Για καλύτερο site, κόψτε τη δικτατορία!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AdHoul

New member

Ο AdHoul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα και από μένα, :)

θα πω την άποψη μου επί του συγκεκριμένου θέματος! Θα ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι -κατά τη γνώμη μου-, το "infraction" που δέχθηκε ο Πετρος ήταν μία λανθασμένη κίνηση(εκ μέρους της διαχείρισης του σαιτ). Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Επίσης θα ήθελα να πω πως η απόστολη του προσωπικού μηνύματος σε τρίτους από όποιον έγινε και προς όπου έγινε, με τις γνωστές συνέπειες, είναι μία απαράδεκτη κίνηση. Μία κίνηση, που θα έπρεπε κανονικά να κάνει αυτόν που το έστειλε να "ντρέπεται". Δε θέλω να γίνω σκληρός ή τίποτα τέτοιο αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια. Ένα "προσωπικό μήνυμα" είναι ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μήνυμα. Δημοσιοποιώντας το (κατ'οποιονδήποτε τρόπο) είναι μία κίνηση για μένα μεμπτή και κατακριτέα. Βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς "ας πρόσεχε ο Πετρος σε ποιους τα έστελνε..", όμως ξεκαθάρισε ότι ήθελε να ενημερώσει τους χρήστες φοβούμενος μία πιθανή διαγραφή ενός σχετικού τόπικ που ενδεχομένως να ξεκινούσε.

θα ήθελα να πω με πολύ καλή διάθεση πως ιδιαίτερα οι "διαχειριστές" των συζητήσεων (μοντς , αντμινς κλπ) θα πρέπει να είναι άνθρωποι δημοκρατικοί και διαλλακτικοί, και να παρεμβαίνουν μόνο όταν έχουμε περιπτώσεις ακραίου οφφτόπικ, ή όταν έχουμε προσωπικές επιθέσεις / υβρεις κλπ...

Τέλος, κάπου ειπώθηκε " να μη χαλάμε τις καρδιές μας "..
Κακό πράγμα να χαλάμε τις καρδιές μας, αλλά πολύ χειρότερο για μένα να πετάμε τη δημοκρατία και το δικαίωμα της γνώμης στα σκουπίδια, καθώς επίσης και το να αρνούμαστε την κριτική.. ειδικά σε ένα "ελεύθερο" μέσο όπως ένα φόρουμ.. χωρίς κριτική και χωρίς διαφορετικές γνώμες, δε θα υπήρχε λόγος να βρισκόταν κανείς από εμάς εδώ!


My 2 cents..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vicki v.

New member

Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Από ότι βλέπω έχω χάσει πολλά επεισόδια...αλλά μάλλον το γεγονός είναι ευτυχές. Καλά ξεμπερδέματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:

1. Το αρχικό θέμα διαγράφτηκε, και το ίδιο θα συνέβαινε με το παρόν αν το είχα δει εγκαίρως διότι είναι κάτι που προβλέπεται απο τους κανόνες σε περίπτωση που κάποιος κάνει τέτοιο θέμα. Τους κανόνες που όλοι έχετε αποδεχθεί με την εγγραφή σας. Κάντε έναν κόπο να τους διαβάσετε τουλάχιστον πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε ελαφρά την καρδία.

2. Ναι, ήταν συκοφάντηση του site, διότι όταν ο Petrcat έστειλε τα εν λόγω pms το warning είχε ήδη αφαιρεθεί. Όπως είπα και σε άλλο θέμα, το (αρχικό) warning είχε αφαιρεθεί πολύ πριν καν το δει. Αλλά ο Petrcat, προτού καν ζητήσει την οποιαδήποτε διευκρίνση απο κάποιο μέλος της ομάδας διαχείρισης, προτού συζητήσει οτιδήποτε μαζί μας, άρχισε να στέλνει pms δεξιά και αριστερά κατακρίνοντας το site και την ομάδα διαχείρισης. Αυτό άλλωστε, κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί και spam. Όπως και έγινε άλλωστε, διότι αν τα άτομα στα οποία το έστειλε το είχαν πάρει απο θετικά έως ουδέτερα, τότε δεν θα το είχα μάθει καν. Οφείλω, ως admin, να προστατεύω το σύνολο των μελών. Τέλος, θεωρώ τουλάχιστον χυδαίο και ανήθικο να χρησιμοποείς το σύστημα προσωπικών μηνυμάτων ενός site, για να το δυσφημίσεις. Μπορείς κάλλιστα να το κάνεις με εξω-site-ικούς τρόπους.

