Πωωω...η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο!
Αρχική Δημοσίευση από xristinaki:
θεωρω χασιμο χρονου...Δε μπορω να καταλαβω γιατι να μεινω με καποιον οταν δε τον καλυπτω σε καθε επιπεδο.
Δεν έχεις άδικο, xristinaki, από τη στιγμή που το δεις λογικά το θέμα. Όταν όμως κάποιος είναι τόσο συναισθηματικός που
δεν μπορεί να το δει καθόλου μα καθόλου λογικά κι ακολουθεί την καρδιά του, τα πράγματα είναι πάααααρα πολύ πολύπλοκα...
Αρχική Δημοσίευση από dooo:
Ή θα πάρει διαζύγιο ή δεν θα πάρει διαζύγιο. Απλό.
Στην ουσία είναι τόσο πολύπλοκο, αλλά πάλι στο 50-50 καταλήγεις.
Ακριβώς! Παραείναι
πολύπλοκο για να το απλουστεύσεις με το 50-50. Ο παντρεμένος με παιδιά δε παίρνει τόσο εύκολα διαζύγιο και ειδικά όταν υπάρχει κι η αγάπη στη μέση. Έτσι εύκολα τα διαλύει κανείς όλα;
Αρχική Δημοσίευση από burbuja:
Το κακό είναι ότι στα θέματα της καρδιάς,δεν χωράει η λογική.....[...]απλά αρνούμαστε να το παραδεχτούμε..ΞΕΡΟΥΜΕ όμως..
Καλύτερα δε θα μπορούσα
ποτέ να τα πω εγώ, burbuja!! Εύγε!
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:
Aayla..ναι.. νομιζω οτι αν διαβασεις αυτο, γινεται απολυτα σαφες οτι υπαρχει κι αλλο ατομο. Ειναι μπερδεψοκατασταση
Κατάλαβα...Οπότε να υποθέσω, ότι είτε τον αγαπάς υπερβολικά, ώστε να δέχεσαι και την άλλη ή απλά-απλά δε σε πολυνοιάζει το θέμα, δλδ αρκεί να περνάς καλά μαζί του κι από κει και πέρα ας κάνει ό'τι θέλει...Ή τι;
Αρχική Δημοσίευση από kleftra:
Στατιστικά ελάχιστοι παρατούν την σιγουριά τους.Ζούνε λοιπόν τον καινούργιο τους έρωτα μέχρι να ξεθωριάσει(κατα μέσο όρο 1,5-2 χρόνια)... αντιμετωπίζουν όλο τα παρελκόμενα του χωρισμού για να ζήσουν με τον νέο τους έρωτα ελεύθεροι.
Εσένα τι ακριβώς σου συμβαίνει;
Μμ, κατάλαβα, kleftra...

και θα έλεγα ότι έχεις καλή αντίληψη της πραγματικότητας, ότι δλδ στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει το πρώτο (παραμένουν μαζί). Είναι όμως πραγματικά πολύ δύσκολο και σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα ρωτάς τι μου συμβαίνει εμένα...Χμμ, δεν ξέρω αν μπορώ να ανοιχτώ τόσο εδώ πέρα, αλλά η δική μου η περίπτωση είναι αρκετά πολύπλοκη. Συνοπτικά όμως θα πω ότι εγώ είμαι η παντρεμένη που ερωτεύτηκε άλλον. Με το σύζυγο πέρασα φάσεις εφιαλτικές, γι'αυτό ίσως βρέθηκα σ'αυτή την κατάσταση (το να ερωτευτώ άλλον δλδ), αλλά λόγω του ότι υπάρχει βαθιά αγάπη μεταξύ μας (ο έρωτας μάλλον σκοτώθηκε), προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε, όπως επίσης γιατί έχουμε και παιδιά, κάτι που αμέσως-αμέσως κάνει
τουλάχιστον απαγορευτικό το χωρισμό. Για τώρα έχω πάρει την απόφαση (αφού και το 3ο άτομο νιώθοντας τύψεις που με παρέσυρε, έφυγε) να κοιτάξω να φτιάξω τα χαλασμένα ή έστω να υπομένω τα χαλασμένα για χάρη της οικογένειας. Δε μπορεί κανείς να φανταστεί πώς είναι να είσαι παντρεμένος με παιδιά, αν δεν το ξέρει από πρώτο χέρι. Αλλιώς είναι να είσαι με κάποιον πολλά χρόνια, αλλά χωρίς γάμο & παιδιά και να αποφασίζεις να χωρίσεις κι αλλιώς να έχεις κάνει γάμο και παιδιά και να κάνεις τέτοιο βήμα. Δράμα η κατάσταση...

[Ελπίζω να μη βιαστείτε να με κατηγορήσετε ως...μοιχαλίδα, γιατί δε προλάβαμε να κάνουμε τίποτα έτσι κι αλλιώς!

]
Αρχική Δημοσίευση από kleftra:
Το δικό μου έχει εξελιχθεί σε σήριαλ.
Δεν υπήρχε γάμος στην μέση.Υπήρχε βέβαια τρίτο πρόσωπο(εγώ).
Θα με ρωτήσεις γιατί έμπλεξα;[...]Την τλτ φορά που είπα τέρμα εξαφανίστηκα και για 3 ημέρες, την 4η με βρήκε για να μου πει πως χώρισε, τον Οκτώβρη, απο τότε είμαστε μαζί.
Ε, όντως μοιάζει να βγήκε από σήριαλ, kleftra!

Πάντως έχει happy end, οπότε όλα καλά [δεν είναι κι ό'τι καλύτερο να είσαι το 3ο άτομο, φαντάζομαι...]!