Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

25-09-24

23:39
I did Nazi that coming...
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

26-09-24

00:22
Η Γενιά μας θάβει σπουδαίους ηθοποιούς (Βουτσάς, Κώνστα, Μιχαλακόπουλος, Παναγιωτοπούλου, Κατρανίδης, Καρύδης κ.α). 
www.sansimera.gr
@Εριφύλη

Πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, ο εκλεκτός ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος. Την απώλειά του έκανε γνωστή, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το «Σπίτι του Ηθοποιού».

@Εριφύλη
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

26-09-24

10:15
Κόβεται φίλε μου.Η "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" νοοτροπία δεν κόβεται. Αυτό θέλει άλλου είδους πειθαρχικά μέτρα και δυστυχώς δεν υπάρχει η εθνική βούληση για κάτι τέτοιο. Ακόμη τα στρώματα ύπνου προεξέχουν πεταμένα δίπλα σε κάδους γενικών σκουπιδιών ... ας ξεκινήσουμε με αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο πρόστημο; κάτι;![]()
Δεν κάνω την έξυπνη, αλλά υπάρχουν σχολεία, που τους κόβουν το βήχα. Από το σύλλογο διδασκόντων ξεκινά η προσπάθεια. Λοιπόν, στο δημόσιο σχολείο αποφασίζουν κατά σειρά: 1.νομοθεσία, 2.σύλλογος διδασκόντων 3. διευθυντής 4.καθηγητές. Οι γονείς είναι για βοηθητικές δουλειές: βάψιμο, καθάρισμα, μερεμέτια κλπ. Να μάθει καθένας το ρόλο του εκεί. Πχ, δεν καταλαβαίνω, με ποιο σκεπτικό αποφασίζαν τότε τον σημαιοφόρο οι γονείς. Υπάρχει νομοθεσία. Όπως έλεγε καθηγητής <εγώ έρχομαι στο μαγαζί σου, να σου κάνω υποδείξεις;>.
Μη συνδέεις τη ρύπανση με τους γονείς. Πατήστε πόδι, για να στρώσουν και τα παιδιά.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

26-09-24

11:00
Κόβεται φίλε μου.
Δεν κάνω την έξυπνη, αλλά υπάρχουν σχολεία, που τους κόβουν το βήχα. Από το σύλλογο διδασκόντων ξεκινά η προσπάθεια. Λοιπόν, στο δημόσιο σχολείο αποφασίζουν κατά σειρά: 1.νομοθεσία, 2.σύλλογος διδασκόντων 3. διευθυντής 4.καθηγητές. Οι γονείς είναι για βοηθητικές δουλειές: βάψιμο, καθάρισμα, μερεμέτια κλπ. Να μάθει καθένας το ρόλο του εκεί. Πχ, δεν καταλαβαίνω, με ποιο σκεπτικό αποφασίζαν τότε τον σημαιοφόρο οι γονείς. Υπάρχει νομοθεσία. Όπως έλεγε καθηγητής <εγώ έρχομαι στο μαγαζί σου, να σου κάνω υποδείξεις;>.
Μη συνδέεις τη ρύπανση με τους γονείς. Πατήστε πόδι, για να στρώσουν και τα παιδιά.

Πύργος: Ομάδα Ρομά ταξίδεψε από την Αθήνα, μπούκαρε σε σχολείο και έψαχνε ένα κορίτσι
Η παρουσία των Ρομά προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές και καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Πύργου
...σκέψου να έρθει μια ομάδα Ρομά στο σπίτι του απρόσκλητη γιατί νόμιζαν ότι υπάρχει ένα κορίτσι εκεί

Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

26-09-24

11:02
Ζούμε στο "Taxi Driver"...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

26-09-24

11:03
Δεν πάμε καλά !!...σκέψου να έρθει μια ομάδα Ρομά στο σπίτι του απρόσκλητη γιατί νόμιζαν ότι υπάρχει ένα κορίτσι εκεί![]()
Πύργος: Ομάδα Ρομά ταξίδεψε από την Αθήνα, μπούκαρε σε σχολείο και έψαχνε ένα κορίτσι
Η παρουσία των Ρομά προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές και καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Πύργουwww.protothema.gr
![]()
Καιρό τώρα...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

