Για να είσαι με κάποιον πρέπει σε εσένα (τουλάχιστον) να αρέσει. Δε θα άντεχα με τίποτα να με θέλει για το εκπληκτικό μου χιούμορ, το τετραπέρατο μυαλό μου (ναι ναι είμαι ψωνάρα
) και να μη με θεωρεί όμορφη.
Κι εγώ θα χώριζα, όχι από εγωισμό, αλλά θα είχα συνέχεια στο μυαλό μου ότι ό,τι και να κάνω, δεν του αρέσω... κι αν μια γυναίκα δεν τη θαυμάζεις (γενικώς και ειδικώς) θα έχει πρόβλημα.
Αυτό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πρέπει ντε και καλά να θεωρούμε όμορφη κάποια που δεν είναι, παρά το γεγονός ότι την έχουμε επιλέξει για το σύνολο των προσόντων της; Ναι, το χιούμορ μπορεί να είναι σημαντικότερο από την εμφάνιση. Το τετραπέρατο μυαλό μπορεί να μ' ερεθίζει περισσότερο κι απ' το κορμί της Μόνικα Μπελούτσι (το απόλυτο φετίχ μου). Από αυτήν την απάντηση αγαπητή μου, δεν πείθεις ότι πράγματι έχεις επενδύσει το παραμικρό σε άλλα προσόντα εκτός της ομορφιάς. Δεν το λέω ως κριτική, αφού δεν σε γνωρίζω και δεν δικαιούμαι να βγάζω συμπεράσματα, όμως αυτήν την εντύπωση θα έδινες σ' όποιον σε άκουγε. Μήπως δεν εκτιμάς αρκετά τα άλλα σου προσόντα πλην της όποιας καλής εμφάνισης;;
Αν πάλι κάποια ήταν πράγματι όμορφη και ο άλλος το αμφισβητούσε, τότε αλλάζει το πράγμα. Εκεί σημαίνει ότι ο άλλος το κάνει για να σε υποβιβάσει και τότε του αξίζει κόλαφος...
Από την άλλη πλευρά, λίγες είναι οι περιπτώσεις που κάποιος είναι "αντικειμενικά" όμορφος.
Αν διαπιστώσω οτι δεν είμαι γι'αυτόν η "Aston Martin" αλλά το "Volkswagen Passat" πιθανόν να χωρίσω. Μπορεί αυτός να συμβιβάστηκε μαζί μου, αλλά εγώ δεν θα το κάνω (διότι συμβιβασμός θα ήταν για μένα να μείνω με κάποιον που δεν με θεωρεί "Aston Martin").
Για τον καθένα μας υπάρχουν πολλοί που τον/την θεωρούν "Aston Martin" οπότε θα ήταν συμβιασμός να μείνω με κάποιον που με θεωρεί "Volkswagen Passat".
Καθήστε γιατί πάλι δεν καταλαβαίνω.
Δηλαδή αν κάποια ήταν "Lada" και εγώ την έβλεπα για "Volkswagen Passat" αυτό θα ήταν συμβιβασμός; Θα έπρεπε να τη βλέπω ως "Aston Martin" ενώ δεν έχει καμμία σχέση με τ' αγωνιστικά αυτόκίνητα;
Από την άλλη μεριά, ποιος λέει ότι εγώ ποθώ να έχω μια "Aston Martin"; Είμαι ένας απλός μέσος οικογενειάρχης (λέμε τώρα για παράδειγμα) και θέλω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Επίσης δεν διαθέτω αρκετά "φράγκα" για να πάρω "Ferrari", ή όπως έχω γράψει παλαιότερα δεν γουστάρω να πληρώσω μια περιουσία για να κάνω επίδειξη lifestyle.
Τέλος, έχω όσα φράγκα γουστάρω και μπορώ να έχω ό,τι αυτοκίνητο μ' αρέσει, όμως φοβάμαι τις "Ferrari", δεν μπορώ να τις οδηγήσω και προτιμώ κάτι καλό, αργό, ανθεκτικό και αξιόπιστο.
Γιατί θα πρέπει η γυναίκα να θέλει να πιστεύω γι' αυτήν πράγματα που δεν είναι αληθή; Γιατί να πρέπει να υποκρίνομαι άλλα κριτήρια εκτός από τα πραγματικά μου; Μετά λένε ότι οι σχέσεις στηρίζονται στο ψέμα. Μετά σε λένε ψεύτη και υποκριτή, όταν το ψέμα σου δεν τους αρέσει...
Τι να πω, με εκπλήσετε παιδιά...