Γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπουμε κόρες να γίνονται Πρωθυπουργοί;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα.
διαβασε παλι το πρωτο ποστ που εκανα. μπορει να καταλαβεις. αλλά στο χωρίο μου λένε: "όποιος έχει τη μύγα..."

Όταν παραθέτεις δικά μου post προφανώς και θα απαντήσω, αν εννοείς κάποιον άλλον τότε να παραθέτεις δικά του post. Απλή λογική, τίποτα το δύσκολο.

Που ξαναλέω ότι το συγκεκριμένο μέλος στο οποίο απάντησα εγώ έχει ξεκινήσει μια επίθεση από χθες προς όλα τα παιδιά, γράφοντας την μια ανακρίβεια μετά την άλλην.
αυτο να μην σε απασχολει. οι λογοι που το εκανα ηταν προσωπικοι και χιουμοριστικοι.
κακως σε απασχολει, κακως μου το "χτυπας" και εκει εντοπίζεται η κατινιά σου.

Και η δικιά σου κατινιά εντοπίζεται οτί σε κάθε thread έρχεσαι και στοχοποιείς ανθρώπους ως δήθεν μισογύνηδες, ακροδεξιούς, ρατσιστές, κτλ. Εκεί όμως μια χαρά μπορείς να γράφεις ελεύθερα, όταν όμως κάποιος σου απαντήσει τότε ενόχλησε και ξεκινάς παραμύθια για δήθεν κατινίστικες συμπεριφορές.​

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.393 μηνύματα.
. Δεν θα τον φας έτσι... κάνα ριάκτιον να πάρεις. Σταμάτα να προδίδεις το φύλο σου για αντρική επιβεβαίωση ονλάιν.
[
Μην αγχώνεσαι αστέρι μου εγώ το φύλο μου το τιμο εδω και πολλά χρόνια...
Σε όλους τους ρόλους συντροφικο γονεικο εργασιακό.....
Με ήθος και αξιοπρέπεια!
Ούτε επιτρέπω να με πλησιάσει γλυωδες τύπος όχι να αναζητώ και επιβεβαίωση..

Την επιβεβαίωση την εισπράττω και με το παραπάνω ΑΛΛΑ από αρσενικο που εχω διπλα μου , όχι από άνδρες που εσύ βγάζεις τόσο θυμο και κόμπλεξ...

Δεν θα επαιζα ΠΟΤΕ με τα συναισθηματα ενος ανδρα ωστε να εισπραξω επιβεβαιωση αι μετα να τον παρατησω για να παω αλλου ...

Έπειτα έχω αλεργία στις γυναίκες που εκφράζονται με αυτό τον τρόπο σε κάποιον που δεν ξέρουν...
Άστο μαλακία πέταξες.
Βέβαια μερικές τον άνδρα που έχετε δίπλα σας μαλακα τον ανεβάζετε μαλακα τον κατεβάζετε και εκείνος γελά σαν τον χανο αντί να σας βάλει στη θέση σας για να μάθεις σεβασμό και τρόπους...

Χάσμα απόψεων μας διαχωρίζει...
Εγώ είμαι θηλυκό και μιλάω με σεβασμό για τα αρσενικά εφόσον αρσενικός είναι και ο πατέρας μου και ανδρας μου και ο γιος και οι φίλοι μου ...

Στο πρόσωπο αυτων μιλάω με σεβασμό...για εσάς όμως, οποία μιλάει με σεβασμό έχει οικογενεια και το κυριότερο παιδιά είναι θύμα ενός άνδρα ή ψάχνεται για άνδρα!

Εσύ ως γυναικα κάτσε να τρώγεσαι για τους άνδρες μη σεβομενη το πατρικό σου πρότυπο και γενικευοντας ....

Ο αρχικός φεμινισμος δυστυχώς πέθανε και έχει έρθει η δικη σας ντροπή τμε τον νεοφεμινισμο...

Αυτα τα πτυχια που εχετε δεν σας εμαθαν τι παει να πει αξια και τι όντως ντροπη και σεβασμος ...

Απο ποτε ειναι δικη μου ντροπη να σεβομαι τους ανδρες που εχω διπλα μου και το κυριοτερο τον ανδρα που με μεγαλωσε ...

