Τελικά ο Πέτρος όντως έφυγε;
Όχι memy δεν έφυγα (ακόμα), απλά δεν μπαίνω συνέχεια στο site.
Το θέμα τράβηξε βλέπω αλλού γι'αλλού. (αλλά δε βγήκε off-topic, γιατι καλέ;

)
Πώς στο καλό ανακατέψατε τον isavvas, με τον οποίο δεν έχω πρόβλημα εγώ είτε συμφωνώ είτε διαφων΄λω. Ακόμα κι αν γίνεται κακός έχεις δικαίωμα να του απαντήσεις, σε αντίθεση με τους έχοντες εξουσία εδώ, που μπορούν να σε φιμώσουν.
Γιατί έχεις πρόβλημα Ισμήνη με τις λέξεις; Και εξουσία έχουν, και δικτατορία είδα, και χαφιεδάκια υπάρχουν. Καρφιά, πες τα όπως θες. Οι λέξεις είναι λέξεις και σημαίνουν κάτι. Αν θες μπορείς να κοροϊδεύεις, δικαίωμά σου, ειδικά αν είναι και στο χαρακτήρα σου.
Το είπε καλά ο isavvas στη Nerina:
Σοφή η γιαγιά σας, αλλά διαφωνώ. Έτσι, δίνει έμφαση στην επιφάνεια, στο «περιτύλιγμα». Υπάρχουν πολιτικοί που λένε ανούσια πράγματα, με τόσο στόμφο που σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι πολύ σημαντικά. Και άλλοι, υποβαθμίζουν σπουδαία πράγματα (συνειδητά ή ασυναίσθητα, λόγω ανικανότητας) και τα προσπερνάμε όλοι. Ας δίνουμε περισσότερη σημασία στην ουσία, στο βαθύτερο νόημα, και όχι στην κάθε λέξη χωριστά.
Αλλά με λύπη βλέπω ότι πολλοί δε δίνουν σημασία στην ουσία και θέλουν (απαιτούν) "περιτύλιγμα".
Αυτό καθορίζει και το επίπεδο του site, που σ'αυτό διαφωνώ με τον isavvas, γιατί το βλέπω να κατρακυλά. Καλύτερα μερικές κυρίες να περιορίζονταν στο να μιλούν για τις γάτες τους, αφού στη Γενική Συζήτηση συχνά δε διαφέρουν από τους τηλε-σχολιαστές των τηλε-παράθυρων "που όλα τα ξέρουν" και συχνά λέγονται
ΤΑ κουφά!!! Γνώμες για όλα, για τις καταλήψεις, τις απεργίες, τον Αλέξανδρο που έστειλε το γράμμα (και ζηλέψαμε ίσως που δεν ήταν δικό μας παιδί)...
Και καλά, γιατί όχι, την ώρα και τη βαρεμάρα σκοτώνετε αρκετές, πείτε, επικοινωνείστε όπως θέλετε, αλλά όχι κι από πάνω να βγάζετε πύρινους λόγους ορμώντας με λύσσα σε όσους διαφωνούν!
Το θέμα μου εδώ έχει να κάνει με δικτατορία του site, που ασκήθηκε σ'εμένα προσωπικά πρώτα από τη ladycat, και στη συνέχεια μια ξαφνική αδικαιολόγητη "σπόντα" από Michelle, που δεν μπήκε στον κόπο να πει κάτι τώρα. Στο profil μου δε βλέπω πια πόντους,, τι κα΄νουν; Τους βάζουν τους βγάζουν;
Εγώ γι'αυτά τα χαζά δημιούργησα ζήτημα και θέλω να φύγω. Αν και ο βασικότερος λόγος να φύγει κανείς είναι να μην του αρέσει.
Δυστυχώς όμως, ακόμα κι αν μου άρεσαν οι συζητήσεις και τα μέλη, εφόσον υπάρχει πρόβληαμ με την εξουσία πώς να χωράω, πώς να θέλω;
Από κει και πέρα συνεχίστε ελεύθερα με το μακρύ και το κοντό σας, δεν ψάχνω συμμάχους που δεν έχω...