Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
13-02-22
02:24
Αν κερατωνε αυτός και πουλούσε τα δώρα;Αν ο χωρισμός είναι σε ανθρώπινα πλαίσια και χωρίς τσακωμούς η κάτι άσχημο τότε δεν υπάρχει λόγος να μην τα κρατάς. Αν έγινε κάτι ακραίο (πχ κέρατο) τότε λογικό είναι να μην θέλει κανείς να έχει ανάμνηση μέσω των αντικειμένων.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
13-02-22
03:15
Εχω πεταξει τα παντα εκτός από κάτι κοσμήματα. Όλα τα υπολοιπα έφαγαν σουτ όταν πλεον παντρευτηκα κι άνοιξα το δικό μου σπιτικό, όπως επίσης πεταχτηκαν ημερολογια ραβασακια γραμματακια, φωτογραφίες κοκ
Το έκανα όχι γιατί δεν ήθελα αναμνήσεις
Θεωρώ πως οι αναμνήσεις είναι στο κεφάλι μας κ στην καρδιά μας κι όχι σε δώρα και χαρτιά, αλλά επειδή δεν ήθελα να δημιουργηθει η παραμικρη αμφιβολία για μένα και να δώσω δικαιώματα, φυσικά αυτό ισχυει και για τα παιδιά μου. Προσέχω τι κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι γενικά. Είπαμε, όλα είναι στο μυαλό κ στην καρδιά όλα τα αλλά περιττα
Θεωρώ πως οι αναμνήσεις είναι στο κεφάλι μας κ στην καρδιά μας κι όχι σε δώρα και χαρτιά, αλλά επειδή δεν ήθελα να δημιουργηθει η παραμικρη αμφιβολία για μένα και να δώσω δικαιώματα, φυσικά αυτό ισχυει και για τα παιδιά μου. Προσέχω τι κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι γενικά. Είπαμε, όλα είναι στο μυαλό κ στην καρδιά όλα τα αλλά περιττα
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
13-02-22
09:28
Εμένα πάντως έχουν κρατήσει βιβλίο δανεικό που είχα δώσει (και ήταν και αγαπημένο μου), το οποίο δεν επεστράφη ποτέ. Ουστ 

Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
13-02-22
09:30
Πώς δίνεις δικαιώματα σε έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει, υπάρχει αληθινή και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας, απλά και μόνο επειδή έχεις αποθηκευμένες φωτογραφίες, γράμματα, δώρα εφηβικών, φοιτητικών, ενηλίκων κλπ ερωτών;επειδή δεν ήθελα να δημιουργηθει η παραμικρη αμφιβολία για μένα και να δώσω δικαιώματα, φυσικά αυτό ισχυει και για τα παιδιά μου
Προσωπικά έχω ρωτήσει τους δικούς μου πριν γνωριστούν αν είχαν κάποια μεγάλη αγάπη, πληροφορίες για εκείνα τα άτομα, πώς και χώρισαν κλπ.
Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι υγιές να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών για την ερωτική και συντροφική ζωή των πρώτων πριν γίνουν γονείς ή/και πριν επισυνάψουν σχέση μεταξύ τους.
Guest 528707
Επισκέπτης
13-02-22
10:18
Δεν είναι λιγάκι υποκριτικό να πετάς αντικείμενο αλλά να κρατάς σκέψη?Εχω πεταξει τα παντα εκτός από κάτι κοσμήματα. Όλα τα υπολοιπα έφαγαν σουτ όταν πλεον παντρευτηκα κι άνοιξα το δικό μου σπιτικό, όπως επίσης πεταχτηκαν ημερολογια ραβασακια γραμματακια, φωτογραφίες κοκ
Που θέλω να καταλήξω?
Το παρελθόν ενός ανθρώπου ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ οποιο και να είναι ότι και να είναι μέσα σε αυτό.
Το γεγονός ότι σταμάτα να είναι το ίδιο από την στιγμή που κατασταλάζει κάπου δεν αναιρεί τίποτα από τις σκέψεις και τα αντικείμενα που κρατά!

