Γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπουμε κόρες να γίνονται Πρωθυπουργοί;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.759 μηνύματα.
Άντε πάλι τα σεξιστικά. Αν ήμουν οργισμένος άρρεν θα είχε διαφορά; :rofl:

Όχι αλλά για να δεις ότι δεν είμαι εγώ το θέμα. Απλά τόσο εύκολα χαλιέστε για διαδικτυακά "μαλώματα".

Λογικά ό,τι μου πείτε εσείς θα κάνω. Αλλά όντως έχει γίνει προσωπικό (εις βάρος μου) γιατί όπως είπα και εδώ δεν έχω λάθος, σας χαλάω το φόρουμ όπου μιλάτε, συμφωνείτε σε όλα, είτε είναι χυδαία, αρλούμπες ή όχι και νιώθετε και ωραία που κοινωνικοποιηθήκατε. Μην το παίρνετε τόσο σοβαρά.

Το οργισμένη γυνή δεν είναι σεξιστικό... Είναι ένα ςεπιθετικος προσδιορισμος.

Απλά επειδή είσαι προκατειλημενη το εκ λαμβάνεις έτσι κ αρχιζεις τις ειρωνίες είναι αυτό π έγραψα εξαρχής μπήκες γκαζωμενη για καβγά. Εμένα δεν με απασχολεί πιστευε ότι θες σε μερικά χρόνια εσυ θα χεις τα θέματα σου... Προς το παρον ο ηλικία κος σ κυκλος από άντρες έχει υπομονή κ λεει δε βαριέσαι απο μια ηλικία κ μετα αυτά δε παιζουν. Να το ξέρεις.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 290 μηνύματα.
Απάντησε μ τι πιστευεις οτι διαφοροποιεί τις αντίστοιχες 35 άρες που βρίσκονται σε δικαστικές διαμάχες κ φασαρίες με τους πρώην άντρες τους επειδή είχαν τέτοια γλώσσα και ειρωνεία εγωισμό από μικρότερες
Εγώ το ανέφερα γιατί εθνικιστές ορθόδοξοι ιδεολογικά δεν δύναται να είναι γεροντοπαλίκαρα, ειδικά όταν στηλιτεύουν των φεμινισμό ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σχετικό. Είναι υποκριτικό και ειρωνικό. Οι χωρισμοί που κολλάνε; Τουλάχιστον αυτές παντρεύτηκαν και εκπλήρωσαν τον βιολογικό και κοινωνικό τους σκοπό με βάση πολλούς εδώ.
Δηλαδή για τον άντρα μία γυναίκα όμορφη, που δεν έχει πάρει λόχους και δεν έχει γράψει χιλιόμετρα στο βιογραφικό της
Καταρχάς αντικειμενοποιείς τους ανθρώπους και δεύτερον δεν έχεις τους άντρες στο ίδιο στάνταρ. Οι άντρες θέλουν (μιλάμε για τη νέα γενιά) μία παρθένα, συνάμα καλή στο σεξ και να σου κάθεται πάντα, όμορφη με βάση τα ψεύτικα πλέον στάνταρ γυναικείας ομορφιάς που να μην εμφανίσει και ραγάδες αφού γεννήσει 5+ παιδιά.
Άντρες που μιλάνε όπως εσύ για γυναίκες δεν έχουν ελπίδες στο νέο dating world, γιατί πολύ απλά, ακόμα και να μην έχει προσόντα μία γυναίκα, αν μπορεί να βρει πλέον κάποιον καλύτερο που θα της συμπερίφερεται όμορφα και στοργικά χωρίς απαιτήσεις, γιατί να συμβιμβαστεί με το να τη μειώνει κάποιος;
Επίσης επαναλαμβάνω ότι τάχα μου είσαι ορθόδοξος και ουδέποτε δεν μου απάντησες για την στάση της εκκλησίας πάνω σε όλα αυτά, συν πολλά που είχα ρωτήσει προ πολλού. Υποκριτικό.
από άντρες έχει υπομονή κ λεει δε βαριέσαι απο μια ηλικία κ μετα αυτά δε παιζουν
Έχω βρει ήδη άντρα για γάμο, σταμάτα να φαντασιώνεσαι τον λεκτικό σου αντίπαλο δυστυχισμένο.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.759 μηνύματα.
Εγώ το ανέφερα γιατί εθνικιστές ορθόδοξοι ιδεολογικά δεν δύναται να είναι γεροντοπαλίκαρα, ειδικά όταν στηλιτεύουν των φεμινισμό ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σχετικό. Είναι υποκριτικό και ειρωνικό. Οι χωρισμοί που κολλάνε; Τουλάχιστον αυτές παντρεύτηκαν και εκπλήρωσαν τον βιολογικό και κοινωνικό τους σκοπό με βάση πολλούς εδώ.

Καταρχάς αντικειμενοποιείς τους ανθρώπους και δεύτερον δεν έχεις τους άντρες στο ίδιο στάνταρ. Οι άντρες θέλουν (μιλάμε για τη νέα γενιά) μία παρθένα, συνάμα καλή στο σεξ και να σου κάθεται πάντα, όμορφη με βάση τα ψεύτικα πλέον στάνταρ γυναικείας ομορφιάς που να μην εμφανίσει και ραγάδες αφού γεννήσει 5+ παιδιά.
Άντρες που μιλάνε όπως εσύ για γυναίκες δεν έχουν ελπίδες στο νέο dating world, γιατί πολύ απλά, ακόμα και να μην έχει προσόντα μία γυναίκα, αν μπορεί να βρει πλέον κάποιον καλύτερο που θα της συμπερίφερεται όμορφα και στοργικά χωρίς απαιτήσεις, γιατί να συμβιμβαστεί με το να τη μειώνει κάποιος;

Χαχα χωρίς απαιτήσεις λέει... Τι ψάχνεις ρε τυπισσα ; κανα λουτρινο;

Είπαμε σε κατάλαβα εξαρχής.

