Θρασύτατος ο γυναικοκτόνος: Προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στη Γαρυφαλλιά λέγοντας ότι…τον ειρωνευόταν συνέχεια τον τελευταίο καιρό! Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Σοκ προκαλεί το θράσος του 30χρονου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο και ο οποίος συνελήφθη χθες ενώ οι αρχές τον αναζητούσαν για ένα ολόκληρο 24ωρο στο νησί.
Σύμφωνα με
ρεπορτάζ του MEGA, ο γυναικοκτόνος προσπάθησε,
όπως έκανε πρόσφατα και ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, να ρίξει το φταίξιμο στην κοπέλα, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα τον ειρωνευόταν συνεχώς!
«Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει κατά την ανάκριση το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη από τα βράχια. Υποστήριξε μάλιστα ότι έπεσε και ο ίδιος στη θάλασσα αλλά είδε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της και την εγκατέλειψε.
Ωστόσο, ο ισχυρισμός του καταρρίπτεται από τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροψία της κοπέλας, που έδειξαν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό, δηλαδή έπεσε στη θάλασσα ζωντανή και πνίγηκε στη συνέχεια.