Διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων στις κοινωνικές παροχές

Να νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλοφίλων;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 530)
  • Ναι

    Ψήφοι: 341 64.3%
  • Όχι

    Ψήφοι: 123 23.2%
  • Με αφήνει αδιάφορο/η

    Ψήφοι: 66 12.5%

Devil

Διακεκριμένο μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,837 μηνύματα.
Η Ρωσία έτσι κι αλλιώς έχει τεράστια ποσοστά ομοφοβίας. Δεν είναι Δύση σε καμία περίπτωση, άρα μη περιμένεις αντιδράσεις του κόσμου. Εκεί γίνονται κάτι Pride και καταλήγουν σε πολύνεκρα δυστυχήματα με το να τρώνε μαζικές επιθέσεις από νεοναζί. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο yt που δείχνουν να αρπάζουν άτομα μέσα από τα pride και να τα σακατευουν στο ξύλο μέχρι θανάτου στους δρόμους.

Οπότε σίγουρα δεν θα συναντήσει αντιδράσεις. Τουλάχιστον αρνητικές. Για χρόνια υπήρχε αυτό. Εδώ μέχρι και στην "προοδευτική" ΕΣΣΔ η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν παράνομη.

Τραγικές καταστασεις.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21,481 μηνύματα.
Ο Χάκερ γενικώς γράφει χωρίς συναισθηματισμούς. Καταλαβαίνω τί εννοούσε, έκρινε την πράξη ενός ηγέτη για το καλό το δικό του και το πώς θα κρατάει μειοψηφικά τον λαό κοιμισμένο και κατά τι ευχαριστημένο. Το θέμα είναι οτι σε μια τέτοια παράφωρη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν μπορούμε να επικροτούμε την απόφαση αυτή. Είναι σαν να λέμε οτι ο Ερντογάν αποφάσισε να σκοτώνει τους δημοσιογράφους που είναι κατά του μουσουλμανισμού και αυτό είναι καλό για αυτόν και τον λαό του γιατί κρατάει το αίσθημα της θρησκείας και της πατρίδας δυνατό και να το επικροτούμε. Το 5% (αν είναι μόνο τόσο, που δεν νομίζω) είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αριθμός ανθρώπων. Αλλά και ένας άνθρωπος να ήταν το σωστό είναι να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα που έχει να παντρευτεί αυτόν που αγαπάει. Δεν πειράζει κανέναν. Για μένα ο άνθρωπος είναι πάνω από αξίες, ιδέες, ηθικές, παραδόσεις λαών κλπ. Γι' αυτό είχα πει για την Αγιά Σοφιά και κάποιοι ακόμα μού το χτυπάνε. Δεν μπορείς να βάζεις ιδέες και παραδόσεις πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Το θεωρώ γελοίο, απαράδεκτο και κατακριτέο.

@Scott μη δίνεις σημασία όσο μπορείς. Είσαι αυτός που είσαι και είμαι σίγουρη οτι είσαι αγαπητός στους δικούς σου ανθρώπους. Δεν μπορείς δυστυχώς να πείσεις (για τα αυτονόητα) όλο τον κόσμο. Δεν είσαι μόνος σου. Πολλοί είμαστε διαφορετικοί κατά διάφορους τρόπους αλλά πρέπει να αποφασίσουμε οτι δεν μας ενδιαφέρει τί γνώμη έχουν οι άλλοι για τις ζωές μας. <3
 

Eclipse

Δραστήριο μέλος

Η Impostor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 554 μηνύματα.
Ας μιλήσουμε λίγο ρεαλιστικά

Αυτή η αντίληψη που έχουμε σήμερα προφανώς και φαίνεται φυσιολογική (και όχι μόνο για τους ομοφυλόφιλους ,αλλά και για τις άλλες κατηγορίες)διότι έχουν περάσει 100χρονια από τότε που έγινε νόμιμο η ομοφυλοφιλία ,οπότε εμείς ως γενιά το θεωρούμε φυσιολογικό

Αυτές οι ενέργειες μελλοντικά θα φέρουν φρικιαστικους(για την αντίληψη της εποχής μας) συνδυασμούς άλλων κατηγοριών όπου τα παιδιά των εγγονών μας θα τα θεωρούν φυσιολογικα τέτοιους ακραίους συνδυασμούς
Αυτά που λες δεν ακούγονται καθόλου ρεαλιστικά. Από πάντα η ομοφυλοφιλία ήταν φυσιολογική και πάντα θα έπρεπε να ήταν αποδεκτή. Σήμερα, δεν θεωρούμε κάτι φυσιολογικό απλά επειδή έχουν περάσει από κάποια χρονική στιγμή 100 χρόνια. Παλιά οι άνθρωποι ήταν βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι με εάν ιερό βιβλίο στο χέρι γεμάτο με ομοφοβικά σχόλια. Το οτιδήποτε διαφορετικό δεν ήταν ποτέ αποδεκτό.
Εξελισσόμαστε. Αλλάζουμε. Διαφέρουμε. Δεν δεχόμαστε απλά ότι μας πλασάρουν, γιατί υποτίθεται πριν δεχτούμε ή συμφωνήσουμε με κάτι, πρέπει πρώτα να το επεξεργαστούμε.