Δεν είναι ότι θέλω αυτόν π διαφωνεί με μένα δυστυχισμένο είναι ότι πισυευω πως με τις απόψεις π έχουν γυναίκες σαν κ σένα θα κάνουν τον οποιονδήποτε με προσωπικοτητα . Πλέξει μαζί τους καταπιεσμένο και τελικά δυστυχισμένο ναι.

Με αυτο το ειρωνικό κ εριστικό υφος π χεις εδώ μέσα κ παλευεις να δείξεις ότι έχεις δίκιο παντου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχω βρει ήδη άντρα για γάμο, σταμάτα να φαντασιώνεσαι τον λεκτικό σου αντίπαλο δυστυχισμένο.

Αντε να βρεις και τις μπουμπουνιερες με το καλό και το νυφικό. 😄
Και μια και κλαις όπως γράφεις πετα κ κανα μαντήλι από εδώ γιατί με αυτά ο βλέπουμε εμείς κλαίμε περισσοτερο. Αντε να ειρωνευτω κ εγώ λίγο. Δε πειραζει.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 290 μηνύματα.
Καλά, καληνύχτα και ανοίξτε τις Βίβλους σας στις Παροιμίαι 26:4! :hello:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα.
Τώρα θα θες πάλι καμιά πηγή, αλλά των κοινωνικών σπουδών είμαι και γνωρίζω μια χαρά πώς προωθούνται συγκεκριμένου είδους «επιστημονικές έρευνες» για να δείχνουν αυτά που θέλει το σύστημα (πχ να φτιάξεις μια έρευνα που «αποδεικνύει» ότι οι λάθρο δεν ευθύνονται για την άνοδο της εγκληματικότητας όπου κι αν έχουν πάει).
Πώς το γνωρίζεις ; Πες και σε εμάς πως να αναγνωρίζουμε τις προπαγανδιστικές woke έρευνες :popcorn:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλά, καληνύχτα και ανοίξτε τις Βίβλους σας στις Παροιμίαι 26:4! :hello:

Έμα τώρα μαλακιες θα διαβάζουμε ; τι θα πει χωρίς απαιτήσεις ; προφανως κ ένας άντρας σωστός π θα λειτουργήσει σοβαρά κ υπευθυνα θα έχει κάποιες απαιτήσεις. Απλά εσυ ψάχνεις λουτρινο η κανα υποτακτικό να λέει ναι σε όλα.

Ε τραβα βρες τον. Τι ασχολείσαι με εμάς ;

Απλά δε μπορω να διαβάζω άλλο τέτοιες υπέρ οπτικές θέσεις... Μπήκες να κάνεις το θυμα αλλά κρυβεις πολλα από πισω.

Εξαρχής σε αντιλήφθηκα εγώ και δε μετανιώνω για την αρχική μ θέση κ στάση απέναντι σου . Τα κορόιδα πεθανανε.

Σωστό συντροφο ψάχνεις όχι ένα καλό παιδι να λέει ναι σε όλα κ να τον σερνεις από τη μυτουλα. Το ξερω οι περισσότερες αθτο ονειρευεστε αλλά... Ατυχησες 😛

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.797 μηνύματα.
Όσους νέους γνωρίζω (μέχρι 25-26, δεν γνωρίζω νεότερους) δεν ζητάνε τέτοια πράγματα πλην ίσως της εμφάνισης που λες.
Άντρες που μιλάνε όπως εσύ για γυναίκες δεν έχουν ελπίδες στο νέο dating world,
Εδώ δεν θα μιλήσω γιατί δεν θέλω να περιαυτολογώ.
γιατί πολύ απλά, ακόμα και να μην έχει προσόντα μία γυναίκα, αν μπορεί να βρει πλέον κάποιον καλύτερο που θα της συμπερίφερεται όμορφα και στοργικά χωρίς απαιτήσεις, γιατί να συμβιμβαστεί με το να τη μειώνει κάποιος;
Γιατί ξέρω αμέτρητες ιστορίες που ενώ είναι με έναν σαν αυτούς που περιγράφεις (στοργικούς και χωρίς απαιτήσεις) αναπολούν/έχουν κόλλημα ή και τα ξαναμπλέκουν με πρώην που τις φέρθηκαν άσχημα.
Επίσης επαναλαμβάνω ότι τάχα μου είσαι ορθόδοξος και ουδέποτε δεν μου απάντησες για την στάση της εκκλησίας πάνω σε όλα αυτά, συν πολλά που είχα ρωτήσει προ πολλού. Υποκριτικό.
Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω για την Εκκλησία. Όμως σαφώς και δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι σωστός/καλός Χριστιανός. Ένας αμαρτωλός είμαι, όπως πολλοί άλλοι.

+ότι μπαίνεις σε ζητήματα αρκετά προσωπικής φύσεως.

Και κάτι τελευταίο γιατί σήμερα τελειώνει η άδεια και από αύριο πάλι δουλειά, δεν έσπασες κανένα circle jerking όπως φαντασιώνεσαι. Ίσα ίσα που έφερες συμμετοχή στο νήμα. Καλό βράδυ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όχι, όντως γίνεται να μπλέκουν γυναίκες πλέον περισσότερο με υποτακτικούς άντρες (αυτό που λες εσύ φεμινιστές) όπως επίσης γίνεται αυτό που είπε και ο Γιάννης, δηλαδή να μπλέκουν με μαύρους στις ΗΠΑ και εδώ με λάθρο, που είναι το άκρως αντίθετο. Επίσης κι αυτό που είπα εγώ ισχύει, να κερατώνουν τους φεμινιστές άντρες με πιο τεστοστερονάτους. Τώρα θα θες πάλι καμιά πηγή, αλλά των κοινωνικών σπουδών είμαι και γνωρίζω μια χαρά πώς προωθούνται συγκεκριμένου είδους «επιστημονικές έρευνες» για να δείχνουν αυτά που θέλει το σύστημα (πχ να φτιάξεις μια έρευνα που «αποδεικνύει» ότι οι λάθρο δεν ευθύνονται για την άνοδο της εγκληματικότητας όπου κι αν έχουν πάει).