Είμαι ευγνώμων που όχι μόνο δεν ανήκω στη δική σου κατηγορία και δεν με απασχολεί καθόλου πως με βλέπετε όλες εσείς..
Με νοιαζουν μονο τα λογια των δικων μου αρσενικων που εχω στη ζωη μου και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο που ειμαι ...

Εσεις κοιταξτε τι θα κανατε που εχετε γεμισει την κοινωνια με μισος που κουβαλατε μεσα σας και μετα σας φταινε ολοι οι αλλοι ...

Θα το ξαναπω τον χειροτερο μισογυνισμο τον εχω δεχτει απο γυναικα επειδη ειμαι μητερα και συζυγος ...Γιατι αραγε ;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.797 μηνύματα.
Βέβαια μερικές τον άνδρα που έχετε δίπλα σας μαλακα τον ανεβάζετε μαλακα τον κατεβάζετε και εκείνος γελά σαν τον χανο αντί να σας βάλει στη θέση σας για να μάθεις σεβασμό και τρόπους...
Εν τω μεταξύ αν είδες έγραψε ουσιαστικά για ευγονική, να αναπαράγονται λέει μόνο με άντρες που έχουν ίδιες απόψεις με αυτές για να εκλείψουμε εμείς οι υπόλοιποι. Η πλάκα είναι ότι πολλές με τέτοιες απόψεις καταλήγουν να πηγαίνουν με λαθρο που είναι πραγματικοί μισογύνηδες. Αλλά τα έχουμε πει, οι συγκεκριμένες γυναίκες ευνούχισαν τους δυτικούς άντρες και τώρα αρκετές ψάχνουν τη χαμένη αρρενωπότητα σε Χουσεΐν και Ισμαήλ...

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα.
Εγώ θα πω ένα τελευταίο, πέρα της επιθετικής -και συνάμα ενδιαφέρουσας, μιας και τρελαίνομαι για δυναμικές αντιπαραθέσεις, να τα λέμε κι αυτά- περσόνας της nimbus, δεν έχω πραγματικά καμία έχθρα για το γυναικείο φύλο, παρόλο που έχω χαρακτηρίσει ως μισογύνης. Αν και είμαι σίγουρα αντιφεμινιστής και έχω εξηγήσει πολλάκις τους λόγους.

Όχι δεν είσαι μισογύνης.
Συνοψίζοντας:
-Νόμος του ισχυρού (ζούγκλας)-αρσενική ποιότητα.
-Κομμουνισμός, σοσιαλισμός, χριστιανισμός και ό,τι προσπάθησε να εξελίξει την κοινωνία και να κάνει πιο ανεκτή τη διαβίωση σε αυτόν τον πλανήτη -θηλυκή ποιότητα, ακόμα και αν άνδρες πάσχισαν, βασανίστηκαν, εξορίστικαν για όλα αυτά.
Για φεμιναζιστής το πας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εν τω μεταξύ αν είδες έγραψε ουσιαστικά για ευγονική, να αναπαράγονται λέει μόνο με άντρες που έχουν ίδιες απόψεις με αυτές για να εκλείψουμε εμείς οι υπόλοιποι. Η πλάκα είναι ότι πολλές με τέτοιες απόψεις καταλήγουν να πηγαίνουν με λαθρο που είναι πραγματικοί μισογύνηδες. Αλλά τα έχουμε πει, οι συγκεκριμένες γυναίκες ευνούχισαν τους δυτικούς άντρες και τώρα αρκετές ψάχνουν τη χαμένη αρρενωπότητα σε Χουσεΐν και Ισμαήλ...

