Neraida
Επιφανές μέλος

Σημειωση...επειδη και εγω σγουρα μαλλια εχω, οπως επισης και ανεπιδεκτη μαθησεως αναφορικα με το ισιωμα ημουν, μετα απο 2-3 ουσιαστικες προσπαθειες, τολμω να ομολογησω οτι πλεον κατι καταφερνω και απο μονη μου μεσα σε ενα μισαωρο, κανοντας και τσι παραλληλα, ε!!

Δοκιμασε το παντως...εγω αναγκαστηκα μια μερα που η κομμωτρια μου δεν ειχε κενο καθολου και ηθελα οπως-και-δηποτε ισιωμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα βγαινει το μαλλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Εγω θυμαμαι οτι χρησιμοποιουσαν το σιδερο αρχες της δεκαετιας του '90

Vkey
Επιφανές μέλος

Ας πούμε για Παρασκευή που το κάνω τις περισσότερες φορές πρέπει να κλείσω από Δευτέρα γιατί πνίγετε...
Από την άλλη δεν μπορώ να κρατήσω το μαλλί μου ίσιο όσο θέλω μιας και πάω γυμναστήριο καθημερινά οπότε πραγματικά λυπάμαι να ισιώσω το μαλλί και την άλλη μέρα να είναι χάλια από τον ιδρώτα...ή να χάσω το γυμναστήριο....
Όσες φορές πάντως το έκανα...πονούσε το χέρι μου απίστευτα

Και μια χαρά τα κάνω τα κάτω κάτω τουφίτσα τουφίτσα αλλά όταν φτάνω στο τέλος πραγματικά δεν μπορώ να γυρίσω άλλο την βούρτσα...
Και πετάνε....
βασικά δεν είναι μόνο ότι είναι σγουρά... είναι ότι είναι πάρα πολλά!
Πως ήταν της Ντάλιας στο παρά πέντε....
Αυτό το πράγμα....
Μόνο που εγώ τα έχω από γεννησιμιού μου και δεν χρειάζομαι extensions και περούκες... αμέ..αμέ...αμέ

Δεν εχετε μεγαλωσει για τετοια?!
Εγω θυμαμαι οτι χρησιμοποιουσαν το σιδερο αρχες της δεκαετιας του '90![]()
δεν ειπα ποτε το εκανα

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ε τότε μάλλον πως σου πάνε καλύτερα κατσαράΣτο γραφείο όλες είπαν ότι μου πάνε ίσια....

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Ήθελα να σας ρωτήσω δεν ξέρω βέβαια , μπορεί να το έχετε ξανασυζητήσει το θέμα δεν έψαξα σε πιο παλιά ποστ , τι πληρώνετε στο κομμωτήριο που πηγαίνετε ? Για παράδειγμα η δική μου κομμώτρια θέλει 65 ευρώ για βαφή και χτένισμα και τη βαφή την αγοράζω εγώ γιατί έχω αλλεργία και χρησιμοποιώ μόνο μια συγκεκριμένη από το φαρμακείο ! Δλδ το σύνολο 75 ευρώ !!! Σα πολλά δεν είναι να τα δίνω αυτά κάθε μήνα ?

Neraida
Επιφανές μέλος

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς δεν θυμάμαιSorry, αλλα το χτενισμα (με λουσιμο) στο εν λογω κομμωτηριο ποσο κοστιζει?!

Neraida
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς δεν θυμάμαιΝεράιδα μου ,έχω το κακό συνήθειο και δεν συγκρατώ τιμές , απλά αυτό μου έκανε εντύπωση επειδή μου έκοψε αποδείξεις τον τελευταίο καιρό το πρόσεξα παραπάνω και σκέφτηκα τι στο καλό
?? Και για να συμπληρώσω δεν κάνω ανταύγιες ή κάτι ιδιαίτερο μια απλή ανανέωση του χρώματος κάνω . Σου φαίνεται οκ σαν τιμή ?
Χμμ..μονο ριζα? Ή σε ολα τα μαλλια?
Να σε πω την αληθεια, εγω εχω κοπελα που ερχεται σπιτι και οι τιμες δεν εχουν καμμια σχεση με αυτες...Αλλα 75 για ενα χτενισμα και ενα βαψιμο, σορρυ αλλα δε θα τα εδινα...Δλδ και 20 να εχει το χτενισμα....εχει 45 το βαψιμο(+10 οι βαφες)?! Υπερβολικο μου φαινεται...εν προκειμενω, μονη μου θα τα εβαφα και εγω στη θεση σου.
Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Αι , γειά σου βρε κορίτσι , κι εγώ αυτό σκέφτηκα , αλλά ρε γμτ το κομμωτήριο είναι και λίγο διασκέδαση ας πούμε , σε περιποιούνται , σε κανακεύουν , όσο να'ναι το χρειαζόμαστε αλλά ... είναι πολλά τα λεφτά ... γιέ μου !! Ουσιαστικά ρίζα μου κάνει , αλλά κι ένα φρεσκάρισμα σε όλο το μαλλί γιατί τα βάφω μαύρο έντονο και το περνάει λίγο για να γυαλίζει . Το σκέφτηκα κι εγώ για κομμώτρια στο σπίτι , ίδωμεν , αν βρω καμιά καλή . Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!Χμμ..μονο ριζα? Ή σε ολα τα μαλλια?
Να σε πω την αληθεια, εγω εχω κοπελα που ερχεται σπιτι και οι τιμες δεν εχουν καμμια σχεση με αυτες...Αλλα 75 για ενα χτενισμα και ενα βαψιμο, σορρυ αλλα δε θα τα εδινα...Δλδ και 20 να εχει το χτενισμα....εχει 45 το βαψιμο(+10 οι βαφες)?! Υπερβολικο μου φαινεται...εν προκειμενω, μονη μου θα τα εβαφα και εγω στη θεση σου.
Subject to change
e-steki.gr Founder

underwater
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Στο πρώτο που έκανα ανταύγιες όλο το μαλλί..συν κούρεμα...και χτένισμα...120 ευρώ...μιλάμε πριν 2 χρόνια (χμμ....πολύ γνωστό όνομα στο Βόλο) Την δεύτερη φορά πλήρωσα μόνο 90 ευρώ μόνο για ανταύγιες...δεν ξαναπάτησα

Αλλαγή κομμωτηρίου...φυσιολογικές τιμές...γύρω στο 70άρι αναταύγιες..χτένισμα...κούρεμα...μέχρι που την τελευταία φορά έδωσα 75 μόνο για αναταύγιες....Δεν ξαναπάτησα....

Τρίτο κομμωτήριο 80άρι με διπλές ανταύγες με κούρεμα και χτένισμα... Τελευταία φορά...μονές αναταύγες και κούρεμα 70 ευρώ.... Δεν ξαναπάτησα

Η κοπέλα που έρχεται σπίτι μου παίρνει 60 ευρώ για διπλές ανταύγες...κούρεμα...χτένισμα... την έχω εδώ και 2 χρόνια... Θα την αλλάξω μόνο αν του χρόνου δεν είμαι Θήβα....
Σε άλλο κομμωτήριο που πήγα για χτένισμα στο Βόλο 14 ευρώ με λούσιμο... Φυσιολογική τιμή νομιζω...
Αυτάαααααααααααααααα
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις

Neraida
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εμενα η μονη φορα που με ετσουξε ηταν μια που δωσα γυρω στα 80, για κοψιμο μαλλιων, βαφη, ανταυγειες απο πανω, ισιωμα, και καθομουν 80000 ωρες για να ανακαλυψω οτι οτιδηποτε ανοιχτοχρωμο δεν θα μου κατσει ποτε καλα

Τελευταια τα κουρευω απλως και δινω γυρω στα 20, η στο τσακιρ κεφι αν κανω και ισιωμα 35?..καπου εκει. (η σιστα που βαραει και βαφες, δινει γυρω στα 40 για κουρεμα-βαφη παντως)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.