26-09-24

15:45
όχι σπίτι, σχολείο λέει!![]()
Η παρουσία των Ρομά προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές και καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Πύργουwww.protothema.gr
...σκέψου να έρθει μια ομάδα Ρομά στο σπίτι του απρόσκλητη γιατί νόμιζαν ότι υπάρχει ένα κορίτσι εκεί![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-09-24

15:47
Aκόμα και η ανοχή προς αυτά εδώ είναι συνενοχή, και φτύσιμο προς το πρόσωπο των θυμάτων.![]()
...σκέψου να έρθει μια ομάδα Ρομά στο σπίτι του απρόσκλητη γιατί νόμιζαν ότι υπάρχει ένα κορίτσι εκεί![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

26-09-24

15:49
Μετά δεν θέλετε οπλοκατοχή. Σχολείο μπήκε, οκ, αλλά σε λίγο θα κάνουν επισκέψεις στα σπίτια. Κι αντί να μπορείς να τους περιποιηθείς αναλόγως, όπως κάνουν στις ΗΠΑ, εσύ θα κάνεις ότι κοιμάσαι (όπως είπε ο Τσίπρας.)![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-09-24

15:51
ολοι τους κουβαλάνε μαχαίρια btw.Μετά δεν θέλετε οπλοκατοχή. Σχολείο μπήκε, οκ, αλλά σε λίγο θα κάνουν επισκέψεις στα σπίτια. Κι αντί να μπορείς να τους περιποιηθείς αναλόγως, όπως κάνουν στις ΗΠΑ, εσύ θα κάνεις ότι κοιμάσαι (όπως είπε ο Τσίπρας.)
Αλλα ενα απλό χτυπηματάκι στο χεράκι και χαιδολογάκια αρκούν για να μην κάνουν τίποτα. (@Υδροχόος Δεν εννοώ τη συζήτηση που είχαμε... Προσπάθησα να μεταφράσω αυτολεξί τη φράση "slap on the wrist"... να μη παρεξηγούμαι.)
touvlo
Διάσημο μέλος

26-09-24

15:57
ενώ με το όπλο τι θα κάνεις Ηλια;Μετά δεν θέλετε οπλοκατοχή. Σχολείο μπήκε, οκ, αλλά σε λίγο θα κάνουν επισκέψεις στα σπίτια. Κι αντί να μπορείς να τους περιποιηθείς αναλόγως, όπως κάνουν στις ΗΠΑ, εσύ θα κάνεις ότι κοιμάσαι (όπως είπε ο Τσίπρας.)
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

26-09-24

16:03
Πάλι ηθικολογίες; Ό,τι κάνουν οι Αμερικάνοι στα σπίτια τους όταν πάνε να τους κλέψουν και να τους σφάξουν τέτοιοι εγκληματίες. Εκτός αν είναι προτιμότερο να κάτσεις να σε σκοτώσουν, δεν ξέρω, στο μουσουλμανολάγνο μυαλό σου μπορεί να είναι οκ και αυτό.ενώ με το όπλο τι θα κάνεις Ηλια;
touvlo
Διάσημο μέλος

26-09-24

16:05
γελώ τώρα θυμηθηκα περιστατικό σε σχολείο εδώ γερμανία με μπόλικους μούλτι/κούλτι μαθητές, τα έλεγε μια εκπαιδευτικός, δεν το είδα με τα μάτια μου.![]()
Ένας μαθητής ρομα 16 ετών φλέρταρε με μια συμμαθητριά του γερμανιδούλα. Το ίδιο βράδυ λοιπόν, πάρκαραν έξω απ το σπίτι της τέσσερις μερσεντες μαύρες και κατέβηκαν καμμιά δεκαριά καλοντυμένοι ρομα. Ζήτησαν να δουν τον πατερα της κοπέλας και σοβαρότατα, δίχως μαχαίρια κλπ του εξήγησαν πως το αγόρι είναι λογοδοσμένο από τα 12 και να μαζέψει την κόρη του! Αυτά ειπώθηκαν από εκπαιδευτικό ξαναλέω, σίγουρα η αληθινή διάσταση του θέματος είναι άγνωστη, πάντως όλα έγιναν πολιτισμένα.
Φυσικά η γερμανιδούλα τον άφησε ήσυχο.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν απάντησεςΠάλι ηθικολογίες; Ό,τι κάνουν οι Αμερικάνοι στα σπίτια τους όταν πάνε να τους κλέψουν και να τους σφάξουν τέτοιοι εγκληματίες. Εκτός αν είναι προτιμότερο να κάτσεις να σε σκοτώσουν, δεν ξέρω, στο μουσουλμανολάγνο μυαλό σου μπορεί να είναι οκ και αυτό.
ilias90
Περιβόητο μέλος

