Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

μενει μια συμπαθητικη γιαγιουλα μονη της και σχεδον καθε μερα μου φερνει φαγητο
ειναι πολυ καλη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην πολυκατοικία στη Βικτώρια είχε πλάκα, στον όροφό μου ήμουν εγώ και μια κοπέλα γκοθού οπου πήγαινε η μια στο σπίτι της άλλης, της ζήταγα υλικά για φαγητό αν ξέμενα και γενικά είχαμε καλές σχέσεις.
Στα Πατήσια (που είναι οι δικοί μου) για μεγάλο διάστημα ήταν κενά τα υπόλοιπα διαμερίσματα αλλά τώρα που γέμισαν, άνετα ακούμε κουβέντες των από κάτω και παρεμβαίνουμε κιόλας. Αυτές οι από κάτω επίσης έχουν πλάκα, μαμα και κόρη είναι... Μερικές φορές πάμε όλοι μαζί σουπερ μάρκετ και πραγματικά περνάω καλύτερα και από λούνα παρκ με τις χαζομάρες που κάνουμε, όλο μες τα γέλια.
Στο Ιλιον είχα μεγάλο πρόβλημα, ερχόντουσαν εργάτες να φτιάξουν πράγματα και οι γειτόνισσες διέδιδαν ότι το σπίτι μου είναι μπουρδέλο και μπαινοβγαίνουν άντρες. Ασε που κάθε τρεις και λίγο μου έκαναν κακοπροέραιτα σχόλια για τα πάντα.
Τώρα που θα ξαναμετακομίσουμε θα δω τι θα γίνει κι εκεί.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

οοοοοοΔε νομίζω να υπάρχει απ΄ότι είδα άλλο σχετικό θεματάκι..
Όλοι μας έχουμε ακούσει το : Καλύτερα κακός συγγενής, παρά κακός γείτονας! (κάπως έτσι πρέπει να λέγεται)
Εσείς τι σχέση έχετε με τους γείτονές σας? Σας έχουν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα? Λέτε απλά μια καλημέρα ή ούτε και αυτή και τίποτα παραπάνω? Έχετε καλές σχέσεις? Ξέρετε πως αν χρειαστεί, έχετε κάποιον να ζητήσετε ζάχαρη?
Και ξεκινώντας θα πω εγώ την ιστοριούλα μου με μια γειτόνισσα, μιας και αυτή ήταν η αφορμή να ανοίξω το εν λόγω θέμα!
Είναι γύρω στα 60 και μένει ακριβώς από πάνω μου. Μένω περίπου 2 χρόνια σε αυτό το σπίτι με την αδερφή μου και από την πρώτη στιγμή άρχισε να παρακολουθεί το ποιος μπαίνει και το ποιος βγαίνει στο σπίτι μας.
Τυγχάνει να είναι και διαχειρίστρια άρα ανακατώνεται πολύ σε όλα!
Τον πρώτο μήνα πήρε τηλέφωνο στο πατρικό μου και μιλώντας με τη μάνα μου μας κατηγόρησε με περισσό θράσος πως είμαστε ανήθικες, πως μαζεύουμε όλο το πολυτεχνείο σπίτι μας και κάνουμε όργια, ότι έτσι είναι όλες οι φοιτήτριες και δεν έπρεπε να μας δώσει το σπίτι και άλλα τέτοια!
Φυσικά δεν τόλμησε να ξαναπάρει τηλέφωνο σπίτι μου, με αυτά που άκουσε από τη μάνα μου
Οι φίλοι μου έρχονται σαν τους κλέφτες, με τις γυναίκες ντάξει δεν έχει πρόβλημα.. αλλά αν τύχει και δει κανένα αρσενικό κατεβαίνει και μου χτυπάει για να τσεκάρει τι κάνουμε.
Τις προάλλες δε που είδε να κάθεται ένας φίλος μου στο μπαλκόνι και ενώ εγώ ήμουν μέσα, άρχισε να φωνάζει από το δρόμο σαν τρελή : Κοιτάχτε τες.. που ήρθαν από το χωριό τους και τρώνε τα λεφτά των γονιών τους!
Το θέμα είναι πως δικαιώματα για φασαρία δε δίνουμε.. άλλωστε στο προηγούμενο σπίτι οι γείτονές μας μας λάτρευαν.. ντάξει είμαστε καλά παιδιά, σεβόμαστε κάποια πράγματα.
Αυτό που έκανα ήταν να αδιαφορήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τη λυπόμουν, μεγάλη γυναίκα είναι και με προβλήματα (ο άντρα της είναι ανάπηρος και ο γιος της, θα την πω την κακία μου, αλλά σαν πρεζόνι είναι)
Την προηγούμενη βδομάδα ενώ η αδερφή μου καθάριζε το μπαλκόνι, κατά λάθος της χύθηκαν νερά στην από κάτω και φυσικά της ζήτησε συγνώμη. Η γυναίκα δεν είπε τίποτα, αλλά μόλις το άκουσε η διαχειρίστρια έγινε έξαλλη, σα να περίμενε μια αφορμή για να άρχίσει πάλι.
Κατέβηκε και φώναζε μες το μεσημέρι: ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ, σας έπιασε η προκοπή να καθαρίστε το μπαλκόνι, ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ!
Της κλείσαμε την πόρτα στη μούρη και στον ακριβώς ίδιο τόνο που φώναζε και αυτή, της είπαμε πως την επόμενη φορά που θα χτυπήσει το κουδούνι μας θα καλέσουμε την αστυνομία!
Ντάξει δε νομίζω να το σεβαστεί , αλλά και εγώ δε θα κολώσω να κάνω την απειλή μου πράξη!