(στο παραπάνω φυσικά μιλάω για προοδευτικές/φεμινίστριες και όχι για αληθινές γυναίκες).

Βέβαια το ότι είσαι μίσανδρη φαίνεται εδώ περισσότερο από οπουδήποτε:

Όπου, τεχνηέντως, για το ίδιο πράγμα (γούστα) οι άντρες έχουν «μη ρεαλιστικά στάνταρ» ενώ οι γυναίκες έχουν γίνει πιο επιλεκτικές. Δηλαδή για τον άντρα μία γυναίκα όμορφη, που δεν έχει πάρει λόχους και δεν έχει γράψει χιλιόμετρα στο βιογραφικό της και είναι θηλυκή (κυριολεκτικά αυτά τα λίγα ζητάει ένας άντρας) είναι μη ρεαλιστικό ενώ ένας υποτακτικός άντρας, που έχει φάει το αφήγημα του φεμινισμού και έχει ευνουχιστεί αποτελεί πιο επιλεκτική επιλογή από τις γυναίκες.

Μια μάντρα...

Απλά νομίζουν όλες οτι επειδή έχουν προτασεις αριστερά κ δεξιά θα πρεπει σε ότι λένε να τις ακουμε σιωπηλοί.

Οχι ρε φίλε κάτι π μ φαίνεται παπαρια θα το πω. 40 χρονών φτάσαμε. Άκου εκεί χωρίς απαιτήσεις.

Μια γυναίκα λέει χωρις προσοντα να βρει έναν χωρίς απαιτήσεις... Διάβασε να δεις τι έγραψε 😛

Σαν να σ λέει εμείς είμαστε οι βασίλισσες ακόμη κ μια μέτρια ας πουμε κατά τα λεγόμενα της... Θα βρει έναν εκεί κ θα του κάνει κ χάρη χωρίς απαιτήσεις.... Να έχει αυτός.

Δηλαδή αφου σ έκατσα μη λες κ πολλα... Θα τα λεω εγω για σένα... Χαχα

Κοίταξε να δεις Ηλία... Το να μη παντρευτείς κ να μη κανεις οικογενεια μπορεί να είναι ένα ένα μείον... Αμα όμως κανεις κ καταπιέζεται από καμια τέτοια θα είναι χειρότερο.

Οποτε ξαναλέω μπορεί κ ένας ανύπαντρος να βγει κερδισμένος στο τέλος... Μηδένα προ του τέλους μακαριζε. Ναι μεν προερχομαι από δυο γονείς ο έζησαν μαζί 44 έτη αχώριστοι αλλά ήταν κ άλλες οι εποχές...

Τότε ήταν πιο απλές οι γυναίκες τώρα οι μισές ει αι μέσα στα ψυχολογικά.ασε ρε. Κανεις ένα αστείο κ στραβώνουν κιόλας.

Και κάτι τελευταίο γιατί σήμερα τελειώνει η άδεια και από αύριο πάλι δουλειά, δεν έσπασες κανένα circle jerking όπως φαντασιώνεσαι. Ίσα ίσα που έφερες συμμετοχή στο νήμα. Καλό βράδυ.

Εγώ άδεια την άλλη παρασκευη για δυο βδομάδες!!!

Το καλό του να παιρνεις άδεια μετα τις γιορτές έχεις κάτι να περιμενεις!!!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.020 μηνύματα.
Απίστευτη πηγή. Κάνα άρθρο ψυχολογίας/κοινωνιολογίας όχι ε;
Δεν ξέρω που τα έκανες κουλουβάχατα. Για το ιντερνετικό μιμίδιο του male loneliness epidemic μιλάμε που ξεκίνησε στα τέλη του 2023. Τι άρθρο ψυχολογίας και κοινωνιολογίας περιμένεις γύρω από αυτό; Μόνο υστερικές liberal (που πολλές μάλλον είναι τρολλ) αναμασούν αυτήν τη βλακεία. Είναι ένα ιντερνετικό slang.

Εσύ το πήγες σε ένα άλλο φάσμα, της γενικότερης αποξένωσης και μοναξιάς που είναι απόρροια της νεωτερικότητας στις δυτικές κοινωνίες. Τελείως διαφορετικό το ένα από το άλλο.

Επίσης εννοώ γενικά για άντρες και γυναίκες. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά όπως σε άλλες χώρες.
Ήδη το πινακάκι που παρέθεσες δείχνει αυτό που λέω. Αυξητική η αριστερά στις γυναίκες, αυξητική η δεξιά στους άντρες.
Ξέρω ότι ειρωνεύεσαι αλλά αυτό γίνεται και δεν είναι κάποιο conspiracy.
Ειρωνεύομαι γιατί ξέρω πως δεν είναι αλήθεια. Μακάρι να ήταν βασικά, μακάρι πράγματι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου να απομόνωναν την τοξικότητα και να δημιουργούσαν υγιείς και ανιδιοτελείς σχέσεις αλλά όλοι/ες ξέρουμε πως αυτό δεν συμβαίνει στην κοινωνία. Για πάρα πολλούς λόγους δεν συμβαίνει αυτό που δεν είναι του θέματος για να αναλυθούν.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω που τα έκανες κουλουβάχατα. Για το ιντερνετικό μιμίδιο του male loneliness epidemic μιλάμε που ξεκίνησε στα τέλη του 2023. Τι άρθρο ψυχολογίας και κοινωνιολογίας περιμένεις γύρω από αυτό; Μόνο υστερικές liberal (που πολλές μάλλον είναι τρολλ) αναμασούν αυτήν τη βλακεία.

