Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα.
14-02-22
01:03
Ενώ εσείς πουλάκια μου, δεν έχετε καμιά απαίτηση ε;- Να έχει δουλειά
- Να ειναι ωραιος
- Να ειναι καλός στο σέξ
- Να ειναι καλος ανθρωπος
- Να μην ειναι γυναικάς
- Να μην εχει πολλες σχέσεις με γονεις
- Να μην έχει ελαττωματα
.........................................

Οι γυναίκες πάντα οι κάρχιες.
Το ίδιο ισχύει για όλους, ανεξαρτήτως φύλου.Δεν βαριέσαι , καθεμια φτιάχνει τη μοίρα της.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.382 μηνύματα.
14-02-22
01:03
Η γκρίνια είναι το λιγότερο, συνηθίζεται. Μπαίνεις και σε alpha κύματα εγκεφάλου, σου μιλάει και είσαι αλλού (βέβαια αυτό την εκνευρίζει αφάνταστα αλλά άνθρωπος είσαι κι εσύ). Αυτό που κάνει τα πράγματα δύσκολα είναι η φασίνα, "δωράκι" βαλεντίνικο για να είμαστε και στο θέμα.Και εντάξει, άνδρας είσαι
δεν μασάς από κούραση, αν όμως η άλλη έχει μανία με την καθαριότητα; Ξέρεις πόσες είναι έτσι; Δεν βγάζει νόημα. Μια σταγόνα να πέσει στην μπλούζα του παιδιού, πρέπει να την αλλάξεις.
Εγώ πάντως θα ήθελα να έχω κοντά γονείς και πεθερικά να αφήνω και λίγο το παιδί κάπου. Αν δεν έχεις κανένα, τι κάνεις; Μπέιμπι σίτερ; Και ενοίκια και άλλα έξοδα, πόσα να διαθέσεις ένα μέσο νοικοκυριό τη σήμερον ημέρα;
Να σου πω να κανω δουλειες σπιτιού δεν θα με πειραζε. Αρκει να μην ειχαμε υπερβολες που ειπες κ εσυ.... πχ καθαρισε τα παπουτσια με χλωρινη οποτε μπαινεις μέσα στο σπιτι.
[automerge]1644793461[/automerge]
Ενώ εσείς πουλάκια μου, δεν έχετε καμιά απαίτηση ε;
Οι γυναίκες πάντα οι κάρχιες.
Το ίδιο ισχύει για όλους, ανεξαρτήτως φύλου.
Ειδικά εγω έχω πολλές δεν βλέπεις.... στα μισα ποστ λέω δεν θα ειχα προβλημα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα.
14-02-22
01:11
Τέσπα, δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, όμως έχουμε εδώ και ώρα βγει οφφ τόπικ και μπαίνουμε σε ατέρμονο κύκλο συζητήσεων (και φαύλο κύκλο).
Αρχίσατε και μιλάτε για ακραίες περιπτώσεις νευρωτικών γυναικών με καθαριότητα κλπ.
Και οι περισσότεροι δεν έχετε καν την εμπειρία του γάμου, μόνο από γνωστούς ή γείτονες.
Από κει κι έπειτα, είναι και θέμα διαφορετικής οπτικής ή και συνεννόησης μεταξύ μας.
Αρχίσατε και μιλάτε για ακραίες περιπτώσεις νευρωτικών γυναικών με καθαριότητα κλπ.
Και οι περισσότεροι δεν έχετε καν την εμπειρία του γάμου, μόνο από γνωστούς ή γείτονες.
Από κει κι έπειτα, είναι και θέμα διαφορετικής οπτικής ή και συνεννόησης μεταξύ μας.

parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
14-02-22
Η ιδανική γυναίκα για να μείνεις πολύ καιρό μαζί της είναι αυτή που σε ξεκουράζει.Ενώ εσείς πουλάκια μου, δεν έχετε καμιά απαίτηση ε;![]()
Σε όλα τα επίπεδα, ψυχικά, σωματικά, πνευματικά. Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε κανείς ζήτησε αποκλειστικότητες, θα έχει και το παιδί της, θα έχει τις φίλες της, τους γονείς της, αλλά ρε αδερφέ, τόσα κάνεις, κάπου θες κι εσύ να αράξεις λίγο. Αυτό είναι το ερωτεύσιμο για έναν άνδρα. Πότε θα το μάθετε είναι το θέμα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.165 μηνύματα.
14-02-22
Το σωστό το θρεντ θα είχε τίτλο:"Σας έκαναν δώρα οι πρώην σας; "
Εκεί πέφτει το τίμιο drama
Εκεί πέφτει το τίμιο drama

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.382 μηνύματα.