Μετα εχω μια κουτσομπολα διπλανη η οποια παραμονευει καθε 3 και λιγο να δει τι κανουμε ολη η γειτονια αλλα απο μενα φυσικα δεν καταφερνει να παρει κουβεντα
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Το καλοκαίρι δίνουν και παράσταση,μαλώνουν,καλούν αστυνομίες, καλή φάση! Στο μπαλκόνι την βγάζουμε όλοι για να δούμε τι συμβαίνει

Μου έχει τύχει πολλές φορές να με δουν με τα αδέρφια μου να βγαίνουμε από την πολυκατοικία και να με ρωτάνε που πάω

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι γονείς μου τα πάνε μια χαρά με τους γείτονές μας,ενώ εγώ τους περισσότερους τους αντιπαθώ.Να φανταστείτε όταν η αδερφή μου χώρισε και ήρθε στο σπίτι μας πάλι, έπιασα δύο γειτόνησές μας να ρωτούν την μικρή μου αδερφή λεπτομέρειες για τον χωρισμό της..Τις κρεμάς ή όχι???![]()
ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποτε σε ένα φυλλάδιο ασφαλιστικής εταιρείας διάβασα, ότι η καλύτερη ασφάλεια πάνω απ' όλα, είναι να τα έχεις καλά με την γειτονιά, και μετά τα υπόλοιπα.
Έχει συμβεί, να φωνάξει μία γειτόνισσα από το μπαλκόνι σε κάποιους που προσπάθησαν να κλέψουν από τον διπλανό της το μηχανάκι του, και έφυγαν τρέχοντας γιατί βγήκε η γειτονιά έξω.
Γι αυτό κι εγώ φροντίζω, να μην έχω διαφορές, με μερικούς τα πηγαίνω καλά, οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι, αλλά ποτέ δεν θέλω να μαλώνω, και διατηρώ καλές σχέσεις με όλους, και για τη δική μου ασφάλεια.
Guest 292010
Επισκέπτης