3. Γιατί αυτός που το είπε πρέπει να είναι "καρφί"; Αποκλείεται δηλαδή όντως να το θεώρησε αρνητικό για το site και να θεώρησε χρέος του να με ενημερώσει; Άλλωστε κι εγώ σε παρόμοια θέση το ίδιο θα έκανα, όχι μόνο επειδή έχω κάποια sites και κατανοώ τη θέση του, αλλά γιατί θα ένιωθα οτι το site μου έχει προσφέρει κάτι παραπάνω απο τον κάθε Petrcat και θα έβλεπα ως μόνη λογική οδό, να βοηθήσω το site, αντί του Petrcat. Άλλωστε είναι και θέμα ηθικής. Πόσο ηθικό είναι να γνωρίζεις οτι κάποιος στέλνει μαζικά, συκοφαντικά pms για ένα site που για να είσαι εκεί, όλο και σε κάτι σου έχει χρησιμεύσει, και να μην λες κάτι;

4. Το πρόβλημα σου Petrcat είναι τελικά το κάρφωμα; Αν είσαι τόσο περήφανος και σίγουρος για τις κινήσεις σου, γιατί κατηγορείς τόσο αυτόν που με ενημέρωσε γι'αυτές; Άλλωστε δεν είδα πουθενά στο μήνυμα που έστειλες να τους λες οτι πρέπει να το κρατήσουν μυστικό.

5. Περισσότερο απο όλα, δεν με αποηγοητεύει η στάση του Petrcat, και του κάθε Petrcat. Άλλωστε η μικρή μου εμπειρία όσον αφορά τα fora μου έχει δείξει οτι στο 99% των περιπτώσεων, όσο δίκαιο και να είναι ένα warning, αυτός που θα το λάβει θα παραπονεθεί με τον Α ή Β τρόπο οτι έγινε αδικία. Ποτέ δεν θα παραδεχθεί οτι έκανε κάτι λάθος. Αυτό που με απογοητεύει είναι η στάση ορισμένων μελών, τα οποία ξεχνούν την όποια βοήθεια τους έχει προσφέρει κατα καιρούς το site και συντάσσονται με την πρώτη ευκαιρία με κάποιον που το κατηγορεί. Χωρίς ΚΑΝ να έχει μιλήσει η άλλη πλευρά, μιας και μόλις τώρα είδα το θέμα. Τέτοια προκατάληψη πια; Κι εδώ θεωρίες συνομωσίας;

6. Βλέπω πολλά παράπονα για threads που βγαίνουν εκτός θέματος. Πόσοι όμως απο εσάς που παραπονείστε έχετε πατήσει αναφορά σε κάποιο απο αυτά; Το έχουμε πει τόσες φορές που πλέον δεν δικαιολογείται άγνοια: Δεν μπορούμε να διαβάζουμε το ΚΑΘΕ θέμα. Όταν βλέπετε οτι κάποιο εκτρέπεται, πατήστε αναφορά (κουμπάκι
δίπλα σε κάθε μήνυμα). Αν την ενέργεια που αφιερώνετε στα παράπονα, την αφιερώνατε στο να κάνετε report μηνύματα, θα είχατε αναφέρει τουλάχιστον 5-10 ο καθένας.

7. Το πόσο "δικτατορικό" η μη είναι το site φαίνεται απο τα πόσα warnings έχουν δοθεί και για ποιούς λόγους. Σας ενημερώνω ότι, μέχρι στιγμής, έχουν δοθεί μόλις 3, και τα 2 είναι για greeklish. Το τρίτο είναι αυτό που συζητάμε εδώ. Εαν δεν με πιστευετε, ευχαρίστως να σας δημοσιεύσω και screenshots.

