Γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπουμε κόρες να γίνονται Πρωθυπουργοί;

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 290 μηνύματα.
Οχι μπροστα σε όλους. Να πάμε για κανα κοκτεηλ να στα πω όλα.

Αλλά θα συζητήσουμε για φύλα, θα σου κανω και μια ανάλυση ζωής, κι υστερα θα πάμε σπίτια μας. Τίποτε παραπέρα.

Τολμάς ή αυτα τα κανεις μονο πίσω απο την ασφάλεια της οθόνης;

Κι αμα εισαι και μουσάτος, ισχυει ακομα η πρόταση ξέρεις, δεν κανω διακρίσεις.
Πάνε για ύπνο μαζί με τον νεοναζί χριστιανό ορθόδοξο φίλο σου και ίσως τα βρείτε μαζί στο κρεβάτι όταν ανάψουν τα αίματα περί πόσο σκατά είναι οι φεμινίστριες και πόσο σέξι και ουάου είναι οι άντρες.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.549 μηνύματα.
Πάνε για ύπνο μαζί με τον νεοναζί χριστιανό ορθόδοξο φίλο σου και ίσως τα βρείτε μαζί στο κρεβάτι όταν ανάψουν τα αίματα περί πόσο σκατά είναι οι φεμινίστριες και πόσο σέξι και ουάου είναι οι άντρες.
Ε τωρα μη γίνεσαι ομοφοβική. Μη δεις δυο άντρες να κοπανάνε τους πούτσους τους, αμέσως να μας κάνεις να νιώσουμε άσχημα.

Zukov_v2

Δραστήριο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 458 μηνύματα.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 290 μηνύματα.
Και μετα μου λες για bp forums...
Αυτό που είπες εσύ δεν έχει βιολογική ή επιστημονική βάση και είναι απλά ένα word salad του χώρου εκείνου. Είναι βιολογική πραγματικότητα η αραίωση λόγω της τεστοστερόνης. Τι να κάνουμε; Οι άντρες νιώθουν ανασφάλεια για αυτό, ενώ πολλές γυναίκες, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες, δεν νοιάζονται ή τους αρέσει κιόλας, βλ. Vin Diesel

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.749 μηνύματα.
H τεστοστερόνη πεφτει λόγω τρόπου ζωής όχι λόγω ηλικίας.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

H τεστοστερόνη πεφτει λόγω τρόπου ζωής όχι λόγω ηλικίας.
Δεν είμαι ειδική, αλλά κάτι γίνεται με τις ορμόνες σας τέλος πάντων. Και γονιδιακό είναι σε κάποιες περιπτώσεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Λογω ευαισθησιας των τριχοθυλακιων στην DHT*
Έλα σόρυ δεν το χω με το male beauty

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.795 μηνύματα.
Ένα τελευταίο, γενικότερα τώρα, αυτου του είδους η αλληλεπίδραση είναι ό,τι καλύτερο για ένα φόρουμ. Αυτά.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.749 μηνύματα.
Δεν είμαι ειδική, αλλά κάτι γίνεται με τις ορμόνες σας τέλος πάντων. Και γονιδιακό είναι σε κάποιες περιπτώσεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έλα σόρυ δεν το χω με το male beauty

Αμα ακολουθείς τους κανόνες και δεν ανεβαίνει η τεστο τότε θες συμπλήρωμα αλλά οι κανόνες αν και απλοι δεν τηρούνται.

1. Γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα.
2. Σωστή διατροφή.
3. Σωστός υπνος μέχρι τις 11 έχεις κοιμηθεί.
4. Οχι κάπνισμα οχι αλκοόλ.
5. Λίπος οχι πανω απο 15% στο Σώμα σου.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.549 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο καλύτερος συγγραφικος οιστρος μου έρχεται 4 το ξημέρωμα με αλμπουμς των Pink Floyd.

Αμα κοιμηθω 11, ίσως πηδήξω, αλλά δε θα εκδώσω ποτέ βιβλίο.

Αυτοί είναι οι κανόνες φίλε. Αμα θες τους ακολουθείς. Όπως και όλοι μας.

Για να δεις αλλαγές στο Σώμα σου... Αυξημένη λίμπιντο μείωση λίπους καλυτερη διάθεση κτλ.

Υπνος 11-7 εκεί γίνεται όλη η δουλειά με τις ορμόνες. Αυτή τη στιγμή κάνουμε λάθος.

Valder

Επιφανές μέλος

Αυτοί είναι οι κανόνες φίλε. Αμα θες τους ακολουθείς. Όπως και όλοι μας.

Για να δεις αλλαγές στο Σώμα σου... Αυξημένη λίμπιντο μείωση λίπους καλυτερη διάθεση κτλ.

Υπνος 11-7 εκεί γίνεται όλη η δουλειά με τις ορμόνες. Αυτή τη στιγμή κάνουμε λάθος.
Το ξέρω, πάψε.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.019 μηνύματα.
Αμήν και αν διάβασες Wollstonecraft
Η Wollstonecraft δεν μείωσε ποτέ τη μητρότητα ή τους άντρες και ουσιαστικά στο βιβλίο της "a vindication of the rights of women" περισσότερο ασχολείται με τη συμμετοχή της γυναίκας στην εκπαίδευση. Είναι μια πρώιμη φιλελεύθερη οπτική του φεμινισμού (συγκερασμός εργασίας/εκπαίδευσης με μητρότητα) που σήμερα θεωρείται εξαιρετικά outdated αφού για ποικίλους ιστορικούς λόγους έχει υιοθετηθεί πια αυτό το μοντέλο εδώ και πολλές δεκαετίες.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.820 μηνύματα.

