31-03-24

17:39
Μήπως ξέρετε κάνενα σάιτ να πάρω μπλουζες γυναικειες κοντομανικες αλλά κανονική γραμμή όχι κολλητες... Για κάθε μέρα άνετες βαμβακερές..
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

13-04-24

22:21
Παιδιά γειά σας
Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοια τσιμπιδάκια φθηνά στο ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να περιμένω δυο εβδομάδες να έρθουν. (Βλέπε Shein και Temu)… Τα χρειάζομαι για να πιάνω τα μαλλάκια μου στην άκρη για να μην μου καλύπτουν τα αυτιά. Ξέρω ότι έχει και στην πόλη, θα πάω να κοιτάξω απλά θέλω να έχω περισσότερες επιλογές σε χρώματα κ.λπ. για να τα ταιριάζω με outfits

Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοια τσιμπιδάκια φθηνά στο ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να περιμένω δυο εβδομάδες να έρθουν. (Βλέπε Shein και Temu)… Τα χρειάζομαι για να πιάνω τα μαλλάκια μου στην άκρη για να μην μου καλύπτουν τα αυτιά. Ξέρω ότι έχει και στην πόλη, θα πάω να κοιτάξω απλά θέλω να έχω περισσότερες επιλογές σε χρώματα κ.λπ. για να τα ταιριάζω με outfits

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

14-04-24

09:58
Ευχαριστώ! Πήρα τελικά από zara και τυχαία σε καταστήματα της πολης
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

14-04-24

11:06
Hondos θα βρεις σίγουραΠαιδιά γειά σας
View attachment 131591
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-04-24

11:27
Ρίξε μια ματιά και Zara, H&M κτλ.Hondos θα βρεις σίγουρα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-04-24

11:44
Σας ευχαριστώ πολυυ. Θα πάω αύριο.

14-04-24

11:59
Με γεια!Ευχαριστώ! Πήρα τελικά από zara και τυχαία σε καταστήματα της πολης

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

17-04-24

12:46
Θα φορούσατε τέτοια;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

17-04-24

13:46
Κάτι σε αρχαίο ελληνικό μού κάνει. Με ένα total black ή white φόρεμα (με έναν ώμο, ας πούμε...), κι ένα μόνο κόσμημα, στην ίδια απόχρωση τού χρυσού, θα μου άρεσε (ιδανικά για Ηρώδειο ή Επίδαυρο...)...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

17-04-24

13:52
Είναι κέλτικαΚάτι σε αρχαίο ελληνικό μού κάνει. Με ένα total black ή white φόρεμα (με έναν ώμο, ας πούμε...), κι ένα μόνο κόσμημα, στην ίδια απόχρωση τού χρυσού, θα μου άρεσε (ιδανικά για Ηρώδειο ή Επίδαυρο...)...

Ναι κι εμένα μου αρέσουν πολύ σε χρυσό!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

17-04-24

15:17
Ωραία είναι αλλά αν φυσάει θα στα ανακατέψει και θα σου σπάσουν τα νεύρα.
Για χαλαρό καλοκαίρι με άπνοια τα κόβω
Joji
Επιφανές μέλος

17-04-24

16:08
ΝΑΙ! Τι γλυκούλια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

17-04-24

19:52
Κι εγώ τώρα τα ανακάλυψαΝΑΙ! Τι γλυκούλια.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν είναι σε κοτσιδακι όπως στη φωτογραφία δεν νομίζω να φεύγουν, είναι σαν δαχτυλίδια, τα κλείνεις στο μαλλί.Ωραία είναι αλλά αν φυσάει θα στα ανακατέψει και θα σου σπάσουν τα νεύρα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

