Χαρακτηριστική απάντηση ανθρώπου που δεν έχει τι να απαντήσει αλλά θέλει να έχει την αίσθηση οτι "βγήκε απο πάνω".
Μα κι εσύ το ίδιο κάνεις αγαπητέ μου.
Προστασία του θέματος σου απο διαγραφή ήταν το να στέλνεις μαζικά συκοφαντικά pms?
(σημ. ΔΕΝ ήταν συκοφαντικά, απλώς προωθούσα αυτό που έστειλε σ'εμένα η ladycot)
Σε πληροφορώ οτι στο 99% των forums, για τέτοιο παράπτωμα θα είχες φάει ΑΜΕΣΟ ban. (
υπάρχουν πολλά forums όπου δεν παρεμβαίνουν οι admin και έχουν μόνο σύστημα προστασίας από "κακές λέξεις", βγάζουν δηλ. συμβολάκια) Το 30% ήταν η επιεικέστερη ποινή που μπορούσε να δώσει διαχειριστής. (
αχχχ, ευχαλιστώ πολύ καλέ!!!) Ρώτα σε οποιοδήποτε στοιχειωδώς ανεπτυγμένο φόρουμ (δηλαδή μεγέθους περίπου όσο το MyCat) και θα δεις οτι δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει ο διαχειριστής οτι θα έδινε λιγότερο. Κι όμως, ήμουν βέβαιη οτι θα αρχίσεις να λες για φίμωμα. Τελικά αρχίζω να πιστευω οτι ο Βολταίρος αν ήξερε που θα χρησιμοποιηθεί η φράση του και το όνομα του, θα την είχε κρατήσει για τον εαυτό του. (
!!!, τσκ τσκ τσκ Michelle....)
Πως να μην το είχες; Το warning αναιρέθηκε, αλλά το pm δεν είναι δυνατό να διαγραφεί! Ναι, το καλύτερο θα ήταν να σε είχε ειδοποιήσει το σύστημα οτι αναιρέθηκε με δεύτερο πμ (και δεν σε ειδοποίησα εγώ διότι νόμιζα οτι αυτό θα γινόταν), αλλά απο τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, όφειλες τουλάχιστον να ζητήσεις μια εξήγηση απο εμένα (αφού η ladycat -κακώς- σε είχε βάλει στη λίστα αποκλεισμένων της). (
τότε θα΄χει πολλούς στη μαύρη λίστα η λαδυψατ γιατί έμαθα και από άλλους ότι δεν μπορούσαν να στείλουν πμ, χωρίς να υπάρχει "πρόβλημα" μαζί της) Τα έχουμε πει τόσες φορές που η επιμονή σου να μην καταλάβαίνεις με βάζει σε υποψίες.