Ίσως γιατί οι γυναίκες θέλουν άνδρες και το ισλάμ έχει περισσότερη αρρενωπότητα (επεκτατικότητα) από κάτι βουδισμούς, χριστιανισμούς κ.λπ. Αν δεν κάνω λάθος δηλώνεις χριστιανός οπότε θα ήθελα να μου διευκρινίσεις πώς η αρρενωπότητα μπορεί να συμβιβαστεί με μια τόσο θηλυκή θρησκεία.
Παράδειγμα: ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν (γιατί να μην αρπάζει και έναν τρίτο; ). Πού θα πάει αυτή η εκθήλυνση της κοινωνίας πια;

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.797 μηνύματα.
Όχι δεν είσαι μισογύνης.
Συνοψίζοντας:
-Νόμος του ισχυρού (ζούγκλας)-αρσενική ποιότητα.
-Κομμουνισμός, σοσιαλισμός, χριστιανισμός και ό,τι προσπάθησε να εξελίξει την κοινωνία και να κάνει πιο ανεκτή τη διαβίωση σε αυτόν τον πλανήτη -θηλυκή ποιότητα, ακόμα και αν άνδρες πάσχισαν, βασανίστηκαν, εξορίστικαν για όλα αυτά.
Για φεμιναζιστής το πας.

Ίσως γιατί οι γυναίκες θέλουν άνδρες και το ισλάμ έχει περισσότερη αρρενωπότητα (επεκτατικότητα) από κάτι βουδισμούς, χριστιανισμούς κ.λπ. Αν δεν κάνω λάθος δηλώνεις χριστιανός οπότε θα ήθελα να μου διευκρινίσεις πώς η αρρενωπότητα μπορεί να συμβιβαστεί με μια τόσο θηλυκή θρησκεία.
Παράδειγμα: ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν (γιατί να μην αρπάζει και έναν τρίτο; ). Πού θα πάει αυτή η εκθήλυνση της κοινωνίας πια;
Δεν ξέρω γιατί πονάς τόσο με αυτά που γράφω και ασχολείσαι, θα έχεις τους λόγους σου.
Όσον αφορά στο «χιουμοράκι» σου, ο Χριστιανισμός είναι κατ' εξοχήν πατριαρχική θρησκεία.

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα.
Συγνώμη, δεν ήξερα πως τα γράφεις μόνο για σένα (εν τω μεταξύ πρέπει να είμαι αυτή που έχει ασχοληθεί λιγότερο :lol: ).
Κατ' εξοχήν πατριαρχική θρησκεία αλλά με ένα σωρό θηλυκότητες μέσα, να αρχίσουμε να τις παραθέτουμε;

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.393 μηνύματα.
Οχι δεν ειδα καθολου τα υπολοιπα μηνύματα της δεν υπαρχει λογος ,στεναχωριεμαι και θυμώνω να μιλανε ετσι οι γυναικες για τους ανδρες και ειναι πολυ λογικο ....

Γενικα αυτο που ειπε

να αναπαράγονται λέει μόνο με άντρες που έχουν ίδιες απόψεις με αυτές
προσωπικα μου δειχνει ,μιλώντας γενικα ,την ανικανότητα καποιων ανθρωπων να αγαπησουν οποιοδηποτε περαν απο τον εαυτο τους .
Αυτο δεν ειναι αγαπη .Είναι το νουμερο ενα σημαδι ενος νάρκισσου.. "οποιος δεν ειναι ΣΑΝ εμας ειναι απορριπτέος .."

Δυστυχως πολλοι στερουνται συνασιηματικης νοημοσυνης ,ειτε σε ατομικο ειτε σε κοινωνικο επιπεδο και μάλιστα καθρεφτιζουν δικες τους συμπεριφορες πανω μας..... και εδω μεσα αλλα και εκει εξω ..

Μιλουν για θυμο ενω οι ιδιοι μονίμως ειναι θυμωμενοι ,μιλουν για σεβασμο ενω οι ιδιοι δεν χανουν ευκαρια να σε προσβαλουν με την δηθεν ακαδημαικη τους μορφωση αδιαφοροντας για μια μαθησιακη δυσκολια ...(αυτο παει στον χθεσινο που νομιζει οτι με προσβαλε με αυτο που ειπε για τα ελληνικα μου ...κομπλεξ και ελειψη αξιας )

Δεν εχω ξαναδει τοση ελειψη βασικών κοινονικων δεξιοτητων ...Εδω δεν μιλαμε για ανικανοτητα μιας ουσιαστικης ερωτικης σχεσεις , ανικανοτητα διαλογου χωρις υποτιμηση ειρωνεια ή προσβλητικη φρασεωλογια αλλα εειδη τον κανουν με ακαδημαικη μορφωση ειναι αποδεκτο ...