8. Κάποιος μίλησε για δημοκρατία. Δημοκρατία μπορεί να υπάρξει μόνο εν μέρει σε κάποιο site. Απόλυτη δημοκρατία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξει, εκτός ίσως ως πείραμα. Αν είχαμε απόλυτη δημοκρατία, θα με είχατε εκλέξει και κάθε σημαντική απόφαση για το site θα έβγαινε κατόπιν ψηφοφορίας. Επίσης, ο διαχειριστής θα άλλαζε περιοδικά. Και φυσικά δεν είναι αυτές οι μοναδικές αντιθέσεις. Φυσικά, επιδιώκεται να υπάρχει μια σχετική δημοκρατία, αλλά απο τη στιγμή που δεν γίνεται να υπάρξει απόλυτη, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ismini

New member

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Θα απαντησω οτι ναι "εχω προβλημα" με τις λεξεις. Και υπαρχουν εκατομυρια λεξεις στο Ελληνικο λεξικο Πετρο για να εκφρασεις την οποια αγανακτηση σου. Η σωστη χρησιμοποιηση της γλωσσας και των ορων ειναι μεγαλη υποθεση (ιδιαιτερα εδω που μονο γραφουμε).
Επισης ναι η ειρωνεια ειναι μεσα στους τροπους μου (και οχι στο χαρκτηρα μου-γιατι δεν ειναι θεμα χαρακτηρα), μονο οταν ο αλλος απαντα επισης ειρωνικα και χυμα, οπως εσυ κανεις.
υσ. Χαρηκα που καποιος ειδοποιησε το Γιαννη, γιατι ομολογω πως τσαντιστηκα την ωρα που το ειδα αλλα δεν εκανα καμια κινηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chouzouris

New member

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.
"Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα έδινα και την τελευταία σταγόνα του αίματός μου για να συνεχίσεις ελεύθερα να λες όσα πιστεύεις".
Βολταίρος

ο νοών νοείτω!


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

New member

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
υσ. Χαρηκα που καποιος ειδοποιησε το Γιαννη, γιατι ομολογω πως τσαντιστηκα την ωρα που το ειδα αλλα δεν εκανα καμια κινηση.

Ειλικρινά απόρώ γιατί το πήρες προσωπικά...:hmm: :hmm: :hmm:
Δεν αναφερώμουν σ'εσένα και απ'ότι είδα μια χαρά το αντιμετώπησε ο isavvas και μια χαρά του απάντησα κι εγώ όταν μπήκε στον κόπο να διαβάσει αυτά που έγραψα. Και να μην το ειδοποιούσε κάποιος (ποιος άραγε?:rolleyes: ) είμαι σίγουρη ότι θα το διάβαζε έτσι κι αλλιώς μιας και δεν διαβάζει τελικά μόνο τα ιατρικά όπως πίστευες!:)
Στο κάτω - κάτω μπορώ να λέω -νομίζω- ελέυθερα την γνώμη μου. Δεν έβρισα κανέναν!!!! Κι όπως σωστά παραθέτει και ο Chouzouris :

"Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα έδινα και την τελευταία σταγόνα του αίματός μου για να συνεχίσεις ελεύθερα να λες όσα πιστεύεις". Βολταίρος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ismini

New member

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
1. Δεν εγραψα μονο αλλα συνηθως τα ιατρικα.
2. Δεν το πηρα προσωπικα.(Αλλωστε δεν αναφεροταν σε μενα).
3. Ο Βολταιρος που κολλαει σε αυτην την περιπτωση?
Φιμωσα εγω κανεναν? πχ. τον petrcat? Ή "καρφωσα" καποιον?
4. Το γεγονος οτι εγω οπως κι εσυ Ασπασια συνεχιζουμε να γραφουμε εδω δειχνει οτι συμφωνουμε με την πολιτικη του site και των διαχειριστων. Κατ εμε επειδη το site αυτο πληρωνεται (βασικοτατο νομιζω) απο τη Michelle και δεν ξερω απο ποιον αλλο (παντως οχι απο εμενα), ειναι σωστο να τηρουμε τους κανονες που οριζει εκεινη. Εαν δεν μου κανει καποια στιγμη, απλα θα αποχωρισω.
υσ. Ο Πετρος ελαβε infraction και ακομα λεει ελευθερα τις αποψεις του παντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

New member

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:

1. Το αρχικό θέμα διαγράφτηκε, και το ίδιο θα συνέβαινε με το παρόν αν το είχα δει εγκαίρως διότι είναι κάτι που προβλέπεται απο τους κανόνες σε περίπτωση που κάποιος κάνει τέτοιο θέμα. Τους κανόνες που όλοι έχετε αποδεχθεί με την εγγραφή σας. Κάντε έναν κόπο να τους διαβάσετε τουλάχιστον πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε ελαφρά την καρδία.