Εσύ το πήγες σε ένα άλλο φάσμα, της γενικότερης αποξένωσης και μοναξιάς που είναι απόρροια της νεωτερικότητας στις δυτικές κοινωνίες. Τελείως διαφορετικό το ένα από το άλλο.

Ήδη το πινακάκι που παρέθεσες δείχνει αυτό που λέω. Αυξητική η αριστερά στις γυναίκες, αυξητική η δεξιά στους άντρες.

Ειρωνεύομαι γιατί ξέρω πως δεν είναι αλήθεια. Μακάρι να ήταν βασικά, μακάρι πράγματι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου να απομόνωναν την τοξικότητα και να δημιουργούσαν υγιείς και ανιδιοτελείς σχέσεις αλλά όλοι/ες ξέρουμε πως αυτό δεν συμβαίνει στην κοινωνία. Για πάρα πολλούς λόγους δεν συμβαίνει αυτό που δεν είναι του θέματος για να αναλυθούν.

Mia χαρα θα συμβεί Γιάννη εάν καθε πλευρά σταματησει να θέλει συνεχως περισσότερα και να καυγαδίζει και να συμβιβάζεται σε λελογισμένο βαθμό. Ομως δε θέλουν και δεν το κάνουν.

Οι συνέπειες ειναι οι γνωστές.

Εδω δεν διάβασες.... να βρουν λέει εναν άντρα χωρίς απαιτησεις... λες κ το να έχει κάποιος ορισμένες λελογισμένες απαιτήσεις ειναι κάτι άσχημο.

παρε εναν σκύλο κυρά μου τοτε... να σ κουνάει την ουρα και να μην λέει σε τίποτα ΟΧΙ.

Γατομαμάδες :D

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.958 μηνύματα.
Που είναι αυτές; Δεν ξέρω που τα ονειρεύεσαι αυτά. Κάθε κόμμα πάντως έχει σκιστεί να βρει κάνα επιχείρημα να πείσει τις γυναίκες να αναπαραχθούν, σε μια χώρα που οι άντρες λένε στα 30+ αχ είμαι μικρός για γάμο, θέλω εμπειρίες, και μετά γυρνάνες και λένε τις γυναίκες τανεσπου.
Κανεις πλακα ετσι? Αφενος, η μεση κοπελιτσα θυμαται στα 30+, οταν αρχιζει και "ληγει", οτι θελει γαμο, αφετερου, ολοι χτυπιουνται ολη μερα οτι δεν υπαρχουν αρκετες γυνακες σε θεσεις εξουσιας/academia, συνεχεια προγραμματα για να boostαρουμε συμμετοχη γυναικων, μη τυχον και δεν κανουμε αυτο που θελουν οι γυναικες. Σοβαρα, δεν θεωρεις οτι μοιραζονται αρκετα προνομια στις γυναικες απο το τρεχον σοσιαλιστικο συστημα?
Και αυτό που λες εσύ παρασιτισμός είναι , ελευθερία θα ήταν ο νόμος της ζούγκλας και του ισχυρού, όχι ο νόμος της αγοράς που θες και εσύ να επιβάλλεις από μια άποψη .Οπότε αν δεν έχει ούτε ελευθερία , αν αυτό είναι το επιχείρημα, καταρρέει όλη η ιδεολογία αυτή ηθικά , γιατί δεν έχει και τίποτα άλλο να πει για τον άνθρωπο , κανένα όφελος για το σύνολο, αξιοκρατία δεν το λες, φιλευσπλαχνία μάλλον όχι . Αναγκαστικά πας σε αυτό τον ‘’παρασιτισμό’’ που λες που στέκει πιο εύκολα ηθικά, το θέμα είναι πόσο μεγάλος θα είναι ..
Γιατι η ελευθερια δεν ειναι ο "νομος της αγορας", οπως τον παρουσιαζεις?
Όσο για την υπερδύναμη, εντάξει και οι άντρες σαν υπερδύναμη παρουσιάζονται αλλά δεν δεν κουνάει ρουθούνι. Καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως και αυτή η ισοπέδωση και η ομοιότητα που προσπαθεί να φέρει ο φεμινισμός είναι επειδή εσείς πάτε γυρεύοντας .
Εγω θα σου κανω αλλιως την ερωτηση: το προβλημα σου ειναι αν αυτο οντως ισχυει, απο μια λειτουργικη πλαυρα, ή το συμπερασμα που βγαινει? Δηλαδη, αν οντως ισχυει οτι οι αντρες get shit done, θα δεχοσουν και το τι συνεπαγεται απο αυτο για θεσεις εξουσιας, πλουτο και ιεραρχια?

ναι, γιατι καπου εσπασε το ιδρυματικο μισογυνιστικο circlejerking, που έχεις συνηθίσει.
Σιγα ρε μλκ, ακουστηκαν 2-3 αποψεις που δεν παιζουν το παραμυθι του φεμινισμου και το καναμε circlejerk και μισογυνισμο τωρα. Ελεος πια, μην τυχον και αμφισβητιθει κανενα αριστερο δογμα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Και μια και το έφερε η κουβέντα θα πω κ ενα αστείο τουλάχιστον για μένα....

Λέω σε ένα φίλο ρε συ η τάδε βραβεύτηκε μαζί με μια άλλη.... Ε καλά μ λέει πλεον είμαστε στην εποχή που μόνο π είσαι γυναίκα βραβευεσαι. 😄😄😄

Ακόμη το θυμάμαι κ γελαω παντως.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.393 μηνύματα.
Το οργισμένη γυνή δεν είναι σεξιστικό... Είναι ένα ςεπιθετικος προσδιορισμος.