26-09-24

16:08
Σου απάντησα. Συνέχισε να γλείφεις πατόκορφα λάθρο και γύφτους και μην ασχολείσαι μαζί μου,δεν απάντησες
ευχαριστώ.
nearos
Επιφανές μέλος

26-09-24

16:10
Λογοδοσμένος απο τα 12. Απολύτως λογικό.Ένας μαθητής ρομα 16 ετών φλέρταρε με μια συμμαθητριά του γερμανιδούλα. Το ίδιο βράδυ λοιπόν, πάρκαραν έξω απ το σπίτι της τέσσερις μερσεντες μαύρες και κατέβηκαν καμμιά δεκαριά καλοντυμένοι ρομα. Ζήτησαν να δουν τον πατερα της κοπέλας και σοβαρότατα, δίχως μαχαίρια κλπ του εξήγησαν πως το αγόρι είναι λογοδοσμένο από τα 12 και να μαζέψει την κόρη του! Αυτά ειπώθηκαν από εκπαιδευτικό ξαναλέω, σίγουρα η αληθινή διάσταση του θέματος είναι άγνωστη, πάντως όλα έγιναν πολιτισμένα.
Φυσικά η γερμανιδούλα τον άφησε ήσυχο.
![]()
Καλοντυμένοι ρομά το βράδυ έρχονται, παρκάρουν εξω απο το σπίτι και τραμπουκίζουν πατέρα κοπέλας (γιατι το "δεν κουβαλώ μαχαίρι" = "είμαι πολιτισμένος" σε καποιο περίεργο σύμπαν)
Αμοιβαίο φλέρτ και πηγαίνουν και λένε να μαζέψει την κόρη του (?????????????)
επίσης
Γερμανίδα κοπελίτσα να'χει σεβντά με ρομά;
Πολύπιθανό το κόβω

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

26-09-24

16:10
Παραγγελιές..που δίνουμε ;;
Εγώ θα ήθελα μια Beretta 92Χ, με λεπτή λαβή...
Θα τον ταβλιάσω κάτω τον άλλον. Τουλάχιστον να το κάνω με στυλ...
nearos
Επιφανές μέλος

26-09-24

16:11
παντως τα ξέρεις τα όπλα σου εσύ....Παραγγελιές..που δίνουμε ;;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

26-09-24

16:16
Τι λες τώρα !!! Άλλη δουλειά δεν κάνω...παντως τα ξέρεις τα όπλα σου εσύ....![]()
Μετά την πρωινή προσευχή, χαζεύω τα καινούρια...μοντελάκια...
touvlo
Διάσημο μέλος