2. Ναι, ήταν συκοφάντηση του site, διότι όταν ο Petrcat έστειλε τα εν λόγω pms το warning είχε ήδη αφαιρεθεί. Όπως είπα και σε άλλο θέμα, το (αρχικό) warning είχε αφαιρεθεί πολύ πριν καν το δει. Αλλά ο Petrcat, προτού καν ζητήσει την οποιαδήποτε διευκρίνση απο κάποιο μέλος της ομάδας διαχείρισης, προτού συζητήσει οτιδήποτε μαζί μας, άρχισε να στέλνει pms δεξιά και αριστερά κατακρίνοντας το site και την ομάδα διαχείρισης. Αυτό άλλωστε, κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί και spam. Όπως και έγινε άλλωστε, διότι αν τα άτομα στα οποία το έστειλε το είχαν πάρει απο θετικά έως ουδέτερα, τότε δεν θα το είχα μάθει καν. Οφείλω, ως admin, να προστατεύω το σύνολο των μελών. Τέλος, θεωρώ τουλάχιστον χυδαίο και ανήθικο να χρησιμοποείς το σύστημα προσωπικών μηνυμάτων ενός site, για να το δυσφημίσεις. Μπορείς κάλλιστα να το κάνεις με εξω-site-ικούς τρόπους.

3. Γιατί αυτός που το είπε πρέπει να είναι "καρφί"; Αποκλείεται δηλαδή όντως να το θεώρησε αρνητικό για το site και να θεώρησε χρέος του να με ενημερώσει; Άλλωστε κι εγώ σε παρόμοια θέση το ίδιο θα έκανα, όχι μόνο επειδή έχω κάποια sites και κατανοώ τη θέση του, αλλά γιατί θα ένιωθα οτι το site μου έχει προσφέρει κάτι παραπάνω απο τον κάθε Petrcat και θα έβλεπα ως μόνη λογική οδό, να βοηθήσω το site, αντί του Petrcat. Άλλωστε είναι και θέμα ηθικής. Πόσο ηθικό είναι να γνωρίζεις οτι κάποιος στέλνει μαζικά, συκοφαντικά pms για ένα site που για να είσαι εκεί, όλο και σε κάτι σου έχει χρησιμεύσει, και να μην λες κάτι;

4. Το πρόβλημα σου Petrcat είναι τελικά το κάρφωμα; Αν είσαι τόσο περήφανος και σίγουρος για τις κινήσεις σου, γιατί κατηγορείς τόσο αυτόν που με ενημέρωσε γι'αυτές; Άλλωστε δεν είδα πουθενά στο μήνυμα που έστειλες να τους λες οτι πρέπει να το κρατήσουν μυστικό.

5. Περισσότερο απο όλα, δεν με αποηγοητεύει η στάση του Petrcat, και του κάθε Petrcat. Άλλωστε η μικρή μου εμπειρία όσον αφορά τα fora μου έχει δείξει οτι στο 99% των περιπτώσεων, όσο δίκαιο και να είναι ένα warning, αυτός που θα το λάβει θα παραπονεθεί με τον Α ή Β τρόπο οτι έγινε αδικία. Ποτέ δεν θα παραδεχθεί οτι έκανε κάτι λάθος. Αυτό που με απογοητεύει είναι η στάση ορισμένων μελών, τα οποία ξεχνούν την όποια βοήθεια τους έχει προσφέρει κατα καιρούς το site και συντάσσονται με την πρώτη ευκαιρία με κάποιον που το κατηγορεί. Χωρίς ΚΑΝ να έχει μιλήσει η άλλη πλευρά, μιας και μόλις τώρα είδα το θέμα. Τέτοια προκατάληψη πια; Κι εδώ θεωρίες συνομωσίας;

