αχ...βρε Λοριεν...και μετα ειμαι εγω η κακια....
εφερα ενα παραδειγμα...το οποιο ομως δεν ειναι η εξαιρεση...αλλα ο κανονας...και μπορει καποια μελετη να μην εχω να σου παραθεσω...αλλα απο παραδειγματα...οσα θες...
μιλησα για το προσωπικο γουστο του καθενος...δεν ειπα οτι δεν υπαρχει ο αντικειμενικα ομορφος...απλα ειπα οτι υπαρχει το προσωπικο γουστο..κατι που δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο..
Μα αυτο σου λεω, οτι αυτο που ανεφερες δεν ειναι ο κανονας, αλλα μια περιπτωση. Και να σου αποδειξω γιατι.
Πες οτι εισαι εσυ και 9 φιλες. Και ολες , οταν βλεπετε εναν που αρεσει σε μια απο τις 10, λετε "παναγια μου σιγα τον ομορφο", δλδ τα γουστα σας διαφερουν παρα πολυ. Τωρα ανηγαγε το σε ενα πληθυσμο 1 δισεκατομυριου γυναικων και θα διαπιστωσεις οτι αν ισχυε δε θα υπηρχε καμια κοινη αποδοχη ομορφιας για κανεναν ! Ουτε καν σε καποιο στατιστικα σημαντικο % .
Επομενως η ομορφια ΔΕΝ ειναι τελειως υποκειμενικο θεμα. Το οτι εχετε μια φιλη που εχει περιεργα γουστα, δεν αποδυκνυει κατι. Αυτο σου ειπα.Ελπιζω να εγινε κατανοητο, οτι δεν ειναι ο κανονας να εχουν ολοι περιεργα γουστα. Και μονο το γεγονος οτι σκεφτεστε "αμαν παναγια μου τι του βρισκει" και το λετε καμποσες οχι μια, σημαινει οτι εσεις που το λετε, εχετε περισσοτερο κοινα κριτηρια ομορφιας
ΥΓ: κακια δε σε λεω παντως

Ειναι καλες οι νεραιδες

----------------------------------------------------------------------------
Κι εγώ ξαναλέω, ποιός ορίζει το λάθος σε κάτι τόσο υποκειμενικό όσο το ποιος είναι ο σωστός σύντροφος για τον καθένα;
Δεν ειναι και ολα τα κριτηρια τοσο υποκειμενικα ομως, ετσι δεν ειναι ; Αλλο το οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη, ...και αλλο το να μπαινει καθοριστικο κριτηριο.
Το οτι θεωρώ κάτι αρκετά σημαντικό για να διαλέξω ένα σύντροφο, δεν σημαίνει οτι είναι και πρώτη μου προτεραιότητα.
Δε διαφωνω οτι δε το εχεις 1ο στη λιστα. Αλλα απο την αλλη, αμα ειναι καθοριστικο, τοτε η θεση του στη λιστα δεν εχει νοημα, no ? (παντα μιλωντας για το πως σε βλεπει, οχι το αντικειμενικο).
Δεν θέλω να βρω κάποιον που να με θεωρεί ομορφότερη απ'οτι είμαι, διότι δεν θεωρώ οτι υφίσταται γενικά τέτοια έννοια. Θέλω απλά να βρω κάποιον που το γούστο του, ο "τύπος του", συμπίπτει με το πως είμαι.
Πρακτικα, δεν εχουν διαφορα αυτα τα 2. Αν εισαι ο τυπος του, ...εννοειται οτι θα σε βλεπει αλλιως (πιο ομορφη) απο καποιον αλλο. Αυτο ομως δε θα λεγα οτι αποκλειει το να μη σε θεωρει αντικειμενικα κουκλα. Οπου αντικειμενικα = κατα το μεσο ορο γουστων πολλων ανθρωπων. Για να μην μπερδευομαστε.
Αλλωστε αν ειναι μαζι μας...ετσι κι αλλιως θα ναι και επειδη ειμαστε ο τυπος του...οποτε ΟΤΙ και να πει για την ομορφια μας, δε θα πρεπε να μας ενοχλει και τοσο. Ετσι κι αλλιως ποσο να σας ριξει ;! Σας διαλεξε/σας δεχτηκε for god's sake

Αμα σας ριξει πια τοσο πολυ, μαλλον υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα

.
.
.
.
A και κατι περι της αναλογιας αμαξιων :
Michelle...με το χερι στην καρδια...πες μου....
....
......
........

(και αυτη δε θεωρειται απο τις πιο ωραιες Φεραρι λενε)
Αν παλι διαλεγεις το σκαραβαιο, οκ το δεχομαι, αλλα πιθανως να εισαι ειτε μειοψηφια ειτε εξαιρεση.
....αν και τωρ απου το σκεφτομαι φιλε chaos δεν πρεπει να δινουμε παραδειγματα αυτοκινητων στις γυναικες.
ΕDIT : η εικονα δε γουσταρει να μικρυνει οσο κι αν προσπαθησα