Δεν ξέρω τι λες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις κάτι ακραίες φεμιναζί όπως εσύ καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι καθώς δεν τους πλησιάζει άντρας ούτε με αίτηση!!!

Δίνεις τρελό content πάντως, τέτοια περσόνα καιρό είχαμε να δούμε στο forum.​

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.658 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.820 μηνύματα.
ναι, γιατι καπου εσπασε το ιδρυματικο μισογυνιστικο circlejerking, που έχεις συνηθίσει.

Ναι ναι όλοι μισογύνηδες είμαστε, αφού το λες από το καναπέ του σπιτιού σου έτσι θα είναι. Λείπει και η αγαπημένη σου ώστε να σε θαυμάσει, κρίμα τόσο κόπος να πηγαίνει χαμένος!!

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.658 μηνύματα.
Ναι ναι όλοι μισογύνηδες είμαστε, αφού το λες από το καναπέ του σπιτιού σου έτσι θα είναι. Λείπει και η αγαπημένη σου ώστε να σε θαυμάσει, κρίμα τόσο κόπος να πηγαίνει χαμένος!!

αν θες, μπορω να στο πω και απο κοντα. :smoke:

τα υπολοιπα που λες για την αγαπημενη μου, ειναι κατινιές.

American Economist

Επιφανές μέλος

αν θες, μπορω να στο πω και απο κοντα. :smoke:

Συγγνώμη αλλά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ακούω ότι όλοι οι άντρες είμαστε μισογύνηδες επειδή θέλεις να προωθήσεις μια συγκεκριμένη agenda. Που βέβαια 10 χρόνια που είμαι εδώ μέσα δεν έχω γράψει τίποτα που να είναι ενάντια στις γυναίκες, απλά κλασικά όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις σου αυτόματα είναι μισογύνης, ακροδεξιός, φασίστας, και ο,τι άλλο κοσμητικό βρεις. Αν βρεις έστω και ένα post δικό μου που δείχνει δείγματα μισογυνισμού τότε να κάνουμε συζήτηση (ακόμα και από κοντά), που βέβαια δεν θα βρεις. Σαν την Amarelia που έγραφε δημόσια ότι είμαι ενάντια στην έκτρωση επειδή μισώ τις γυναίκες, όμως μόλις της έβαλα screenshot στο οποίο εγώ ο ίδιος έγραφα ότι είμαι υπέρ στην έκτρωση τα γύρισε ζητώντας συγγνώμη και σβήνοντας τα post.

Αρα και εσύ πρώτου αρχίσεις να γράφεις ασυναρτησίες βρες κάποιο δικό μου post στο οποίο γράφω κάτι ενάντια στις γυναίκες (πχ ότι είναι κατώτερες από τους άντρες, πρέπει να μένουν σπίτι και να μην δουλεύουν, κτλ). Ήρθες πάλι από το πουθενά να πάρεις θέση ώστε να υποστηρίξεις ένα μέλος που από χθες γράφει αερολογίες με επιθετικό υφάκι κατηγορώντας τους πάντες.
τα υπολοιπα που λες για την αγαπημενη μου, ειναι κατινιές.

Τότε γιατί ανοίξεις ειδικό thread (με ψηφοφορία μάλιστα) που την καλούσες πίσω;;;😂😂😂

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Συγγνώμη αλλά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ακούω ότι όλοι οι άντρες είμαστε μισογύνηδες επειδή θέλεις να προωθήσεις μια συγκεκριμένη agenda. Που βέβαια 10 χρόνια που είμαι εδώ μέσα δεν έχω γράψει τίποτα που να είναι ενάντια στις γυναίκες, απλά κλασικά όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις σου αυτόματα είναι μισογύνης, ακροδεξιός, φασίστας, και ο,τι άλλο κοσμητικό βρεις. Αν βρεις έστω και ένα post δικό μου που δείχνει δείγματα μισογυνισμού τότε να κάνουμε συζήτηση (ακόμα και από κοντά), που βέβαια δεν θα βρεις. Σαν την Amarelia που έγραφε δημόσια ότι είμαι ενάντια στην έκτρωση επειδή μισώ τις γυναίκες, όμως μόλις της έβαλα screenshot στο οποίο εγώ ο ίδιος έγραφα ότι είμαι υπέρ στην έκτρωση τα γύρισε ζητώντας συγγνώμη και σβήνοντας τα post.

Αρα και εσύ πρώτου αρχίσεις να γράφεις ασυναρτησίες βρες κάποιο δικό μου post στο οποίο γράφω κάτι ενάντια στις γυναίκες (πχ ότι είναι κατώτερες από τους άντρες, πρέπει να μένουν σπίτι και να μην δουλεύουν, κτλ). Ήρθες πάλι από το πουθενά να πάρεις θέση ώστε να υποστηρίξεις ένα μέλος που από χθες γράφει αερολογίες με επιθετικό υφάκι κατηγορώντας τους πάντες.

διαβασε παλι το πρωτο ποστ που εκανα. μπορει να καταλαβεις. αλλά στο χωρίο μου λένε: "όποιος έχει τη μύγα..."

Τότε γιατί ανοίξεις ειδικό thread (με ψηφοφορία μάλιστα) που την καλούσες πίσω;;;😂😂😂

αυτο να μην σε απασχολει. οι λογοι που το εκανα ηταν προσωπικοι και χιουμοριστικοι.
κακως σε απασχολει, κακως μου το "χτυπας" και εκει εντοπίζεται η κατινιά σου.