6. Βλέπω πολλά παράπονα για threads που βγαίνουν εκτός θέματος. Πόσοι όμως απο εσάς που παραπονείστε έχετε πατήσει αναφορά σε κάποιο απο αυτά; Το έχουμε πει τόσες φορές που πλέον δεν δικαιολογείται άγνοια: Δεν μπορούμε να διαβάζουμε το ΚΑΘΕ θέμα. Όταν βλέπετε οτι κάποιο εκτρέπεται, πατήστε αναφορά (κουμπάκι
δίπλα σε κάθε μήνυμα). Αν την ενέργεια που αφιερώνετε στα παράπονα, την αφιερώνατε στο να κάνετε report μηνύματα, θα είχατε αναφέρει τουλάχιστον 5-10 ο καθένας.

7. Το πόσο "δικτατορικό" η μη είναι το site φαίνεται απο τα πόσα warnings έχουν δοθεί και για ποιούς λόγους. Σας ενημερώνω ότι, μέχρι στιγμής, έχουν δοθεί μόλις 3, και τα 2 είναι για greeklish. Το τρίτο είναι αυτό που συζητάμε εδώ. Εαν δεν με πιστευετε, ευχαρίστως να σας δημοσιεύσω και screenshots.

8. Κάποιος μίλησε για δημοκρατία. Δημοκρατία μπορεί να υπάρξει μόνο εν μέρει σε κάποιο site. Απόλυτη δημοκρατία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξει, εκτός ίσως ως πείραμα. Αν είχαμε απόλυτη δημοκρατία, θα με είχατε εκλέξει και κάθε σημαντική απόφαση για το site θα έβγαινε κατόπιν ψηφοφορίας. Επίσης, ο διαχειριστής θα άλλαζε περιοδικά. Και φυσικά δεν είναι αυτές οι μοναδικές αντιθέσεις. Φυσικά, επιδιώκεται να υπάρχει μια σχετική δημοκρατία, αλλά απο τη στιγμή που δεν γίνεται να υπάρξει απόλυτη, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα.


Νομίζω πως με αυτά η Michelle με δικαιώνει (:D) και επαυξάνω το "Ο νοών νοείτω" του Chouzouris.

ps Ισμήνη, δες καλά στο λεξικό, γιατί εγώ χρησιμοποίησα τις κατάλληλες λέξεις για τις κατάλληλες σημασίες! Από κει και πέρα δε μ'ενδιαφέρουν οι δικές σου εμμονές και διαστρεβλώσεις (και μίλησα για κοροϊδία, όχι για ειρωνεία)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ismini

New member

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Συγνωμη Πετρο δεν θα ξαναασχοληθω με θεμα που εσυ βαζεις. (Ευτυχως παντως που δεν εισαι διαχειριστης).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

New member

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
1. Δεν εγραψα μονο αλλα συνηθως τα ιατρικα.
2. Δεν το πηρα προσωπικα.(Αλλωστε δεν αναφεροταν σε μενα).
3. Ο Βολταιρος που κολλαει σε αυτην την περιπτωση?
Φιμωσα εγω κανεναν? πχ. τον petrcat? Ή "καρφωσα" καποιον?
4. Το γεγονος οτι εγω οπως κι εσυ Ασπασια συνεχιζουμε να γραφουμε εδω δειχνει οτι συμφωνουμε με την πολιτικη του site και των διαχειριστων. Κατ εμε επειδη το site αυτο πληρωνεται (βασικοτατο νομιζω) απο τη Michelle και δεν ξερω απο ποιον αλλο (παντως οχι απο εμενα), ειναι σωστο να τηρουμε τους κανονες που οριζει εκεινη. Εαν δεν μου κανει καποια στιγμη, απλα θα αποχωρισω.
υσ. Ο Πετρος ελαβε infraction και ακομα λεει ελευθερα τις αποψεις του παντως.
Ο Βολταίρος κολάει καλή μου Ισμήνη, στο ότι πρέπει να σεβόματε την γνώμη του άλλου ακόμα κι αν δεν την συμεριζόμαστε. Κάτι που εμφανώς δεν κάνεις εσύ στην προκειμένη περίπτωση, όταν επιτίθεσαι λεκτικά σε έμένα για την άποψη που έχω πάνω σε αυτά που γράφει ο isavvas. Αντίθετα έγω είπα ότι μ'ενοχλούν αυτά που γράφει γι'αυτό και τα προσπερνάω χωρίς να τα διαβάσω. Κατάλαβες τη διαφορα?
Και φυσικά συνεχίζω να γράφω στο site και ναι συμφωνώ ως επι το πλείστον με την πολιτική του και συμφωνώ ότι αν δεν μας κάνει μπορούμε να αποχωρίσουμε, όπως επίσης αν δεν μας αρέσει κάποια άποψη μπορούμε απλά να την προσπεράσουμε και να την διαγράψουμε από το μυαλό μας χωρίς υπερβολές στις αντιδράσεις μας και χωρίς εξάρσεις....:happy:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