Απλά επειδή είσαι προκατειλημενη το εκ λαμβάνεις έτσι κ αρχιζεις τις ειρωνίες είναι αυτό π έγραψα εξαρχής μπήκες γκαζωμενη για καβγά. Εμένα δεν με απασχολεί πιστευε ότι θες σε μερικά χρόνια εσυ θα χεις τα θέματα σου... Προς το παρον ο ηλικία κος σ κυκλος από άντρες έχει υπομονή κ λεει δε βαριέσαι απο μια ηλικία κ μετα αυτά δε παιζουν. Να το ξέρεις.
Πραγματικα η κατασταση εχει ξεφυγει και ειναι τραγικο ,τι να πρωτοδιαβάσεις εδω μεσα ...

Ως γυναικα και το κυριοτερο μητερα λυπαμαι για την καταντια του φυλου μου απο ορισμενες γυναικες .

Το θέμα εδώ δεν είναι αν κάποιος έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του αυτό είναι δεδομένο.
Το πρόβλημα ξεκινά όταν, αντί να συζητιούνται τα επιχειρήματα, να χρησιμοποιουνται σωστοι οροι , επιχειρείται να αποδοθεί κάποια μορφή παθολογίας ή ψυχικής διαταραχής.
Νομιζω γνωριζεις καλυτερα απο εμενα τα αρθρα του ποινικου κωδικα που αναφέρουν ότι όποιος ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλο γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικές συνέπειες (φυλάκιση ή χρηματική ποινή) ακομα και μεσα σε ενα διαδικτυακο χωρο .

Αυτό δεν ειναι διαλογος ,ειναι προθεση υποβαθμισης και λειτουργεί απαξιωτικά.

Αν θέλουμε ουσιαστική συζήτηση, έχει σημασία να διαφωνούμε πάνω σε θέσεις και όχι να ερμηνεύουμε τη διαφωνία ως προσωπικό ή ψυχολογικό πρόβλημα. Διαφορετικά, μιλάμε για αντιπαραθεση χαρακτηρων και όχι απόψεων.

Ποσο μαλλον μεσα σε μια διαδικτυακη κοινοτητα που οι βασικοι όροι κοινης ευπρεπειας , όρους χρήσης και κοινής ευπρέπειας απαγορεύουν ρητά την προσωπική προσβολή,σχολιασμο και το κυριοτερο την ρητορική μίσους συμπεριλαμβανομένων των αβασιμων ιατρικων -ψυχιατρικών κατηγοριών.

Εδω στο θεμα απο που να το πιασεις και που να το αφήσεις...

Η αμεση προσβολή κάποιου οπως εισαι διαταραγμενος - άρρωστος θεωρείτε τεράστια προσβολη της προσωπικοτητας εφοοσν θεωρείτε εξύβριση

Σε αντιθεση με την δυσφήμηση οταν το ατομο πάσχει απο μια δυσλειτουργία ειτε μαθησιακη ειτε συμπεριφορισμου και συνηθως δεχεται επιθεση απο ενα συνομιλητή εκει δεν μιλαμε για γνωμη αλλα για ισχυρισμο ..
Ο καθενας ναι εχει το δικαίωμα να ισχυριζεται οτι θελει αλλα ειναι καιρος πλεον να μαθουμε να διαχωρισζουμε την εξύβριση που ειναι νομικα προσβολη της προσωπικοτητας με την δυσφήμηση ..

Ποσο μαλλον για ρητορικη μισους που και σε αυτο το θεμα η κοπελα δεχεται ξεκαθαρα ,αλλα πως;
Ως ξεκάθαρη συνέπεια εξύβρισης απο τα πρωτα μηνύματα της και μαλιστα χωρις καμια επιπτωση ..Αρα αυτοματα δινεις τον χωρο σε ενα ατομο να συνεχεισει .

Ειναι κοκκινη γραμη πλεον η ομαδικη στοχοποιηση ενος προσώπου ,κοινως το στησιμο λαικων δικαστηριων απο ανθρωπους που δεν ειναι γιατροι, να εκφραζονται με ψυχιατρικες γνωματευσης οσο αφορα την προσωπικοτητα ενος συνομιλητη του ...

Μονο συμπεριφορα μπορουμε να κρινουμε ειδικα εδω μεσα και ο τροπος αυτος να μην περιεχει διαταραχη προσωπικοτητας και οχι τυπο προσωπικοτητα.
Για τυπο προσωπικοτητας μπορουμε κάλλιστα να μιλαμε αρκει να εχουμε και πεντε γνωσεις παραπανω ...

Η γνωση δεν ειναι μονο η ακαδημαικη αλλα κυριως το βιωμα και το να εισαι μεσα σε αυτο τον κοσμο ...

ΑΡΑ εδω μεσα πλεον δεν εχουμε μια απλη διαφωνια παμε σε στιγμα και προσβιλη προσωπικοτητας(σε ενα ανδρα ) απο ενα ατομο που ξεκαθαρα πλεον εκφραζονται με αυτο τον τροπο ..
Το μισογυνης ειναι χαδι πλεον σε ολα τα υπολοιπα ...

Θα το ξαναπώ ,ντρεπομαι και μονο ως σκεψη να μεγαλωνω μια τετοια αυριανη γυναικα ..

Ειδικα στο λαικο δικαστηριο προς τον @ilias90 ..
Προσωπικα παρακαλαω να υπαρχουν τετοια αρσενικα εκει εξω που δειχνουν τεραστιο σεβασμο στο προσωπο μιας γυναικα ΧΩΡΙΣ να υπαρχει κανεναν ερωτικο -σεξουαλικο υποβαθρο ...

Τον ανθρωπο τον αξιολογεις οταν του λες οχι ή διαφωνεις μαζι του με ξεκαθαρο τροπο !Εκει βγαζει την ξια του !

Ας γινει τουλαχιστον αυτο το θεμα αφορμη να μαθουμε να διακρινουμε τι ειναι διαταραχη προσωπικοτητας οπου απαγορευεται νομικα να χρησιμοποιειται και τι ειναι τυπος προσωπικοτητας οπου μπορουμε ολοι να κανουμε συζητήσεις .