Οκ, σεβασμος στην άποψη του άλλου όπως έχουν για εμάς αλλά δεν χρειάζεται να γίνει και πράξη από εμάς για να αυτοκαλουμαστε ανοιχτομυαλοι
Κανείς δεν σου είπε να γίνεις γκέυ για να αποδεχτείς αυτή την ομάδα ανθρώπων και άρα να αποκαλείσαι ανοιχτόμυαλος.
 

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
Πριν 100 χρόνια(πες χοντρά χοντρά) χιμελα είχαμε πάρα πολλούς αρνητές ομοφυλόφιλων ( και άλλων συνδυασμώ) .Σήμερα είναι φυσιολογικά

Σήμερα σε κάποιους συνδυασμούς ακραίους π.χ παιδοφιλια ....(ελπίζω μόνο όχι και την άλλη έννοια γιατί η κοινωνία πάει κατά διαόλου)ας πούμε είναι όλος ο κόσμος αρνητικός απέναντι σε αυτήν .Σε 100 χρόνια (χοντρά χοντρά ) θα το θεωρούν φυσιολογικό με τα μέτρα που παίρνανε (γονέας 1 ,γονέας 2 ....ινσταγραμ για παιδιά κάτω των 13 )


Η ιστορία επαναλαμβάνεται ... τουλάχιστον αυτά έχουν δείξει οι βιβλιογραφίες ...αλλά εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτα άπρακτοι,ειμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας :)

DISCLAIMER:Ούτε υποστηρίζω ,ούτε τρολαρω ,ούτε θέλω να είμαι στις ακραίες απόψεις .Παραθέτω ένα αντίλογο από τη πληροφορία της παλιάς εποχής και του σήμερα
 
Τελευταία επεξεργασία:

klean

Διάσημο μέλος

Ο Κλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 3,992 μηνύματα.
Γενική συμβουλή: do not feed the trolls, αφήστε τα να σαπίσουν.
Το να δέχεσαι τα πάντα ότι σου πλασάρουν δεν είναι ωραίο πάντως κατά την γνώμη μου .Οκ, σεβασμος στην άποψη του άλλου όπως έχουν για εμάς αλλά δεν χρειάζεται να γίνει και πράξη από εμάς για να αυτοκαλουμαστε ανοιχτομυαλοι
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά: κανείς δε σου πλασάρει τίποτα, να ζήσουν όπως θέλουν ζητάνε, δε σου πέφτει λόγος, ούτε σου δίνουν εκείνοι το λόγο.
 

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
Γενική συμβουλή: do not feed the trolls, αφήστε τα να σαπίσουν.

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά: κανείς δε σου πλασάρει τίποτα, να ζήσουν όπως θέλουν ζητάνε, δε σου πέφτει λόγος, ούτε σου δίνουν εκείνοι το λόγο.
Γύρνα λίγο πριν 100 χρόνια

Και ναι μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν .Νομίζω δεν εξέφρασα πουθενά τέτοια επιθυμία.Δημοκατια έχουμε κ καθένας κάνει ότι θέλει σωστά ?

Έβαλα και disclaimer

Μην παραποιείς τα λεγόμενα μου .Έχει πολύ σημασία η κατανόηση κάθε λέξης .Η μη κατανόηση οδηγεί σε ψευδής ισχυρισμούς
 

klean

Διάσημο μέλος

Ο Κλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 3,992 μηνύματα.
Scripta manent φίλε μου. Είπες "το να δέχεσαι ότι σου πλασάρουν δεν είναι ωραίο". Ε δε σου πλασάρουν τίποτα, simple as that. Τώρα εντάξει αν είναι να λέμε μια πρόταση και να βάζουμε 10 warnings και disclaimers άστο.
 

