Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Οοοοοοχι κοκκιναα α α α α.
Αν το μετανιωσεις θα κανουν 80 χρονια να φυγουν απο πανω σου (οταν φτασει η ριζα στην ακρη δηλαδη :X).
![]()
Φάτα!
Χαχαχα, εισαι ΧΑΖΗ

το ξες ότι θες ντεκαπαζ έτσι?
και εγώ τώρα που τα έβαψα από πάνω, να φύγει η τούφα, ξερνάει φυσικά από κάτω το κόκκινο κι έχω μια καστανή τούφα μέσα στα μαύραδε με ενοχλεί όμως
εγώ πάντως θα έκανα μωβ! για μωβ πήγαινα κι εγώ αλλά δεν βγήκε γμτ
απλά να είσαι σίγουρη ότι θα πηγαίνει με την επιδερμίδα σου
αν κι εμένα μου αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα extreme ψεύτικα μαλλιά... δλδ όλο το μαλλί μωβ ή το έντονο κόκκινο που δεν έκανε απ τη φωτο που έβαλε η Ηρώ
Γενικά όμως δεν έχω πρόβλημα να κάνω extreme φάση στο μαλλί μου
Οι τρίχες ήταν πάντα το σημείο που ξέσπαγα χωρίς φόβο![]()
Koυεδινωμ, γενικα εχω κανει απειρες βλακειες με χρωματα και κουρεματα και τετοια.. το θεμα ειναι οτι για καποιον λογο μ'εχει πιασει ενα κατι, μηπως ηρθε η ωρα μου να εχω ενα χρωμα κι ενα μηκος σ'ολο το μαλλι

Η κομμωτρια -που μ'εχει πρηξει να βαψουμε τη φραντζα- (εχει βαρεθει να μου κοβει μονο ψαλιδα τελευταια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Άμα μιλάμε για μια τόση δα τουφίτσα, τι μας σκοτίζεις, αφού μπορείς να τη βάψεις κι αν δε σ αρέσει να την ξυρίσεις.Χαχαχα, εισαι ΧΑΖΗΜιλαμε για μια τοση δα τουφιτσα, δε μιλαμε για 10 κιλα μαλλι. Στο κατω κατω, μισο μηνα θελει για να φτασει η ριζα στην ακρη. Πως σου φανηκε αυτο τωρα, μ;
![]()

Δε μιλάμε και για 10 κιλά μαλλί. χα - χα - χα και χου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Κακίστρωωωω!(μεχρι να πορτοκαλισει)
Που να σε κάψει το κρεμμύδι και να μην έχεις χαρτομάντηλο.
Ναι ναι έχω ορεξούλες, τι σου κάνει λίγο.. χρώμα

underwater
Περιβόητο μέλος

Ακυρο: Η φραντζα-αλλο χρωμα απ'το μαλλι πως σας φαινεται; :X
Εμένα μου άρεσε πολύ.
Στο Γυμνάσιο (συγγνώμη Corpse).
Θυμήθηκα που αγοράζαμε τις ''μάσκαρα μαλλιών'' που είχαν λανσάρει τότε, και κάναμε αυτό. Το κλασσικό μαλλί και μωβ, ροζ, κόκκινες φράτζες. Ελεεινό.

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως και μένα μου φαίνονται πολλά τα 65 ευρώ μόνο για βαφή. Δε θέλει και ιδιαίτερο κόπο να σου βάψει το μαλλί, δεν είναι σαν τις ανταύγειες που παίρνει μία μία τούφα. Καλύτερα να τα βάφεις μόνη σου αν μπορείς, από τη στιγμή που παίρνεις εσύ τη βαφή και ξέρεις τι χρώμα θέλεις ακριβώς.
Όσο για τη φράντζα σε διαφορετικό χρώμα από το μαλλί, σε άλλες μου αρέσει σε άλλες όχι. Σίγουρα εξαρτάται από το χρώμα (και της φράντζας και του υπόλοιπου μαλλιού) και από το πώς θα το έχεις κάνει ακριβώς. Σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημο αλλά είναι πολύ εύκολο - κατά τη γνώμη μου - να βγει τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλεις και να μην μπορείς να το αλλάξεις για κάποιο καιρό. Αν εμπιστεύεσαι την κομμώτρια δοκίμασέ το.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Το γυναικείο κούρεμα είναι πολύ εύκολο, το αντρικό θέλει μεγαλύτερη προσοχή, αλλά δε χρειάζεται και κάποια φοβερή τέχνη.
Λίγο αν έχεις παρατηρήσει πως το κάνουν, πολλή όρεξη να έχεις και άτομα που σε εμπιστεύονται

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα μου άρεσε πολύ.
Στο Γυμνάσιο (συγγνώμη Corpse).
Θυμήθηκα που αγοράζαμε τις ''μάσκαρα μαλλιών'' που είχαν λανσάρει τότε, και κάναμε αυτό. Το κλασσικό μαλλί και μωβ, ροζ, κόκκινες φράτζες. Ελεεινό.![]()
Lol, εγω δεν τα εκανα τοτε και μου χει βγει ολη η σαχλαμαρα τωρα.
Εχεις δικιο, αλλα τωρα νομιζω οτι μου καρφωθηκε και θα το κανω

Στη χειροτερη μου τα ξαναβαφει επι τοπου απο πανω, η κυκλοφορω με σκουφι για λιγες μερες

fielda η κομμωτρια ροκερνει γι'αυτο με εχει ψησει τοσο.. εχουμε πειραματιστει απειρως στο μαλλι μου, και μονο οταν τα κανα καρφακια εκλαιγα με μαυρο δακρυ, αλλα εκεινη εκανε καθε ανθρωπινως δυνατη προσπαθεια να με μεταπεισει οποτε απαλλασσεται

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Δεν παω για αμερικας νεξτ τοπ μονδελ, οποτε προς το παρον δε μ'ενδιαφερει η αποψη τους
Μωβ σκουρο η κοκκινο λεω. Το υπολοιπο μαλλι ειναι μαυρο.
Μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ.-

Neraida
Επιφανές μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Έχω ένα της La Roche-Posay (physiological gel) για όλο το πρόσωπο, πολύ καλό btw, αλλά επειδή βάφω μόνο τα μάτια και για το υπόλοιπο πρόσωπο έχω άλλο, από τη δερματολόγο, ήθελα μόνο για τα μάτια κάτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.