Και το κυριοτερο ποτε ο αλλος κανει εξύβριση και ποτε δυσφήμιση....

Και για να προλαβω τους γνωστους μιλαω γενικα γιατι ειναι γνωστο πλεον οτι ορισμενοι σαν τα κορακια ειναι ετοιμα για διαστρεβλωση και επιθεση καθρεφτιζοντας δικες τους συμπεριφορες στους αλλους :)

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πραγματικα η κατασταση εχει ξεφυγει και ειναι τραγικο ,τι να πρωτοδιαβάσεις εδω μεσα ...

Ως γυναικα και το κυριοτερο μητερα λυπαμαι για την καταντια του φυλου μου απο ορισμενες γυναικες .

Να μην λυπάσαι καθόλου... άι κοίτα το τομάρι σου.
Κάθεμια και καθένας ειναι υπεύθυνοι των επιλογών τους.

Το θέμα εδώ δεν είναι αν κάποιος έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του αυτό είναι δεδομένο.
Το πρόβλημα ξεκινά όταν, αντί να συζητιούνται τα επιχειρήματα, να χρησιμοποιουνται σωστοι οροι , επιχειρείται να αποδοθεί κάποια μορφή παθολογίας ή ψυχικής διαταραχής.
Νομιζω γνωριζεις καλυτερα απο εμενα τα αρθρα του ποινικου κωδικα που αναφέρουν ότι όποιος ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλο γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικές συνέπειες (φυλάκιση ή χρηματική ποινή) ακομα και μεσα σε ενα διαδικτυακο χωρο .

Αυτό δεν ειναι διαλογος ,ειναι προθεση υποβαθμισης και λειτουργεί απαξιωτικά.

Αν θέλουμε ουσιαστική συζήτηση, έχει σημασία να διαφωνούμε πάνω σε θέσεις και όχι να ερμηνεύουμε τη διαφωνία ως προσωπικό ή ψυχολογικό πρόβλημα. Διαφορετικά, μιλάμε για αντιπαραθεση χαρακτηρων και όχι απόψεων.

Ποσο μαλλον μεσα σε μια διαδικτυακη κοινοτητα που οι βασικοι όροι κοινης ευπρεπειας , όρους χρήσης και κοινής ευπρέπειας απαγορεύουν ρητά την προσωπική προσβολή,σχολιασμο και το κυριοτερο την ρητορική μίσους συμπεριλαμβανομένων των αβασιμων ιατρικων -ψυχιατρικών κατηγοριών.

Εδω στο θεμα απο που να το πιασεις και που να το αφήσεις...

Η αμεση προσβολή κάποιου οπως εισαι διαταραγμενος - άρρωστος θεωρείτε τεράστια προσβολη της προσωπικοτητας εφοοσν θεωρείτε εξύβριση

Σε αντιθεση με την δυσφήμηση οταν το ατομο πάσχει απο μια δυσλειτουργία ειτε μαθησιακη ειτε συμπεριφορισμου και συνηθως δεχεται επιθεση απο ενα συνομιλητή εκει δεν μιλαμε για γνωμη αλλα για ισχυρισμο ..
Ο καθενας ναι εχει το δικαίωμα να ισχυριζεται οτι θελει αλλα ειναι καιρος πλεον να μαθουμε να διαχωρισζουμε την εξύβριση που ειναι νομικα προσβολη της προσωπικοτητας με την δυσφήμηση ..

Ποσο μαλλον για ρητορικη μισους που και σε αυτο το θεμα η κοπελα δεχεται ξεκαθαρα ,αλλα πως;
Ως ξεκάθαρη συνέπεια εξύβρισης απο τα πρωτα μηνύματα της και μαλιστα χωρις καμια επιπτωση ..Αρα αυτοματα δινεις τον χωρο σε ενα ατομο να συνεχεισει .

Ειναι κοκκινη γραμη πλεον η ομαδικη στοχοποιηση ενος προσώπου ,κοινως το στησιμο λαικων δικαστηριων απο ανθρωπους που δεν ειναι γιατροι, να εκφραζονται με ψυχιατρικες γνωματευσης οσο αφορα την προσωπικοτητα ενος συνομιλητη του ...

Μονο συμπεριφορα μπορουμε να κρινουμε ειδικα εδω μεσα και ο τροπος αυτος να μην περιεχει διαταραχη προσωπικοτητας και οχι τυπο προσωπικοτητα.
Για τυπο προσωπικοτητας μπορουμε κάλλιστα να μιλαμε αρκει να εχουμε και πεντε γνωσεις παραπανω ...

Η γνωση δεν ειναι μονο η ακαδημαικη αλλα κυριως το βιωμα και το να εισαι μεσα σε αυτο τον κοσμο ...

ΑΡΑ εδω μεσα πλεον δεν εχουμε μια απλη διαφωνια παμε σε στιγμα και προσβιλη προσωπικοτητας(σε ενα ανδρα ) απο ενα ατομο που ξεκαθαρα πλεον εκφραζονται με αυτο τον τροπο ..
Το μισογυνης ειναι χαδι πλεον σε ολα τα υπολοιπα ...

Θα το ξαναπώ ,ντρεπομαι και μονο ως σκεψη να μεγαλωνω μια τετοια αυριανη γυναικα ..

Ειδικα στο λαικο δικαστηριο προς τον @ilias90 ..
Prosvpika παρακαλαω να υπαρχουν τετοια αρσενικα εκει εξω που δειχνουν τεραστιο σεβασμο στο προσωπο μιας γυναικα ΧΩΡΙΣ να υπαρχει κανεναν ερωτικο -σεξουαλικο υποβαθρο ...

Τον ανθρωπο τον αξιολογεις οταν του λες οχι ή διαφωνεις μαζι του με ξεκαθαρο τροπο !Εκει βγαζει την ξια του !