14-02-22
01:15
Τέσπα, δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, όμως έχουμε εδώ και ώρα βγει οφφ τόπικ και μπαίνουμε σε ατέρμονο κύκλο συζητήσεων (και φαύλο κύκλο).
Από κει κι έπειτα, είναι και θέμα διαφορετικής οπτικής ή και συνεννόησης μεταξύ μας.![]()
Εγω εμπειρια απο γάμο δεν έχω αλλα εχω συζητησει με αρκετούς ενας εκ των οποιων μου ειπε παλι οτι τσακωνοταν επειδη ένα διάστημα μηνων έμενε με τους δικους του στη καραντίνα κ οταν πηγαινε να τη δεί κ της έλεγε εσυ ποτε θα έρθεις για να ειμαι μόνος απάντηση δεν έπαιρνε. Την πηρε μετά απο καιρο που ηταν οτι μένεις λεει αρκετά με γονεις κ νομιζω οτι εισαι εξαρτημένος. Εσυ αυτο το βλέπεις λογικο ;
η ερωτηση ηταν "εσυ ποτε θα ερθεις για να ειμαι μονος..." και η απαντηση ηταν "οι γονεις σου επηρεάζουν τη σχέση μας" βλέπεις εσυ λογική σε αυτο ; μη νομιζεις οτι ειναι τόσο σπάνιο φαινομενο. Όλα τα υπολοιπα της σχέσης κομπλε απο οσο μου έλεγε αυτος κ στο σέξ ηταν επισης πολυ ταιριαστοι με χημεια κτλπ κτλπ.
τωρα ένας τέτοιος φιλος αν μετά απο μια σχέση που ηταν τοσο καλή έφαγε πχ τέτοιο άκυρο προσωπικα δεν θα τον αδικουσα καθόλου αν μετά έβλεπε τις σχέσεις αλλιώς. Πιο επιφυλακτικα πχ.
[automerge]1644794213[/automerge]
Αυτο το τελευταιο το ειπα επειδη ειπατε οτι εμεις έχουμε απαιτησεις.
[automerge]1644794411[/automerge]
Η ιδανική γυναίκα για να μείνεις πολύ καιρό μαζί της είναι αυτή που σε ξεκουράζει.
Σε όλα τα επίπεδα, ψυχικά, σωματικά, πνευματικά. Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε κανείς ζήτησε αποκλειστικότητες, θα έχει και το παιδί της, θα έχει τις φίλες της, τους γονείς της, αλλά ρε αδερφέ, τόσα κάνεις, κάπου θες κι εσύ να αράξεις λίγο. Αυτό είναι το ερωτεύσιμο για έναν άνδρα. Πότε θα το μάθετε είναι το θέμα.
Ε μερικοι βρίσκουν απλά σέξ σε μια περιστασιακη σχέση μετά και τελειωνει το θέμα. Ηρεμουν έτσι.
Και μενα μου τη δινει η γκρίνια κ γενικα να μ κανει παρατηρησεις η άλλη ενω δεν της κάνω εγώ και ειμαι χαλαρός. Και εγω μπορω να βρώ κάποια ανοιχτη σε ένα θέμα και να αρχισω να της την λέω αλλα δεν κάνεις σχέση για να πρηζεις τον άλλον αυτη ειναι η οπτική μου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
14-02-22
01:27
"Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις"Εγω εμπειρια απο γάμο δεν έχω αλλα εχω συζητησει με αρκετούς ενας εκ των οποιων μου ειπε παλι οτι τσακωνοταν επειδη ένα διάστημα μηνων έμενε με τους δικους του στη καραντίνα κ οταν πηγαινε να τη δεί κ της έλεγε εσυ ποτε θα έρθεις για να ειμαι μόνος απάντηση δεν έπαιρνε. Την πηρε μετά απο καιρο που ηταν οτι μένεις λεει αρκετά με γονεις κ νομιζω οτι εισαι εξαρτημένος. Εσυ αυτο το βλέπεις λογικο ;
η ερωτηση ηταν "εσυ ποτε θα ερθεις για να ειμαι μονος..." και η απαντηση ηταν "οι γονεις σου επηρεάζουν τη σχέση μας" βλέπεις εσυ λογική σε αυτο ; μη νομιζεις οτι ειναι τόσο σπάνιο φαινομενο. Όλα τα υπολοιπα της σχέσης κομπλε απο οσο μου έλεγε αυτος κ στο σέξ ηταν επισης πολυ ταιριαστοι με χημεια κτλπ κτλπ.