26-04-24

21:11
Είχα καιρό που το σκεφτόμουν και μια συζήτηση με τη μάνα μου το επισφράγισε, αν και θα ακουστεί τεράστια γενίκευση, θεωρώ πως σχεδόν ολα τα προιόντα ομορφιάς είναι απλά μάρκετινγκ και δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.
Σας έχει τύχει κι εσάς που παίρνετε ενα υπεργαμάτο σαμπουάν και τις 2-3 πρώτες φορές λέτε "πω πω τέλειο" και έπειτα δεν σας κάνει καμιά διαφορά; Το ίδιο και με κρέμες και ένα σωρό ψιλολοίδια που κατα καιρούς έχω ρίξει πολλά λεφτά κι αν βάλεις μαζεμένα ανα τα χρόνια κάθε μια απο μας έχει δώσει και απο μια μικρή περιουσία.
Εγώ θα ξεκινήσω να αγοράζω εντελώς βασικά πράγματα και μόνο με βάση το ποια έχουν λιγότερα χημικά, όλα τα άλλα είναι μάρκετινγκ και διαφήμιση για να νομίζεις πως έχεις και στην ουσία έχεις τρίχες.
άσε που όσο περισσότερα αρώματα και στολίδια (βλέπε γκλίτερ) έχουν τα προιόντα τόσο σάπια είναι για τον θυροειδή (και άλλα).
άσε που πέρα απο το αντηλιακό (άντε και την ρετινόλη που έχει αποδειχθεί πειραματικά πως κάνει δουλεια ) όλα τα άλλα για το πρόσωπο δεν κάνουν και είναι μια τεράστια απάτη.
Η μόνη λύση για να αλλάξει κάτι στο πρόσωπο είναι επεμβατική θεραπεία.(δεν μιλάω για ιατρικές κρέμες προφανώς για ασθένειες).
Αν μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση θα ήταν ίσως για τα προιόντα μέικ απ που θα κοιτούσα να πάρω απο αξιόλογο έμπιστο brand για να μην σαπίσει το δέρμα τέρμα.
αυτά με το mini rage
Σας έχει τύχει κι εσάς που παίρνετε ενα υπεργαμάτο σαμπουάν και τις 2-3 πρώτες φορές λέτε "πω πω τέλειο" και έπειτα δεν σας κάνει καμιά διαφορά; Το ίδιο και με κρέμες και ένα σωρό ψιλολοίδια που κατα καιρούς έχω ρίξει πολλά λεφτά κι αν βάλεις μαζεμένα ανα τα χρόνια κάθε μια απο μας έχει δώσει και απο μια μικρή περιουσία.
Εγώ θα ξεκινήσω να αγοράζω εντελώς βασικά πράγματα και μόνο με βάση το ποια έχουν λιγότερα χημικά, όλα τα άλλα είναι μάρκετινγκ και διαφήμιση για να νομίζεις πως έχεις και στην ουσία έχεις τρίχες.
άσε που όσο περισσότερα αρώματα και στολίδια (βλέπε γκλίτερ) έχουν τα προιόντα τόσο σάπια είναι για τον θυροειδή (και άλλα).
άσε που πέρα απο το αντηλιακό (άντε και την ρετινόλη που έχει αποδειχθεί πειραματικά πως κάνει δουλεια ) όλα τα άλλα για το πρόσωπο δεν κάνουν και είναι μια τεράστια απάτη.
Η μόνη λύση για να αλλάξει κάτι στο πρόσωπο είναι επεμβατική θεραπεία.(δεν μιλάω για ιατρικές κρέμες προφανώς για ασθένειες).
Αν μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση θα ήταν ίσως για τα προιόντα μέικ απ που θα κοιτούσα να πάρω απο αξιόλογο έμπιστο brand για να μην σαπίσει το δέρμα τέρμα.
αυτά με το mini rage
Guest 376555
Επισκέπτης

27-04-24

11:01
Και άλλα συστατικά κάνουν δουλειά όπως η βιταμίνη C , σαλικυλικό/γλυκολικό κλπ οξέα αλλά τα χρειάζεσαι σε υψηλές συγκεντρώσεις για να δουλέψουν, όπως και τη ρετινόλη, και είτε κοστίζουν σχετικά, είτε διατίθενται μόνο σε δερματολόγους (πχ γλυκολικό > 40% ). Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, οι ίδιες 5 ουσίες είναι με διαφορετικό packaging. Αν κάτσεις να συγκρίνεις τα συστατικά μεταξύ ακριβού-φθηνού σαμπουάν ή κρέμας προσώπου- σώματος δε θα βρεις διάφορες. Τα ίδια μαλακτικά και σιλικόνες έχουν.
Guest 881237
Επισκέπτης

29-06-24

01:02
Όταν παίρνεις lip balm σε στερεή μορφή στην θάλασσα και λιώνει από τη ζέστη

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

10-07-24

13:27
Το μοβ σαμπουάν της elvive είναι θεϊκό, εμένα δεν λαδώνουν καθόλου από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ.Είναι λογικό τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά να λαδωνουν ακομα πιο γρήγορα? Υπάρχει κάποιο τιπ εκτός από ξηρό σαμπουάν?![]()
Υ.Γ Βέβαια εγώ έχω «κανονικά» μαλλιά.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

12-07-24

15:33
Έχετε να μου προτείνετε ένα ωραιο τζελ φρυδιών; Χρησιμοποιώ εδώ και μήνες αυτό της nyx και ήταν κομπλέ, αλλά τις δυο τελευταίες φορές που το φόρεσα έκανε ασπράκια. Όχι, δεν έχει λήξει.
Guest 881237
Επισκέπτης

15-07-24

12:02
Αν εννοείς διάφανο εγώ βάζω της essence και κάνει και για βλεφαρίδας σαν primerΈχετε να μου προτείνετε ένα ωραιο τζελ φρυδιών; Χρησιμοποιώ εδώ και μήνες αυτό της nyx και ήταν κομπλέ, αλλά τις δυο τελευταίες φορές που το φόρεσα έκανε ασπράκια. Όχι, δεν έχει λήξει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.