Ας γινει τουλαχιστον αυτο το θεμα αφορμη να μαθουμε να διακρινουμε τι ειναι διαταραχη προσωπικοτητας οπου απαγορευεται νομικα να χρησιμοποιειται και τι ειναι τυπος προσωπικοτητας οπου μπορουμε ολοι να κανουμε συζητήσεις .

Κοιταξε να δείς... εγω κατάλαβα εξαρχης οτι κουβέντα δεν μπορουσε να γίνει και απλά δεν μπήκα στο κόπο να συμμετέχω ουτε και να γράψω επιχειρήματα σίγουρα ομως επιβεβαιώθηκα μετα το χθεσινό πόστ που έλεγε να μην έχουν και απαιτήσεις οι άντρες.

Γιατι να μην έχουν απαιτήσεις ; ειναι κατώτεροι ας πούμε και τους κάνουμε χάρη ; αυτη ακριβώς η αντίληψη οδηγεί στο σεξισμό.

Τωρα τα υπόλοιπα τα χουμε φάει στη μούρη αρκετές φορές στο παρελθόν.... κοινότυπα ειναι και δεν διάβασα και κάτι καινούργιο. Απο δικαιωματισμούς γεμίσαμε.

Και να σ πω και κάτι πολλες εκει έξω ειναι έτσι.... θέλουν ο άλλος να τις πεισει... να τους δειξει... εκεινο το άλλο... ε ΟΧΙ ρε φιλε. Ισοτητα έχουμε απο κοινού όλα και στο φλέρτ.

Γενικα κάποιες θεωρω πως έχουν αδικαιολογητα ανεβάσει τον εαυτο τους σε ενα υψηλότερο βάθρο ίσως και λόγω παλαιότερων απογοητεύσεων.... Αυτο απο μονο του οδηγεί στον σεξισμό και ότι ακουνε μετά αντιδράνε κιολας λόγω προκατάλειψης. Για αυτο κ όλη αυτη η ανακατοσούρα.... πραγματικα πιστεύω πως αν κάποια ηταν ευγενική... θετική... χωρις κόμπλεξ και κολλήματα - προκαταλήψεις ελάχιστοι θα ειχαν θέματα μαζί της κ αν ειχαν θα ηταν αυτοι οι μαλάκες...

εδω κάνεις ενα αστείο που δεν ειναι καν προσβλητικό και στραβώνει η αλλη το παίρνει στα σοβαρα κτλ κτλ

ε αντε απο εδω ρε !

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.393 μηνύματα.
Να μην λυπάσαι καθόλου... άι κοίτα το τομάρι σου.
Κάθεμια και καθένας ειναι υπεύθυνοι των επιλογών τους.
Καταλαβαινω τι λες αλλα ρε συ αληθεια λυπαμαι και θυμωνω.Στον εαυτο τους κανουν κακο και φυσικα οταν βγαινεις σε αυτη την κοινωνια το συνολο αυτων των ανθρωπων θα επηρεασει και εσενα ..

Συγνωμη αλλα η μονη λυση ποια ειναι ,η απομωνωση;
Να φοβομαστε να μιλησουμε μην πεταχτει ο κομπλεξικος ;

Αλλωστε κομπλαξικοι ολοι ειμαστε καποιοι φυσικα εχουν ακομα αλυτο το ηλέκτρας και ειναι φανερο ...

Κοιταξε να δείς... εγω κατάλαβα εξαρχης οτι κουβέντα δεν μπορουσε να γίνει και απλά δεν μπήκα στο κόπο να συμμετέχω ουτε και να γράψω επιχειρήματα σίγουρα ομως επιβεβαιώθηκα μετα το χθεσινό πόστ που έλεγε να μην έχουν και απαιτήσεις οι άντρες.

Γιατι να μην έχουν απαιτήσεις ; ειναι κατώτεροι ας πούμε και τους κάνουμε χάρη ; αυτη ακριβώς η αντίληψη οδηγεί στο σεξισμό.

Τωρα τα υπόλοιπα τα χουμε φάει στη μούρη αρκετές φορές στο παρελθόν.... κοινότυπα ειναι και δεν διάβασα και κάτι καινούργιο. Απο δικαιωματισμούς γεμίσαμε.
Και εγω και προσπαθησα απο το πρωτο μου μήνυμα να παω αλλο επιπεδο ...ε στη δευτερη απαντηση της με ύβρεις και χαρακτηρισμου ειπα τελος ...αποκομισα του κοσμου τα κοσμιτικα επιθετα ...
Εχω και την ταση να νομιζω οτι καποια πραγματα ειναι αυτονητα στους αλλους αλλα δυστυχως δεν ειναι ...δεν ειμαι εγω το θεμα ομως ουτε εσυ ...

Ειναι στο στιγματιμσο σε ενα ανθρωπο εδω μεσα που γνωριζουμε ολοι την αξια του ...Ειναι αδικο, συγνωμη, και εγω την αδικια σε ανθρωπου που εκτιμω βαθυτατα δεν την αφηνω και εχω καθε δικαιωμα να τον υπερασπιστω ακομα και αν ξερω οτι δεν το εχει ανάγκη !

Αυτο !Ελπιζω να παρουμε ολοι ενα μαθημα απο αυτο το θεμα ..και εγω μαζι

Το λεω ξεκαθαρα για τον Ηλια ειναι αδικο..

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Τέτοιες πολιτικούς θέλετε μερικοί, φεμινάζι, γυναίκες με "αρσενικές ποιότητες"...

«Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να βρίσκεστε εδώ. Έχουμε βαρεθεί τον απερίσκεπτο τρόπο ζωής σας. Έχουμε βαρεθεί την κουλτούρα κυριαρχίας σας. Καταστρέφετε την πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο»
Mette Fredericksen
1767857887121.png

1767857964842.png

1767858164570.png

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καταλαβαινω τι λες αλλα ρε συ αληθεια λυπαμαι και θυμωνω.Στον εαυτο τους κανουν κακο και φυσικα οταν βγαινεις σε αυτη την κοινωνια το συνολο αυτων των ανθρωπων θα επηρεασει και εσενα ..

