anastasios5
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Σκοινακι?Γεια σας..θέλω να χάσω 5 κιλα αλλά δε μπορώ..Τρώω μικρά γεύματα,φρούτα και πίνω πολύ νερό..κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα κάνω σχοινάκι και ποδήλατο.. Μπορείτε να προτείνετε κάτι??

Ποδηλατο τι αποστασεις καλυπτεις και σε ποση ωρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

πους απς επιτρεπεται?ευχαριστω για τις απαντησεις Δανιηλ και Αγγελε αλλα επειδη οπως ειχα ξαναγραψει εχω προβλημα στην καρδια δεν επιτρεπεται να κανω περισσοτερο απο 15κιλα βαρη.....

anastasios5
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Γεια σας..θέλω να χάσω 5 κιλα αλλά δε μπορώ..Τρώω μικρά γεύματα,φρούτα και πίνω πολύ νερό..κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα κάνω σχοινάκι και ποδήλατο.. Μπορείτε να προτείνετε κάτι??
Κανε καθε μερα την εβδομαδα

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω το αντιθετοΈχω χάσει 10 κιλά σε 1 1/2 μήνα με καθημερινή κολύμβηση.Χωρίς δίαιτα παρόλα αυτά.

απο 130 κιλα ειμαι 121..και συνεχιζω,,αλλα με ατακτη που και που ασκηση..
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εχω μεγαλο ειδικο βαρος..

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Danielhealthy
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας..θέλω να χάσω 5 κιλα αλλά δε μπορώ..Τρώω μικρά γεύματα,φρούτα και πίνω πολύ νερό..κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα κάνω σχοινάκι και ποδήλατο.. Μπορείτε να προτείνετε κάτι??
Βεβαίως.Πρόσεξε μήπως τρως υπερβολικά λίγες θερμίδες.Οι θερμίδες σου να μην είναι κάτω από 1800.Επίσης,αύξησε την πρωτείνη σου σε καθημερινή βάση.Αν δε τρως πρωτείνη,τουλάχιστον στα 3 από τα 5 σου γεύματα,θα χάσεις μυικό ιστό,ο μεταβολισμός σου θα πέσει,με αποτέλεσμα να καις λγιότερο από πριν και να μη μπορείς να κάψεις τις θερμίδες που παίρνεις,άρα και να μη μπορείς να χάσεις κιλά.Χωρίς πρωτείνη,καμία απολύτως δίαιτα δεν είναι αποτελεσματική.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Για να χάσετε κιλά δεν υπάρχει κανένας μαγικός, εύκολος και σύντομος δρόμος. Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε σας υπόσχεται το αντίθετο είναι είτε λάθος είτε επικύνδινο για την υγεία σας. Η απώλεια κιλών μπορεί να επιτευχθεί μέσα απο μακροχρόνια αλλαγή του τρόπου ζωής που δεν σχετίζεται όμως ούτε με την στέρηση ούτε με εξαντλητικές δίαιτες ή προγράμματα γυμναστικής. Για να χάστε κιλά πρέπει να αλλάξετε τρόπο ζωής.
Η γυμναστική πλασάρεται ως το αντίδοτο της παχυσαρκίας και συχνά χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να τρώμε περισσότερο. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η γυμναστική είναι ωφέλιμη για την υγεία και πρέπει να την εντάξετε στην καθημερινότητα σας. Αλλά πάντα με βάση τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες σας. Τέλος ο ρόλος της γυμναστικής/διατοφής συγκεκριμένα στην απώλεια βάρους είναι περίπου στο 20% (γυμναστική) και 80% (διατροφή). Με απλά λόγια η κακή διατροφή πολύ εύκολα εκμηδενίζει ή υπερισχύει της γυμναστικής.
Ρωταω του ειδικους εδω μεσα,,ισχυει κατι τετοιο?
νομιζω και εγω οτι πρωτα μετραει σωστη και σταθεροποιημενη διατροφη-εισοδος ενεργειας - και μετα η εξοδος,,γυμναστικη κλπ..
και εχω δει πανω μου το τελευταιο,,να χανω κιλα οπως τωρα 10 κιλα πιο γρηγορα και σταθερα με διαρτροφη ,παρα οταν εκανα εβδομαδιαια ασκηση χωρις να αλλαξω τη διατροφη μου..
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Η γυμναστική απλώς βοηθά να χάσεις κιλά.
Φέτος στις διακοπές μου (1 βδομάδα) περπατούσα συνέχεια, παρ' όλα αυτά, επειδή έκανα κακή διατροφή γύρισα περίπου 1 κιλό πιο βαρύς, και τώρα προσπαθώ να το χάσω μαζί με αρκετά από τα υπόλοιπα που κουβάλησα μαζί μου.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και για να το καψεις,,θελεις ώρεες τρεξιμο..