New member

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
... Εαν δεν μου κανει καποια στιγμη, απλα θα αποχωρισω.
υσ. Ο Πετρος ελαβε infraction και ακομα λεει ελευθερα τις αποψεις του παντως.

Ναι, όλο λες "θα αποχωρήσω", το βαρέθηκα το site κ.λ.π. και δεν το κάνεις όμως.

Υ.Γ. (και όχι "υσ", μελέτα και τα αρκτικόλεξα εκτός από τις λέξεις, ;))
Ο Πέτρος έλαβε infraction για 30%, όταν φτάσει 100% δε θα μπορεί να λέει τίποτα. Και το έλαβε μόνο και μόνο γιατί δεν άρεσε αρχικά στη ladycat και στη συνέχεια γιατί προστάτεψε το θέμα του από διαγραφή (που παραδέχθηκε η Michelle ότι έκανε)στέλνοντας pm! Είναι ψέμα ότι τα έστειλα αφού είχε αποσυρθεί το πρώτο infraction! Είχα φαρδύ πλατύ μπροστά μου το pm της ladycat που με χαρά με πληροφορούσε γι'αυτό. Αλλά όταν πήγα ΠΡΩΤΑ να της απαντήσω με pm (πριν γράψω οτιδήποτε στο forum, πρι ν στείλω άλλα pm, έτσι, για να μη λέει η Michelle τα δικά της αυθαίρετα) δε δεχόταν pm η ladycat! Ενώ giota και Michelle δέχονται!!!
Τη χιονοστοιβάδα τη δημιούργησε η ladycat απ'αυτή να ζητήσετε ακολούθως το λόγο, γιατί εγώ βαρέθηκα!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

New member

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πέτρο χαλάρωσε κι απόλαυσε το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου!!!:P :D :lol:
Επίσης μην γραφεις με τόοοοσο μεγάλη γραμματοσειρά γιατί προβλέπω να λαμβάνεις κι άλλο infraction και θα έχουμε πάλι τα ίδια.....
Άσε που όταν φωνάζεις και εξαγριώνεσαι πάντα στο τέλος χάνεις το δίκιο σου!!!....;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γωγω

New member

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι ολα πρεπει να τα φτανετε στα ακρα

ο ενας θα αποχωρησω, ο αλλος δε θα ξαναγραψω σε ποστ που βαζεις, λες και εχουμε να χωρισουμε κατι
ή λες και κερδιζει καποιος κατι απο ολα αυτα...

μετα απορειται γιατι βγαινουν στα παραθυρα και ξεκατινιαζονται οι πολιτικοι, τουλαχιστον αυτοι ΕΧΟΥΝ οφελος...

εσεις τι καταλαβαινεται απο ολο αυτο, δεν καταλαβαινω..
ουτε ο τριχρονος ανηψιος μου δε φερετε ετσι..

αν ενοχλει καποιον κατι, θα επρεπε να το λεει και να τελειωνει εκει, και αναλογα αν ο αλλος εσφαλε, ζηταει μια συγνωμη και συνεχιζουμε..
δεν ειναι παιδικος σταθμος εδω..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

memy

New member

Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών . Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γειά σου ρε Γωγώ, πολύ σε πάω!!!!

