Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

23-12-23

21:30
Χελλοου! Θέλω μια βοήθεια και συμβουλές ας το πω για τα σκουλαρίκια. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τρύπες (κι όμως
) και σκέφτομαι να κάνω μέσα στις γιορτές. Τα ερωτήματα μου είναι γενικά πόσο περίπου κοστίζουν και δεύτερο: όταν θα κάνω τις τρύπες μετά θα μπορέσω να αλλάξω σκουλαρίκια την ίδια μέρα; γιατί διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε ότι δεν αλλάζεις για 6-12 μήνες
α και επίσης αν γίνεται να πάω μόνη μου

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

23-12-23

21:55
Το κόστος εξαρτάται αν θα τα κάνεις με πιστόλι ή βελόνα. Εγω σου προτείνω με βελόνα ειναι ο πιο safe τρόπος και ας σου βγει πχ 10€ παραπάνω. Με το πιστόλι μπορεί να σου ερεθισει το αφτί. Ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα.Χελλοου! Θέλω μια βοήθεια και συμβουλές ας το πω για τα σκουλαρίκια. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τρύπες (κι όμως) και σκέφτομαι να κάνω μέσα στις γιορτές. Τα ερωτήματα μου είναι γενικά πόσο περίπου κοστίζουν και δεύτερο: όταν θα κάνω τις τρύπες μετά θα μπορέσω να αλλάξω σκουλαρίκια την ίδια μέρα; γιατί διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε ότι δεν αλλάζεις για 6-12 μήνες
Αν τα κάνεις με πιστόλι πάει 5€ η κάθε μία, με βελόνα λογικά 10.
Σίγουρα θα πρέπει να τα κρατήσεις τα σκουλαρίκια για κάποιο καιρό. 1 μήνα 100%. Εγω έκανα τις τρύπες 6 χρονών οπότε δεν θυμάμαι, αλλά τις δευτερες μου είχαν πει 1 μήνα και να τα καθαρίζω με λίγο φυσιολογικό ορο.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

23-12-23

22:48
Επίσης εκτός από αυτά που ανέφερε η rafaela να προσέξεις τα σκουλαρίκια να είναι χρυσά την πρώτη φορά γιατί δεν θα ερεθισουν το αυτί σου...αν πάρεις πολύ μικρά ..δεν είναι ακριβά... Να σκεφτείς ότι εγώ τρύπησα τα αυτιά μου με μηχάνημα 7 ετών γιατί ήθελα να φοράω σκουλαρίκια. Επίσης έχε υπόψη σου ότι αν για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν βάλεις σκουλαρίκια στο αυτί σου υπάρχει πιθανότητα να κλείσει η τρύπα και να χρειαστεί να την ξανακάνεις..Χελλοου! Θέλω μια βοήθεια και συμβουλές ας το πω για τα σκουλαρίκια. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τρύπες (κι όμως) και σκέφτομαι να κάνω μέσα στις γιορτές. Τα ερωτήματα μου είναι γενικά πόσο περίπου κοστίζουν και δεύτερο: όταν θα κάνω τις τρύπες μετά θα μπορέσω να αλλάξω σκουλαρίκια την ίδια μέρα; γιατί διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε ότι δεν αλλάζεις για 6-12 μήνες
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

23-12-23

23:32
Έχω τρυπήσει τα αφτιά μου από τα 18 μου (δηλαδή πριν πολλά χρόνιαΧελλοου! Θέλω μια βοήθεια και συμβουλές ας το πω για τα σκουλαρίκια. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τρύπες (κι όμως) και σκέφτομαι να κάνω μέσα στις γιορτές. Τα ερωτήματα μου είναι γενικά πόσο περίπου κοστίζουν και δεύτερο: όταν θα κάνω τις τρύπες μετά θα μπορέσω να αλλάξω σκουλαρίκια την ίδια μέρα; γιατί διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε ότι δεν αλλάζεις για 6-12 μήνες

Θυμάμαι ήταν μια μέρα (όταν η μάνα μου με έστειλε στη λαϊκή για να της πάρω πατάτες