Μιλαμε για διαστρεβλωση του συναισθηματος της ντροπης !
Μακαρι να αρχίζουν να ντρέπονται καποιοι επιτέλους ...

Στην ουσια η σημερινη γυναικα δεν θελει ισοτητα οπως φωναζει ....

Θελουν υποταγμενους μ@νιοδουλυς ανδρες ,χωρις κυριαρχα χαρακτηριστικα μονο και μονο για να βγαζουν επανω τους το συμπλεγμα κατωτεροτητας το οποιο το δημιουργησε ο μητρικος δεσμος κουβαλοντας το και στις συντροφικες τους σχεσεις ..

Οταν η ιδια η μητερα μεσα στην οικογενεια υποβαθμιζει μπροστα στα ματια των παιδιων της τον πατερα τους ,ειναι φυσικο επακόλουθο αυτες οι γυναικες να αναζητουν ενα τετοιο αβουλο ανδρα οπως τον χαρακτηριζουν.. ..

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.759 μηνύματα.
ΠΑΣ ΜΗ ΟΜΟΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ :D

Όντως αναλωθήκατε λίγο ενω εξαρχής φαινόταν οτι (α) δεν ταιριάζατε και (β) δεν υπήρχε πραγματικη πρόθεση ουσιωδους ανταλλαγης αποψεων χωρις ειρωνίες κτλ.

ή το αλλο που ειναι απαίσιο που κάποιοι ή καποιες μπαίνουν και κάνουν συζήτηση με σκοπό να επιβάλουν την άποψη τους και απλά χρειάζονται κάποιον εκεινη τη στιγμή για να διαφωνούν. Το χω δει να γινεται εδω μέσα ειδικα απο κάποια μέλη κατα κόρον και αυτο σημάδι ναρκισσισμου ειναι... ασε τις ερωτικές σχέσεις ειναι απλα ενα σύμπτωμα η αι΄τια ειναι πιο βαθειά και οντως εχει να κάνει με έλλειψη ενσυναίσθησης για οποιονδηποτε αλλον πέρα απο τον εαυτούλη μας.

adams33

Διάσημο μέλος

Η διαφωνίία είναι βασικό στοιχείο μιας υγιούς συζήτησης.Αλλιως θα ειμασταν αβουλα ετεροκαθοριζόμενα οντα ακυρώνοντας αξιες και βιωματα ..
Το ότι διαφωνω δεν σημαινει οτι σε προσβαλω ή που ακουσα το πιπιλισμα για rage baiter που αναθεμα και αν ξερει την ουσια του ορισμου οποιος την χρησιμοποιει απλα υιοθετούν οτι τους ακουγετε ωραιο στα αυτια τους ...

Έχουμε διαφορετικές αξίες και διαφορετικές οπτικές.
Αυτο απο μονο του ειναι φυσιολογικοτατο ...

Και κάτι ακόμα (θαρρεις και μιλαω σε πενταχρονα εδω μεσα )ο θυμός πότε ακριβώς «ποινικοποιήθηκε»;
Απο ποιον "χασοδικη " της ζωης του ;
Όταν κάποιος σε προσβάλλει, τι περιμένουν δηλαδή να πεις και «ευχαριστώ»;
Ειδικα οταν υπαρχει ανεχεια σε ενα περιβάλλον ;

Άλλο ο θυμός, και αλλο η οργη και η λεκτικη βια πατωντας σε αξιες σεβασμου κια ηθικης ...
Άλλο η αντίδραση, άλλο η προσβολή.

Ο θυμος ειναι συναισθημα ,η αγενεια ειναι ελλειψη αξιων και φυσικα προσωπικη επιλογη που ολοι γνωριζουμε οτι δεν πηγαζει απο τον συμπεριφορισμο του αλλου ...

Τι στο καλο ,ουτε να διαχωρισουν ενα υγιες συναισθημα απο την βια-συμπεριφορισμο δεν εχουν την νοημοσυνη να αντιληφθουν σε ηλικιες πανω απο 28-30 τουλαχιστον ;

Αντε στα πιτσιρικια δειχνεις και μια κατανοηση ...

