giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.276 μηνύματα.

Στην Ελλάδα ζούμε την απόλυτη παράνοια. Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος αντί να διώκεται για εσχάτη προδοσία που βοηθάει στην εισβολή της Ευρώπης διώκεται για μια παλαιστινιακή σημαία από τον δήμαρχο της Αμοργού. Ο Ρουβίκωνας αντί να διώκεται για τα μύρια όσα που έχει κάνει παίρνοντας σβαρνα όλον τον ποινικό κώδικα, τη μια διώκεται για ένα πανό υπέρ των θυμάτων των Τεμπών και τώρα λέγεται πως ζητάνε διώξεις για μια ανάρτηση στο fb αλληλεγγύης προς τον Ιάσονα.
Εν τάξει, μπορείτε να τους διαφημίσετε και άλλο. Την ώρα που νεαροί εθνικιστές είναι μέσα στη φυλακή για τρομερά λιγότερα πράγματα και άλλοι έχουν βαρύτατες κατηγορίες πάνω τους, αυτοί κάνουν ο,τι θέλουν και έχουν κατηγορίες μόνο για πράγματα που σίγουρα τους διαφημίζουν ως κάτι καλό στον κόσμο.
Εν τάξει, μπορείτε να τους διαφημίσετε και άλλο. Την ώρα που νεαροί εθνικιστές είναι μέσα στη φυλακή για τρομερά λιγότερα πράγματα και άλλοι έχουν βαρύτατες κατηγορίες πάνω τους, αυτοί κάνουν ο,τι θέλουν και έχουν κατηγορίες μόνο για πράγματα που σίγουρα τους διαφημίζουν ως κάτι καλό στον κόσμο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.669 μηνύματα.

Και αν ο υπεύθυνος φόρτωσης πει στον οδηγό να βγει από το παράθυρο και να αφήσει το όχημα ξεκλείδωτο ποιο άρθρο ισχύει εδώ;
Καλείς το Λιμενικό που πρεπει να βρίσκεται στο καταπέλτη εάν ο υπευθυνος φόρτωσης σου λέει ασυναρτησίες.
Στο κανονισμό που έβαλα και στο άρθρο 12 λέει αναλυτικα ότι ασφαλιζεις το αμάξι. Μέχρι και ότι βγάζεις το κλειδί από τη μηχανη κ εξ έρχεσαι από το αμάξι δεν λέει πουθενα οτι βγαίνεις από το παραθυρο. Τι άλλο να γράψουν ;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα.

Για το δημοσιο δεν μιλησες ;Οπότε τι μου τους αναφέρεις όλους αυτους
Θα σε διώξουν απο το Δημόσιο επειδή κανεις τη δουλειά σου ;;; αυτά είναι τα καλά του.![]()
δεν ηξερα οτι ολο το δημοσιο εισαι μονο εσυ

Καλα εσείς οι Αθηναίοι που πιστεύεται οτι είστε εκεί και δεν υπάρχει αλλού ζωη μεχρι να δειτε τι υπέροχη ειναι και εξω απο αυτη το λετε συχνά οποτε δεν μου κανει εντυπωση με την γκρινια σας "περνάω χάλια ,αλλά δεν φεύγω γιατι Ελλάδα ειναι μόνο η Αθήνα "
Ειδικα αν εισαι δημοσιος και καθεσαι Αθηνα τι να πω ...ας προσεχες
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.785 μηνύματα.

Καναδάς: Θα καταργήσει πολλούς δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα
Σε σύγκριση με τους εμπορικούς εταίρους του, οι καναδικές εξαγωγές εξακολουθούν να υπόκεινται συνολικά σε χαμηλό επίπεδο δασμών από τις ΗΠΑ

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.669 μηνύματα.