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
Προφανώς και εννοούσα την ιδεολογία των ομοφυλόφιλων σε συνδυασμό του ανοιχτομυαλου

Διάβασε καλύτερα μπρο ,θα μείνεις στις περισσότερες εξεταστικές:)


Και ξαναλέω δεν έχω κανένα προβλημα .
 

klean

Διάσημο μέλος

Ο Κλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 3,992 μηνύματα.
Δεν υπάρχει ιδεολογία των ομοφυλόφιλων λολ, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Και άσε τις εξεταστικές μου, όσοι προσπάθησαν να μου τη μπουν επί προσωπικού κατάπιαν την αναιδή γλωσσίτσα τους.
 

_Christine_

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,045 μηνύματα.
Σε λίγο θα ακουσουμε οτι η ομοφυλοφιλία ειναι και ταση της μοδας. Καπου λιγο ελεος
 

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
φιλική συμβουλή ,ψάξου καλύτερα .Στο ξαναειπα ,το να μιλάς εν άγνοια δεν σε βγάζει πουθενά

Καλή σου μέρα 😉
 

hack3r

Επιφανές μέλος

Ο Τόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού . Έχει γράψει 9,604 μηνύματα.
Ναι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο οτι μπήκε και το έγραψε για να προκαλέσει επειδή ήξερε πως θα γίνει αυτό που έγινε τώρα;

Ναι, μπορούμε να συμφωνήσουμε, και υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι που επιλέγω αυτού του είδους τον τρόπο έκφρασης.

Να σε δω να εχεις τα κακαλα οπως λες να πας στους Εβραιους να μιλησεις για το ποσο καλος ηγετης ηταν ο Χιτλερ.

Κανονικά οι Εβραίοι ανδριάντα πρέπει να του στήσουν. Τους έδωσε αυτό που πάντα θέλανε αλλά δεν μπορούσαν να έχουν. Απόλυτη απυροβλησια λέξεων και πράξεων, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν την απόλυτη κυριαρχία του τωρινού zeitgeist στη Δύση.

Επομένως τι το επαναστατικό έκανε και τον χαρακτηρίζεις ηγέτη; Αν η απόφασή του πηγάζει από φόβο να μη συγκρουστεί με τη συντηρητική κοινωνία και την ορθόδοξη εκκλησία, τότε απλώς ακολουθεί μια πεπατημένη. Αν καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα εκ δικής του πεποιθήσεως, αδιαφορώντας ακόμη και για το 5% των πολιτών του, τότε είναι αυταρχισμός.

Αυτή του η απόφαση αρχικά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια, τόσο από ένα μέρος του ίδιου του του πληθυσμού (και τους ομοφυλοφιλους αλλά και αρκετούς άλλους) αλλά κυρίως από τον μέσο δυτικό. Είναι μια κίνηση πόλωσης, την οποία κάθε κυβερνών πολιτικός θα απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι. Το γεγονός ότι δεν την απέφυγε ενώ θα μπορούσε, δείχνει ξεκάθαρα πως καλλιεργεί επίτηδες αυτή την πόλωση και είναι committed στον δρόμο που διάλεξε με πράξεις. Ο Πουτιν επίσης δεν είναι θεός, και δεν μπορεί να καλλιεργήσει έτσι αυτόματα οτιδήποτε αξίες θέλει στο λαό, ακόμη και να το θέλει. Αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά έχει δύο επιλογές, ή θα σπρώξει την Ρωσία πίσω στην θρησκεία και την παλιά εθνική της ταυτότητα, ή θα σπρώξει την Ρωσία προς τις μοντέρνες δυτικές αξίες των καθολικών ανθρωπίνων διακαιώματων με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει. Επειδή ακριβώς είναι έξυπνος άνθρωπος και βλέπει τι φέρνουν μαζί τους οι δυτικές αξίες, ακόλουθωντας το παράδειγμα της Κίνας και μαθαίνοντας από τα λάθη της Ευρώπης επέλεξε να σπρώξει την Ρωσία πίσω στο default, δηλαδή ένα φασιστικό εθνοκεντρικο κράτος, και αυτή είναι και η σωστή επιλογή που θα εξασφαλίσει στο μέλλον τόσο την επιβίωση της Ρωσίας αλλά και την κυριαρχία τους στην περιοχή και την επάνοδο τους στην διεθνή σκακιέρα ως υπερδύναμη.