Παω τωρα να ηγηθω σε μια ντουζινα ανδρες να λαβω την επιβεβαιωση μου :pfff: μετα θα συνεχισω ,σας απειλω :laugh:

ilias90

Περιβόητο μέλος

ΠΑΣ ΜΗ ΟΜΟΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ :D

Όντως αναλωθήκατε λίγο ενω εξαρχής φαινόταν οτι (α) δεν ταιριάζατε και (β) δεν υπήρχε πραγματικη πρόθεση ουσιωδους ανταλλαγης αποψεων χωρις ειρωνίες κτλ.
Ε, κοίτα, κάνεις παρέα με όσους ταιριάζεις στην πραγματική ζωή. Το φόρουμ αυτή είναι η ουσία του, η διαφωνία, αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος λόγος συμμετοχής. Εντάξει, ώρες ώρες βέβαια ξεφεύγει το πράγμα και είμαι κι εγώ ένοχος για αυτό, αλλά αυτό είναι και το αλατοπίπερο :P

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.451 μηνύματα.
το αλλο που ειναι απαίσιο που κάποιοι ή καποιες μπαίνουν και κάνουν συζήτηση με σκοπό να επιβάλουν την άποψη τους και απλά χρειάζονται κάποιον εκεινη τη στιγμή για να διαφωνούν. Το
Το Α πρόσωπο της οθόνης απελευθερώνει τους ανθρώπους .. Σιγά όλοι αυτοί που τους βλέπεις να ωρύονται εδώ μην είναι έτσι στην πραγματική ζωή σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον. Θα έμεναν μόνοι με την οργή τους.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 290 μηνύματα.
ασχολείται με τη συμμετοχή της γυναίκας στην εκπαίδευση
Αυτή ήταν η αρχή του φεμινισμού και από αυτήν άρχισε, επίσημα τουλάχιστον. Το παραθέτω γιατί ιδεολογικά αυτή η θέση θεωρείται φεμινιστική εξ ορισμού, και εδώ έχουμε άτομα κατά του φεμινισμού, που προφανώς (θα ήθελα να ελπίζω) δεν είναι κατά της γυναικείας μόρφωσης, απλά δεν ξέρουν τι ορίζεται ως φεμινισμός και τι sub-types υπάρχουν. Ούτε εγώ μείωσα τη μητρότητα, αλλά είναι αντικειμενικά μία σκληρή σωματικά και ψυχικά διαδικασία και λόγω της κοινωνικής θέσης της γυναίκας σήμερα, λογικό πολλές να την αποφεύγουν ή τουλάχιστον να γίνονται πολύ πιο εκλεκτικές.
πλησιάζει άντρας ούτε με αίτηση
Θα στο χαλάσω ότι είστε οι περισσότεροι γεροντοπαλίκαρα χωρίς γυναίκα εδώ μέσα και μιλάτε για εθνικισμό, θρησκεία κ.λπ. αλλά μόνο μια υποτιθέμενη "φεμιναζί" είναι σε μακροχρόνια σοβαρή σχέση. Λέει πολλά.

χωρις κυριαρχα χαρακτηριστικα
Άκου λίγο... αν εσύ γουστάρεις degradation, BDSM και τα σχετικά, μπράβο σου. Εγώ και οι περισσότερες γυναίκες καμία κυριαρχία δεν θέλουμε, ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον.

Εγώ επιμένω σε αυτό που είπα πριν πάντως: όλη αυτή η συζήτηση και τα σχόλια τρίτων αποδεικνύουν όχι απλά την ικανότητα γυναικών για ηγεσία, αλλά και της υπεροχή τους στη σημερινή εποχή. Με το καλό, όλη η Βουλή γυναίκες.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.759 μηνύματα.
Όποιος με θεωρεί γεροντοπαλίκαρο.... οντως ειμαι 39 ετων και κάτι ψηλά..

