Δώρα από πρώην

Τι κάνετε τα δώρα από πρώην;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Τα κρατάω (όλα ή μερικά)

Ψήφοι: 9 69,2%
  • Τα πετάω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τα χαρίζω

• Τα καίω

• Τα πουλάω

• Του/της τα φέρνω στο κεφάλι

• Του/της τα επιστρέφω

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Τα προσφέρω στον άρχοντα του σκοτους

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 15,4%

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα.
Οσο για το άλλο να πω στην αγαπητή μας @Aleksa πως με το γυμναστήριο οσοι με βλέπουν που πλέον πλησιάζω τα 36 σε λίγους μήνες.... με βλέπουν ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο οτι ήμουν στα 20 κ τα 25. Αρα το να με βρει εμένα μια πρώην μου χειροτερο απο οτι με άφησε το θεωρω απίθανο.
Το θέμα δεν είναι μόνο πώς θα βρει εκείνη εσένα, αλλά εσύ εκείνη. Και μη παίρνεις παράδειγμα μόνο από τον εαυτό σου (που καλά κάνεις και φροντίζεις να διατηρείσαι και να βελτιώνεσαι άμα λάχει). Όμως κάποιοι, μη πω οι περισσότεροι, για διάφορους λόγους, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Ύστερα, δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Ο χρόνος πιστεύω, αλλάζει σταδιακά και το "μέσα" μας.
Άλλον άνθρωπο αφήνεις, κι άλλον βρίσκεις λίγα χρόνια αργότερα. Και τότε, αν δεν βρείτε κοινά σημεία συζήτησης, αυτή περιορίζεται σε ένα "μνημόσυνο" του "τότε".
[automerge]1644789665[/automerge]
Μου έχει περάσει αρκετές φορές απ' το μυαλό.
Θα ήταν ωραία ιδέα, αν ήμασταν και οι δυο free. Τι πιο ωραίο να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας απ' τις στάχτες του; Πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος, αν έχει μείνει ακόμα σπίθα μπορείς να χτίσεις την αληθινή αγάπη.
Η εμφάνιση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία από ένα σημείο και μετά. Άλλωστε ένας γοητευτικός άνθρωπος μένει για πάντα γοητευτικός απ' τον τρόπο που φέρεται, που χαμογελάει, απ' τον τρόπο που σκέφτεται.
Και το πιο σημαντικό....απ' τον τρόπο που φιλάει! :)
Ο τρόπος που φιλάει, είναι μισός τεχνική, μισός "βάλαμε κι οι δυο το καλύτερο συναίσθημά μας", είναι η ταπεινή μου άποψη.

Όσο για το "free", μου έχει τύχει να είχαμε με κάποιον την ευκαιρία μετά από χρόνια, αλλά οι συνθήκες και ειδικά οι εμπειρίες που μεσολάβησαν, μας έκαναν άλλους ανθρώπους (με τα δικά μου μάτια, εκείνον), τόσο που ούτε για παρέα δεν θα επέλεγα πλέον. (Κι είχαμε ζήσει μια ιστορία έντονη πολύ παλιά και τον θεωρούσα κάτι "μοναδικό").
Το θέμα είναι αν αξίζει τελικά να μαθαίνει κανείς τι έγιναν οι "πρώην" και να ησυχάζει από τα σενάρια και τις φαντασιώσεις του, ή να το αφήνει εκεί που είναι, στη μνήμη και στη φαντασία, άφθαρτο και ιδανικό.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.382 μηνύματα.
Το θέμα δεν είναι μόνο πώς θα βρει εκείνη εσένα, αλλά εσύ εκείνη. Και μη παίρνεις παράδειγμα μόνο από τον εαυτό σου (που καλά κάνεις και φροντίζεις να διατηρείσαι και να βελτιώνεσαι άμα λάχει). Όμως κάποιοι, μη πω οι περισσότεροι, για διάφορους λόγους, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Ύστερα, δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Ο χρόνος πιστεύω, αλλάζει σταδιακά και το "μέσα" μας.
Άλλον άνθρωπο αφήνεις, κι άλλον βρίσκεις λίγα χρόνια αργότερα. Και τότε, αν δεν βρείτε κοινά σημεία συζήτησης, αυτή περιορίζεται σε ένα "μνημόσυνο" του "τότε".
[automerge]1644789665[/automerge]