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
13-02-22
13:00
Και θα τους δείχνω φωτο απο πρωην;; μπα.... Δε νομίζω....Πώς δίνεις δικαιώματα σε έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει, υπάρχει αληθινή και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας, απλά και μόνο επειδή έχεις αποθηκευμένες φωτογραφίες, γράμματα, δώρα εφηβικών, φοιτητικών, ενηλίκων κλπ ερωτών;
Προσωπικά έχω ρωτήσει τους δικούς μου πριν γνωριστούν αν είχαν κάποια μεγάλη αγάπη, πληροφορίες για εκείνα τα άτομα, πώς και χώρισαν κλπ.
Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι υγιές να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών για την ερωτική και συντροφική ζωή των πρώτων πριν γίνουν γονείς ή/και πριν επισυνάψουν σχέση μεταξύ τους.
[automerge]1644750292[/automerge]
Δεν είναι λιγάκι υποκριτικό να πετάς αντικείμενο αλλά να κρατάς σκέψη?
Που θέλω να καταλήξω?
Το παρελθόν ενός ανθρώπου ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ οποιο και να είναι ότι και να είναι μέσα σε αυτό.
Το γεγονός ότι σταμάτα να είναι το ίδιο από την στιγμή που κατασταλάζει κάπου δεν αναιρεί τίποτα από τις σκέψεις και τα αντικείμενα που κρατά!![]()
Δε θα το λεγα υποκριτικό,όπως θέλει το πιστευει κανεις, θα το έλεγα προσωπικό και επιλογή μου να κρατάω έτσι μόνο τις αναμνήσεις μου. Αν κ προσωπικα αν με ρωτήσεις αφοτου βρήκα τον άντρα μου όλοι οι πρώην έγιναν κουκιδα στο μυαλό μου μη σου πω πολλα δε τα θυμάμαι καν αλλά πρέπει να μου θυμίσει κάποιος η να δω κάτι κ να θυμηθώ. !!Δεν είναι λιγάκι υποκριτικό να πετάς αντικείμενο αλλά να κρατάς σκέψη?
Που θέλω να καταλήξω?
Το γεγονός ότι σταμάτα να είναι το ίδιο από την στιγμή που κατασταλάζει κάπου δεν αναιρεί τίποτα από τις σκέψεις και τα αντικείμενα που κρατά!![]()
Βασικά εγώ δε θέλω να κρατάω τπτ από αυτους που δεν είναι πια στη ζωή μου, κοιτάω μπροστά κυρίως δε μαρεσει καθόλου να θυμάμαι. Λίγα καλά έχω κρατήσει. Λίγα ελάχιστα
Και τα κοσμήματα που κράτησα μερικά τα έδωσα κιόλας απλώς είναι κανα δυο κομμάτια που μ'αρέσουν καθαρά αισθητική τπτ αλλο
Guest 528707
Επισκέπτης
13-02-22
13:48
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες άλλωστε όταν έλεγα υποκριτικό αναφερόμουν στον ίδιο μας το ευατο .Δε θα το λεγα υποκριτικό,όπως θέλει το πιστευει κανεις, θα το έλεγα προσωπικό και επιλογή μου να κρατάω έτσι μόνο τις αναμνήσεις μου. Αν κ προσωπικα αν με ρωτήσεις αφοτου βρήκα τον άντρα μου όλοι οι πρώην έγιναν κουκιδα στο μυαλό μου μη σου πω πολλα δε τα θυμάμαι καν αλλά πρέπει να μου θυμίσει κάποιος η να δω κάτι κ να θυμηθώ. !!
Βασικά εγώ δε θέλω να κρατάω τπτ από αυτους που δεν είναι πια στη ζωή μου, κοιτάω μπροστά κυρίως δε μαρεσει καθόλου να θυμάμαι. Λίγα καλά έχω κρατήσει. Λίγα ελάχιστα
Και τα κοσμήματα που κράτησα μερικά τα έδωσα κιόλας απλώς είναι κανα δυο κομμάτια που μ'αρέσουν καθαρά αισθητική τπτ αλλο
Από την μία πετάω πράγματα αλλά από την άλλη σε ενα μικρό κουτάκι στο μυαλό μου υπάρχει η θέση του
Αυτό πήγαινε λέγοντας ότι κρατάς πράγματα στο μυαλό!