Για το δημοσιο δεν μιλησες ;
δεν ηξερα οτι ολο το δημοσιο εισαι μονο εσυ![]()
![]()
Καλα εσείς οι Αθηναίοι που πιστεύεται οτι είστε εκεί και δεν υπάρχει αλλού ζωη μεχρι να δειτε τι υπέροχη ειναι και εξω απο αυτη το λετε συχνά οποτε δεν μου κανει εντυπωση με την γκρινια σας "περνάω χάλια ,αλλά δεν φεύγω γιατι Ελλάδα ειναι μόνο η Αθήνα "
Ειδικα αν εισαι δημοσιος και καθεσαι Αθηνα τι να πω ...ας προσεχες
Όλο το δημόσιο δεν είναι μόνο εγώ αλλά συνήθως μετά από λίγο καιρό οι δραστήριοι τη κοπανάνε. Σήμερα έμαθα παλι μια παραιτηση.
Εγώ σήμερα ήμουν στα τηλέφωνα από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 για να γίνει αυριο μια δουλειά που πρεπει να γίνει.
+ το πρωι που παω από τις 07.45 ...
Από ένα σημείο κ μετα σκέφτεσαι... Γιατί να δουλευω παραπανω με τα ίδια ; ενώ αν άνοιγα μια δικιά μ επιχείρηση θα είχα μεν το άγχος... Θα δουλευα παραπανω αλλά μπορεί να εβγαζα τα διπλάσια.
Για αυτό κ φευγει κόσμος. Όταν βρει κάτι άλλο καλυτερο βέβαια. Μόνο η μονιμότητα αξίζει που απλά δεν έχεις αυτό το βράχνα. Αλλιώς για όσους ασχολουνται είναι μια η άλλη.
Γιατί μετά όλο εσένα ενοχλουν που τα ξέρεις... Και εκεί ένας ιδιώτης χρεώνει πλεον ... Εσυ δε μπορείς.
Μαντεψε μετά με ππιους θα μείνετε... Με αυτους τους απαραδεκτους που έγραψες πιο πανω.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα.