Ο Πουτιν πάντα απολυταρχικος ήτανε και πάντα απολυταρχικος έπρεπε να είναι. Το 92 με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ οι Ευρωπαίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν Marshall plan στην Ρωσία και οι Ρώσοι το ζήτησαν, αλλά μέσα στην αλαζονεία/ηλιθιότητα του ψυχροπολεμικου νικητή δεν το κάνανε και αφήσανε την Ρωσία για δύο δεκαετίες να ρημάξει σε μια εσωτερική κατάσταση χάους, όπου κυριαρχούσαν μαφιόζοι και βαρώνοι, οι Ρωσίδες κοπέλες γεμιζανε τους οίκους ανοχής όλης της Ευρώπης και η διαφθορά ήταν στο ζενίθ. Με όλη αυτή τη σαπίλα συγκρούστηκε και την καθάρισε ο Πουτιν, και τώρα η Ρώσοι δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να κοιτάξουν δυτικά, παρά μόνο για να επαναπροσαρτησουν τα εδάφη που χάσανε. Αυτές όλες οι πράξεις του ήταν επαναστατικές και δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο μοντέρνο ηγέτη. Η Δύση επέλεξε λοιπόν να εκτοπίσει την Ρωσία από την παρέα και τώρα θα πληρώσει γι αυτό και ειρωνικά η Ρωσία θα είναι ίσως η μόνη χώρα στην οποία το δυτικό πνεύμα θα επιβιώσει.
 

_Christine_

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,045 μηνύματα.
Κανονικά οι Εβραίοι ανδριάντα πρέπει να του στήσουν. Τους έδωσε αυτό που πάντα θέλανε αλλά δεν μπορούσαν να έχουν. Απόλυτη απυροβλησια λέξεων και πράξεων, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν την απόλυτη κυριαρχία του τωρινού zeitgeist στη Δύση.
8C49724C-DC5C-4E64-A8E3-68E5F3B5E275.jpeg
 

giannhs2001

Διάσημο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,704 μηνύματα.
Δεν βλέπω τόσο θετικά πάντως την κίνηση του Πούτιν. Μπορεί να κρατήσει το συντηρητικό παραδοσιακό κλίμα, χίλιες φορές αυτό παρά η πολιτική κορεκτιλα της Δύσης. Αλλά από την άλλη μπορεί να εντάξει στην κοινωνία και τους ομοφυλόφιλους. Οι αληθινοί εθνικοί ηγέτες είναι για να ενώνουν τον λαό τους ( ομαιμον, ομοτροπον ) και δεν θα έπρεπε να αποκλείουν μια μειονότητα ( στη συγκεκριμένη περίπτωση σεξουαλική ). Δεν παύουν και αυτοί να είναι πολίτες της χώρας και από την συνομιλία που είχα με μια συμφοιτήτρια μου που ήταν ομοφυλόφιλη, μπορούν να είναι και περισσότερο πατριώτες από εμάς.
 

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
Δεν βλέπω τόσο θετικά πάντως την κίνηση του Πούτιν. Μπορεί να κρατήσει το συντηρητικό παραδοσιακό κλίμα, χίλιες φορές αυτό παρά η πολιτική κορεκτιλα της Δύσης. Αλλά από την άλλη μπορεί να εντάξει στην κοινωνία και τους ομοφυλόφιλους. Οι αληθινοί εθνικοί ηγέτες είναι για να ενώνουν τον λαό τους ( ομαιμον, ομοτροπον ) και δεν θα έπρεπε να αποκλείουν μια μειονότητα ( στη συγκεκριμένη περίπτωση σεξουαλική ). Δεν παύουν και αυτοί να είναι πολίτες της χώρας και από την συνομιλία που είχα με μια συμφοιτήτρια μου που ήταν ομοφυλόφιλη, μπορούν να είναι και περισσότερο πατριώτες από εμάς.
Γάμο δεν μπορούν να κάνουν όχι να μην είναι μαζί .Αυτό γίνεται και στα ζευγάρια άντρας γυναίκα όπου οι γάμοι έχουν καθοδική πορεία χρόνο με το χρόνο

Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες γάμος κλπ για να αποδείξεις κάτι
 

hack3r

Επιφανές μέλος

Ο Τόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού . Έχει γράψει 9,604 μηνύματα.
Δεν βλέπω τόσο θετικά πάντως την κίνηση του Πούτιν. Μπορεί να κρατήσει το συντηρητικό παραδοσιακό κλίμα, χίλιες φορές αυτό παρά η πολιτική κορεκτιλα της Δύσης. Αλλά από την άλλη μπορεί να εντάξει στην κοινωνία και τους ομοφυλόφιλους. Οι αληθινοί εθνικοί ηγέτες είναι για να ενώνουν τον λαό τους ( ομαιμον, ομοτροπον ) και δεν θα έπρεπε να αποκλείουν μια μειονότητα ( στη συγκεκριμένη περίπτωση σεξουαλική ). Δεν παύουν και αυτοί να είναι πολίτες της χώρας και από την συνομιλία που είχα με μια συμφοιτήτρια μου που ήταν ομοφυλόφιλη, μπορούν να είναι και περισσότερο πατριώτες από εμάς.

