Ενα πραγμα εχω καταλαβει που το αναφερουν οι ψυχολογοι αν τον κοσμο.
Οτι οι αντρες υιοθετησαν ολες τις γυναικειες τακτικες/μεθοδους συναναστροφης με το αλλο φυλο και το αντιστρογο,καθως πολλες γυναικες γιναν αντρακια.
Για μενα εχει χαθει η μαγεια,γιαυτο σπανιζουν τα γνησια θηλυκα.
Και ναι το γνησιο θηλυκο ειναι αυτη που δεν θα νοιαστει αν θα παει στην σχολη αβαφτη ,απλα και κομψα ντυμενη γνωριζοντας καλα τι ικανοτητες εχει και τι μπορει να καταφερει στην ζωη της.
Τωρα θα αναρωτηθειτε γιατι τα λεω ολα αυτα...ο λογος ειναι ενας και λυπαμαι που βλεπω την πραγματικοτητα,καθως αποτελει μεγιστη ειρωνεια στην πραγματικη ζωη.
Πληθος αντρων στο συγκεκριμενο θεμα,εκτος εμου που επεκταθηκα πολυ παραπανω απο απο οτι εκανε ο καθενας εδω μεσα,εξεφραζε μια αποψη που απεχει ετη φωτος απο την πραγματικη του αποψη που διατυπωνει στον εξω κοσμο και οχι μεσα στις γραμμες ενος φορουμ...
Ενω η τεραστια πλειοψηφια πιστευει οτι οι γυναικες ειναι "χαζες" και "τρελες" ταυτοχρονα,βλεπω απαντησεις οτι ολοι πιστευουν οτι οι γυναικες ειναι το ενα ειναι το αλλο,ικανες πανεξυπνες κτλ...λυπαμαι πολυ που βλεπω υποκρισια,καθως ξερω πολυ καλα τι συζητουν οι αντρες σε μεγαλη συχνοτητα και υπαρχουν ελαχιστοι αντρες (ακομα κ αν ρωτησεις καποιον στον δρομο) να σου πουν την ιδια πλειοψηφικη ταση μεσα σε αυτο το θεμα...
Εγω δεν το αφουγκραζομαι καθολου καθως παραεπεκταθηκα πανω στις αποψεις μου σε σχεση με τον καθεναν εδω μεσα.
Και μην μου πειτε τωρα οτι ολοι εχετε βρει τις ιδανικες γυναικες μεχρι τωρα σε καθε επιπεδο,τοτε το ψεμα θα ειναι πανμεγιστο...
Απλα ηθελα να το αναφερω καθως θιγομαι εμμεσως και δεν περιμενα να θελουν να ειναι οι αντρες "τοσο" ευγενικοι και καλοπροαιρετοι στα ποστ τους,ενω η πραγματικη τους αποψη δεν εχει καμια σχεση με τα γραφομενα τους.
Δεν θελω να θιξω κανεναν,οποιος φιλος θα ηθελε να μου αντιπαραθεσει κατι πανω σε αυτο θα του απαντουσα ευχαριστως σε ενα ΠΜ,καθως θα ηταν προτιμοτερο και για τους 2 μας