Πριν μέρες έβλεπα ένα ρεπορτάζ με αφορμή το μπάτσο Μπανταρλη (δεν ξέρω αν το λέω και σωστά) και μιλούσε για 1500 παραιτήσεις...Όλο το δημόσιο δεν είναι μόνο εγώ αλλά συνήθως μετά από λίγο καιρό οι δραστήριοι τη κοπανάνε. Σήμερα έμαθα παλι μια παραιτηση.
Λογικο εφόσον με 1000 ευρώ στην αρχή δεν ζεις ...Το δημόσιο για εμένα ειναι προνόμιο στη γυναικα σε σχέση με το να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας...
Εχεις καλύτερη ποιοτητα ζωης και αργότερα περισσοτερα δικαιωματα σαν μητερα ....
Εγώ σήμερα ήμουν στα τηλέφωνα από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 για να γίνει αυριο μια δουλειά που πρεπει να γίνει.
+ το πρωι που παω από τις 07.45 ...
Από ένα σημείο κ μετα σκέφτεσαι... Γιατί να δουλευω παραπανω με τα ίδια ; ενώ αν άνοιγα μια δικιά μ επιχείρηση θα είχα μεν το άγχος... Θα δουλευα παραπανω αλλά μπορεί να εβγαζα τα διπλάσια.
Σωστο σκεπτικο αλλα εχει καιτα ρισκα του ολο αυτο ...Για αυτό κ φευγει κόσμος. Όταν βρει κάτι άλλο καλυτερο βέβαια. Μόνο η μονιμότητα αξίζει που απλά δεν έχεις αυτό το βράχνα. Αλλιώς για όσους ασχολουνται είναι μια η άλλη.
Ναι μπορει τα χρηματα να μην εχουν καμια σχεση με τον μέσο μισθο αλλα το άγχος ,η ανασφαλεια ειδικα μεχρι να εδραιωθεις στο χωρο σου ειναι τεραστια σε σχεση με το δημοσιο ...
Μην μιλήσω για την φορολογια που εχουμε σε σχεση με ολους τους υπολοιπους ,ειδικα αν δεν μπορεις να κρυψεις ούτε ένα ευρώ...
Με 75 % γενική φορολογία εδώ στην Ελλάδα το σκέφτεσαι δίπλα...
Αν θα άλλαζα κάτι και το σκέφτομαι σοβαρά είναι να δηλώνω κάτοικος εξωτερικού ή να κάνω μια ΙΚΕ ,μονο ετσι μπορείς να πεις ότι θα σου μένει και κάτι...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Πριν μέρες έβλεπα ένα ρεπορτάζ με αφορμή το μπάτσο Μπανταρλη (δεν ξέρω αν το λέω και σωστά) και μιλούσε για 1500 παραιτήσεις...
Λογικο εφόσον με 1000 ευρώ στην αρχή δεν ζεις ...Το δημόσιο για εμένα ειναι προνόμιο στη γυναικα σε σχέση με το να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας...
Εχεις καλύτερη ποιοτητα ζωης και αργότερα περισσοτερα δικαιωματα σαν μητερα ....
Σωστο σκεπτικο αλλα εχει καιτα ρισκα του ολο αυτο ...
Ναι μπορει τα χρηματα να μην εχουν καμια σχεση με τον μέσο μισθο αλλα το άγχος ,η ανασφαλεια ειδικα μεχρι να εδραιωθεις στο χωρο σου ειναι τεραστια σε σχεση με το δημοσιο ...
Μην μιλήσω για την φορολογια που εχουμε σε σχεση με ολους τους υπολοιπους ,ειδικα αν δεν μπορεις να κρυψεις ούτε ένα ευρώ...
Με 75 % γενική φορολογία εδώ στην Ελλάδα το σκέφτεσαι δίπλα...
Αν θα άλλαζα κάτι και το σκέφτομαι σοβαρά είναι να δηλώνω κάτοικος εξωτερικού ή να κάνω μια ΙΚΕ ,μονο ετσι μπορείς να πεις ότι θα σου μένει και κάτι...
Δεν μιλάμε πλέον για 1000 ευρώ , αν ηταν έτσι θα είχα ηδη παραιτηθεί... πηγαινε ντελιβεράς με τα τίπς θα είσαι στα 1200-1300 και δεν θα χεις και το "πηγαινε εδω... πηγαινε εκεί..."
ο ένας χέστηκε ο άλλος έχει θέματα στις 3 τη νύχτα οι άλλοι πλακώθηκαν ... τηλέφωνο... κατέβα ... μπλα μπλα μπλα.
ε ντάξει λές κάπου όπα δεν ειμαι υποχρεωμένος να φθαρώ με όλα αυτά.
Απλά πλέον ουτε με τα 1500-1600 το μήνα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα πχ μια ανακαίνιση στο σπίτι σου με 10.000 ευρώ , να πάρεις ένα ακίνητο να επενδύσεις κτλπ και το χω γράψει πολλάκις οτι με τράπεζες αποφεύγω να μπλέκω. Δε θέλω.
Δεν ειναι δικά μου χρήματα. Τέλοςπαντων θα δούμε.
Μπορεί να ετοιμάσω μια μετάβαση και σε 2-3 χρόνια... αντε γειά.
κΑΙ ΔΕΝ υπάρχει και έξτρα αμοιβή στην εργατο ώρα ρε φιλε.... ξαναλέω ο ιδιώτης αμα τον καλέσεις στις 2 το βράδυ (λέμε τωρα) ή εκτος ωραρίου θα του σκάσεις και ενα 30-50αρι.... στο δημόσιο γιατί να μη γίνεται αυτό ;
παίρνεις λέει ρεπό... δε θέλω ρεπό. Θέλω πχ στην ηλικία ακομη που ειμαι να μπορώ να κάνω και κάτι παραπάνω. Και όσο περνάνε τα χρόνια αυτη η σκέψη γινεται πιο έντονη λες οκ εκανα το καλό παιδί για 2-3... 5 χρονια... ΠΟΣΟ ακόμα ;