Ο τρόπος που φιλάει, είναι μισός τεχνική, μισός "βάλαμε κι οι δυο το καλύτερο συναίσθημά μας", είναι η ταπεινή μου άποψη.

Όσο για το "free", μου έχει τύχει να είχαμε με κάποιον την ευκαιρία μετά από χρόνια, αλλά οι συνθήκες και ειδικά οι εμπειρίες που μεσολάβησαν, μας έκαναν άλλους ανθρώπους (με τα δικά μου μάτια, εκείνον), τόσο που ούτε για παρέα δεν θα επέλεγα πλέον. (Κι είχαμε ζήσει μια ιστορία έντονη πολύ παλιά και τον θεωρούσα κάτι "μοναδικό").
Το θέμα είναι αν αξίζει τελικά να μαθαίνει κανείς τι έγιναν οι "πρώην" και να ησυχάζει από τα σενάρια και τις φαντασιώσεις του, ή να το αφήνει εκεί που είναι, στη μνήμη και στη φαντασία, άφθαρτο και ιδανικό.

Ο φιλος είπε οτι θα εχετε ωριμάσει και οι 2 γενικα ειναι πολύ σχετική η όλη συζητηση και ειναι θέμα συγκυριών. Αλλα ναι εν τελει οπως λές κ εσυ ο χωρισμος εγινε για κάποιο λογο κ το αρχικο σενάριο ειναι αθεράπευτα ρομαντικό.

Και επειδη αρκετές σχέσεις έχουν χωρισει ας φέρουμε ένα παράδειγμα για λόγους οπως οι γονείς

για παράδειγμα στο χωρισμο ενος φίλου μετά απο 3 χρόνια σχέση , επειδη η δικιά του δεν ήθελε να μένουν στο πατρικο του. Το οποιο φυσικά πατρικό ηταν σαν πολυκατοικια... και ο τελευταιος οροφος ηταν εντελως αυτονομος κ οι γονεις του έμεναν απο κάτω. Και πιο κάτω η θεια κ η γιαγια.

Αυτη του προτεινε να πάνε να νοικιάσουν αλλού. Τωρα αν εσενα αυτο σου φαινεται λογικό να δινουν 400 ευρω το μήνα για να μένουν αλλού τι να πώ.

Πιστευω πάντως πως γυναικες με τέτοια σκέψη δεν θα άλλαζαν ποτέ την κοσμοθεωρία τους. Διακρίνω μια ανασφάλεια με τους γονεις και μια τάση "απομόνωσης" η οποια φυσικά μπορει αυριο μεθαυριο να επεκτεινοταν και σε άλλα θέματα. Εν πάση περιπτώση λάρτζ δεν την λές... Διαφωνείς ;

εγω έχω μεινει στον οροφο που λέω γιατι με είχε φιλοξενησει οταν ειχα πάει στη περιοχη του. Καμια όχληση και δεν ακουγοταν τίποτα απο κάτω ή απο πάνω. Τωρα αν έχεις προβλημα να λές ενα καλημέρα στη γιαγια οταν θα φυγεις για δουλειά τι να σου πώ. Εγω τέτοια κολληματα δεν θα είχα.

Δυστυχως μερικές έχουν όμως. Και ειναι ικανά να διαλυσουν μια σχέση.

