Τα ενοικια στην Αθήνα ξεκινάνε απο 800€ πάντως
πληροφοριακά
το οτι ειναι πανω απο το μεσο ορο δε μου λεει τιποτα, ο μεσος ορος ειναι ηδη στα ταρταρα και μη βιωσιμος
Ε τι το λές σε μένα.... αυτα να τα δεί όποιος πάει να μείνει στην Αθήνα. Εγω προσωπικά θα έμενα στην Ηγουμενίτσα.
Που τα ενοίκια ειναι ακόμη στα 300-400 ευρω ΜΑΞ.
Οποτε θα μ έμεναν 1500 ευρώ. Αλλα 250 το φαγητό 1250. Γυμναστηριο κανα 25 το μήνα 1225...25 εφορία 1200
100 ευρω η πιστωτικη με άτοκες για τελη - ασφάλεια ΙΧ- λάστιχα - καμια συσκευη που θα ειχα αγοράσει πλουσιοπάροχα φτάσαμε τα 1100. Ρευμα νερό τηλέφωνο βάλε ενα 100αρι. Ειμαστε στα 1000
- 100 ευρω βενζίνη πάμε στα 900 τι άλλο ;
Και 100 για να πηγαίνω μια φορά τις 10 στα Γιάννενα που ειναι 80 χλμ
Βαλε 200 ευρω βολτες κτλ 700 ευρω μένουν.
αποταμίευση απευθειας. Στο χρονο ειναι 8000 ευρώ στα 6 χρονια ειναι 50.000 ευρώ... αγοράζεις ενα μαγαζί στην Αθήνα και το νοικιάζεις με 600 ευρω ενοίκιο.
Αρα τα 1800 θα γίνουν 2400 το μήνα έσοδα.... και αυτο αν έχεις μεινει με σταθερό μισθό αν όχι εισαι σίγουρα στα 2600-2700 το μήνα
Θές κάτι αλλο ; εγω οχι. Και τοτε πας και στην Αθηνα να μείνεις αμα θέλεις.
Καμια φορά τα έξοδα τα διογκώνετε.... σημερα μ λέει ενας ασε μου φυγαν 500 ευρω στα λάστιχα. Πλάκα κανεις του λέω..... για δωσε τις διαστάσεις.... εεε μη τα πολυλογω βρηκαμε πως το ένα κοστίζει 73 ευρω να το παραγγείλεις. 290-300 τα 4 και αλλα 50 να στα βάλουν 350.
Και αυτος πήγε στον άλλον που τον έγδυσε.
ε νταξει αμα εισαι μια ζωη να μοιράζεις λεφτά στο καθε μαλάκα που βρισκεις μπροστά σου και τα απαιτεί στο τέλος θα εισαι μια ζωη φτωχός και χρεωμένος....
Ηγουμενιτσα εν τω μεταξυ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.... Η Κερκυρα απάνεαντι.. τα Γιαννενα κοντά.
Η Δουλεια 10 λεπτά με τα πόδια ... κινηση 0.
Πάτε Αθηνα δε πειράζει. Μετα μη λέτε για τα ενοικια. Σιγα μη δώσω πάνω απο 500 ευρω για να μένω... πλάκες κανουμε,..... επειδη τρελάθηκαν στην Αθηνα δε πα να γαμηθουνε λέω εγω ολοι οι αεργοι εισοδηματίες που βρηκαν τρόπους να πληρωνονται και να κάθονται. Οι χειροτεροι ειναι αυτοι ουτε εχουν τριφτει ποτέ σε πραγματικές δουλειες με κόσμο.