konstantinantia Να σε ρωτήσω κάτι, πριν σου απαντήσω σε όλα αυτά που μου λες; Τον μητροπολίτη Αμβρόσιο τον ξέρεις; Λυπάμαι που συγκλίνουν τόσο πολύ οι απόψεις σου, είναι το ίδιο ακραίες και φασιστικές !!!
Και για να περάσουμε σε όσα μου απαντάς! Όχι δεν θα καταλάβω, αυτό το ξέρω εκ των προτέρων άλλωστε εσύ που τα καταλαβαίνεις και τα ξέρεις όλα, πρέπει να δείξεις και λίγο υπομονή μέχρι να τα καταλάβω και εγώ
Δεν θα σε ταλαιπωρήσω άλλωστε πολύ, το υπόσχομαι αυτό.
1) Τι πάει να πει μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει; Εσένα προφανώς ΔΕΝ σου αρέσει να βλέπεις ανθρώπους που χαίρονται την ζωή τους, και αγαπάνε τον τρόπο που έχουν επιλέξει να ζουν, αλλά θες προκειμένου να είναι αποδεχτοί από εσένα και από μερικούς άλλους που έχουν την ίδια λογική με εσάς, να καταδικαστούν σε μία ζωή που σας αρέσει. Ε συγγνώμη αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να επιβάλλεις εσύ στους άλλους το πως θα ζουν. Σκέψου λίγο τον εαυτό σου, σε μία άλλη συνθήκη που δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι με την στάση σου, σε βρίζουν σε απαξιώνουν, αλλά για να γίνεις αποδεχτή σε αυτούς πρέπει να αλλάξεις τα "πιστεύω σου" . Θα το έκανες ; Θα ένιωθες άσχημα; Σίγουρα ναι, και σίγουρα δεν θα σου άρεσε. Τότε εσύ γιατί το κάνεις στους άλλους; Δηλαδή ή γίνονται ετεροφιλόφυλοι για να έχουν ίσα δικαιώματα διαφορετικά αποτελούν αρρώστια για την κοινωνία μας; Αυτό λες ;
2) Όταν και εάν θα κάνω παιδιά, να σαι σίγουρη πως δεν θα τα γαλουχήσω με σκέψεις ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το άρρωστο αλλά θα τους μάθω να σέβονται το διαφορετικό και να το αποδέχονται που κάτι μάλλον εσύ δεν το έχεις μάθει. Δεν έχεις μάθει ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά είμαστε και όλοι ίσοι με τα ίδια δικαιώματα στην ζωή. Εσύ προφανώς θα μάθεις στα παιδιά σου να μην σέβονται το διαφορετικό και να καταπατάν τα δικαιώματα σε όσους απλά επιλέγουν διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτή είναι σωστή διαπαιδαγώγηση νομίζεις; Κρίμα σου.
3) Δηλαδή εσύ τι θέλεις ακριβώς; Να καταργήσουμε το δικαίωμα στην επιλογή του σεξουαλικού προσανατολισμού για να είσαι εσύ χαρούμενη και να νιώθεις ασφάλεια ότι και καλά η κοινωνία μας θα είναι υγιής μόνο με την ετεροφυλοφιλία; Το ξέρεις ότι όλα αυτά που λες περί μη ίσων δικαιωμάτων, το σύνταγμά μας τα θεμελιώνει στα ανθρώπινα δικαιώματα ; Ή και αυτό δεν σε ενδιαφέρει να υποθέσω; Τα παράπονά σου στον νομοθέτη, για πες του τα να δούμε τι θα σου πει!