αααα ωραιο θεμα κοριτσαρες! να πω και γω!
makeup: radiant (το χω βολευτει απιστευτα και ειναι και οικονομικο γυρω στα 18 ε)
πουδρα: radiant, της ιδιας σειρας επισης πολυ καλη
κονσιλερ:orriflame στικ μια χαρα, δεν εχω παραπονο
eyeliner:εχω ενα της radiant καλο, αλλα με δυσκολευει το πινελακι του και εχω και ενα της erre due απιστευτα βολικο πινελακι.
μολυβι:radiant(ναι εχω ενα κολλημα με τη radiant η αληθεια ειναι ειμαι πολυ ικανοποιημενη η αληθεια ειναι)
σκιες εχω μπολικες αλλα οι περισσοτερες ειναι σε αποχρωσεις του χρυσου, ασημι,γκρι, πρασινο και μωβ. απο διαφορες εταιριες αγαπημενες μου ειναι της erre due οι wet dry. 11ε η μια πολυ καλες. με βρεγμενο πινελακι για πιο επισημο λουκ.
ρουζ:εχω μπρονζε περλες της orriflame 28e δεν ειναι εντονες ευτυχως γιατι εχω ηδη πολυ κοκκινα μαγουλα απο φυσικου μου
μασκαρα:master piece max factor
κρεμα σωματος εχω μπολικες ιδιαιτερα της orriflame, αγαπημενη ομως ειναι kings and queens με αρωμα κανελα-πορτοκαλι (τρελαινομαι για τη μυρωδια της κανελας-η τσαντα μου παντα εχει μεσα τσιχλες κανελα

) και το ιδιο αφρολουτρο.
κρεμα προσωπου: δε βαζω καποια ιδιαιτερα τη johnsons χρησιμοποιω ως ενυδατικη και πριν το μακιζιαζ εχω κανονικη επιδερμιδα και γενικα χωρις μαυρους κυκλους-σπυρακια κλπ.
scrub: απο τα body shop με αρωμα μπισκοτο ενα

lipgloss: μαρεσουν τα απαλα χρησιμοποιω τελευταια ενα της boujouar και ενα της erre due