kalypso
Περιβόητο μέλος

κρέμα -gel ενυδάτωσης ρόδι για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.
Την έχω λατρέψει- ρυθμίζει τη λιπαρότητα του δέρματός μου τέλεια και το έχει κάνει πολύ πιο απαλό ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.
πς. ο μόνος λόγος που θυμάμαι να τη βάλω είναι επειδή μ αρέσει η μυρωδιά της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

βρε κοριτσια το μονο που δεν καταφερα στην ζωη μου να κανω ενω εχω αρκετες ειναι σκιες. νομιζω οτι αν τις βαλω θα ειμαι υπερβολικη και τις λατρευω, να φανταστειτε αγοραζω και τις βλεπω μονο και ειναι κριμα. να βαζω λετε μονο στο κατω των βλεφαρων?? τι να κανω?? και κατι σε γκλος εχετε να μου προτεινετε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

και κατι σε γκλος εχετε να μου προτεινετε??
Παρατηρησα οτι χρησιμοποιεις καλλυντικα απο Dior.
Δοκιμασε το Dior Kiss, το οποιο ειναι το καλυτερο γκλος που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα και σαφως δεν αλλαζω με τιποτα...

moonlight
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

1 βραστη πατατα
1 κουταλια της σουπας γιαουρτι
1 κουταλια της σουπας ελαιολαδο
1 κουταλια της σουπας λεμονι

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

α και εχει και κατι πολυ ωραια χρωματα για βραδυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

makeup: radiant (το χω βολευτει απιστευτα και ειναι και οικονομικο γυρω στα 18 ε)
πουδρα: radiant, της ιδιας σειρας επισης πολυ καλη
κονσιλερ:orriflame στικ μια χαρα, δεν εχω παραπονο
eyeliner:εχω ενα της radiant καλο, αλλα με δυσκολευει το πινελακι του και εχω και ενα της erre due απιστευτα βολικο πινελακι.
μολυβι:radiant(ναι εχω ενα κολλημα με τη radiant η αληθεια ειναι ειμαι πολυ ικανοποιημενη η αληθεια ειναι)
σκιες εχω μπολικες αλλα οι περισσοτερες ειναι σε αποχρωσεις του χρυσου, ασημι,γκρι, πρασινο και μωβ. απο διαφορες εταιριες αγαπημενες μου ειναι της erre due οι wet dry. 11ε η μια πολυ καλες. με βρεγμενο πινελακι για πιο επισημο λουκ.
ρουζ:εχω μπρονζε περλες της orriflame 28e δεν ειναι εντονες ευτυχως γιατι εχω ηδη πολυ κοκκινα μαγουλα απο φυσικου μου
μασκαρα:master piece max factor
κρεμα σωματος εχω μπολικες ιδιαιτερα της orriflame, αγαπημενη ομως ειναι kings and queens με αρωμα κανελα-πορτοκαλι (τρελαινομαι για τη μυρωδια της κανελας-η τσαντα μου παντα εχει μεσα τσιχλες κανελα

κρεμα προσωπου: δε βαζω καποια ιδιαιτερα τη johnsons χρησιμοποιω ως ενυδατικη και πριν το μακιζιαζ εχω κανονικη επιδερμιδα και γενικα χωρις μαυρους κυκλους-σπυρακια κλπ.
scrub: απο τα body shop με αρωμα μπισκοτο ενα

lipgloss: μαρεσουν τα απαλα χρησιμοποιω τελευταια ενα της boujouar και ενα της erre due

ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

οντως δικιο έχεις αλλα δεν ξερω εχω εθιστει σ ολα αυτα...βεβαια οταν βγαινω εξω βαζω ολα αυτο σχολειο μονο make up mascara k lip gloss βαζω....εχω ένα κολληματακι....![]()
Το μεικ-απ το χρησιμοποιεις λογω ακμης? Για καλυψη ερεθισμων?
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