Ξέρω ότι αυτά που κρατάμε στο μυαλό σίγουρα άξιζαν πολλά, δεν άξιζαν όμως περισσότερα από αυτά που βρήκαμε στον άνθρωπο που είμαστε τώρα!!!
Κράτα ότι σε κάνει καλά έστω και η παραμικρή θυμιση του και να ξέρεις ότι τίποτα και κανένας δεν αναιρεί αυτό που έχεις τώρα.
Μην το βλέπεις ενοχικο,αντίθετα μάλιστα!
Είναι πολύ όμορφο το μυαλό μας να είναι γεμάτο με εικόνες που προκαλούν όμορφα συναισθηματα και όχι με εικόνες ανθρώπων που μας έβγαζαν κάτι το οποίο θα δηλητηριάζει ακόμα και σήμερα την ψυχή μας!!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.382 μηνύματα.
13-02-22
14:52
Εαν υπήρχε τετοιο reunion αγαπητέ Νικο, να περίμενες τρελό baby-boom μετά.
Ξέρεις πόσο εύκολα ανάβουν οι φλογίτσες ακόμα και πολλά χρόνια μετά, κι απο τους δυο; Κι οχι παντα για τους σωστούς λόγους, καθώς όσο περνάει ο χρόνος, ωραιοποιούνται οι μνημες στη σκέψη μας.
Άστο να μεινει εκει που ειναι το ρημαδι το παρελθόν. Χαθήκαν νέοι άνθρωποι να δημιουργήσουν το μέλλον; Άλλωστε όποιος πραγματικά ήθελε, θα έμενε.
Σιγά βρε Βάλντερ... πολλά χρόνια μετά κιόλας. Θα χεις βρεί άλλη σχέση. Και απο σεβασμό και μόνο δεν θα έκανες τίποτα.
Σιγά μην καταστρέψεις την νέα σου σχέση για μια παλιά που σε άφησε κιόλας. Πλάκα κανεις ; το αντίθετο και για την αλλη πλευρά φυσικά ισχυει... αν την άφησες εσυ και βρηκε αλλον κ τα πάνε καλα θα πρέπει να ειναι πολυ μαλακισμένη για να τον απατήσει με σένα.
Αυτα γινονται στις μικρές ηλικιες με πιτσιρικάδες που λένε οτι έχουν σχέση αλλα σιγα τη σχέση ουτε έχουν συζησει ουτε τιποτα... απλα βγαινουν τα σαββατοκυριακα κ καμια καθημερινη και κάνουν και σέξ.
όταν χωρίζεις απο μια σχέση , και βγαινεις ξανά στον έξω κόσμο και βλέπεις τι κυκλοφορεί ή εστω αυτες που κυκλοφορουν ειναι όκ απλά με σένα δεν κολλάνε για αυτο κ εσυ τις βλέπεις έτσιπαγερές απεναντι σου και νομιζεις οτι ειναι οι χειρότερες του κόσμου αλλα μάντεψε ετσι ειναι ΜΕ ΣΕΝΑ που δεν γουστάρουν
, και μετά απο καιρο ξανακάνεις μια σχέση.... θα εισαι πλέον σε φάση να εκτιμήσεις πολλά.Προσωπικά... χωρις σέξ πάνω απο μήνα (πλέον ουτε πάνω απο βδομάδα) δεν μένω , ακόμη και αν δεν έχω σχέση σταθερή με κάποια.

Οπότε οταν θα έχω μια ωραία σχέση ξανα πλέον που μπορει και να έχω ταλαιπωρηθει μέχρι να την βρω... πές μου σε τι θα οφελούσε, να έβρισκα μια παλιά μου πρώην και να παρασυρόμουν σε ενα απλό σέξ μαζι της. Θα κέρδιζα κάτι ; οχι.