δεν αξιζει..
χρειαζεται βεβαια η γυμναστικη και το ξερω,,-μονο με διατροφη θα φτασεις σε ενα σημειο που δεν χανεις αλλο λιπος-αλλα όντως..πρωτα απο όλα η σωστη διατροφη..
που δεν σε αναγκαζει,αλλα την συνηθιζεις και σου αρεσει,,αλλιως δεν γινεται τιποτα..
πχ εδω και 2 μηνες εχω κοψει εντελως και το αλατι,,εχω να ριξω πανω στο φαγητο τοοσεες μερες..
και δεν μου λειπει..απλα καταλαβαινω τις γευσεις καλυτερα..και βαζω ριγανη,λεμονι,παπρικα πιπερι και αλλα μπαχαρικα..
και κατι ελιες που δοκμασα,,που μου αρεσαν παλια,,τις βρηκα λυσσαα,,

Weighing in: Diet vs. exercise for losing pounds
Many studies have compared weight loss resulting from changing diet versus increasing activity. Most often, weight loss during programs focused on dietary change produced two to three times greater weight loss than programs focused on exercise.
https://www.thedietchannel.com/diet_vs_exerciseHowever, it’s long-term results that matter for our health.
αυτο που λεγαμε,,,στα πολλα κιλα για αρχη,,μπορει να μην χρειαστει τοσο γυμναστικη,,αλλα μετα χρειαζεται ασκηση..Weight loss through diet alone
Cutting excess calories and eliminating extra fat from the diet can definitely help get you on a weight-loss roll. Any time you eliminate calories without changing anything else you are going to lose weight. And, weight loss will continue for a considerable amount of time until you hit a plateau. When you get to a place where you just can't seem to lose any more pounds you need more-more exercise, that is. Cutting even more calories won't help at that point and you could end up cutting too many. That means you will just end up slowing your metabolism down and undermine weight loss even more.
αν θελεις να εισαι υγιης,,

https://www.101weightlossarticles.com/diets/dietorexercise.html
Most experts agree that the best way to reduce body fat is to never let the unwanted calories cross you lips in the first place. The simplicity of this statement is lost on many of us, but you’ll be amazed at how much less you need to exercise when you stop eating too much of the wrong foods.
συγνωμη για το σεντονι,αλλα ειναι ενδιαφεροντα σημεια για να ξερουμε ολοι εμεις οι χοντροι και οχι μονοThe cost of gym equipment and a health club membership represent another drawback to the active approach to weight loss. Fortunately, it’s not the cost of the equipment that gets results. Experts have found that exercises done with simple dumbbells can be just as, or even more effective than exercises done with sophisticated machines, like those you’ll find at any health club.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και για πρωτη φορα εδω και πανω απο 5 χρονια,,ημουν κατω απο τα 120 κιλα..

119,8

Το (ψυχολογικο) φραγμα των 10 κιλων εσπασε..

Guest 010239
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

απλα σταδιακα τρως λιγοτερο και ισορροπημενα..
συνηθιζει ο εγκεφαλος να τρωει λιγοτερο,,και νιωθεις χορτατος με λιγοτερο..
σε μενα συμβαινει αυτο..
αν νιωθει καταπιεστικα,,και θελεις να την αποτιναξεις,,εισαι σε λαθος δρομο..(οχι προσωπικα,,γενικα εννοω..)
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο την άλλη υπολόγισε των συνολικό αριθμό θερμίδων που καταναλώνεις καθημερινά να μήν υπερβαίνει χονδρικά τις 1000 να αποφεύγεις δηλαδή περιττά γεύματα όπως γλυκά σοκολάτες πατατάκια και μπύρες.
moxa15
Διάσημο μέλος

κατι αλλο να προτείνετε;;;
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.