περισσοτερο για τ χρωμα τ χρησιμοποιω επειδη τ προσωπο μου ειν πλ κιτρινο λογω του οτι μου λειπει σιδηρος κ' με τ μεικ απ γινεται πιο ροζουλι κ ομοιομορφο τ δερμα μ οσο για ακμη αν κ ειμαι τυχερη γιατι δν εχω πλ σπυρακια κ βγαζω μονο πριν αδιαθετησω δν τ βαζω γ αυτο...κ σ δερματολογο πηγα γτ πειραζα μ τ νυχια αυτα τ λγ σπυρακια κ στ πλαι εμειναν σαν σημαδια(απο βλακεια μ)αλλα τωρα πλενομαι μ ειδικο σαπουνι κ βαζω κ ειδικη κρεμα κ μτ τ φαρμακευτικο μεικ απ πλεον κ εχει ηρεμησει τ δερμα μ....
Σαπουνακι φοβερο που φτιαχνει το δερμα εντελως, σα μωρου το κανει, εχω να σου συστησω και κανει θαυματα κυριολεκτικα, μονο που μονο αισθητικοι το εμπορευονται. Αν δε δεις αποτελεσμα μαυτο που χρησιμοποιεις πες μου να σου πω ποιο ειναι σε πμ και θα το βρεις μονο μεσω κεντρου η καποιας αισθητικου. Ευτυχως προσωπικα, αν και δεν ειμαι αισθητικος, εχω καρτα να τα αγοραζω πολυυυ πιο φθηνα(μιλαμε και για 70% πιο χαμηλα)
Αλλα πως την εχω ειναι αλλο θεμα

Noisette
Περιβόητο μέλος

Σαπουνακι φοβερο που φτιαχνει το δερμα εντελως, σα μωρου το κανει, εχω να σου συστησω και κανει θαυματα κυριολεκτικα, μονο που μονο αισθητικοι το εμπορευονται. Αν δε δεις αποτελεσμα μαυτο που χρησιμοποιεις πες μου να σου πω ποιο ειναι σε πμ και θα το βρεις μονο μεσω κεντρου η καποιας αισθητικου. Ευτυχως προσωπικα, αν και δεν ειμαι αισθητικος, εχω καρτα να τα αγοραζω πολυυυ πιο φθηνα(μιλαμε και για 70% πιο χαμηλα)
Αλλα πως την εχω ειναι αλλο θεμα![]()
Τί σαπουνάκι είναι αυτό Μάιντ;;;

Πες μας τα μυστικά σου σε μας που έχουμε ακόμα λίγη ακμή ειδικά κάποιες μέρες του μήνα και λιπαρό δέρμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kelly:)
Νεοφερμένο μέλος

εχω γεμίσει ενα βαλιτσάκι μόνο μ αυτα

Τα αγαπημενα μου ειναι μακ..οι σκιες και τα pigments ειναι απαιχτα..εχουν απιστευτα καλή υφή αλλά οι τιμές ειναι λίγο τσιμπιμενες για μια τοσο δα σκατουλικι σκια 15Ε..Επισης πολύ καλή ποιοτητα έχουν και οι σκιες της maybelline..πηρα απο αυτες τις μικρες παλετες και επαθα σοκ:Ο
Απο κραγιον πάλι ψυφιζω μακ και chanel.Ειναι κορυφήηη.
Απο λιπ γλος Boujois,ειδικα αυτο με τη μεντα ειναι ΘΕΙΚΟ και μεγαλωνει τα χειλη ενω τέλος απο ρουζ ψηφίζω φανατικα ΚΟΡΡΕ ΝΟ1.
Τελος για καθαρισμο προσωπου ενυδατικες προτίνω ανεπιφυλακτα Clinique

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο μανώ φοράω μόνο essie, τα καλύτερα!!
Κρέμες σώματος αλλάζω κατα καιρούς γιατι βαριέμαι την ίδια μυρωδιά... Συνήθως περνω καρύδα απο body shop και η τελευταία που πήρα ήταν της τζονσον η μωβ, μυρίζει φανταστικά!!
Φοράω λοσιόν της κλινίκ και απο αρώμτα πολλά και διάφορα!!
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Aπό make up μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της seventheen αλλά τώρα σκέφτομαι να αλλάξω...και επίσης μέχρι τώρα για πριν από το make up έβαζα μία κρέμα που είχα πάρει από βιολογικό μαγαζί, αλλά τώρα μου τελείωσε κ αυτήν και δεν ξέρω τι να πάρω...

dimitroulaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ έχω τρέλα με τα καλλιντυκά και ειδικά με σκιές και μολίβια....Χρησιμοποιοώ πολύ σκιές και μολίβια της erre due, από lip gloss διάφορες μάρκες και από μανό συνήθως seventheen....
Aπό make up μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της seventheen αλλά τώρα σκέφτομαι να αλλάξω...και επίσης μέχρι τώρα για πριν από το make up έβαζα μία κρέμα που είχα πάρει από βιολογικό μαγαζί, αλλά τώρα μου τελείωσε κ αυτήν και δεν ξέρω τι να πάρω...τι μου προτίνετε;
Η μαμά μου έχει μία της Clinique και είναι πολύ καλή...αλλά εγώ έχω ένα κόλλημα με τις βιολογικές κρέμες καθ' ότι πιστεύω πως είναι πιο ακύνδινες και αποτελεσματικές για το δέρμα...
τι κρέμα εννοείς?ενυδατική..??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.