Ισα ισα θα προδιδα την καινουργια για μια που με άφησε παλιά και εκτος του οτι θα ηταν κ τέρμα άδικο , θα ένιωθα και το πιόνι κάποιας πρώην. Σέξ επισης δεν έχω καμια ανάγκη να κάνω - δεν μου λειπει κ το βρισκω κ οτι ώρα θέλω και με όποια θέλω.

Οπότε απο μένα ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ... ΝΑΙ ενα γεια θα λέγαμε αμα πετυχαινα κάπου το άκυρο κάποια πρώην μου , τι κανεις πως περνάς και ως εκεί.
* Αυτο που έγραψα για το σέξ ειναι πάρα πολυ σημαντικο. Να μην μένετε έτσι γιατι αυτο και μονο μπορεί να επηρεάσει τη κριση σας αν είστε πχ χαρμάνηδες και να πέσετε σε λούμπα. Ούτε καν , ειναι υγιές το σέξ ακομη κ αν δεν έχεις σταθερή σχέση. Μην ειστε κοροιδα. Ολα εδώ θα μεινουν... και μην εχετε κ κολληματα.
Η ζωη ειναι σύντομη, διασκεδάστε το όσο είστε εδώ και αφήστε το καθενα κ τη καθεμια να λενε τα δικά τους.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
13-02-22
15:22
Προσωπικά... χωρις σέξ πάνω απο μήνα (πλέον ουτε πάνω απο βδομάδα) δεν μένω , ακόμη και αν δεν έχω σχέση σταθερή με κάποια.![]()
Διαλείμματα να κάνεις. Απο παλάμη σε παλάμη καραδοκούν οι κράμπες.
Και να προσέξεις τα κρυφά παράπονα της αριστερής για την δεξιά και τούμπαλιν. Εμένα όταν έριχνα μια παχιά με το αριστερό, μου ριχνε μπουκέτα η δεξιά για εκδίκηση και μας έκοψε πάνω στο καλύτερο.
Αυτό κι αν ήταν "δώρο απο πρώην".
Φιλικά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.382 μηνύματα.
13-02-22
15:29
Διαλείμματα να κάνεις. Απο παλάμη σε παλάμη καραδοκούν οι κράμπες.
Και να προσέξεις τα κρυφά παράπονα της αριστερής για την δεξιά και τούμπαλιν. Εμένα όταν έριχνα μια παχιά με το αριστερό, μου ριχνε μπουκέτα η δεξιά για εκδίκηση και μας έκοψε πάνω στο καλύτερο.
Αυτό κι αν ήταν "δώρο απο πρώην".
Φιλικά.
Εσύ. ΛοΓΙΚΆ ειναι επιλογή σου.
Εγώ ακολουθώ διαφορετική προσέγγιση και περνάω πολύ ωραία και σίγουρα δεν ειναι της παλάμης. Γιατι θα είχα καταντήσει κομπλεξικός και αυτο ειναι και το χειρότερο που μπορει να πάθει κάποιος.
Δεν είναι ούτε οι χωρισμοί , ούτε οι απορρίψεις , ούτε οι χυλόπιτες ούτε να σε θεωρούν περιεργο - καθένας μπορει να θεωρεί οτι θέλει και στο τέλος θα κριθεί ο καθενας κ η κάθεμια απο την ίδια τη πορεία τους.
Το χειρότερο ειναι αυτό ακριβώς. Και αρκετοί άντρες είναι έτσι λόγω του ότι δεν έχουν σεξουαλική ζωή.
Το να έχεις σοβαρή σχέση ειναι κάτι διαφορετικό. Σε στερεότυπα και ταμπέλες δεν θα κολλήσω εγώ. Οπως έγραψα κ πρίν δεν ειμαι κορόιδο.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
13-02-22
15:34
Ενταξει. Ευχαριστώ πολύ.Εσύ. ΛοΓΙΚΆ ειναι επιλογή σου.
Εγώ ακολουθώ διαφορετική προσέγγιση και περνάω πολύ ωραία και σίγουρα δεν ειναι της παλάμης. Γιατι θα είχα καταντήσει κομπλεξικός και αυτο ειναι και το χειρότερο που μπορει να πάθει κάποιος.