Και τωρα θα πώ κατι που μπορει να φανει σεξιστικό αλλα δυστυχως θα το πώ και αν θελετε να με κρινετε... απο μια σχέση συνηθως την κάνουν οι γυναικες γιατι κακα τα ψέμματα έχουν περισσοτερες επιλογές κ ξέρουν πως θα βρουν πολυ ευκολοτερα αυτο που θέλουν. Εμενα με εχει εντυπωσιάσει αυτο το πως και ποσο ευκολα μπορει να φυγει κάποια γυναικα απο μια σχέση που αγαπουσε τοσο.... για να βρει έναν άλλον κ αυτο δεν το λέω ωρμόμενος απο τις δικές μου εμπειριες.... αλλα απο άλλες που έχω ακουσει και για τους πιο απιστευτους λογους !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Για λογους που λες... καλα τωρα αυτη ψάχνεται γενικα ; τι να πω... ελπιζω να μην καταληξουμε αιωνιοι εργενηδες. Που εντάξει οτι ειναι να έρθει καλοδεχουμενο εγω πάντα θα έχω τροπους να περνάω καλά. Δεν θα μεινω ποτέ μπακουρι. Α΄λλο μπακουρι ΄΄αλλο εργένης.

Τελευταία επεξεργασία:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα.
Ο φιλος είπε οτι θα εχετε ωριμάσει και οι 2 γενικα ειναι πολύ σχετική η όλη συζητηση και ειναι θέμα συγκυριών. Αλλα ναι εν τελει οπως λές κ εσυ ο χωρισμος εγινε για κάποιο λογο κ το αρχικο σενάριο ειναι αθεράπευτα ρομαντικό.

Και επειδη αρκετές σχέσεις έχουν χωρισει ας φέρουμε ένα παράδειγμα για λόγους οπως οι γονείς

για παράδειγμα στο χωρισμο ενος φίλου μετά απο 3 χρόνια σχέση , επειδη η δικιά του δεν ήθελε να μένουν στο πατρικο του. Το οποιο φυσικά πατρικό ηταν σαν πολυκατοικια... και ο τελευταιος οροφος ηταν εντελως αυτονομος κ οι γονεις του έμεναν απο κάτω. Και πιο κάτω η θεια κ η γιαγια.

Αυτη του προτεινε να πάνε να νοικιάσουν αλλού. Τωρα αν εσενα αυτο σου φαινεται λογικό να δινουν 400 ευρω το μήνα για να μένουν αλλού τι να πώ.

Πιστευω πάντως πως γυναικες με τέτοια σκέψη δεν θα άλλαζαν ποτέ την κοσμοθεωρία τους. Διαφωνείς ;
γυναικες με τέτοια σκέψη δεν θα άλλαζαν ποτέ την κοσμοθεωρία τους
μάλλον θα συμφωνήσω στο μπολνταρισμένο.
Και καλά θα κάνουν να μην την αλλάξουν. Γιατί αυτής της άποψης είμαι κι εγώ. Οι γονείς κοντά, αλλά όχι πολύ κοντά. Γιατί το 400ρι δεν μου λέει τίποτα, μπρος στο μεγάλο τίμημα να διαλυθεί ένας γάμος (ιδιαίτερα αν υπάρχουν και παιδιά).
Βολικό να έχεις γονείς στο ίδιο οικογενειακό κτήριο, όμως όσο κι αν υπάρχουν οι αγνότερες προθέσεις, έρχεται κάποια στιγμή που θέλοντας να "βοηθήσουν" θα αναμειχθούν στα του ζευγαριού.
Και τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.382 μηνύματα.
μάλλον θα συμφωνήσω στο μπολνταρισμένο.
Και καλά θα κάνουν να μην την αλλάξουν. Γιατί αυτής της άποψης είμαι κι εγώ. Οι γονείς κοντά, αλλά όχι πολύ κοντά. Γιατί το 400ρι δεν μου λέει τίποτα, μπρος στο μεγάλο τίμημα να διαλυθεί ένας γάμος (ιδιαίτερα αν υπάρχουν και παιδιά).
Βολικό να έχεις γονείς στο ίδιο οικογενειακό κτήριο, όμως όσο κι αν υπάρχουν οι αγνότερες προθέσεις, έρχεται κάποια στιγμή που θέλοντας να "βοηθήσουν" θα αναμειχθούν στα του ζευγαριού.
Και τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Εντάξει. Σε φάση ο πατερας του έχει πεθάνει απο καρκινο. ποιος θα αναμειχθει η γιαγια που ειναι 80 φευγα με αλτσχάιμερ ή η μανα του που ειναι πολυ ηρεμη γυναικα και δουλευει σε σουπερ μάρκετ όλη τη μέρα ;

