kalypso
Περιβόητο μέλος

αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μη μου βγει το μαλλί καρέ ή πορτοκαλί αντίστοιχα.

Πηγαίνω σε διαφορετικό κομμωτήριο για το κόψιμο και σε διαφορετικό για τις ανταύγειες. Στο κομμωτήριο για το κόψιμο συν ένα ίσιωμα μου παίρνουν γύρω στα 20 ευρώ. Αυτό κάθε 2-3 μήνες που πηγαίνω για να μου πάρουν λίγο τις μύτες, να έχει ένα σχήμα το μαλλί.
Στο άλλο κομμωτήριο, που πηγαίνω για τις ανταύγειες, δίνω 60-70 ευρώ αλλά δεν κάνω ούτε κούρεμα ούτε χτένισμα- μόνο λούσιμο επειδή μ αρέσει να με λούζουν στο κομμωτήριο

Εκεί πάλι πηγαίνω 1-2 φορές το χρόνο, γιατί οι ανταύγειες που μου κάνουν είναι πολύ λεπτές και πολύ κοντά στο χρώμα του μαλλιού μου αλλά την άνοιξη-καλοκαίρι ανοίγουν και γίνονται μελιές (από καστανές που είναι), οπότε όλο το χρόνο φαίνονται τελείως φυσικά.
[Δεν θα μπορούσα να κάνω δραματική αλλαγή στο χρώμα μου, επειδή να πω την αλήθεια μου αρέσει έτσι όπως είναι- απλά από μικρή είχα το παράπονο ότι είναι τόσο σκούρο καστανό που ποτέ δεν άνοιγε με τον ήλιο.]
Το κομμωτήριο για το κόψιμο είναι συνοικιακό, στο Παλ. Ψυχικό- πολύ κοντά στο παλιό μου σπίτι, ενώ το άλλο για τη βαφή είναι ένα πολύ γνωστό κοντά στους Αμπελοκήπους.
Γενικά είμαι της άποψης ότι με το χρώμα δεν πρέπει να παίζεις- καλύτερα να πας σε ένα καλό κομμωτήριο ή να έρθει σπίτι ένας καλός κομμωτής να στο κάνει και να πληρώσεις κάτι παραπάνω, παρα να σου βάλουν μία βαφή που ενδεχομένως να μην είναι τόσο καλή και στην πρώτη δυσκολία (πες από χλώριο σε πισίνα, πες από ήλιο ή ο,τιδήποτε) να γίνει το μαλλί άλλο χρώμα ή να αγριέψει η τρίχα και να μην είναι λείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Όποια ενδιαφέρεται να το μάθει πμ

Κατά τα άλλα wish me good luck, γιατί μόλις πήρα βαφή και θα κάνω τα μαλλιά μου κατακόκκινα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ναι αμέ, αν και τώρα έχουν ανοιξει κάπως.Καστανα σκουρα τα κανες τελικα ποτε;
Σκεφτόμουν να κάνω 2 κόκκινες τούφες εσωτερικά, για να δω αρχικά πως θα βγει, αλλά τελικά με κατάφερε η πωλήτρια (όχι ότι ήθελα και πολύ) και μου φόρτωσε 2 διπλές βαφές και 4 οξυζενέ.

Neraida
Επιφανές μέλος

Ναι αμέ, αν και τώρα έχουν ανοιξει κάπως.
Σκεφτόμουν να κάνω 2 κόκκινες τούφες εσωτερικά, για να δω αρχικά πως θα βγει, αλλά τελικά με κατάφερε η πωλήτρια (όχι ότι ήθελα και πολύ) και μου φόρτωσε 2 διπλές βαφές και 4 οξυζενέ.![]()
Συγγνωμη να ρωτησω κατι?
Για ποσο κοκκινα μιλαμε?
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συγγνωμη να ρωτησω κατι?
Για ποσο κοκκινα μιλαμε?