Αυτό που είναι σημαντικό να προσέξεις, είναι η καθαριότητα της περιοχής. Είχα οδηγίες, 3 φορές την ημέρα να περνάω την "πάσχουσα" περιοχή με βαμβακάκι βουτηγμένο σε καθαρό οινόπνευμα και μαζί να στριφογυρίζω το σκουλαρίκι (η αδερφή μου που, επίσης τα είχε τρυπήσει αλλά δεν το είχε κάνει, μολύνθηκε ο λοβός, έβγαλε τα σκουλαρίκια, έκλεισαν οι τρύπες).
12 μήνες, το θεωρώ τρομερά υπερβολικό- μη πω γελοίο (πού διάβασες αυτό το άρθρο; ).
1-2 μήνες το πολύ.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

23-12-23

23:36
Αν βάλει χρυσά δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό... Δεν κοστίζουν ..θα της το προτείνει και το κατάστημα... Εγώ τα ξανατριπησα ..γι'αυτό το ξέρω...Έχω τρυπήσει τα αφτιά μου από τα 18 μου (δηλαδή πριν πολλά χρόνια) οπότε για τιμές δεν μπορώ να γνωρίζω τις σημερινές.
Θυμάμαι ήταν μια μέρα (όταν η μάνα μου με έστειλε στη λαϊκή για να της πάρω πατάτες), ξαφνικά μου ήρθε, πέρασα από το μαγαζί και τα τρύπησα. Με το αυτόματο, το "πιστολάκι". Εννοείται, αποστειρωμένο το διατρητικό που τοποθετούσε αυτόματα τα σκουλαρίκια-καρφάκια. Ανοξείδωτα με μια κόκκινη πετρούλα στη μέση. Τα έχω ακόμα, αναλλοίωτα. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι για χρυσά.
Αυτό που είναι σημαντικό να προσέξεις, είναι η καθαριότητα της περιοχής. Είχα οδηγίες, 3 φορές την ημέρα να περνάω την "πάσχουσα" περιοχή με βαμβακάκι βουτηγμένο σε καθαρό οινόπνευμα και μαζί να στριφογυρίζω το σκουλαρίκι (η αδερφή μου που, επίσης τα είχε τρυπήσει αλλά δεν το είχε κάνει, μολύνθηκε ο λοβός, έβγαλε τα σκουλαρίκια, έκλεισαν οι τρύπες).
12 μήνες, το θεωρώ τρομερά υπερβολικό- μη πω γελοίο (πού διάβασες αυτό το άρθρο; ).
1-2 μήνες το πολύ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

23-12-23

23:42
Οριστε για πατατες σ εστελνε και τρυπαγες τ αυτιά σου.Έχω τρυπήσει τα αφτιά μου από τα 18 μου (δηλαδή πριν πολλά χρόνια) οπότε για τιμές δεν μπορώ να γνωρίζω τις σημερινές.
Θυμάμαι ήταν μια μέρα (όταν η μάνα μου με έστειλε στη λαϊκή για να της πάρω πατάτες), ξαφνικά μου ήρθε, πέρασα από το μαγαζί και τα τρύπησα.
Εγω σε μια τρυπα (καλός μάστορας) στο Θησειο κοντά είχα πάει, μου πάτησε μια, τζετ. Απο το 2008 ουτε γω θυμαμαι τιμές, αλλά δε θα πηρε τπτ σπουδαιο, ευτελές ποσο για να μη το θυμαμαι δηλαδή.
Στο μηνα πάνω το χα αλλάξει. Κι αυτο που λενε ολοι ρε παιδια οτι κλείνει, εμενα δεν κλείνει με τιποτα. Ενα χρονο να κανω να το βάλω, ξανανοιγει.
Εγω βουταγα και το σκουλαρικι ολο στο οινοπνευμα το καθαριζα (γιατι μαζευει καμια φορά το κουμπωμα) και μετα το πέρναγα μεσα στην τρυπα κανονικά. Και τραβα τραβα ξεχειλωμα την τρυπα με το σκουλαρίκι απάνω.
Ξερω, σαλονι ομορφιας για γυναικες αλλά klein mein.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

23-12-23

23:46
Εννοείς δεν χρειάζεται το οινόπνευμα; Η περιοχή που είναι ανοιχτό τραύμα (αν και ελάχιστο), δεν πιάνει μικρόβια επειδή θα είναι χρυσό το μέταλλο;Αν βάλει χρυσά δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό... Δεν κοστίζουν ..θα της το προτείνει και το κατάστημα... Εγώ τα ξανατριπησα ..γι'αυτό το ξέρω...

