Λοιπόν.
Πορεία διαμαρτυρίας κάνει ο κόσμος όταν θέλει να δηλώσει την αντίδρασή του πάνω σε κάποιο δεδομένο. Οι συνταξιούχοι κάνουν πορεία γιατί ζητούν μεγαλύτερες συντάξεις. Οι φοιτητές κάνουν πορεία γιατί διαφωνούν με την τελευταία νομοθεσία. Οι μαθητές κάνουν πορεία γιατί δε συμφωνούν με τις μεταρρυθμίσεις στα ζητήματα της παιδείας. Τι κοινό έχουν όλα τα παραπάνω; Ότι τα αιτήματα της πορείας διαμαρτυρίας απευθύνονται στο ΚΡΑΤΟΣ, γιατί οι διαδηλωτές διαφωνούν με τις αποφάσεις του ΚΡΑΤΟΥΣ πάνω σε ορισμένα ζητήματα.
Τι θέλετε λοιπόν; Να διαδηλώσουμε μπροστά στα σπίτια των τρομοκρατών; Να τους προτρέψουμε να μη ξανασκοτώσουν κανένα;
Εκτός αν μιλάτε για μια πορεία συμβολική, μια πορεία αφιερωμένη στον αστυνομικό οπότε υπάρχει κάποιο νόημα, αλλά όπως είπε και η Κρού προηγουμένως, το ίδιο πρέπει να γίνει και για τον κάθε θύμα δολοφονικής επίθεσης από εγκληματίες.
Όσο για τη "βλακεία του ενός" που αναφέρθηκε, δε νομίζω ότι είναι ένας ο αστυνομικός που έδειρε τον κύπριο φοιτητή, δεν είναι ένας εκείνος που σάπιζει στο ξύλο τους νέους στις πορείες(αφού τους συλλάβει μάλιστα) και σίγουρα δεν είναι ένας εκείνος που μπήκε στο αστυνομικό σώμα γιατί βρήκε εκεί μια νησίδα εξουσίας και μια διέξοδο για να διοχετεύσει την ανάγκη του για επιβολή. Σιχαίνομαι τις κατηγοριοποίησεις και δε θα σας πω ότι "οι μπάτσοι είναι έτσι". Απλά να ξέρουμε και τι λέμε. Δεν είναι λειτούργημα να είσαι αστυνομικός, δεν κάνεις τη χάρη σε κανένα μας, είσαι υποχρεωμένος να προστατεύεις τον πολίτη γιατί για αυτό ακριβώς το λόγο πληρώνεσαι, και μη περιμένεις και ευγνωμοσύνη. Το φούρναρη δεν τον ευγνωμονείς που σου έφτιαξε την τυρόπιτα.