Δεν είναι ούτε οι χωρισμοί , ούτε οι απορρίψεις , ούτε οι χυλόπιτες ούτε να σε θεωρούν περιεργο - καθένας μπορει να θεωρεί οτι θέλει και στο τέλος θα κριθεί ο καθενας κ η κάθεμια απο την ίδια τη πορεία τους.
Το χειρότερο ειναι αυτό ακριβώς. Και αρκετοί άντρες είναι έτσι λόγω του ότι δεν έχουν σεξουαλική ζωή.
Το να έχεις σοβαρή σχέση ειναι κάτι διαφορετικό. Σε στερεότυπα και ταμπέλες δεν θα κολλήσω εγώ. Οπως έγραψα κ πρίν δεν ειμαι κορόιδο.
Είμαι σίγουρος ότι αν το αναλύαμε κι άλλο θα είχα πολλά να μάθω απο σένα αλλά δυστυχως η κανονική ζωή με απασχολεί τόσο πολύ που δεν εχω πλέον χρόνο για τετοια χρήσιμη ανταλλαγη απόψεων.
Να σαι καλά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
13-02-22
15:39
Ενταξει. Ευχαριστώ πολύ.
Είμαι σίγουρος ότι αν το αναλύαμε κι άλλο θα είχα πολλά να μάθω απο σένα αλλά δυστυχως η κανονική ζωή με απασχολεί τόσο πολύ που δεν εχω πλέον χρόνο για τετοια χρήσιμη ανταλλαγη απόψεων.
Να σαι καλά.
Παρακαλώ επίσης. Αν χρειαστεις κάτι κάποια στιγμή ίσως μπορώ να βοηθήσω κατι που ισχύει και αντίστροφα.
Είναι σίγουρα πάντως επιτυχία να περνάω καλά ακομη κ αν είμαι χωρισμένος και το μέλλον με αυτα που βλέπω έξω να κυκλοφορούν δεν φαίνεται και τόσο αισιόδοξο αλλα ας μην προδικάζουμε.
Ειναι πάντως σίγουρα επιτυχια. Δεν θα αφησω τη μιζέρια και τον κομπλεξισμο των έξω να επηρεάσει το δικό μου μέσα. Τελείωσε. Καθενας ας επιλέξει να ζεί όπως θέλει.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα.
13-02-22
15:40
Η πουτ@.. η ζωή...η κανονική ζωή με απασχολεί τόσο πολύ που δεν εχω πλέον χρόνο για τετοια χρήσιμη ανταλλαγη απόψεων.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
13-02-22
15:45
Η πουτ@.. η ζωή...
Μια χαρά είναι η πουτ@.. ..... η ζωή. Καμιά φορά σε καταλαβαίνει περισσότερο και δεν στο βγάζει κ απο τη μύτη μετά.

να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτα που έχουμε τα οποια δεν είναι και λίγα. Επισης όταν είσαι μόνος (αλλα πλήρης στο σέξ) μπορεις να κάνεις και έχεις χρονο να κάνεις πράγματα που αν ήσουν παντρεμένος ή δεσμευμενος δεν θα έκανες. Οι σχέσεις έχουν απαιτησεις , και όχι απο τη πλευρά των αντρων κάποιες φορές.
Γιατι εν εκανες αυτο γιατι δεν έκανες εκείνο... προχθές μια μου έλεγε οτι ο γκομενος της φιλης της ειναι λέει βλαμενος επειδη δεν πηγε να την πάρει απο τη δουλειά. Οκ.
Αυτή πάλι έχει μπλέξει με εναν που την εκμεταλλευεται και οταν της τα χωνει κιολας του λέει πως μπορώ να επανορθώσω. ΛΟΛ
Δεν μπορω άλλο με αυτες τις βλακειες. Καλυτερα να εστιάσουμε σε ουσιώδη πράγματα που έχουν κ νόημα. Τωρα τη τρέλα της καθεμιας...