Συγνωμη αλλα η μονη λυση ποια ειναι ,η απομωνωση;
Να φοβομαστε να μιλησουμε μην πεταχτει ο κομπλεξικος ;

Και εγω και προσπαθησα απο το πρωτο μου μήνυμα να παω αλλο επιπεδο ...ε στη δευτερη απαντηση της με ύβρεις και χαρακτηρισμου ειπα τελος ...αποκομισα του κοσμου τα κοσμιτικα επιθετα ...
Εχω και την ταση να νομιζω οτι καποια πραγματα ειναι αυτονητα στους αλλους αλλα δυστυχως δεν ειναι ...δεν ειμαι εγω το θεμα ομως ουτε εσυ ...

Ειναι στο στιγματιμσο σε ενα ανθρωπο εδω μεσα που γνωριζουμε ολοι την αξια του ...Ειναι αδικο, συγνωμη, και εγω την αδικια σε ανθρωπου που εκτιμω βαθυτατα δεν την αφηνω και εχω καθε δικαιωμα να τον υπερασπιστω ακομα και αν ξερω οτι δεν το εχει ανάγκη !

Αυτο !Ελπιζω να παρουμε ολοι ενα μαθημα απο αυτο το θεμα ..και εγω μαζι

Το λεω ξεκαθαρα για τον Ηλια ειναι αδικο..

Οχι δεν ειναι η απομόνωση. Αλλά ειναι αυτο που σας έλεγα τις προαλλες οταν όλες αυτες ψάχνουν εναν άντρα δίχως απαιτήσεις.... στο τέλος πάλι δυστυχισμένες θα βρεθουν (βλ. τα παραδείγματα με τις 2 γνωστές που έβαλα που εχουν σχέση με 2 τύπους οι οποιοι δεν βάζουν σχεδον τιποτα μέσα στο σπίτι).

Καλα να πάθουν... έψαχναν ανθρώπους χωρις άποψη - γνώμη και προσωπικότητα... τι περίμεναν ;!

Τελείως φανταστικές προδοσκίες δηλαδη απο τη μία.... θέλουμε εναν αντρα χωρις απαιτησεις και γνωμη απο την αλλη τον θέλουμε ομως και να ειναι υπευθυνος... και συνεπής... και ... και.... να αναλαμβανει πρωτοβουλίες και.... ε πως θα γινει ; αυτο ειναι οξύμωρο. Τελοςπαντων.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.797 μηνύματα.
Τέτοιες πολιτικούς θέλετε μερικοί, φεμινάζι, γυναίκες με "αρσενικές ποιότητες"...

«Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να βρίσκεστε εδώ. Έχουμε βαρεθεί τον απερίσκεπτο τρόπο ζωής σας. Έχουμε βαρεθεί την κουλτούρα κυριαρχίας σας. Καταστρέφετε την πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο»
Mette Fredericksen
View attachment 156011

View attachment 156012

View attachment 156013
Μία χαρά τα λέει, αν τα κάνει και πράξη, στηρίζω απόλυτα. Και φυσικά θέλουμε τέτοιες γυναίκες, το φεμινίστρια που λες μόνο χαλάει.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.308 μηνύματα.
Οι γυναίκες δεν κατεβαίνουν στην πολιτική, γιατί πολύ απλά στην κοινωνία είναι ριζωμένη η αντίληψη ότι οι άνδρες προορίζονται για τις ηγετικές θέσεις. Αυτό συμβαίνει και σε εταιρείες, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έχω συναντήσει το φαινόμενο οι γυναίκες εταίροι να είναι πλειοψηφία, ωστόσο να επιλέγουν ως διαχειριστή άντρα. Επομένως, στη σύγχρονη εποχή δεν πρόκειται πλέον για κάποια ανδρική επιβολή, αλλά για νοοτροπία που έχει περάσει από γενιά σε γενιά και στα 2 φύλα. Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι θεσμικό αλλά πολιτισμικό/νοοτροπίας. Κατά τη γνώμη μου αρκετές γυναίκες, ακόμα και φεμινίστριες, εμπιστεύονται περισσότερο τους άντρες σε διοικητικές θέσεις και ας μην το παραδέχονται. Εξάλλου, ως 50+% του πληθυσμού, όχι μόνο γυναίκες δύνανται να εκλέξουν αλλά και να αλλάξουν όλη τη χώρα.

Το γεγονός ότι αυτή η νοοτροπία (καλώς ή κακώς) είναι διάχυτη, είναι και ο λόγος για τον οποίο διαφωνώ με γενικά και αόριστα κηρύγματα του τύπου ¨πρέπει να υπάρχει ισότητα στην πολιτική κάθοδο/να υπάρχουν ποσοστώσεις κοκ". Διότι νομική ισότητα υπάρχει και η ισότητα στις ίσες ευκαιρίες που θεωρητικά υφίσταται καταρρίπτεται από τις επιλογές των ίδιων των πολιτών, επομένως δεν μπορείς ρεαλιστικά να αλλάξεις βίαια μια νοοτροπία, παρά μόνο να διαπαιδαγωγείς ισότιμα τα παιδιά σου, ώστε να μην παγιδεύονται σε τέτοιες αγκυλώσεις ως αυριανοί πολίτες.

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα.
Κατά τη γνώμη μου αρκετές γυναίκες, ακόμα και φεμινίστριες, εμπιστεύονται περισσότερο τους άντρες σε διοικητικές θέσεις και ας μην το παραδέχονται.

Γιατί έχεις αυτή τη γνώμη και μάλιστα χωρίς να σου το έχει πει κάποια αφού όπως λες "δεν το παραδέχονται";