να σας πω και τη δικη μου ιστορια.
εγω στη Λαρισα νοικιαζω σε μονοκατοικια και απο πανω μενει η σπιτονοικοκυρα μου... η οποια ειναι ευγενεστατη.
εγω στη λαρισα εχω φιλους κυριως οχι φιλες. ο κολλητος μου πανω ερχεται πολυ συχνα στο σπιτι, κοιμαται σε μενα, του εχω δωσει και κλειδι μαλιστα. ωστοσο αρκετα συχνα ερχεται και ο φιλος μου στι Λαρισα και τον φιλοξενω...
τη τελευταια που ειχε ερθει η μανουλα μου πανω να με δει, εκει που καθοτανε στην αυλη.. πηγε η σπιτονοικοκυρα μου και της επιασε την κουβεντα..
της ειπε εν ολιγης οτι τα χω με τον κολλητο μου... οχι της λεει η μητερα μου δεν τα εχουν, φιλοι ειναι.. πολυ καλοι φιλοι. και εκεινη επεμενε:''οχο βρε σου λεω, τα χουνε σιγουρα.. ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΟΣ''.

τι να πει και η καψερη η μητερα μου δεν της απαντησε... και συνεχιζει.. ''ειναι παντως πολυυυυυ ωραιο παιδι, εχει γουστο η κορη σου. αλλα μεταξυ μας νομιζω οτι εχει και εναν αλλον, γιατι πολυ συχνα τελευταια ερχεται και ενας αλλος με αυτοκινητο και μενει τα σαββατοκυριακα εδω. πες της να τον στειλει και να κρατησω το παιδι εδω που εχει που ειναι κει ευγενετατο παντα με χαιρεταει!''