γυμναστηριάκι , καλό σέξ , εξέλιξη στη δουλειά... σκεφτομαι να παω να μαθω καμια γλώσσα γιατι θέλω να φυγω εξωτερικό για δουλειά και να αυξησω το εισοδημα μου!!! Αυτα ειναι επιτυχιες. Και οχι να παρακαλάς τη κάθε κοπελίτσα να εκτιμήσει πράγματα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα.
13-02-22
16:36
@Nick890;Πόσο γαμάτο θα ήταν να υπήρχε ένα reunion έτσι για τα νέα μας ,που είμαστε ,τι κάνουμε κλπ κλπ
Αν και λιγο δύσκολο και σπάνιο να βρεις τέτοια ατομα να έχουν την ίδια διάθεση
Δεν το βρίσκω τόσο καλή ιδέα.
Γιατί, ειδικά αν έχουν περάσει χρόνια, βλέπεις αλλαγές στην εμφάνιση (κατ'αρχάς) του άλλου,
που σε μελαγχολούν (αν δεν χαλάει κατά κάποιο τρόπο και τις αναμνήσεις που είχες).

Θέλω να τους θυμάμαι όπως ήταν.
[automerge]1644763298[/automerge]
Όσο για τα δώρα που έχω λάβει, σχεδόν πάντα, τα κρατάω όλα.
Καταχωνιασμένα μεν, respect δε στο παρελθόν που είναι κομάτι της ζωής μου.
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
13-02-22
22:58
Μου έχει περάσει αρκετές φορές απ' το μυαλό.Δεν το βρίσκω τόσο καλή ιδέα.
Γιατί, ειδικά αν έχουν περάσει χρόνια, βλέπεις αλλαγές στην εμφάνιση (κατ'αρχάς) του άλλου,
που σε μελαγχολούν (αν δεν χαλάει κατά κάποιο τρόπο και τις αναμνήσεις που είχες).
Θέλω να τους θυμάμαι όπως ήταν.
Θα ήταν ωραία ιδέα, αν ήμασταν και οι δυο free. Τι πιο ωραίο να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας απ' τις στάχτες του; Πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος, αν έχει μείνει ακόμα σπίθα μπορείς να χτίσεις την αληθινή αγάπη.
Η εμφάνιση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία από ένα σημείο και μετά. Άλλωστε ένας γοητευτικός άνθρωπος μένει για πάντα γοητευτικός απ' τον τρόπο που φέρεται, που χαμογελάει, απ' τον τρόπο που σκέφτεται.
Και το πιο σημαντικό....απ' τον τρόπο που φιλάει!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
13-02-22
23:10
Μου έχει περάσει αρκετές φορές απ' το μυαλό.
Θα ήταν ωραία ιδέα, αν ήμασταν και οι δυο free. Τι πιο ωραίο να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας απ' τις στάχτες του; Πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος, αν έχει μείνει ακόμα σπίθα μπορείς να χτίσεις την αληθινή αγάπη.
Η εμφάνιση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία από ένα σημείο και μετά. Άλλωστε ένας γοητευτικός άνθρωπος μένει για πάντα γοητευτικός απ' τον τρόπο που φέρεται, που χαμογελάει, απ' τον τρόπο που σκέφτεται.
Και το πιο σημαντικό....απ' τον τρόπο που φιλάει!![]()
Λές ; οι γυναίκες μένουν πιο δύσκολα απο εμάς μονες τους φίλε. Αυτο που λες ειναι ενα ωραιο ιδανικό και ρομαντικό σενάριο αλλα στην περιπτωση που είμαστε κ εμεις τοτε μονοι που κ αυτο δύσκολο μεταξύ μας.... γιατι ούτε ο άντρας μένει μόνος. Δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνα την νέα περιπτωση γιατι επι της ουσιας θα ηταν άδικο και δεν θα το ήθελα. Η ΝΈΑ σε "περιμάζεψε" και ξαναέφτιαξες τη ζωή σου. δεν πρέπει να της φερθείς σκάρτα. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι.
Αν εισαι κοινωνικος , διακριτικός , εμφανίσιμος , ευχάριστος , όρεξη να κάνεις πράγματα θα βρείς κάποια αξιοπρεπή κοπελα να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου.