Πάντως έχει πλάκα, παραδέξου το. Καλές είναι οι γατούλες, αλλά δε θα ήταν ανιαρό ένα σάιτ ΜΟΝΟ για γατούλες; Ενώ εδώ μπαίνεις μ'ενδιαφέρον να δεις τι έγινε, ποιός τα έβαλε με ποιόν, τι είπανε.....Καλά είναι, μια χαρά! Εκτόνωση πρώτης τάξεως!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γωγω

New member

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

giota

New member

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
παιδες καλο θα ηταν να σταματηση η ολη ιστορια γιατι αρχιζει να ξεστρατιζει το θεμα Η αποψη του πετρου ακουστηκε η αποψη επισης ολων ακουστηκε απο εδω και στο εξης ο καθενας αποφασιζει και πρατη αναλογα Με το να συνεχιστη η συζητηση παμε ξανα στα ιδια και στα ιδια και στην ουσια δεν θα βγη τιποτα . Ο καθενας θα επιμενει στην αποψη του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Νομίζω πως με αυτά η Michelle με δικαιώνει (:D) και επαυξάνω το "Ο νοών νοείτω" του Chouzouris.

ps Ισμήνη, δες καλά στο λεξικό, γιατί εγώ χρησιμοποίησα τις κατάλληλες λέξεις για τις κατάλληλες σημασίες! Από κει και πέρα δε μ'ενδιαφέρουν οι δικές σου εμμονές και διαστρεβλώσεις (και μίλησα για κοροϊδία, όχι για ειρωνεία)

Χαρακτηριστική απάντηση ανθρώπου που δεν έχει τι να απαντήσει αλλά θέλει να έχει την αίσθηση οτι "βγήκε απο πάνω". :rolleyes:

Ναι, όλο λες "θα αποχωρήσω", το βαρέθηκα το site κ.λ.π. και δεν το κάνεις όμως.
Μα κι εσύ το ίδιο κάνεις αγαπητέ μου.

Ο Πέτρος έλαβε infraction για 30%, όταν φτάσει 100% δε θα μπορεί να λέει τίποτα. Και το έλαβε μόνο και μόνο γιατί δεν άρεσε αρχικά στη ladycat και στη συνέχεια γιατί προστάτεψε το θέμα του από διαγραφή (που παραδέχθηκε η Michelle ότι έκανε)στέλνοντας pm!
Προστασία του θέματος σου απο διαγραφή ήταν το να στέλνεις μαζικά συκοφαντικά pms?
Σε πληροφορώ οτι στο 99% των forums, για τέτοιο παράπτωμα θα είχες φάει ΑΜΕΣΟ ban. Το 30% ήταν η επιεικέστερη ποινή που μπορούσε να δώσει διαχειριστής. Ρώτα σε οποιοδήποτε στοιχειωδώς ανεπτυγμένο φόρουμ (δηλαδή μεγέθους περίπου όσο το MyCat) και θα δεις οτι δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει ο διαχειριστής οτι θα έδινε λιγότερο. Κι όμως, ήμουν βέβαιη οτι θα αρχίσεις να λες για φίμωμα. Τελικά αρχίζω να πιστευω οτι ο Βολταίρος αν ήξερε που θα χρησιμοποιηθεί η φράση του και το όνομα του, θα την είχε κρατήσει για τον εαυτό του.
Είναι ψέμα ότι τα έστειλα αφού είχε αποσυρθεί το πρώτο infraction! Είχα φαρδύ πλατύ μπροστά μου το pm της ladycat που με χαρά με πληροφορούσε γι'αυτό.
Πως να μην το είχες; Το warning αναιρέθηκε, αλλά το pm δεν είναι δυνατό να διαγραφεί! Ναι, το καλύτερο θα ήταν να σε είχε ειδοποιήσει το σύστημα οτι αναιρέθηκε με δεύτερο πμ (και δεν σε ειδοποίησα εγώ διότι νόμιζα οτι αυτό θα γινόταν), αλλά απο τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, όφειλες τουλάχιστον να ζητήσεις μια εξήγηση απο εμένα (αφού η ladycat -κακώς- σε είχε βάλει στη λίστα αποκλεισμένων της). Τα έχουμε πει τόσες φορές που η επιμονή σου να μην καταλάβαίνεις με βάζει σε υποψίες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mariel

New member

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πετρο,αν καταλαβα καλα η Ισμηνη εννοουσε οτι ΟΤΑΝ και ΑΝ αρχισει να μη συμφωνει με το φορουμ,τοτε και μονο τοτε θ'αποχωρησει.