Σίγουρα δεν μπορεί να βάλει ψεύτικο φο, γιατί απαγορεύεται την πρώτη φορά του τρυπήματος. Ούτε ασημένια, γιατί μαυρίζουν. Μόνο χρυσό ή ατσάλι ξέρω.
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

24-12-23

08:09
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσειςς, και ένα τελευταίο τη πρώτη φορά μπορείς να βάλεις εσύ οποίο σκουλαρίκι θέλεις; γιατί αν είναι να περιμένω 2 μήνες...
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

24-12-23

10:46
Από αυτά που προτείνουν αυτοί μπορείς να διαλέξειςΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσειςς, και ένα τελευταίο τη πρώτη φορά μπορείς να βάλεις εσύ οποίο σκουλαρίκι θέλεις; γιατί αν είναι να περιμένω 2 μήνες...
Συνήθως είναι στρασακια κτλ στην αρχή γιατί κρατάνε την τρύπα ανοιχτή. Ο κρίκος καλό είναι να το αποφύγεις στην αρχή γιατί η τρύπα μπορεί να μικρύνει και να σε πονέσει .
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

25-12-23

00:25
Παιδιά αν κάποιος ξέρει, θα με βοηθούσε πολύ!
Αγόρασα μια περίπου πλεκτή λεπτή μπλούζα (είναι και μάρκα τρομάρα της) και με την μία φορά που την έβαλα γέμισε αυτά τα εκνευριστικά μικρά "χνουδάκια" σαν μπιλίτσες που είναι... Έχει κανείς ιδέα πως φεύγουν;
Αγόρασα μια περίπου πλεκτή λεπτή μπλούζα (είναι και μάρκα τρομάρα της) και με την μία φορά που την έβαλα γέμισε αυτά τα εκνευριστικά μικρά "χνουδάκια" σαν μπιλίτσες που είναι... Έχει κανείς ιδέα πως φεύγουν;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

25-12-23

00:45
Παιδιά αν κάποιος ξέρει, θα με βοηθούσε πολύ!
με ξυραφακι.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

25-12-23

01:29
Να προσέξεις και το μέρος που θα την κάνεις. Όσο πιο ψηλά στο αυτί, στο πάνω μέρος του χόνδρου γίνει, τόσο πιο πολυ πονάει για καιρό.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσειςς, και ένα τελευταίο τη πρώτη φορά μπορείς να βάλεις εσύ οποίο σκουλαρίκι θέλεις; γιατί αν είναι να περιμένω 2 μήνες...
Έχω επιχειρήσει αρκετές φορές να κάνω στην περιοχή αυτή και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα και μόλις έβγαζα το σκουλαρίκι σε μια δυο μέρες έκλεινε η τρύπα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-12-23

09:58
Τουφούλιασε δηλαδή; που λένε και οι δικοί μου;Παιδιά αν κάποιος ξέρει, θα με βοηθούσε πολύ!
Την έβαλες με άλλα χρώματα μήπως και πήρε από τα άλλα ρούχα;
Όπως και να έχει εγώ αυτά τα βγάλω με αυτά τα ρολο που κολλάνε τις τρίχες από τα κατοικίδια
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

25-12-23

10:07
Αυτό δεν το ήξερα. Μου είχε δώσε κάτι σαν στυλό να μαρκάρω ακριβώς το σημείο που επιθυμούσα. Άπειρη καθώς ήμουν, το έβαλα λίγο ψηλότερα απ'ότι (θα διαπίστωνα πολύ αργότερα)το ήθελα.Να προσέξεις και το μέρος που θα την κάνεις. Όσο πιο ψηλά στο αυτί, στο πάνω μέρος του χόνδρου γίνει, τόσο πιο πολυ πονάει για καιρό.
Από την άλλη όμως, το ψηλότερο σημείο βοηθάει στο να μπορείς να φοράς πιο βαριά σκουλαρίκια χωρίς να κρέμεται, σαν πέτσα, ο λοβός.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