Αλλα τον προκαλώ μια στον πάγκο ! Οποτε θέλει. :bunny:

Ε, κοίτα, κάνεις παρέα με όσους ταιριάζεις στην πραγματική ζωή. Το φόρουμ αυτή είναι η ουσία του, η διαφωνία, αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος λόγος συμμετοχής. Εντάξει, ώρες ώρες βέβαια ξεφεύγει το πράγμα και είμαι κι εγώ ένοχος για αυτό, αλλά αυτό είναι και το αλατοπίπερο :P

Αμα η διαφωνία δε βγάζει πουθενά.... και δεν υπάρχει και ανταλλαγή απόψεων παρα ειρωνίες κτλ εμενα δεν μου ειναι χρήσιμη η συζητηση για αυτο κ όπως ειδες δεν ενεπλάκην σοβαρά σε κανενα σημείο της. Ας πιστευει ο καθένας ότι νομίζει καλυτερο για τον εαυτό του.

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Αυτή ήταν η αρχή του φεμινισμού και από αυτήν άρχισε, επίσημα τουλάχιστον. Το παραθέτω γιατί ιδεολογικά αυτή η θέση θεωρείται φεμινιστική εξ ορισμού, και εδώ έχουμε άτομα κατά του φεμινισμού, που προφανώς (θα ήθελα να ελπίζω) δεν είναι κατά της γυναικείας μόρφωσης, απλά δεν ξέρουν τι ορίζεται ως φεμινισμός και τι sub-types υπάρχουν.
Θα στο χαλάσω, αλλά κάποιοι τις έχουμε διδαχθεί ακαδημαϊκά τις ανοησίες του φεμινισμού και τα είδη του (τα βασικά πράγματα τέλος πάντων για τον φεμινισμό). Φυσικά δεν εντρύφησα κιόλας, υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογα και ευεργετικά για την ψυχή πράγματα να διαβάσεις. Μάλλον δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που έχει διαβάσει αυτή την αθλιότητα και την έχει απορρίψει.
Θελουν υποταγμενους μ@νιοδουλυς ανδρες ,χωρις κυριαρχα χαρακτηριστικα μονο και μονο για να βγαζουν επανω τους το συμπλεγμα κατωτεροτητας το οποιο το δημιουργησε ο μητρικος δεσμος κουβαλοντας το και στις συντροφικες τους σχεσεις ..
Πολλές νομίζουν ότι θέλουν τέτοιους κι αυτό επιβεβαιώνεται όταν παντρεύονται/κάνουν σχέση με τον συγκαταβατικό λευκό ιππότη σύντροφο που τους μαθαίνει η κοινωνία να θέλουν και έπειτα τον κερατώνουν με αρρενωπούς άντρες... το τι ιστορίες ξέρω κι έχω δει, άσε. Δεν γεννηθήκαμε χτες.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πολλές νομίζουν ότι θέλουν κι αυτό επιβεβαιώνεται όταν παντρεύονται/κάνουν σχέση με τον συγκαταβατικό λευκό ιππότη σύντροφο που τους μαθαίνει η κοινωνία να θέλουν και έπειτα τον κερατώνουν με αρρενωπούς άντρες... το τι ιστορίες ξέρω κι έχω δει, άσε. Δεν γεννηθήκαμε χτες.

Σύντροφε πάει το πατοφλίδι σύννεφο :D

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα.
Θα στο χαλάσω ότι είστε οι περισσότεροι γεροντοπαλίκαρα χωρίς γυναίκα εδώ μέσα και μιλάτε για εθνικισμό, θρησκεία κ.λπ. αλλά μόνο μια υποτιθέμενη "φεμιναζί" είναι σε μακροχρόνια σοβαρή σχέση. Λέει πολλά.

Και για πες μας που έμαθες τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή;; Είπες να πετάξεις μια παπατζα (άλλη μια στις άπειρες που έχεις γράψει από χθες) ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις;;;

adams33

Διάσημο μέλος

Άκου λίγο... αν εσύ γουστάρεις degradation, BDSM και τα σχετικά, μπράβο σου. Εγώ και οι περισσότερες γυναίκες καμία κυριαρχία δεν θέλουμε, ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον.
Κυριαρχο ανεφερα οχι αυταρχικο ...

