι. και εκεινη επεμενε:''οχο βρε σου λεω, τα χουνε σιγουρα.. ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΟΣ''.
τι να πει και η καψερη η μητερα μου δεν της απαντησε... και συνεχιζει.. ''ειναι παντως πολυυυυυ ωραιο παιδι, εχει γουστο η κορη σου. αλλα μεταξυ μας νομιζω οτι εχει και εναν αλλον, γιατι πολυ συχνα τελευταια ερχεται και ενας αλλος με αυτοκινητο και μενει τα σαββατοκυριακα εδω. πες της να τον στειλει και να κρατησω το παιδι εδω που εχει που ειναι κει ευγενετατο παντα με χαιρεταει!''
![]()

Ρόλος ελληνικής ταινίας η γειτόνισσα!!!
Την φαντάζομαι σαν αυτήν την κατίνα-προξενήτρα στον μπακαλόγατο -βλ. 2:25-
https://www.youtube.com/watch?v=A0z818W--WY&playnext=1&list=PLDBF7B04F161E6634
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τα "προβλήματα" (με ή χωρίς εισαγωγικά) που αντιμετωπίζω με τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας... Μένω λοιπόν σε μία πολυκατοικία που έχει σε κάθε όροφο από ένα τεσσάρι διαμέρισμα, στα οποία μένουν οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας (που είναι και αδέρφια μεταξύ τους) και στον τέταρτο (που πρακτικά είναι και η ταράτσα) έχουν χτίσει ένα μικρό δυάρι στο οποίο και μένω με ενοίκιο... Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχω τεράστιο μπαλκόνι γύρω γύρω! Στο πίσω μέρος του μπαλκονιού-ταράτσας βρίσκεται ο καυστήρας! Εδώ ξεκινάει και το πρόβλημα, καθότι πολλές φορές κάποιος από τους ιδιοκτήτες ανέβαινε για να δει αν έχουμε πετρέλαιο (υπάρχει μία πόρτα που μπορεί ο οποιοσδήποτε ένοικος να βγει στην ταράτσα) απροειδοποίητα! Ok, δε διαφωνώ, δε θα μου πάρουν και την άδεια, αλλά το να βλέπεις ξαφνικά δύο μαντραχαλάδες έξω από την μπαλκονόπορτά σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Τους έχω ζητήσει κατά καιρούς ειδικά όταν ανεβαίνουν βράδυ να μου χτυπάνε πρώτα για να μην πάω από καρδιά, αλλά καμία ανταπόκριση! Τελοσπάντων, αυτό το έχω αποδεχτεί πλέον..
Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει το κακό.. Ανεβαίνουν και πλένουν τα χαλιά (τα οποία και ακουμπάνε μετά πάνω στο τραπεζάκι και τις καρέκλες που έχω στο μπαλκόνι), ανεβαίνουν και απλώνουν ρούχα(!!!) στο σπάγκο που έχω δέσει εγώ για να απλώνω τα ρούχα μου και εν τέλει ανεβαίνουν τα παιδιά τους και παίζουν μπάλα και αφήνουν μετά τα παιχνίδια τους! Κοιτάζοντας το συμβόλαιο του σπιτιού αναφέρεται ότι νοικιάζω όλα τα δωμάτια που έχει το σπίτι μόνο και εφόσον δεν είχα ρωτήσει όταν το νοίκιασα (πριν από 6 μήνες) εάν το μπαλκόνι είναι δικό μου ή κοινό, δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να τους πω να μαζευτούν!
Αρχικά θέλω τη γνώμη σας σχετικά με όλο αυτό, αλλά θα χαιρόμουν να διαβάσω και δικές σας σχετικές εμπειρίες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Μίλησε τους και αν δεν αλλάξουν στάση καλύτερα ψάξε για καινούριο σπιτι!
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.