Δεν υπάρχουν γκέι εθνικιστές και δεξιοί. Η δεξιά επέλεξε να εξοστρακίσει εντελώς αυτό το κομμάτι του πληθυσμού της κοινωνίας (κυρίως λόγω θρησκείας), με αποτέλεσμα να τους προσεταιριστεί όλους ανεξαιρέτως η αριστερά με το ασύγκριτα καλύτερο pr της, και έτσι θέλοντας και μη, όλοι οι ομοφυλόφιλοι σήμερα (με τραγικά ελάχιστες εξαιρέσεις) προωθούν το δυτικό zeitgeist και γι αυτό και ο Πούτιν επέλεξε την πορεία της πλήρης ρίξης μαζί τους. Όταν η δεξιά είναι συνυφασμένη με την ορθοδοξία πλέον και η ορθοδοξία λέει πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ενώ η άλλη παράταξη σου λέει ότι είναι κάτι απολύτως φυσικό, ε μάντεψε που ακριβώς θα κατευθυνθεί και ο κάθε random ομοφυλόφιλος. Είναι απόλυτα φυσικό.
 

giannhs2001

Διάσημο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,704 μηνύματα.
Κανονικά οι Εβραίοι ανδριάντα πρέπει να του στήσουν. Τους έδωσε αυτό που πάντα θέλανε αλλά δεν μπορούσαν να έχουν. Απόλυτη απυροβλησια λέξεων και πράξεων, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν την απόλυτη κυριαρχία του τωρινού zeitgeist στη Δύση.
Προς αποφυγή κάποιας παρεξήγησης σαν ιστορικός να εξηγήσω ότι ο hack3r εννοεί πως χάρις τον Χίτλερ και του Ολοκαυτώματος τέθηκαν οι βάσεις για να ιδρυθεί το σημερινό κράτος του Ισραήλ πάνω στα Βρετανικά αποικιακά εδάφη της Παλαιστίνης το 1948. Αυτό θέλει να πει εδώ. Και ίσως εννοεί και μια κάλυψη; Ότι κανένας δεν μπορεί πλέον να έχει ρητορική μίσους προς αυτούς; Αυτό κατάλαβα.
Γάμο δεν μπορούν να κάνουν όχι να μην είναι μαζί .Αυτό γίνεται και στα ζευγάρια άντρας γυναίκα όπου οι γάμοι έχουν καθοδική πορεία χρόνο με το χρόνο

Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες γάμος κλπ για να αποδείξεις κάτι
Γιατί αν νομιμοποιηθεί ο πολιτικός τους γάμος εσένα που ακριβώς σε επηρεάζει στην ζωή σου; Τι το κακό θα είχε αυτό; Θα ήταν μια καλή κίνηση πατριωτισμού, θα ενωνες μια μειονότητα στον εθνικό κορμό και θα αισθάνονταν περήφανοι για την πατρίδα τους.
 

_Christine_

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,045 μηνύματα.
Παιδια νομιζω κατανταει γελοιο το οτι γραφει ενα μηνυμα και απο κατω 10 ατομα εξηγειτε τι θελει να πει.
Λεει αυτα που λεει και ο καθενας μας εδω μεσα και οπως πολυ σωστα ειπε και ο klean scripta manent.
Ελα,κουραση.
 

klean

Διάσημο μέλος

Ο Κλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 3,992 μηνύματα.
Γάμο δεν μπορούν να κάνουν όχι να μην είναι μαζί .Αυτό γίνεται και στα ζευγάρια άντρας γυναίκα όπου οι γάμοι έχουν καθοδική πορεία χρόνο με το χρόνο

Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες γάμος κλπ για να αποδείξεις κάτι
Εγώ θα το δω από τη θετική πλευρά: αν εννοείς να καταργηθεί ο γάμος για όλους, εγώ μαζί σου. :)
 

giannhs2001

Διάσημο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,704 μηνύματα.
Δεν χρειάζεται κατάργηση του γάμου. Είτε θρησκευτικού είτε πολιτικού. Φτάνει με την ιδέα ενός κράτους που θα μας λέει μέχρι και τι θα κάνουμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Νομιμοποίηση πολιτικών γάμων για τους ομοφυλόφιλους. Αντιμετωπιστε τους σαν Έλληνες πατριώτες.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top