Βρε παιδιά εγώ έχω κολλήσει για τα καλά... Έκανα γυμναστική σε ένα τέλειο μέρος, με όλα τα προτερήματα: καλές τιμές, κοντά στο σπίτι μου, πολλές επιλογές, λίγος κόσμος. Αν ήμουν ξεκούραστη πήγαινα στα ζόρικα προγράμματα, αν ήμουν πτώμα έκανα κάτι χαλαρό, και αν είχα πολλή δουλειά πήγαινα το επόμενο πρωί... μέχρι που μετακόμισε σε άλλη πόλη.
Έκτοτε είμαι μετέωρη. Εδώ που μένω θα είμαι για ένα χρόνο ακόμα, ίιιισως παραπάνω αλλά ποιος ξέρει.
Είτε θα ξαναρχίσω Kung-fu που λατρεύω, είτε θα πάω σε ένα νορμάλ γυμναστήριο... αλλά επειδή και οι δύο εναλλακτικες έχουν μειονεκτήματα, κάθε βράδυ που λέω "τώρα θα πάω", το αναβάλλω.
Kung-fu: καλή τοποθεσία, καλοί άνθρωποι, λατρεύω πολεμικές τέχνες, φτηνό. Αλλά: είναι αργά η προπόνηση, την ώρα πια που τα έχω φτύσει και θέλω απλά να πάω σπίτι να ξεραθώ, και είναι ΠΟΛΥ κουραστική, άρα όταν είμαι κακοκοιμισμένη ή πιεσμένη δε θα "τραβάω". Επίσης είναι 2 φορές/εβδομάδα.
Γυμναστήριο: πας όποτε θες. Αλλά είναι πιο αντιπαθείς οι άνθρωποι, πιο απρόσωπο, και πιο ακριβό.
Ορίστε, τα είπα και ξέσπασα, και εξακολουθώ να μην ξέρω τι να κάνω...