Guest 781029
Επισκέπτης

Τιποτα δε σε "κοντενει" βρε, το μονο που σε νοιαζει ειναι η σωστη εκτελεση της ασκησης,μην τραυματισεις τη μεση σου,για παραδειγμα
Εξαρτάται αν είσαι στην ανάπτυξη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Εχω διαβασει οτι τα βαρη δε σε κοντενουν,εκτος αμα σηκωνεις πολλα βαρη απο μικρη ηλικια.Εξαρτάται αν είσαι στην ανάπτυξη![]()
Αν ειχαμε εναν ειδικο εδω,θα μας απαντουσε τεκμηριωμενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ποδηλατο και στεπ μην κανεις , γιατι χαλανε τα γονατα. αυξησε το διαδρομο. Βαρη κανε ομως με λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις και με μικρα διαστηματα ξεκουρασης αναμεσα στα σεταμα θες να χασεις λιπος και βαρος η αεροβια γυμναστικη βοηθαει? βασικα εγω κανω σχεδον καθημερινα εδω και ενα μηνα μια ωρα διαδρομο,ενα τεταρτο ποδηαλτο ή στεπ και ενα τεταρτο βαρη..
Joaquín
Διάσημο μέλος

Αερόβια γυμναστική, αλλά υψηλής έντασης.αμα θες να χασεις λιπος και βαρος η αεροβια γυμναστικη βοηθαει? βασικα εγω κανω σχεδον καθημερινα εδω και ενα μηνα μια ωρα διαδρομο,ενα τεταρτο ποδηαλτο ή στεπ και ενα τεταρτο βαρη..
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι απαραιτητα. καλυτερα αυξανομενης και μειουμενης εντασης, αλλιως μακρας διαρκειαςΑερόβια γυμναστική, αλλά υψηλής έντασης.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Αερόβια γυμναστική, αλλά υψηλής έντασης.
οχι απαραιτητα. καλυτερα αυξανομενης και μειουμενης εντασης, αλλιως μακρας διαρκειας
Εγω πάλι μάγκες ξέρω κατι ενδιάμεσο . Αερόβια άσκηση μακράς διάρκειας είναι οτι καλύτερο . Αλλά πχ. για κάψιμο λίπους ιδανικό είναι στην αρχή (πρώτα 5 λεπτά) να είναι υψηλής έντασης και ύστερα σταθερά χαμηλής σε ολο το υπόλοιπο .
Εγώ έχω άλλη ερώτηση : είναι καλύτερο να κοιμάμαι με άδειο στομάχι ή να τρώω και αμέσως μετα να κοιμάμαι ; Γιατι πχ. πολλές φορές γυρνάω ξεθεωμένος και νηστικός σπίτι και το μόνο που θέλω είναι να φάω και να κοιμηθώ . Αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως το φαι πριν τον ύπνο(όσο ελαφρύ και να ναι) ,γίνεται σχεδόν όλο λίπος. Απο την άλλη ,αν δεν φάω καθόλου ,γαμιέται ο μεταβολισμός

Guest 515609
Επισκέπτης

Γιατι αλλο να σηκωνεις πολλα κιλα με λιγες επαναληψεις, και αλλο να σηκωνεις ελαχιστο βαρος. Και βασικα δεν το σηκωνεις, κανεις πολλες επαναλαμβανομενες κινησεις οπως κανεις στο τρεξιμο με τα χερια σου.
Γενικως ρε παιδι μου, θα βγει κατι καλο απο ολο αυτο η τζαμπα θα το κανω?
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος

metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

θα τρως μετα τα βαρη αμεσως κατι πρωτεϊνουχο και μετα απο 2 ωρες θα κοιμασαιΕγω πάλι μάγκες ξέρω κατι ενδιάμεσο . Αερόβια άσκηση μακράς διάρκειας είναι οτι καλύτερο . Αλλά πχ. για κάψιμο λίπους ιδανικό είναι στην αρχή (πρώτα 5 λεπτά) να είναι υψηλής έντασης και ύστερα σταθερά χαμηλής σε ολο το υπόλοιπο .
Εγώ έχω άλλη ερώτηση : είναι καλύτερο να κοιμάμαι με άδειο στομάχι ή να τρώω και αμέσως μετα να κοιμάμαι ; Γιατι πχ. πολλές φορές γυρνάω ξεθεωμένος και νηστικός σπίτι και το μόνο που θέλω είναι να φάω και να κοιμηθώ . Αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως το φαι πριν τον ύπνο(όσο ελαφρύ και να ναι) ,γίνεται σχεδόν όλο λίπος. Απο την άλλη ,αν δεν φάω καθόλου ,γαμιέται ο μεταβολισμός![]()
Guest 018946
Επισκέπτης

Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά κάνει κανείς από εδώ άρσεις θανάτου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Φιλε εγω το παλευα πριν κλεισει το Παν/μιο για Πασχα,αλλα ειχα ψιλοχτυπησει τη μεση μου(εγω φταιω και οχι η ασκηση,οπως ισως σκεφτουν καποιοι).Παντως ενας γυμναστης μου χε πει οτι γυμναζει ολο το σωμα και οτι ειναι φοβερη.Καλα τα ελεγεΣωστός ο metspanos.
Ρε παιδιά κάνει κανείς από εδώ άρσεις θανάτου;

Παντως επειδη πιεζεις το βαρος με τα ποδια,θεωρω οτι τα παπουτσια που θα φορας πρεπει να ναι στη χειροτερη χαμηλοπατα-στην καλυτερη μη φορας καθολου παπουτσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

Μάλλον θα την βγάλω.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Μηπως να μειωσεις τα κιλα που σηκωνεις κατα 10%-γιατι σάυτηντην ασκηση βαζουν πολλα συνηθωςΜου τράβαγε πιο πολύ μηριαίο δικέφαλο και στο τέλος μου τράβηξε λίγο μέση στην τελευταία επανάληψη,δεν την έκανα καλά.
Μάλλον θα την βγάλω.

https://stronglifts.com/how-to-deadlift-with-proper-technique/
Guest 018946
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.