Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω να θέσω θέμα.... Εγώ πάντα ξύριζα τα πόδια μου... Αλλά είναι πολύ άγρια.. Άφηστε που οπι τριχες βγαίνουν αμέσως...
Κάποιες φορές τα κάνω με κρέμα αλλά μου πέρνει πολύ χρόνο και είναι κουραστικό... Και ξεχνάω και τρίχες... Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αφαιρούμε τις τριχες??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μήπως φταίει το πώς το κάνετε; Και εγώ ψιλό πονάω αλλά αντέχεται ρε.
Άμα σας το βγάλουν με κλωστή θα πονάτε το ίδιο; (μπα μη το δοκιμάσετε, κάνει απαίσιο το φρύδι μου έχουν πει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει δεν είπα πως δεν αντέχεται αλλά πονάει.
Χτες διάβασα κάτι για τον πάγο και τις σακούλες κάτω από το μάτι.
Λογικά εδώ ο πάγος θα δρα σαν τοπική αναισθησία.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Με κλωστή; Πρώτη φορά το ακούω.
Εντάξει δεν είπα πως δεν αντέχεται αλλά πονάει.
Ναι ρε υπάρχει. Απλά μου έχουν πει ότι κάνει πολύ κυκλικό το φρύδι και δεν είναι ωραίο.

adespoto
Περιβόητο μέλος

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Κι εαν καποια εχει διαθεση και χρονο μπορει να κανει τον καθαρισμο και μονη της :
https://aesthetics-soo.blogspot.com/2010/05/blog-post_6344.html

Πρώτο μέλημά σου είναι να απομακρύνεις τους ρύπους από την επιδερμίδα σου. Άπλωσε το αγαπημένο σου γαλάκτωμα στο πρόσωπο και με ένα βαμβάκι, καθάρισε το, μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό.

Ώρα να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα peeling και τρίψε το πρόσωπο με κυκλικές και απαλές κινήσεις. Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς ή αν ταλαιπωρείσαι από ακμή, μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα για να μην ερεθίσεις ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα.

Πάρε μια κατσαρόλα με νερό – προτίμησε νερό απιονισμένο-- και πρόσθεσε μια χούφτα χαμομήλι. Μόλις βράσει το νερό, βγάλτο από την φωτιά και τοποθέτησε το πρόσωπό σου πάνω από την κατσαρόλα. Για καλύτερα αποτελέσματα , μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πετσέτα γύρω από το κεφάλι. Μείνε όσο πιο πολύ μπορείς -- 15 – 20’ είναι ένας καλός χρόνος. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, σκούπισε το πρόσωπό σου ταμποναριστά, με ένα χαρτομάντηλο.

Τύλιξε τους δείκτες των χεριών σου, με χαρτομάντηλα και “ζούληξε” τις περιοχές με μαύρα στίγματα για να καθαρίσουν οι πόροι. Σε καμία περίπτωση, μην χρησιμοποιείς τα νύχια σου για να ζουλήξεις σπυράκια και μαυράκια. Τα νύχια μας είναι γεμάτα μικρόβια και το πρόσωπό σου γίνεται υποψήφιο για μολύνσεις, άσε που μπορεί να τραυματίσεις την επιδερμίδα. Κάθε φορά που καθαρίζεις μία περιοχή, θα πρέπει να χρησιμοποιείς, αντισηπτική κρέμα τύπου Cetavlon για να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις. Την κρέμα μπορεί να την προμηθευτείς από το φαρμακείο και κοστίζει ελάχιστα.

Αφού τελειώσεις με το “΄ζούληγμα”, πάρε μια κρέμα νυχτός, άπλωσέ την στο πρόσωπο και κάνε μασάζ για 2-3’. Το μασάζ σε αυτή την περίπτωση, δρα καταπραϋντικά, μειώνοντας τον ερεθισμό από την όλη διαδικασία. Γιατί λέω κρέμα νύχτας και όχι ημέρας. Ο λόγος είναι απλός: η κρέμα νύχτας είναι πιο λιπαρή από την κρέμα ημέρας και θα κάνει το μασάζ πιο εύκολο. Υπάρχουν ειδικές κρέμες για μασάζ στο πρόσωπο αλλά σκέφτηκα πως οι περισσότερες δεν θα έχετε, οπότε μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα νυχτός.

Αφού τελειώσεις με το μασάζ, πάρε ένα βαμβάκι ποτισμένο με λίγο ροδόνερο ή έστω μια λοσιόν που δεν περιέχει οινόπνευμα και πέρασε με αυτό το πρόσωπό σου για να φύγει η κρέμα.

Ήρθε η ώρα για την μάσκα. Μπορείς να επιλέξεις είτε μάσκα καθαριστική είτε καταπραϋντική. Εγώ, προτιμώ σε αυτό το στάδιο, μάσκες με καταπραϋντικές ιδιότητες επειδή βοηθούν στην μείωση της κοκκινίλας που αφήνει ο καθαρισμός. Τοποθέτησε την μάσκα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Άφησε τη μάσκα να δράσει για 20’΄, απομάκρυνέ την με σκέτο νερό και άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Και τώρα άλλη μια καυτή (

Όσο για το χρώμα, ό,τι σ' αρέσει. Μπορείς να βάλεις πχ κάτι απαλό λόγω άνοιξης.
Δες και εδώ, γενικά υπάρχουν διάφορα.
https://aesthetics-soo.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Περι περιποιησης νυχιων τωρα, δε γνωριζω και πολλα...

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρήκα βιντεάκια στο internet και μου άρεσε πολύυυ... αλλά στην ελληνική αγορά δεν έχει πουθενά..

https://www.youtube.com/watch?v=5S8x_z7OXlU
https://www.youtube.com/watch?v=flrRRI9oVkc&feature=related

Αυτή τη φορά θα κάνω μωβ ( ή μοβ

Θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να τις κάνω πάνω-πάνω ή ενδιάμεσα στο μαλλί;
Katerina192
Δραστήριο μέλος

Σκοπεύω να ξεσπάσω στα μαλλιά μου και πάλι (τα καημένα)
Αυτή τη φορά θα κάνω μωβ ( ή μοβ) και φούξια ανταύγειες.
Θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να τις κάνω πάνω-πάνω ή ενδιάμεσα στο μαλλί;
Τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου τωρα??

Σκούρο καστανό.Τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου τωρα??
Έχω ξανά κάνει μωβ αλλά έκανα ενδιάμεσα, τώρα λέω να τις κάνω πάνω, τι λέτε;
Katerina192
Δραστήριο μέλος

Σκούρο καστανό.
Έχω ξανά κάνει μωβ αλλά έκανα ενδιάμεσα, τώρα λέω να τις κάνω πάνω, τι λέτε;
Μωβ δαμασκηνι ή μωβ ΜΩΒ?? Κανε λιγες πανω και τις αλλες ενδιαμεσα...

Katerina192
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.