μετά μη λέτε οτι δεν ειστε απαιτητικες όμως. Και οτι φταινε οι άντρες. Επειδη ας πουμε υπάρχει η ανασφαλεια οτι θα εμπλέκονται οι γονεις κ θα αρχισει η αντιστροφη μέτρηση. Εδω στη γειτονιά μου έχω σε μια πολυκατοικια ακριβως το ίδιο σκηνικο μονο που αυτη τη φορά ηρθε εδω ο γαμπρος. Ο δε μπαμπας αυτηνης ειναι οντως ιδιοτροπος και εχω τσακωθει κ εγω μαζι του κάποιες φορές αλλα ο γαμπρος μια χαρα τα πάει.

Ειναι κ θέμα ανθρωπου αν η νύφη ειναι ιδιοτροπη και θέλει να ελέγχει τον άντρα οκ θα χει κ προβλημα με τους γονεις του. Γιατι θα νομιζει οτι τον ελέγχουν αυτοι. Δεν προχωράμε έτσι. Μετα θα αρχισουν και τα " θα τους βλέπεις οποτε σου λεω εγω κτλπ"

εγω προσωπικα δεν θα έβαζα τέτοιους περιορισμους οποτε ειναι κ λογικο να μην τους δέχομουν κιολας.

Εμενα ο συγκεκριμενος που λέω μου χει πει μ λεει οι γυναικες ψάχνουν έναν να τον κάνουν οτι θέλουν !!! Και δυστυχως σε κάποιες περιπτώσεις το βλέπω ενω δεν θελω να το πιστευω.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Εδω στη γειτονιά μου έχω σε μια πολυκατοικια ακριβως το ίδιο σκηνικο μονο που αυτη τη φορά ηρθε εδω ο γαμπρος. Ο δε μπαμπας αυτηνης ειναι οντως ιδιοτροπος και εχω τσακωθει κ εγω μαζι του κάποιες φορές αλλα ο γαμπρος μια χαρα τα πάει.

Ειναι κ θέμα ανθρωπου αν η νύφη ειναι ιδιοτροπη και θέλει να ελέγχει τον άντρα οκ θα χει κ προβλημα με τους γονεις του. Γιατι θα νομιζει οτι τον ελέγχουν αυτοι. Δεν προχωράμε έτσι. Μετα θα αρχισουν και τα " θα τους βλέπεις οποτε σου λεω εγω κτλπ"

εγω προσωπικα δεν θα έβαζα τέτοιους περιορισμους οποτε ειναι κ λογικο να μην τους δέχομουν κιολας.
ναι, μόνο η νύφη, ή οι γονείς της, θα τύχει να είναι "ιδιότροποι" :hehe:
(τους γονείς μας τους ξέρουμε, είναι άψογοι)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

ναι, μόνο η νύφη θα τύχει να είναι "ιδιότροπη" :hehe:
(τους γονείς μας τους ξέρουμε, είναι άψογοι)

Εγω γιατι δεν είχα ποτέ προβλημα με "πεθερα κ πεθερό" και πάντα καθομουν και έτρωγα μαζι τoυς κ δεν ειχα κανενα προβλημα να έρχονται στο σπιτι όποτε θέλουν ενω η άλλη πλευρα έλεγε οχι θα κανονιζουμε ; μιλάω για μια πιο παλιά μου σχέση.

Θές να σου πω εγώ το γιατι ; η το φαντάζεσαι ;

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
Εμενα ο συγκεκριμενος που λέω μου χει πει μ λεει οι γυναικες ψάχνουν έναν να τον κάνουν οτι θέλουν !!! Και δυστυχως σε κάποιες περιπτώσεις το βλέπω ενω δεν θελω να το πιστευω.
Αυτές τις γυναίκες τις καταλαβαίνεις αμέσως όμως φίλε και τις αποφεύγεις εκτός αν θέλεις να τις "εκμεταλλευτείς" κι εσύ όπως κι αυτές εσένα. Αλλά αυτό δεν είναι σχέση, ούτε έρωτας.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Εγω γιατι δεν είχα ποτέ προβλημα με "πεθερα κ πεθερό" και πάντα καθομουν και έτρωγα μαζι της κ δεν ειχα κανενα προβλημα να έρχεται στο σπιτι όποτε θέλει ; μιλάω για μια πιο παλιά μου σχέση.

Θές να σου πω εγώ το γιατι ; η το φαντάζεσαι ;
Μιλάμε για σχέση ή για γάμο;
Γιατί έχει τεράστια διαφορά.
Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, ζευγάρια που συζούν για χρόνια, τυχαίνει οταν παντρεύονται μεταξύ τους σύντομα να χωρίζουν. Βλέπεις κάποια διαφορά ή φαντάζεσαι γιατί;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αυτές τις γυναίκες τις καταλαβαίνεις αμέσως όμως φίλε και τις αποφεύγεις εκτός αν θέλεις να τις "εκμεταλλευτείς" κι εσύ όπως κι αυτές εσένα. Αλλά αυτό δεν είναι σχέση, ούτε έρωτας.

Δεν θέλω να εκμεταλευτω καμία φιλε μου δεν θα μου δώσει κάτι. Αλλα μη νομιζεις οτι θα καταλαβεις την άλλη εξαρχης. Τους πρώτους 6 μηνες ολοι στα μέλια ειναι. Να ξέρεις. Απο το 1ο χρονο κ μετά ξεκινάνε τα "θεματα".

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
Δεν θέλω να εκμεταλευτω καμία φιλε μου δεν θα μου δώσει κάτι. Αλλα μη νομιζεις οτι θα καταλαβεις την άλλη εξαρχης. Τους πρώτους 6 μηνες ολοι στα μέλια ειναι. Να ξέρεις. Απο το 1ο χρονο κ μετά ξεκινάνε τα "θεματα".
Εδώ έχεις ένα point. Ισχύει και πολλές φορές έχεις κι εσύ μια ανάγκη να καλύψεις που σε τυφλώνει και δεν εννοώ το σεξ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μιλάμε για σχέση ή για γάμο;
Γιατί έχει τεράστια διαφορά.
Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, ζευγάρια που συζούν για χρόνια, τυχαίνει οταν παντρεύονται μεταξύ τους σύντομα να χωρίζουν. Βλέπεις κάποια διαφορά ή φαντάζεσαι γιατί;

Για σχέση μιλάμε. Τη μάνα μου αν έχει ενα προβλημα και πρέπει να τη βλέπω θα τη πετάξω στα γηροκομεια ;

δε προκειται να το κάνω ποτέ και ας καταληξω εργένης να τη βγάζω με περιστασιακες σχέσεις. Κανενα πρόβλημα.

Εσυ πές μου εγω δεν έχω μεγάλη φαντασια για να με ενοχλουν οι γονεις της άλλης πλευράς. Δεν βλεπω φαντασματα εκει που κάθομαι. και ειμαι πάντα καλοπροαιρετος.
[automerge]1644791845[/automerge]
Εδώ έχεις ένα point. Ισχύει και πολλές φορές έχεις κι εσύ μια ανάγκη να καλύψεις που σε τυφλώνει και δεν εννοώ το σεξ.

Άσε ρε φίλε... δεν βλέπεις τι γινεται στα γηροκομεια τους πετάνε τους γέρους και τους κακομεταχειριζονται.

εγω ξέρεις τι βλέπω... οι μοναδικοι που ειμαστε χαλαροι ειμαστε εμεις.

φέρε κ τη μανα σου... βγες κ με φιλες.. κανε κ το ενα κανε κ το αλλο ολα καλα...

τις απαιτησεις και τους περιορισμους οι γυναικες τους βάζουν. Σου λεει αυτο ειναι κ αν δεν γουσταρεις χωριζουμε... γιατι λιγο να βαφτω κ να βγω έξω βρισκω αλλους 5-10. Τοσοι τύποι ειναι εργένηδες τυχαιο

Μπεγνης
Γεωργουλης
Σπαλιαρας
Chris Evans
Σομερ (μεχρι τα 45 εργενης ηταν)

και ειναι όλοι πολυ εμφανησιμοι άντρες και πετυχημένοι. Ασε οι σχέσεις ειναι δύσκολες.

Θα μου λεγε εμενα η άλλη θέλω να μεινουμε εδω να βλέπω κ τη μανα μ κ θα της έλεγα όχι ; απλα δεν θα ήθελα η μανα της πχ να με βριζει (ακραιο σενάριο) ή να ειναι χειριστική κ να μπλέκεται παντού. Αλλιως δεν θα ειχα κανενα πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία:

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, ζευγάρια που συζούν για χρόνια, τυχαίνει οταν παντρεύονται μεταξύ τους σύντομα να χωρίζουν.
Πολλά πράγματα ζουν μόνο μέσα στο μυαλό μας, αυτό είναι το πρόβλημα. Να ερωτεύεσαι όχι τον άλλον, αλλά την ιδέα του να είσαι ερωτευμένος. Όταν μπει το βουλοχάρτι, ακόμα περισσότερο αν έρθει το πρώτο παιδί, αυτή η ψευδαίσθηση διαλύεται.

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
.. Και πολλα ζευγάρια με το καλημέρα σας παντρευονται... Αυτό τι σημαίνει ;;;πως το εξηγείτε;;;; εννοώ πολυ γρήγορα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πολλά πράγματα ζουν μόνο μέσα στο μυαλό μας, αυτό είναι το πρόβλημα. Να ερωτεύεσαι όχι τον άλλον, αλλά την ιδέα του να είσαι ερωτευμένος. Όταν μπει το βουλοχάρτι, ακόμα περισσότερο αν έρθει το πρώτο παιδί, αυτή η ψευδαίσθηση διαλύεται.

- Να έχει δουλειά
- Να ειναι ωραιος
- Να ειναι καλός στο σέξ
- Να ειναι καλος ανθρωπος
- Να μην ειναι γυναικάς
- Να μην εχει πολλες σχέσεις με γονεις
- Να μην έχει ελαττωματα

χαχα τωρα οπου να ναι θα τον παραγγείλουμε. Ελα ρε φιλε εγω οταν ξεκιναω με μια κοπελα που μ αρεσει κάτι δεν εχω στο μυαλο μου τοσα ελεος να πουμε.

Τελικά δεν ειναι κακό να εισαι εργένης. Αρκει να μην εισαι κομπλεξικό μπακούρι.

Και άντε πές τα πρώτα 4-5 τα έχεις ειναι βασικά ας πουμε. Αν δεν έχεις ΚΑΙ τα αλλα δύο (προσεξε ΣΥΖΕΥΞΗ) οχι διάζευξη. Τομή που λέγαμε κ στα συνολα. Θα πρέπει να ισχυουν ΚΑΙ όλα αυτα.

Γειά σου φίλε σχολασες.

Δεν βαριέσαι , καθεμια φτιάχνει τη μοίρα της. Ο επομενος μη νομιζεις οτι θα ειναι καλύτερος σε ολα αυτα σε κάποια μπορει να ειναι καλυτερος σε κάποια αλλα μπορει να ηταν ο προηγουμενος. Αλλα οταν η αλλη ανοιγει ενα ινστα βάζει μια φωτο λιγο βαμένη πετάει κ λιγο μπουτι κ εχει απο κάτω 1000 λουτσες απο κάτω να παρακαλάνε. Σου λεει "ποιος εισαι εσυ αγορι μου" που θα πεις κ τι θα κάνουμε... έλα - έλα... γειά μας. χαχα

Τεσπα δε γραφω αλλα γιατι θα με σταυρωσουν εδω μεσα. Και ας λέω αληθειες.

δεν έχει νόημα.

Μονο κοριτσια θρεντάκια που παραπονιέστε μη βλέπουμε. Οτι πέσατε στον εναν μαλακα και στον άλλον. Ας εκτιμούσατε τους προηγουμενους.

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Από τα δώρα των πρώην, πώς εφθασε η κουβέντα στις γυναίκες και την διαμονή ; 🙈

Για να είμαι κι εγώ οφ τοπίκ, ψηφίζω δαγκωτό μακρυά από γονείς δικούς μου ή του συντρόφου μου ξεκάθαρα. Ούτε από πάνω μας ούτε από κάτω μας ούτε στο δίπλα σπίτι να μένουν. Να έχουμε μια επαρκή χιλιομετρική απόσταση, για να είναι αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ασε οι σχέσεις ειναι δύσκολες.
Ο γάμος είναι το λάθος, είναι μεγάλη θηλιά που δεν μπορείς να ξεμπλέξεις εύκολα. Αν έχει κάνει μαζί σου και παιδί, είναι το όπλο της. Σε στήνει στον τοίχο και σε "πυροβολάει".
Τελικά δεν ειναι κακό να εισαι εργένης. Αρκει να μην εισαι κομπλεξικό μπακούρι.
Αν δεν έχεις έντονο ένστικτο αναπαραγωγής τότε προχώρα έτσι, εννοείται. Ακόμα και αν το αποκτήσεις, προσπάθησε να κάνεις εξώγαμο ή με κάποιο σύμφωνο συμβίωσης. Άποψή μου πάντα. :)
.. Και πολλα ζευγάρια με το καλημέρα σας παντρευονται... Αυτό τι σημαίνει ;;;πως το εξηγείτε;;;;
Ανωριμότητα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο γάμος είναι το λάθος, είναι μεγάλη θηλιά που δεν μπορείς να ξεμπλέξεις εύκολα. Αν έχει κάνει μαζί σου και παιδί, είναι το όπλο της. Σε στήνει στον τοίχο και σε "πυροβολάει".

Αν δεν έχεις έντονο ένστικτο αναπαραγωγής τότε προχώρα έτσι, εννοείται. Ακόμα και αν το αποκτήσεις, προσπάθησε να κάνεις εξώγαμο ή με κάποιο σύμφωνο συμβίωσης. Άποψή μου πάντα. :)

Ανωριμότητα.

Ειναι ωραιο να φτιάξεις μια οικογένεια αρκει να βρεις το κατάλληλο άτομο για να μην χωρίζετε μετά.

Σε γενικές γραμμες πάντως απο οσο έχω καταλαβει οι γυναικες ειναι πιο απόλυτες κ θέτουν περιορισμούς. Οι άντρες ειμαστε πιο χαλαροι για αυτο κ λένε πως μας νοιάζει μόνο το σέξ.

οχι θα με νοιαζει πως θα σηκωνομαι το πρωι να αρχιζω την γκρίνια. Βαριέμαι τη γκρινια πωπωωωω δεν ξέρεις ποσο.

Καλυτερα εργενης χαχα

πάντως αν μ έλεγε η δικιά μου να μεινουμε κοντά στη περιοχη για να κοιτάζει τη μαμα ή τον μπαμπα της κ ημουν γενικα ευχαριστημενος κ την αγαπούσα θα έμενα. Δεν θα είχα πρόβλημα. θα τα ρυθμίζαμε τα θέματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Για σχέση μιλάμε. Τη μάνα μου αν έχει ενα προβλημα και πρέπει να τη βλέπω θα τη πετάξω στα γηροκομεια ;

δε προκειται να το κάνω ποτέ και ας καταληξω εργένης να τη βγάζω με περιστασιακες σχέσεις. Κανενα πρόβλημα.