Όχι δεν έχω δκοπό να γίνω έτσι:

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αν το μετανιωσεις θα κανουν 80 χρονια να φυγουν απο πανω σου (οταν φτασει η ριζα στην ακρη δηλαδη :X).
kalypso
Περιβόητο μέλος

Ναι αμέ, αν και τώρα έχουν ανοιξει κάπως.
Σκεφτόμουν να κάνω 2 κόκκινες τούφες εσωτερικά, για να δω αρχικά πως θα βγει, αλλά τελικά με κατάφερε η πωλήτρια (όχι ότι ήθελα και πολύ) και μου φόρτωσε 2 διπλές βαφές και 4 οξυζενέ.![]()
οξυζενέ γιατί Μαρούλι; με αυτό φεύγει το χρώμα που έχεις τώρα; (άζχετη σπίκινγκ :S)
άσχετο- νομίζω ότι το πυρόξανθο θα σου πήγαινε πιο πολύ από όλα

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ αργάαααα. Την έχω ήδη στο κεφάλι μουΟοοοοοχι κοκκιναα α α α α.
Αν το μετανιωσεις θα κανουν 80 χρονια να φυγουν απο πανω σου (οταν φτασει η ριζα στην ακρη δηλαδη :X).

I know , αλλά η απόφασή μου αυτή πάρθηκε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και περισυλλογής.

Ελπίζω να βγει καλό, πάντως έτσι φαίνεται.
Βασικά το οξυζενέ δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς, αλλά ξέρω πως όσο μεγαλύτερο βαθμό έχει, τόσο πιο πολύ τα ανοίγει, αλλά σε κάθε βαφή είναι απαραίτητο.οξυζενέ γιατί Μαρούλι; με αυτό φεύγει το χρώμα που έχεις τώρα; (άζχετη σπίκινγκ :S)
Ας πούμε για το ξανθό το οξυζενέ νομίζω είναι το 40, ενώ εγώ έβαλα το 20.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Με το "νομίζω", το πιο πιθανό είναι να κάψεις το μαλλί σουΑς πούμε για το ξανθό το οξυζενέ νομίζω είναι το 40, ενώ εγώ έβαλα το 20.

Neraida
Επιφανές μέλος

Βασικά το οξυζενέ δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς, αλλά ξέρω πως όσο μεγαλύτερο βαθμό έχει, τόσο πιο πολύ τα ανοίγει, αλλά σε κάθε βαφή είναι απαραίτητο.
Ας πούμε για το ξανθό το οξυζενέ νομίζω είναι το 40, ενώ εγώ έβαλα το 20.
Για τα κοκκινα ειναι το 20αρι και για τα ξανθα το 30αρι και το 40αρι....αν και το 40αρι θα επρεπε να αποφευγεται. Και τα κιτρινιζει και μεγαλυτερο κακο κανει.
Οσο μεγαλυτερο βαθμο τοσο τα ανοιγει και περισσοτερη συναμα ζημια κανει!

Παντως εαν τα ειχες σκουρα καστανα, δε νομιζω να σου βγει το χρωμα...ειδικα σε βαμμενο μαλλι...Εσενα σου ειπαν οτι δε θα υπαρξει προβλημα στο να βγει το χρωμα? Εαν σου εχει βγει η ριζα που ειναι το φυσικο χρωμα θα πιασει και τα υπολοιπα θα ειναι σκουρα...Παντως ελπιζω να μην το μετανοιωσεις...

Πες μας τελικα τι αποχρωση σου βγηκε...να ξερεις παντως οτι ξερναει το χρωμα πολυ ευκολα..
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τα μαλλιά μου ήταν καστανό ανοιχτό, εγώ πάντως έτσι το έβλεπα ας μου είπαν σήμερα ότι είναι ουσιαστικά ξανθό σκούρο. Η ρίζα μου μετά βίας να ήταν 1 cm και δεν είχε καμία διαφορά με το χρώμα.
Παντως εαν τα ειχες σκουρα καστανα, δε νομιζω να σου βγει το χρωμα...ειδικα σε βαμμενο μαλλι...Εσενα σου ειπαν οτι δε θα υπαρξει προβλημα στο να βγει το χρωμα? Εαν σου εχει βγει η ριζα που ειναι το φυσικο χρωμα θα πιασει και τα υπολοιπα θα ειναι σκουρα...Παντως ελπιζω να μην το μετανοιωσεις...
Πες μας τελικα τι αποχρωση σου βγηκε...να ξερεις παντως οτι ξερναει το χρωμα πολυ ευκολα..
Βγήκε ομοιόμορφο

Ξέρω ότι φεύγει το χρώμα εύκολα και χάνει τη ζωντάνια του κόκκινου, αλλά θα το προσεχω!
I love my new look!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Τα μαλλιά μου ήταν καστανό ανοιχτό, εγώ πάντως έτσι το έβλεπα ας μου είπαν σήμερα ότι είναι ουσιαστικά ξανθό σκούρο. Η ρίζα μου μετά βίας να ήταν 1 cm και δεν είχε καμία διαφορά με το χρώμα.
Βγήκε ομοιόμορφο, μου πάει
και είναι ακριβώς όπως το ήθελα!
Ξέρω ότι φεύγει το χρώμα εύκολα και χάνει τη ζωντάνια του κόκκινου, αλλά θα το προσεχω!
I love my new look!![]()
Με 'γεια σου!!!!!!!!!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Τιπ: οταν εκανα τα μαλλια κοκκινο εντονο, η κομμωτρια μου περνουσε ενα πραγμα πανω, που κυκλοφορουσε με την κωδικη ονομασια *κλειδωμα-χρωματος* (δεν ξερω αν το λενε αλλιως κανονικα, εγω ετσι το ακουγα

Ακυρο: Η φραντζα-αλλο χρωμα απ'το μαλλι πως σας φαινεται; :X
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι μου ρχοταν να σας δείρω εκείνη τη στιγμή, γιατί τα είχα ήδη βάψει και περίμενα να περάσει η ώρα για να τα λούσωΜεγειες μεγειες, το γλωσσοφαγαμε οι γκιοσσες![]()

Μ αρέσει. Αλλά τι χρώμα σκέφτεσαι;Ακυρο: Η φραντζα-αλλο χρωμα απ'το μαλλι πως σας φαινεται; :X
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ακυρο: Η φραντζα-αλλο χρωμα απ'το μαλλι πως σας φαινεται; :X
εμένα μου αρέσει αλλά στο american next top model Που παρακολουθώ ανελλιπώς απ το Σκάι

Εγώ τώρα πριν λίγο καιρό είχα κάνει μια τεράστια κόκκινη τούφα στο πλάι
Να μην πλαισιώνει το πρόσωπο δλδ η διαφορά χρώματος (γιατί έχω και σταρένια επιδερμίδα κι είναι επικίνδυνο) αλλά έβγαινε στο πλάι του κεφαλιού μου
Ηταν αρκετά εντυπωσιακό και προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ
Δέχτηκα δε και πολύ καλές κριτικές αλλά περι ορέξεως... ξες τι λένε!
Σπανακοτυροπιτολουκανοκολοκυθόπιτα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μωβ σκουρο η κοκκινο λεω. Το υπολοιπο μαλλι ειναι μαυρο.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μωβ σκουρο η κοκκινο λεω. Το υπολοιπο μαλλι ειναι μαυρο.
Οοοοοοχι κοκκιναα α α α α.

Φάτα!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

και εγώ τώρα που τα έβαψα από πάνω, να φύγει η τούφα, ξερνάει φυσικά από κάτω το κόκκινο κι έχω μια καστανή τούφα μέσα στα μαύρα

εγώ πάντως θα έκανα μωβ! για μωβ πήγαινα κι εγώ αλλά δεν βγήκε γμτ
απλά να είσαι σίγουρη ότι θα πηγαίνει με την επιδερμίδα σου
αν κι εμένα μου αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα extreme ψεύτικα μαλλιά... δλδ όλο το μαλλί μωβ ή το έντονο κόκκινο που δεν έκανε απ τη φωτο που έβαλε η Ηρώ

Γενικά όμως δεν έχω πρόβλημα να κάνω extreme φάση στο μαλλί μου
Οι τρίχες ήταν πάντα το σημείο που ξέσπαγα χωρίς φόβο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.