τωρα,επι του θεματος,ο,τι και να'γινε,οποιος και να'χε δικιο,θεωρω τελειως λαθος κινηση την αποστολη πμ συκοφαντωντας το φορουμ.οταν εισαι σ'ενα φορουμ που σε "φιλοξενει",το θεωρω τουλαχιστον αχαριστια να το χρησιμοποιεις για να το συκοφαντεις.αν ηθελες να το κανεις(το οποιο θα ηταν δικαιωμα σου)μπορουσες καλλιστα να στειλεις π.χ. ε-μαιλ.καταλαβαινεις τη διαφορα?ειναι σαν να σε καλουν σε ενα σπιτι οπου κανουν συχνα γιορτες.για τον α η β λογο δε συμφωνεις με τους οικοδεσποτες.τοτε τι κανεις?αντι να αποχωρησεις,μενεις εκει,συνεχιζεις να πηγαινεις στις γιορτες και εκμεταλλευεσαι το σπιτι και τη φιλοξενια των οικοδεσποτων για να τους συκοφαντεις στους υπολοιπους καλεσμενους.το να τους συκοφαντεις εκτος του σπιτιου τους ειναι δικαιωμα σου,αλλα οχι μεσα στο σπιτι τους.εκει ειναι η διαφωνια μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα Mariel. Αυτό είπα κι εγώ στην υπ'αριθμόν 2 παράγραφο του πρώτου μου μηνύματος στο θέμα. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα

New member

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός . Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδια εγώ θα συμφωνήσω με τη Γωγω. Ολα καλα κι ευπρόσδεκτα αλλά όντως δεν εχουμε να χωρίσουμε κάτι. Πετρο μου, εξεφρασες την αποψή σου και στα pm που εστειλες και που διαβάσαμε κι από εκει και περα ο καθενας εχει και νου και γνωση και μπορει να κρίνει. Γιατί να γινεται τετοιος χαμός? Ο καθένας μας εχει το χαρακτήρα του, όπως γίνεται και με το κόσμο γυρω μας, εκτος υπολογιστή. Εχω φίλους εκ χαρακτήρος είρωνες ή νευρικούς ή εκκεντρικούς που ειναι όμως καλοί ανθρωποι και απλά ετσι λειτουργούν. Τι να κανω? Να τους πάρω το κεφάλι?
Μετά, όντως κάποιοι ανθρωποι εδώ έχουν κουραστεί για στηθεί αυτό το πράγμα (το οποίο εχει όντως μεγάλη προσφορά κατ' εμε). Αν σε κατι κάνουν λάθος δεν πρέπει να ειμαστε λίγο πιο ανεκτικοί? Ακόμη κι αν σε αδίκησαν δεν πρεπει να σεβαστούμε τον αγώνα που εχουν δώσει? Δεν χρειαζεται να ειμαστε ακραίοι. Ειλικρινα κι εγω στην τν αλλάζω κανάλι όποτε ξεκατινιαζονται..... Μου τη δίνει αυτό.
Σίγουρα το να υπάρχει δικαιοσύνη σε μια κοινωνία ακόμη και στη δική μας μικρογραφία είναι σημαντικό ζητούμενο. Και θα πρεπει να υπάρχει μια ίση αντιμετώπιση από τους υπέυθυνους. Θα ήταν καλό για όλους αυτό.
Τελικά εγώ να αναρωτηθώ μηπως κάναμε την τριχα.... τριχιά? Οκ, πήρες 30% ποινή. Και τι εγινε? Λες την αποψη σου για το αδικο του θέματος και ή συνεχίζεις γιατί εχεις κάποια απόλαυση ή σταματάς και η ζωή συνεχίζεται....
Αυτά πιστεύω εγώ... Κι ελπίζω να μη προσβάλλω και να μην αδικώ κανέναν! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top