Έβαζα μουσική 7 η ώρα το απόγευμα και μου χτυπούσε πόρτες και τοίχους. Ε έβαλα κι εγώ έξω από την πόρτα μου χαρτάκι με τις ώρες κοινής ησυχίας και με άφησε ήσυχη.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Γειτονας: Μπα, οχι. Μονο για το 3ημερο ηρθαμε.
therm: Τι κριμαααααααα!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Η από πάνω πλακώθηκε με τη μάνα μου γιατί τίναζε τα μεταξωτά χαλιά της πάνω στο μάλκόνι μας και το έκανε χάλια. Πρόσφατα άρχισε να κουνάει τα έπιπλά. Σαν να λέμε πιάνει το τραπεζάκι του σαλονιού και το πάει βόλτα σε όλο το σπίτι στις πιο ακατάλληλες ώρες.
Στη γιαγιά του ισογείου δεν μιλάει άνθρωπος γιατί κουτσομπολεύει τους πάντες. Εμένα αυτό δεν με αφορά άμεσα ακόμα. Εγώ δεν της μιλάω γιατί βάζει στις 6 το πρωί τον Καμπουράκη και τον Παπαδάκη στη διαπασόν και διαταρράσει τα τελευταία λεπτά του πρωινού μου ύπνου!

Με τους δίπλα, εεε ντάξει λίγο ψυχρά τα πράγματα. Το ίδιο και για τους ενοικιαστές.
Οι μόνοι σχετικά κανονικοί άνθρωποι εδώ μέσα (εκτός από εμένα

Δύσκολο πράγμα να ζεις σε πολυκατοικία αλλά ντάξει έχει φάση.

Όταν κάνουνε συνελεύσεις παίρνουμε ποπ κορν με την κόρη των από κάτω και καθόμαστε στη σκάλα να τους ακούμε που τσακώνονται!

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Τους χαιρεταω και με χαιρετανε.Μιλαμε,συζηταμε..
Ειναι ολοι 1 και 1.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

.Βεβαια υπαρχουν και μερικοι που δεν τους χωνευω και απλα οταν τους συνανταω κάνω πως δεν τους βλεπω

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

με λιγα λογια σπιτικο σινεμα οι συνελευσειςΑ με τους γείτονες έχουμε μια πανυπερτέλεια σχέση κατανόησης και φιλίας!
Η από πάνω πλακώθηκε με τη μάνα μου γιατί τίναζε τα μεταξωτά χαλιά της πάνω στο μάλκόνι μας και το έκανε χάλια. Πρόσφατα άρχισε να κουνάει τα έπιπλά. Σαν να λέμε πιάνει το τραπεζάκι του σαλονιού και το πάει βόλτα σε όλο το σπίτι στις πιο ακατάλληλες ώρες.
Στη γιαγιά του ισογείου δεν μιλάει άνθρωπος γιατί κουτσομπολεύει τους πάντες. Εμένα αυτό δεν με αφορά άμεσα ακόμα. Εγώ δεν της μιλάω γιατί βάζει στις 6 το πρωί τον Καμπουράκη και τον Παπαδάκη στη διαπασόν και διαταρράσει τα τελευταία λεπτά του πρωινού μου ύπνου!![]()
Με τους δίπλα, εεε ντάξει λίγο ψυχρά τα πράγματα. Το ίδιο και για τους ενοικιαστές.
Οι μόνοι σχετικά κανονικοί άνθρωποι εδώ μέσα (εκτός από εμένα) είναι οι από κάτω.
Δύσκολο πράγμα να ζεις σε πολυκατοικία αλλά ντάξει έχει φάση.
Όταν κάνουνε συνελεύσεις παίρνουμε ποπ κορν με την κόρη των από κάτω και καθόμαστε στη σκάλα να τους ακούμε που τσακώνονται!![]()

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Γείτονες: πόσο καλά τα πάτε;
ύστερα που έτρεχα στο διάδρομο με το μπουρνούζι κρατώντας μια σφουγγαρίστρα φωνάζοντας "PAOK EMPIRE STRIKES BACK"
δεν με έχει ξαναενοχλήσει κανείς

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

ύστερα που έτρεχα στο διάδρομο με το μπουρνούζι κρατώντας μια σφουγγαρίστρα φωνάζοντας "PAOK EMPIRE STRIKES BACK"
δεν με έχει ξαναενοχλήσει κανείς![]()
You chose the wrong empire to get by

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.