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

Ίσα ίσα όταν έχεις ένα στάνταρ εισόδημα τότε επενδύεις σε δάνειο το οποίο μπορείς να καλύψεις...
Αν φοβόμουν να πάρω δάνειο σε κάτι που ήθελα να επενδύσω ακόμα θα ήμουν με τις επιθυμίες μου ..
Σε καμία των περιπτώσεων όμως δεν θα πάρεις ένα δάνειο για μια επένδυση που δεν θα σου φέρει την επόμενη απόκτηση ...
Δεν μπορώ να ακούω δάνειο για να πάρω αυτοκίνητο...το δάνειο είναι σπουδαίο επενδυτικό εργαλειο ...
Τελοσπαντων ο καθένας ξέρει και ορίζει την ζωή του...
Είμαι της άποψης ,ότι θέλω βρίσκω τρόπο και το κάνω λαμβάνοντας και τα ρισκα ..
Το να κάθομαι και να βουλιαζω στο εάν και το μηπως θα φτάσεις 50 και θα λες τι βλακας ήμουν που δεν ρίσκαρα όταν ήμουν μόνος
Κανένας και τίποτα δεν απέκτησε χρήμα χωρίς ρισκω αρκεί να κάνεις σωστές κινήσεις, αυτό ξέρω εγώ...
Αν φοβόμουν να πάρω δάνειο σε κάτι που ήθελα να επενδύσω ακόμα θα ήμουν με τις επιθυμίες μου ..
Σε καμία των περιπτώσεων όμως δεν θα πάρεις ένα δάνειο για μια επένδυση που δεν θα σου φέρει την επόμενη απόκτηση ...
Δεν μπορώ να ακούω δάνειο για να πάρω αυτοκίνητο...το δάνειο είναι σπουδαίο επενδυτικό εργαλειο ...
Το να κάθομαι και να βουλιαζω στο εάν και το μηπως θα φτάσεις 50 και θα λες τι βλακας ήμουν που δεν ρίσκαρα όταν ήμουν μόνος
Κανένας και τίποτα δεν απέκτησε χρήμα χωρίς ρισκω αρκεί να κάνεις σωστές κινήσεις, αυτό ξέρω εγώ...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ίσα ίσα όταν έχεις ένα στάνταρ εισόδημα τότε επενδύεις σε δάνειο το οποίο μπορείς να καλύψεις...
Όπως τα λες είναι... Όποιος είναι μάγκας κ ααρχιδατος ας βγει εκεί έξω να τα διεκδικήσει. Και όσοι είναι τυπου " Να μείνω σε μια θέση μέχρι να παρω συνταξη " Και τα 1200 πολλα είναι. Εμένα ένας φίλος έτσι κ χε πει... Εγώ λέει δεν θα εφευγα για επαρχία κ ποτε από εκεί που ήσουν... Θα καθόμουν μέχρι να βγω στη σύνταξη. Οκ

Με αυτή τη νοοτροπία δε πας πουθενα. Εγώ μίλησα για μπόνους στο δημόσιο τομέα από ανθρώπους που επιβεβαιωμένα θα ξενυχτησουν για να βγει η δουλειά κ να είναι ταχυτατοι κ αποτελεσματικοί.
Κάποια στιγμή θα γραψω στο αντίστοιχο θρεντ τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτήματα εις βάθος ... Τα χουμε βιώσει στο πετσι μας.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.392 μηνύματα.

εσένα με διαφορετικό μισθό σε κάναν μετάθεση; δεν κατάλαβα και δεν ξερω πως γινεται στο δημόσιο, αν σε πάνε στην επαρχία προσαρμόζεται ο μισθός σε αυτό το πόστο;Όπως τα λες είναι... Όποιος είναι μάγκας κ ααρχιδατος ας βγει εκεί έξω να τα διεκδικήσει. Και όσοι είναι τυπου " Να μείνω σε μια θέση μέχρι να παρω συνταξη " Και τα 1200 πολλα είναι. Εμένα ένας φίλος έτσι κ χε πει... Εγώ λέει δεν θα εφευγα για επαρχία κ ποτε από εκεί που ήσουν... Θα καθόμουν μέχρι να βγω στη σύνταξη. Οκ
Με αυτή τη νοοτροπία δε πας πουθενα. Εγώ μίλησα για μπόνους στο δημόσιο τομέα από ανθρώπους που επιβεβαιωμένα θα ξενυχτησουν για να βγει η δουλειά κ να είναι ταχυτατοι κ αποτελεσματικοί.
Κάποια στιγμή θα γραψω στο αντίστοιχο θρεντ τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτήματα εις βάθος ... Τα χουμε βιώσει στο πετσι μας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

εσένα με διαφορετικό μισθό σε κάναν μετάθεση; δεν κατάλαβα και δεν ξερω πως γινεται στο δημόσιο, αν σε πάνε στην επαρχία προσαρμόζεται ο μισθός σε αυτό το πόστο;
Είτε πας επαρχία σαν απλός είτε σαν επικεφαλής ο μισθός είναι ακριβώς ο ίδιος κυρία μου. Απλα έχεις αλλά καλά όπως έχουμε πει γλιτώνεις υπέρογκα ενοίκια σίγουρα ένα 200το μήνα σε συγκριση με Αθηνα, καλυτερη ποιοτητα ζωής ησυχία κοντά όλα το καλοκαίρι δεν έχεις προσθετα εξοδ για να κάνεις διακοπές... Αυτά είναι τα +.
Μη σου πω κ λιγότερος μισθός γιατί σαν επικεφαλής δεν δουλευεις νυχτα πρεπει να είσαι το πρωι στο γραφειο. Όποτε δεν παιρνεις καθόλου νυχτερινα.
Στο Ανατολικό Αιγαίο παιρνεις απλά +100 ευρώ επίδομα μεθορίου.
Όποτε είσαι σε αδιέξοδο... Αθήνα δε θες να κάτσεις να χαθείς μέσα στα Υπουργεία...δεν σε ενδιαφέρει κιόλας ρε φίλε αυτή η χαρτουρα... Δε τη παλευω μια. Θες να πας να παρεις καμια πρωτοβουλία εκτός να αντιμετωπίσεις κανα περιστατικο και μετά λες ναι αλλά.... Με ξυπνάνε βράδυ... Ότι γίνει κτυπάει τηλέφωνο... Και τα ίδια χρήματα ;
Μην απορείτε δηλαδή που βλεπετε κοσμο με χαμηλή αποδοτικότητα γιατι είτε έχουν κουραστει είτε έχουν φυγει κ έχει μείνει πισω ο Άννας και ο Καιαφας.
Απλά τα πραγματα.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.392 μηνύματα.

οκ, νόμιζα στο είπε αυτό με τη σύνταξη γιατι σου μείωσαν τον μισθό λόγω επαρχίαςΕίτε πας επαρχία σαν απλός είτε σαν επικεφαλής ο μισθός είναι ακριβώς ο ίδιος κυρία μου. Απλα έχεις αλλά καλά όπως έχουμε πει γλιτώνεις υπέρογκα ενοίκια σίγουρα ένα 200το μήνα σε συγκριση με Αθηνα, καλυτερη ποιοτητα ζωής ησυχία κοντά όλα το καλοκαίρι δεν έχεις προσθετα εξοδ για να κάνεις διακοπές... Αυτά είναι τα +.
πάλι καλά που είναι ο ίδιος.
στα άλλα που λες συμφωνώ, αν τα φράγκα είναι ίδια-βασικά και να μην ήταν για μένα- κοιτάς να πας εκεί όπου θα κάνεις τα λιγότερα και θα έχεις την καλύτερη ισορροπία με την υπόλοιπη ζωή.
Ένας λόγος που δεν σκέφτηκα ποτέ επαγγέλματα υγείας είναι αυτός, τα έζησα, ηρεμία δεν έχουν.
Έχω και φίλο μου που είναι οδοντίατρος και του πρήζουν 24/7. Δεν θα μπορούσα να με παίρνουν εκτός εργασίας, θα ήμουν σε φάση "άντε χέσε μας κι εσύ και το δόντι σου μαλακισμένη". Γιατι κατα συντριπτική πλειοψηφία πρήζουν για βλακείες όχι για σοβαρά.
Τέλος πάντων, σε άλλο θέμα που θέλω να σχολιάσω είναι οτι νιώθω την υποβαθμίζεις πολύ την Αθήνα, έχει περιοχές και περιοχές. Εγώ εδώ που -εχω την τύχη- να μένω εχει φουλ πράσινο και ο γείτονας στο πίσω μπαλκόνι έχει αυλή με κότες και κοκορες -αν έχεις τον Θεό σου- ούτε στο χωριό μου δεν είχε κότες μες στην πόλη.
Βέβαια αυτό που λες με τα ενοίκια είναι το α και το ω, αν ο μισθός είναι στάνταρ όπως του δημοσίου κοιτάς να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο κάποια απο αυτά τα έξοδα, μέχρι να σταματήσουν οι σιχαμένοι να μας πίνουν το αίμα.
ΑΝ.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

Α
Αξιολόγηση από ποιον όμως;
Από άλλον έναν δημόσιο υπάλληλο;
Εσένα ποιος θα σε αξιολόγηση ας πούμε;
Ένα λαμογιο στη πολεοδομία η στη εφορία;
(Έχω και εγώ τον πόνο μου )
Έπειτα ποιος τολμά να ακουμπήσει αυτό τον τομέα όταν στηρίζονται κυβερνήσεις από αυτή την πληγή
Τώρα για τους υπαλλήλους στα υπουργεια μην το ανοίξω...αχχχ έχε χάρη που δεσμεύομαι ποιοι και ποιες είναι εκεί μέσα...
Ο δημόσιος τομέας δεν έχει προσωπική εξέλιξη ,δράση κίνητρο...
Αυτό δεν ειναι δουλειά είναι βυθος...
Όταν χτυπάει το τηλέφωνο ότι ώρα και να είναι αν αγαπάς την δουλειά σου και μάλιστα βλέπεις κάθε τέλος του μήνα τα νούμερα να αυξάνονται να δεις τι ωραία που είσαι και αυτά ειναι λεπτομέρειες..
Όλα στο μυαλό είναι και στο τρόπο που τα βλέπεις..Γι αυτο και κάποια επαγγέλματα δεν μπορούν να τα κάνουν όλοι ,οχι λόγο ικανοτήτων αλλά λόγου οπτικής...Προτιμούν την κλάψα...
Βλαμμένα είναι δηλαδή τα παιδιά που πάνε σεζόν και γ@μιουντ@ στη δουλειά ώστε να επενδύσουν ουσιαστικά αυτά τα χρήματα μετέπειτα...
Αξιολογηση και μπόνους είναι μια αρκετά παρακινητικη προτάση για όλους...Όπως τα λες είναι... Όποιος είναι μάγκας κ ααρχιδατος ας βγει εκεί έξω να τα διεκδικήσει. Και όσοι είναι τυπου " Να μείνω σε μια θέση μέχρι να παρω συνταξη " Και τα 1200 πολλα είναι. Εμένα ένας φίλος έτσι κ χε πει... Εγώ λέει δεν θα εφευγα για επαρχία κ ποτε από εκεί που ήσουν... Θα καθόμουν μέχρι να βγω στη σύνταξη. Οκ
Αξιολόγηση από ποιον όμως;
Από άλλον έναν δημόσιο υπάλληλο;
Εσένα ποιος θα σε αξιολόγηση ας πούμε;
Ένα λαμογιο στη πολεοδομία η στη εφορία;
(Έχω και εγώ τον πόνο μου )
Έπειτα ποιος τολμά να ακουμπήσει αυτό τον τομέα όταν στηρίζονται κυβερνήσεις από αυτή την πληγή
Τώρα για τους υπαλλήλους στα υπουργεια μην το ανοίξω...αχχχ έχε χάρη που δεσμεύομαι ποιοι και ποιες είναι εκεί μέσα...
Ο δημόσιος τομέας δεν έχει προσωπική εξέλιξη ,δράση κίνητρο...
Αυτό δεν ειναι δουλειά είναι βυθος...
Όταν χτυπάει το τηλέφωνο ότι ώρα και να είναι αν αγαπάς την δουλειά σου και μάλιστα βλέπεις κάθε τέλος του μήνα τα νούμερα να αυξάνονται να δεις τι ωραία που είσαι και αυτά ειναι λεπτομέρειες..
Όλα στο μυαλό είναι και στο τρόπο που τα βλέπεις..Γι αυτο και κάποια επαγγέλματα δεν μπορούν να τα κάνουν όλοι ,οχι λόγο ικανοτήτων αλλά λόγου οπτικής...Προτιμούν την κλάψα...
Βλαμμένα είναι δηλαδή τα παιδιά που πάνε σεζόν και γ@μιουντ@ στη δουλειά ώστε να επενδύσουν ουσιαστικά αυτά τα χρήματα μετέπειτα...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

οκ, νόμιζα στο είπε αυτό με τη σύνταξη γιατι σου μείωσαν τον μισθό λόγω επαρχίας
πάλι καλά που είναι ο ίδιος.
Οποιοσδήποτε μισθός κάτω των 1500ε με 10 χρονια προυπηρεσια και τα 1700-1800 με 15χρόνια και αυτές τις ευθύνες και το το τηλεφωνο να κτυπάει και μη εργάσιμες ωρες και ημέρες ειναι απαγορευτικός. Αμα ψάχνουν κοροιδα ας τα βρούν αλλού και στη τελική δεν μπήκαμε με ενα γκουβά λάδι ... όλοι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου είμαστε.
Ανα πάσα στιγμή εισαι ανακλήσιμος... εγινε αυτο εγινε εκείνο.... κατέβα εδω κατέβα εκεί.. έχουμε περιστατικό κτλ.
αυτο δεν ειναι απλό δημόσιο για αυτο κ δεν παίρνεις 900-1100 ευρώ.
στα άλλα που λες συμφωνώ, αν τα φράγκα είναι ίδια-βασικά και να μην ήταν για μένα- κοιτάς να πας εκεί όπου θα κάνεις τα λιγότερα και θα έχεις την καλύτερη ισορροπία με την υπόλοιπη ζωή.
Ε δεν μπορώ να κάθομαι σε κεντρικές υπηρεσίες ομως και άτομα που δεν έχουν πάει πουθενά και επειδη τυχαινει να ειναι ιεραρχικά ανώτερα να με πρήζουν με θέματα που για μένα ηταν ανούσια. Για αυτο μπούχτησα και δρόμο. ΔΕ ΜΠΟΡΩ τους ευθυνοφοβους και οσους πνιγονται σε μια κουταλιά νερό και άτομα που δεν έχουν βραχει παραέξω... αυτο πιστεύω οτι κάνουν. Οποτε δεν μπορουμε κ να συνεργαστούμε. Sorry.
Ένας λόγος που δεν σκέφτηκα ποτέ επαγγέλματα υγείας είναι αυτός, τα έζησα, ηρεμία δεν έχουν.
Έχω και φίλο μου που είναι οδοντίατρος και του πρήζουν 24/7. Δεν θα μπορούσα να με παίρνουν εκτός εργασίας, θα ήμουν σε φάση "άντε χέσε μας κι εσύ και το δόντι σου μαλακισμένη". Γιατι κατα συντριπτική πλειοψηφία πρήζουν για βλακείες όχι για σοβαρά.
Τέλος πάντων, σε άλλο θέμα που θέλω να σχολιάσω είναι οτι νιώθω την υποβαθμίζεις πολύ την Αθήνα, έχει περιοχές και περιοχές. Εγώ εδώ που -εχω την τύχη- να μένω εχει φουλ πράσινο και ο γείτονας στο πίσω μπαλκόνι έχει αυλή με κότες και κοκορες -αν έχεις τον Θεό σου- ούτε στο χωριό μου δεν είχε κότες μες στην πόλη.
Βέβαια αυτό που λες με τα ενοίκια είναι το α και το ω, αν ο μισθός είναι στάνταρ όπως του δημοσίου κοιτάς να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο κάποια απο αυτά τα έξοδα, μέχρι να σταματήσουν οι σιχαμένοι να μας πίνουν το αίμα.
ΑΝ.
Απλά ειμαι εκνευρισμένος με τα ενοίκια... θεωρω πλεόν τους Αθηναίζους ανθρώπους εκτος τοπου και χρόνου οταν δεν βρίσκεις κάτω απο 500 ευρω να μείνεις.
Εδω που ειμαι βρίσκεις και με 200 και με 250 ωραια 40-50τμ σπιτάκια και επιπλωμένα...
Οπότε ριχνεις ενα τεράστιο μαυρο και απλά συμβιβάζεσαι με το γεγονός οτι οκ δεν θα χεις κάθε μέρα το ΡΙΒΕΡ ΓΟΥΕΣΤ και το ΜΟΛ δίπλα σου αλλα και τι έγινε.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.785 μηνύματα.

Μια χαρά.
www.megatv.com
www.ot.gr

Γαλλία: Σε περίοδο λιτότητας με μέτρα ύψους 43,8 δισ. ευρώ | MEGA TV
Σε περίοδο λιτότητας η Γαλλία Ο Γάλλος πρωθυπουργός θέλει να μειώσει το μεγαλύτερο έλλειμμα της Ευρωζώνης στο 2,8% έως το 2029. Οι εξαγγελίες του προκάλεσαν…

Γαλλία: Selloff στα γαλλικά assets - Νέα ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Μπαϊρού - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Η Γαλλία μπαίνει σε νέες περιπέτειες

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.276 μηνύματα.

Για 10 Σεπτεμβρίου είδα οργανώνονται νέες κινητοποιήσεις σε όλη τη Γαλλία ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Η Σερβία για τα αντίστοιχα εκεί Τέμπη καίγεται εδώ και πάνω από χρόνο. Στη Γαλλία ο κόσμος είναι έτοιμος να επαναλάβει το έπος των κίτρινων γιλεκων που εμπόδισε την αντιλαϊκή πολιτική του Μακρόν. Μόνο εδώ μας σκοτώνουν, μας κλέβουν, μας έχουν κάνει τη ζωή ανυπόφορη, κάθε μέρα σκάει και άλλο σκάνδαλο και δεν ανοίγει ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
American Economist
Επιφανές μέλος

Για 10 Σεπτεμβρίου είδα οργανώνονται νέες κινητοποιήσεις σε όλη τη Γαλλία ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Η Σερβία για τα αντίστοιχα εκεί Τέμπη καίγεται εδώ και πάνω από χρόνο. Στη Γαλλία ο κόσμος είναι έτοιμος να επαναλάβει το έπος των κίτρινων γιλεκων που εμπόδισε την αντιλαϊκή πολιτική του Μακρόν. Μόνο εδώ μας σκοτώνουν, μας κλέβουν, μας έχουν κάνει τη ζωή ανυπόφορη, κάθε μέρα σκάει και άλλο σκάνδαλο και δεν ανοίγει ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
Ο Macron και η κυβέρνηση του εκτός από ότι κυβερνούν με ποσοστό μόλις 20%, θυσίασαν το μέλλον της χώρας τους ώστε να δίνουν επιδόματα σε λαθρομετανάστες και να στέλνουν πακέτα άπειρων δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 236 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- giannhs2001
- Pyotr_Krasnov
- Paragontas7000
- camil
- ROM32
- taketrance
- Memetchi
- Scandal
- charmander
- back2967
- vas 78
- Kate1914
- Entropy24
- Rene2004
- GeorgePap2003
- Hased Babis
- Wonderkid
- giorgos5002
- Searching
- Αντικειμενικός
- aggelosst9
- Giannismsn
- chester20080
- bibliofagos
- Giorgkalo
- Reader
- fmarulezkd
- Eleni123-
- Εριφύλη
- aris65
- johnsala
- Joji
- Tan
- touvlo
- Μαυρίκιος
- AggelikiGr
- Ilma
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- Ole Gunnar Solksjaer
- Libertus
- Varus
- Dr. Gl. Luminous
- kostas.samis
- A350
- Ryuzaki
- Drscientist
- Hecticism
- rafaela11
- hihat1
- vasilis123321
- redpointer
- kelyphos
- Spentys
- globglogabgalab
- J.Cameron
- Vera
- Luludaki
- danonito_kyr
- userguest
- Skeptic95
- Debugging_Demon
- physicscrazy
- gegeorgiou90
- iew
- Anti_Elon_Musk
- Totreno
- Corfu kitty
- Giorgosvr
- fourkaki
- phleidhs
- teacher_40
- jellojina
- ayahuasca97
- exotic xo
- Fernando_A
- ISTORIKOS EREVNITIS
- Advocatus diaboli
- galaziamatia
- jj!
- thunder3
- linuxman
- Mike_100
- еще один пророк р...
- Μήτσος10
- epote
- Deimos
- rootbreaker
- Steliosgkougkou
- Abysmal Hunter
- feggarenios
- thenutritionist
- o venizelikos
- Robelano
- grtt
- katia1
- kost28
- tsiobieman
- Viktor
- NeosUser2023
- Alessandra Eliza
- bbb
- AK-92
- melmel
- V@Per
- Antonia Alexandra
- Maria23667
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- Esperos1
- eukleidhs1821
- geodimios
- hirasawayui
- ggl
- gmoutzour
- marww
- Dmzk
- User2350
- melina_51
- Maraki4you
- math2arch
- Kitkat28!
- AN.PA
- dmav
- Phantomas
- Αλκίμαχος
- Δροσουλίτης
- afantos
- Himalaian
- JohnnyW
- Dark_kronos
- aggorf
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Re_Alexis
- Ecomaniac
- Ωρορα
- ilovekpop
- Shadowban
- Arianara S3
- Ranger
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.