25-12-23

10:31
Σε ψηλό σημείο δε θα βάλεις βαριά σκουλαρίκια. Εγώ έχω 5 τρύπες.. Έχω κάνει και άλλες ψηλά στο χόνδρο που είπα, αλλά πονούσαν αφόρητα για μήνες ,μόλις το αυτί ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Μόλις έβγαινε το σκουλαρίκι μετά από δυο τρεις μέρες έκλειναν.Αυτό δεν το ήξερα. Μου είχε δώσε κάτι σαν στυλό να μαρκάρω ακριβώς το σημείο που επιθυμούσα. Άπειρη καθώς ήμουν, το έβαλα λίγο ψηλότερα απ'ότι (θα διαπίστωνα πολύ αργότερα)το ήθελα.
Από την άλλη όμως, το ψηλότερο σημείο βοηθάει στο να μπορείς να φοράς πιο βαριά σκουλαρίκια χωρίς να κρέμεται, σαν πέτσα, ο λοβός.![]()
Θα πρότεινα τρύπα με βελόνα , αντί του πιστολιού.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

25-12-23

11:09
Δεν τρύπησα χόνδρο ψηλά, αλλά λίγο πιο κοντά στο χόνδρο.Σε ψηλό σημείο δε θα βάλεις βαριά σκουλαρίκια. Εγώ έχω 5 τρύπες.. Έχω κάνει και άλλες ψηλά στο χόνδρο που είπα, αλλά πονούσαν αφόρητα για μήνες ,μόλις το αυτί ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Μόλις έβγαινε το σκουλαρίκι μετά από δυο τρεις μέρες έκλειναν.
Θα πρότεινα τρύπα με βελόνα , αντί του πιστολιού.
Με βελόνα η διαδικασία δεν είναι πιο επίπονη;

Εκτός κι αν είναι "μια κι έξω" όπως με το πιστολάκι.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-12-23

11:14
Κάποιο καλσόν στο χρώμα του δέρματος λεπτό που να ΜΗΝ σκίζεται υπάρχει ; 

Guest 881237
Επισκέπτης

10-01-24

00:30
Πραγματικά απογοήτευση... Χύθηκε το άρωμα... Δεν μεταφέρθηκε... Τι μπορεί να έκανα λάθος?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

10-01-24

00:33
Δεν ειναι πυρηνική επιστημη, αν στο πρώτο πατημα πιτσιλίσει σταματάς. Στειλε μου μια φωτό το atomizer ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ όταν ξηλώσεις το καπάκι. Να δω αν ειναι ευθύ πλαστικούλι ή αν σαν καποια φτηνα αρωματα έχει "λαιμο" οπότε δεν θα γεμίσει το φορητουλι σου οτι κι αν κανεις.
Πραγματικά απογοήτευση... Χύθηκε το άρωμα... Δεν μεταφέρθηκε... Τι μπορεί να έκανα λάθος?
Αμα δεν καταλαβαινεις τι σε ρωτάω, πες μου να στο εξηγήσω.
Guest 881237
Επισκέπτης

10-01-24

09:13
Δεν νομίζω να το ξανά βγάλω γιατί πάλι ζοριστηκα να το βάλω πίσω κ φοβάμαι... Το j adore είναι , έψαξα στο ίντερνετ μήπως έχει φωτογραφία το atomizer κ δεν βρίσκωΔεν ειναι πυρηνική επιστημη, αν στο πρώτο πατημα πιτσιλίσει σταματάς. Στειλε μου μια φωτό το atomizer ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ όταν ξηλώσεις το καπάκι. Να δω αν ειναι ευθύ πλαστικούλι ή αν σαν καποια φτηνα αρωματα έχει "λαιμο" οπότε δεν θα γεμίσει το φορητουλι σου οτι κι αν κανεις.
Αμα δεν καταλαβαινεις τι σε ρωτάω, πες μου να στο εξηγήσω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.