Σιγα μην γουσταρω και το μαστιγομα :laugh:

Γενικα εχεις ενα θεμα των λεξεων και δεν ειναι τα δικα μου ελληνικα ...αφηστε αυτες τις ορολογιες που ειλικρινα δεν ξερετε την τυφλα σας σε τι αντιπροσωπευουν ...

degradation ειναι αυτος που σου μιλαει διχος την αισθηση της αξιας ,με προθεση προσβολης και ταπεινωσης και φυσικα εδω μιλαμε για αυταρχισμο και κακοποιηση ...
Μη μιλησω το BDSM ....

Εγω μιλησα για σεβασμο που πηγαζει απο το προσωπο του πατερα συζύγου κα ΥΙΟΥ ...

Αληθεια πως μπορεις να βγαζεις αυτες τις αυθαιρετες διατυπωσεις σε ενεα ανθρωπο που δεν εχει μιλησει για αυτομωρια ,υποταγη και κακοιποιηση;

Μηπως γιατι ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα που καλυπτουν την δικη του απουσια συναισθηματικης νοημοσυνης καλυπτοντας δικες του δυσλειτουργίες ;

Κανεναν ενδιαφερον πιστεψε με ,την κλαψα σας δεν μπορω οχι μονο απο τις γυναικες αλλα και απο τους ανδρες με την αυθαιρετη γενικευση οτι ολοι ειναι αχρηστοι και αξιζει μονο αυτος που ειναι ΣΑΝ και εμενα ..
Τι πεποιθηση περι τελειοτητας ευατου ειναι αυτη εφοσον απο συναισθηματικη νοημοσυνη ειστε ανικανοι λογο απουσια βασικων δεξιοτητων ;

Πολλές νομίζουν ότι θέλουν τέτοιους κι αυτό επιβεβαιώνεται όταν παντρεύονται/κάνουν σχέση με τον συγκαταβατικό λευκό ιππότη σύντροφο που τους μαθαίνει η κοινωνία να θέλουν και έπειτα τον κερατώνουν με αρρενωπούς άντρες... το τι ιστορίες ξέρω κι έχω δει, άσε. Δεν γεννηθήκαμε χτες.
Οταν λεω οτι τα καλα τα κρατατε για τον εαυτο σας :bleh::bleh:

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 290 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.468 μηνύματα.
Γεροντοπαλίκαρο χωρίς γυναίκα btw.
Και εσύ τι ζόρι τραβάς αν είναι έτσι; Ορίζει αυτό κατά κάποιον τρόπο το αν οι απόψεις κάποιου, όποιες και αν είναι αυτές, θα είναι ανώτερες ή κατώτερες;
Και επίσης, τι σχέση έχει αυτό με την ανταλλαγή απόψεων στο θρεντ και γενικά με το θέμα;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.020 μηνύματα.
Γεροντοπαλίκαρο χωρίς γυναίκα btw.
Βλέπω διαρκώς μία επίθεση στο relationship status του καθενός εδώ μέσα που πηγάζει από το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι όποιος έχει θρησκευτικές ή εθνικές πεποιθήσεις είναι γεροντοπαλίκαρο. Όλα αυτά βέβαια είναι αμερικανόφερτα, το γνωστό Male Loneliness epidemic που ξεκίνησε μετά τη νίκη του Τραμπ στις ΗΠΑ για να καταπολεμήσει τη μιμιδιακή εικόνα της νεοφεμινίστριας γατομαμάς που χαπακώνεται, κάνει συνεδρίες και εν τέλει σκοτώνεται με όλο τον κόσμο και ιδίως με γυναίκες που έκαναν παιδιά.

Αναφέρθηκες σε αυτό επικαλούμενη τις αρχές του αφού μίλησες για μία εναλλακτική ευγονική όπου οι γυναίκες αναπαράγονται μόνο με φεμινιστές μορφωμένους άνδρες περιθωριοποιώντας τους μισογύνηδες. Μάλλον σε αυτό το σημείο θα πρέπει να μάθεις πως η μέση Αμερικανίδα που γράφει κάτι τέτοια έκανε σχέση με μαύρο για να καταπολεμήσει το λευκό προνόμιο και τώρα είναι χωρισμένη με παιδί αφού πρώτα άρπαξε μερικές στον αγώνα κατά του λευκού σωβινισμού!