[automerge]1644791845[/automerge]
Εϊπα , ή υπονόησα εγώ να πετάξει κανείς τους γονείς του σε γηροκομείο; Έλεος κάπου!
Κάθε παιδί οφείλει να φροντίζει τους γονείς του, όπως κι εκείνοι φρόντιζαν εκείνο όταν -μωρό- τους είχε ανάγκη.
Ασφαλώς και θα τους φροντίσεις, απλώς αναφέρθηκα στην απόσταση, όσο εκείνοι είναι γεροί και αυτόνομοι.
[automerge]1644793042[/automerge]
πάντως αν μ έλεγε η δικιά μου να μεινουμε κοντά στη περιοχη για να κοιτάζει τη μαμα ή τον μπαμπα της κ ημουν γενικα ευχαριστημενος κ την αγαπούσα θα έμενα. Δεν θα είχα πρόβλημα. θα τα ρυθμίζαμε τα θέματα.
Άλλο κοντά στην περιοχή, που συμφωνώ σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσεις, κι άλλο στο ίδιο κτίσμα.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

οχι θα με νοιαζει πως θα σηκωνομαι το πρωι να αρχιζω την γκρίνια. Βαριέμαι τη γκρινια πωπωωωω δεν ξέρεις ποσο.
Η γκρίνια είναι το λιγότερο, συνηθίζεται. Μπαίνεις και σε alpha κύματα εγκεφάλου, σου μιλάει και είσαι αλλού (βέβαια αυτό την εκνευρίζει αφάνταστα αλλά άνθρωπος είσαι κι εσύ). Αυτό που κάνει τα πράγματα δύσκολα είναι η φασίνα, "δωράκι" βαλεντίνικο για να είμαστε και στο θέμα. :P Και εντάξει, άνδρας είσαι :cool: δεν μασάς από κούραση, αν όμως η άλλη έχει μανία με την καθαριότητα; Ξέρεις πόσες είναι έτσι; Δεν βγάζει νόημα. Μια σταγόνα να πέσει στην μπλούζα του παιδιού, πρέπει να την αλλάξεις.
Ασφαλώς και θα τους φροντίσεις, απλώς αναφέρθηκα στην απόσταση, όσο εκείνοι είναι γεροί και αυτόνομοι.
Εγώ πάντως θα ήθελα να έχω κοντά γονείς και πεθερικά να αφήνω και λίγο το παιδί κάπου. Αν δεν έχεις κανένα, τι κάνεις; Μπέιμπι σίτερ; Και ενοίκια και άλλα έξοδα, πόσα να διαθέσει ένα μέσο νοικοκυριό τη σήμερον ημέρα;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εϊπα , ή υπονόησα εγώ να πετάξει κανείς τους γονείς του σε γηροκομείο; Έλεος κάπου!
Κάθε παιδί οφείλει να φροντίζει τους γονείς του, όπως κι εκείνοι φρόντιζαν εκείνο όταν -μωρό- τους είχε ανάγκη.
[automerge]1644793042[/automerge]

Άλλο κοντά στην περιοχή, που συμφωνώ σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσεις, κι άλλο στο ίδιο κτίσμα.

Εγω γιατι δεν θα ειχα πρόβλημα να μεινω και στο ίδιο κτίσμα ; εντάξει αμα δεν ήθελε αυτη πχ θα πηγαινα εγώ. Θα μου πεις αμα δεν ειχε αυτη τη δυνατοτητα έπρεπε να νοικιάσετε. Οκ ας πάμε να νοικιάσουμε.... τα 300-400 θα τα βαζαμε στη τσέπη όμως. Κάθε μήνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια