Το gamucci micro, είναι σε αναμονή από το εργοστάσιο. Για να είμαι ακριβής, έχω ήδη πληρώσει να μου στείλουν κάποια gamucci micro, και απλά με γείωσαν

Καταλαβαίνω ότι ο φόρτος της Gamucci ltd και της Smoke-vapour είναι μεγάλος, αλλά αν μία επιχείρηση θέλει να ξεχωρίσει, θα πρέπει να παρέχει ικανοποιητικές υπηρεσίες.
Πάμε στα ελληνικά τώρα. Ανέφερε ο Μάνος Ελευθερίου, κάποια προβλήματα για τον ελληνικό φορτιστή του free smoke. Είναι γεγονός ότι είχε αρχικά κυκλοφορήσει παρτίδα με προβληματικούς φορτιστές, οι οποίοι είχαν συνεχώς πράσσινο φως. Το λαμπάκι δεν γινόταν ποτέ κόκκινο, και συνεπώς δεν φόρτιζαν.
Για αυτό το λόγο, συμβούλευα όποιος θέλει το ελληνικό να πάει στο φαρμακείο της γειτονιάς του, και να του κάνει ένα test drive επί τόπου. Όσον αφορά τις αντικαταστάσεις της, η εταιρεία είναι πολλή αποτελεσματική.
Και με την ευκαιρία, να κράξω και λίγο...
Σάββατο, ξέμεινε πελάτης μου από cartridges..Αγόρασε λοιπόν από φαρμακείο, cartridge της free smoke με 5 μέσα, 12,40 ? !!!!!
Ρώτησα τον συνάδελφο μου,φαρμακοποιό, και μου είπε πόσο τον χρέωσε ο συνεταιρίσμός...
Μην τρελλαθούμε τελείως...Είπαμε η πατέντα κοστίζει, αλλά μέχρι ενός σημείου.
Τέλος, υπήρχε μανούλα η οποία ήρθε στο φαρμακείο μου, μου ζήτησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, και της άρεσε τόσο πολύ, που έδωσε μπροστά μου στην κόρη της να δοκιμάσει.
Η κόρη της ΔΕΝ είναι καπνίστρια και είναι μαθήτρια γυμνασίου. Μπορώ να πω ότι μετά πω ότι μετά το κράξιμο που έφαγε προσωπικά από μένα, θα της μείνω αξέχαστος. Εν τέλη δεν το αγόρασε, (

) αλλά νιώθω καλά με τον εαυτό μου.
Μην δίνετε σε άτομα που δεν είναι καπνιστές, ούτε να δοκιμάζουν. Επειδή είσασταν "αδύναμοι χαρακτήρες" (το αναφέρω πολύ εκλεπτυσμένα), δεν χρειάζεται να κάψετε περισσότερο κόσμο..
To ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι χαβαλές, δεν είναι διασκέδαση.