Οσο για το άλλο να πω στην αγαπητή μας @Aleksa πως με το γυμναστήριο οσοι με βλέπουν που πλέον πλησιάζω τα 36 σε λίγους μήνες.... με βλέπουν ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο οτι ήμουν στα 20 κ τα 25. Αρα το να με βρει εμένα μια πρώην μου χειροτερο απο οτι με άφησε το θεωρω απίθανο.
Eιδικά τώρα που θα ανοιξει ο καιρός θα πάω να παρω καμια καινούργια μπλουζίτσα quick silver να κάθεται ωραία πάνω στο σώμα μου και να δειχνει ώμους κ στήθος , και ένα ωραιο γυαλί ηλίου θέλω.. θα επενδυσω 200-300 ευρώ για ανανέωση και Θα γίνουμε τυπάρες ! ΤΥΠΑΡΕΣ!!!
Και οι δικές μου πρώην πάντως ηταν γενικά εμφανήσιμες. Αρκετοι φίλοι μου έλεγαν κολακευτικά σχόλια απο μόνοι τους κ πως κυκλοφορώ με κούκλες. Και πάντα τις παρότρυνα κ εγώ με το τροπο μου να ακολουθουν μια ζωη πιο φυσική με σωστη διατροφη κ αθλητική. Τωρα αν κάποιες αφησουν τον εαυτο τους μετά απο χρόνια δεν ξέρω. Εγω πάντως μέχρι να κλεισω τα μάτια μου θα γυμνάζομαι κ θα κανω διατροφή.
Ειμαι έτοιμος , μαγειρευω μονος μου το φαγητο μου. Και αν θέλει κ η άλλη μια διατροφή πιο σωστή δεν εχω πρόβλημα να μαγειρευω και για αυτήν.

Guest 881237
Επισκέπτης
13-02-22
23:15
Κι εγώ είμαι υπέρ της επανασύνδεσης...
Πολλές φορές τα πράγματα έρχονται περίεργα κ διαλύονται σχέσεις χωρίς να φταίει κάποιος .
Δε ξέρω γιατί θεωρείται τόσο κακό να γυρνάς σε πρώην .
Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που χωρίσατε εννοώ .
Πολλές φορές τα πράγματα έρχονται περίεργα κ διαλύονται σχέσεις χωρίς να φταίει κάποιος .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
13-02-22
23:17
Κι εγώ είμαι υπέρ της επανασύνδεσης...
Κακό δεν είναι... αλλα όταν έχεις κάνει ήδη μια προσπάθεια επανασύνδεσης μετα απο χωρισμό που δεν επέβαλες εσύ και έλεγες να το ξανασκεφτειτε κ να ξαναπροσπαθήσετε ... οχι δεν θα ξαναστειλεις εσύ εχεις αξιοπρέπεια τέλος. Αμα θέλει ας ξαναστειλει η άλλη πλευρά.
σοβαρος λόγος δεν υπήρξε αν δεν έγιναν βρισιες , ξύλο που λεει ο λογος ή κέρατο. Τα αλλα λυ΄νονται αυτη ειναι η πάγια θεση μου. Δεν έχω τις γυναικες μόνο για να πηδιόμαστε.
Guest 881237
Επισκέπτης
13-02-22
23:24
Ε το λογικό είναι να στείλει αυτός που χώρισε .Κακό δεν είναι... αλλα όταν έχεις κάνει ήδη μια προσπάθεια επανασύνδεσης μετα απο χωρισμό που δεν επέβαλες εσύ και έλεγες να το ξανασκεφτειτε κ να ξαναπροσπαθήσετε ... οχι δεν θα ξαναστειλεις εσύ εχεις αξιοπρέπεια τέλος. Αμα θέλει ας ξαναστειλει η άλλη πλευρά.
σοβαρος λόγος δεν υπήρξε αν δεν έγιναν βρισιες , ξύλο που λεει ο λογος ή κέρατο. Τα αλλα λυ΄νονται αυτη ειναι η πάγια θεση μου. Δεν έχω τις γυναικες μόνο για να πηδιόμαστε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool