Ο άλλος βγηκε και έγραψε οτι οι άντρες γκρινιάζουνε επειδη δεν βρισκουν να γαμ1σνε και εσυ βγηκες και ειπες ναι φυσικά συμφωνω 1000% αυτο ειναι.
Και σου ειπα και εγω πως σαρκική απόλαυση μπορει να βρει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
Κοντος - μαυρος - κιτρινος - λευκος - χοντρος - αδυνατος - γυμνασμενος - αγυμναστος. Αρκει να έχει λεφτά. Ανα πάσα στιγμη η Αθηνα και η Θεσσαλονικη και η Πατρα και άλλες περιοχές ειναι γεμάτες και το ξέρουμε ολοι.
Οποτε μην συμφωνεις με τέτοια γιατι εσενα υποβιβαζουν ενω μπορει να μην σου αξιζει αυτο. Οπως μερικές γυναικες δεν γκρινιάζουν επειδη ειναι τρελες και επειδη δεν θέλουν να τις αντιμετωπιζουμε έτσι ειναι το ιδιο και για τους άντρες.
Οχι κυρια μου δεν μας λειπει το πηδημα το βρισκουμε ανα πάσα στιγμη ακομα και στις 3 το βράδυ και στις 5 το πρωί. Μπορω να σηκωθω στις 3 απο το κρεβάτι μου να ντυθω και σε μιση ωρα μέσα να κάνω σέξ.
Καλο λοιπον ειναι να ακουτε και τη γνωμη των αντρων και να μην επαναπαυεστε σε ανακριβη κλισε του στυλ "Ο αντρας δεν βρισκει να γαμησει για αυτο εχει γκρινια"
δεν ειναι μονο το πηδημα. Ειναι και κάτι ουσιαστικοτερο. Ειναι το συναισθημα γιατι βεβαια δεν συγκρινεται το ντιλιβερυ αλλα ουτε και η ξεπετα με μιαπου γνωρισες σε ενα κλάμπ απο το να το κανεις με μια που εισαι και ειναι ερωτευμενη.
Το ντιλιβερι διαρκει οσο διαρκει ο οργασμος. Νιώθεις εντονα για μιση ωρα τελειωσε ολοκληρωσατε μετά σχολασαμε ο καθενας στη δουλειά του. Ακουτε και λιγο την γνώμη ενος αντρα ρωτηστε ... αυτο ειπα και στην @
Olivia πριν ρωτάτε αμα θέλετε να συμπεραινετε με περισσοτερη ακριβεια τι γινεται δεν μπορω εγω να ξερω τι έχει πάθει ο άλλος/αλλη ή τι έχουν στο μυαλο τους.