26-09-24

16:21
Επιμένω, πως απάντησες με γρύφο και σαν την Πυθία, αλλά δικαίωμά σου. Λοιπόν, θα κάνω ελεύθερη μετάφραση, αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με: Είπες πως θα έκανες ό,τι κάνουν οι Αμερικάνοι, όταν πάνε να τους κλέψουν. Θα υποθέσω πως πυροβολούν κατευθείαν. Αν λοιπόν τον σκότωνες, ποιος θα πήγαινε φυλακή; Εκείνος έκανε απόπειρα κλοπής και συ δολοφονία. Ποιος έχει κάνει χειρότερο έγκλημα;Σου απάντησα. Συνέχισε να γλείφεις πατόκορφα λάθρο και γύφτους και μην ασχολείσαι μαζί μου,
ευχαριστώ.
Πάμε παρακάτω : Γλείφω πατόκορφα! Πολύ άσχημη έκφραση, δε μου αρέσει, δεν το κάνω, ούτε έχω γλείψει ποτέ κάποιον και μάλιστα απ την κορυφή ως τα νύχια, εκτός αν το εννοείς ερωτικά
Τέλος, θα ασχολούμαι με όποιον θέλω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
στον έρωτα όλα γίνονται αγαπητέ. Στα σχολεία γίνεται φλερτ. Στο δικό σου δε γίνεται; Αρρένων είστε;Λογοδοσμένος απο τα 12. Απολύτως λογικό.
Καλοντυμένοι ρομά το βράδυ έρχονται, παρκάρουν εξω απο το σπίτι και τραμπουκίζουν πατέρα κοπέλας (γιατι το "δεν κουβαλώ μαχαίρι" = "είμαι πολιτισμένος" σε καποιο περίεργο σύμπαν)
Αμοιβαίο φλέρτ και πηγαίνουν και λένε να μαζέψει την κόρη του (?????????????)
επίσης
View attachment 139086View attachment 139087
Γερμανίδα κοπελίτσα να'χει σεβντά με ρομά;
Πολύπιθανό το κόβω![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος

26-09-24

16:25
Σε λίγο θα σε πουν ότι τον παρενόχλησε κιόλας τον γυφτάκο η Άρια και μετά ήρθαν 15 λιμουζίνες γερμανόγυφτων ντυμένοι σαν Πρώσοι αριστοκράτες και απείλησαν την οικογένεια ότι θα κινηθούν νομικά. Αυτή ήταν και η αρχή του κινήματος του metoo.Γερμανίδα κοπελίτσα να'χει σεβντά με ρομά;
Πολύπιθανό το κόβω![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Kate1914
- giannhs2001
- Wonderkid
- back2967
- taketrance
- American Economist
- touvlo
- Memetchi
- Paragontas7000
- johnsala
- ROM32
- Libertus
- camil
- A350
- fmarulezkd
- rafaela11
- Ilma
- J.Cameron
- bibliofagos
- AggelikiGr
- Hased Babis
- vasilis123321
- Reader
- Joji
- Vera
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Luludaki
- Αντικειμενικός
- chester20080
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- akis_95
- danonito_kyr
- Εριφύλη
- userguest
- GeorgePap2003
- Skeptic95
- Debugging_Demon
- physicscrazy
- Ryuzaki
- gegeorgiou90
- iew
- Hecticism
- Anti_Elon_Musk
- Totreno
- Corfu kitty
- aggelosst9
- Μαυρίκιος
- fockos
- Giorgosvr
- fourkaki
- phleidhs
- teacher_40
- jellojina
- ayahuasca97
- exotic xo
- Fernando_A
- ISTORIKOS EREVNITIS
- Advocatus diaboli
- galaziamatia
- despoina13
- jj!
- thunder3
- linuxman
- Mike_100
- еще один пророк р...
- Μήτσος10
- epote
- Deimos
- rootbreaker
- Steliosgkougkou
- Abysmal Hunter
- feggarenios
- thenutritionist
- o venizelikos
- Robelano
- grtt
- katia1
- kost28
- tsiobieman
- Viktor
- NeosUser2023
- Alessandra Eliza
- bbb
- AK-92
- melmel
- V@Per
- Antonia Alexandra
- Maria23667
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- Esperos1
- eukleidhs1821
- geodimios
- hirasawayui
- ggl
- gmoutzour
- marww
- Dmzk
- User2350
- melina_51
- Maraki4you
- math2arch
- Kitkat28!
- AN.PA
- dmav
- Phantomas
- Αλκίμαχος
- Δροσουλίτης
- afantos
- Himalaian
- JohnnyW
- Dark_kronos
- aggorf
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Re_Alexis
- Giorgkalo
- Ecomaniac
- DimitraA.
- Ωρορα
- ilovekpop
- Shadowban
- Arianara S3
- Ranger
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.