τωρα ένας τέτοιος φιλος αν μετά απο μια σχέση που ηταν τοσο καλή έφαγε πχ τέτοιο άκυρο προσωπικα δεν θα τον αδικουσα καθόλου αν μετά έβλεπε τις σχέσεις αλλιώς. Πιο επιφυλακτικα πχ.
[automerge]1644794213[/automerge]
Αυτο το τελευταιο το ειπα επειδη ειπατε οτι εμεις έχουμε απαιτησεις.
Κοίτα δεν ξέρω και δεν παίρνω τοις μετρητοίς διηγήσεις από άλλους, αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά, που πολύ συχνά, έχει μια διαφορετική ιστορία για να διηγηθεί. Και δεν θα κρίνω καν αν δεν ξέρω και τις συνθήκες.
Αυτοί ήταν παντρεμένοι και εκείνος κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμενε με τους γονείς του; Για ποιο λόγο;
Δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
14-02-22
01:31
"Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις"
Κοίτα δεν ξέρω και δεν παίρνω τοις μετρητοίς διηγήσεις από άλλους, αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά, που πολύ συχνά, έχει μια διαφορετική ιστορία για να διηγηθεί. Και δεν θα κρίνω καν αν δεν ξέρω και τις συνθήκες.
Αυτοί ήταν παντρεμένοι και εκείνος κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμενε με τους γονείς του; Για ποιο λόγο;
Δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο.
Εγω δεν σου λέω να δικάσεις ρε παιδι μου. Απλα στο πλαισιο μιας κουβεντας να πεις αν αυτο που ακους σου φαινεται λογικό ή οχι. Οχι δεν ηταν παντρεμενοι προφανώς σε σχέση ηταν. Αμα ηταν παντρεμένοι θα έμεναν μαζί.
Τους φιλοξενούσε γιατι ο πατέρας χρείαστηκε να κάνει 1-2 επεμβάσεις κ ειχε εκει κάτι γιατρους που γνώριζαν. Τον προηγουμενο χρόνο ομως που αυτος έμενε εντελως μόνος για μήνες.... η άλλη πλευρά που λές πηγαινε μεν αλλα επειδη ειχε κ τις δουλειές της δεν έμενε καιρό αλλα έφευγε μετα απο κανα μήνα πχ.
Εσυ πως το βλέπεις αυτο ;
αυτα στα λέω για να ακουσεις την αντρικη άποψη... τη δικη σας αποψη τη ξέρετε εχεις φιλες... τα συζητάτε...
δεν θα ηταν λογικό λοιπον αφου ολοι έχουν απαιτησεις να διαμαρτυρηθει κ αυτος κ να πει κάτσε ρε κοπελια... εχω κοπελα ή οχι... γιατι να κάθεσαι μονο ενα μήνα κ να φευγεις. Δεν το έκανε όμως
Για να μην τη στεναχωρέσει κ την πιέσει. Οπως μου ειπε.
Και τον επομενο χρονο που χρειάστηκε αυτη δεν έκανε το ίδιο.
Enjoy λοιπον καιι την αντρική οπτική. Εγω πιστευω την πατάμε γιατι ειμαστε καλά παιδιά.
δεν θα μας κάνει καμια εντύπωση να δουμε τη πρωην του κυριου να σέρνεται πισω απο κανεναν μαλάκα που δεν θα "μενει" με γονεις αλλα θα την τυρανάει σε άλλα θέματα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
14-02-22
01:36
Αν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, ναι δεν βρίσκω καθόλου σωστή τη συμπεριφορά της τύπισσας.Εγω δεν σου λέω να δικάσεις ρε παιδι μου. Απλα στο πλαισιο μιας κουβεντας να πεις αν αυτο που ακους σου φαινεται λογικό ή οχι. Οχι δεν ηταν παντρεμενοι προφανώς σε σχέση ηταν. Αμα ηταν παντρεμένοι θα έμεναν μαζί.
Τους φιλοξενούσε γιατι ο πατέρας χρείαστηκε να κάνει 1-2 επεμβάσεις κ ειχε εκει κάτι γιατρους που γνώριζαν. Τον προηγουμενο χρόνο ομως που αυτος έμενε εντελως μόνος για μήνες.... η άλλη πλευρά που λές πηγαινε μεν αλλα επειδη ειχε κ τις δουλειές της δεν έμενε καιρό αλλα έφευγε μετα απο κανα μήνα πχ.
Εσυ πως το βλέπεις αυτο ;
αυτα στα λέω για να ακουσεις την αντρικη άποψη... τη δικη σας αποψη τη ξέρετε εχεις φιλες... τα συζητάτε...
Αν θελήσω να συνεχίσω, για κάθε περίπτωση τέτοιας γυναικείας συμπεριφοράς, έχω και κάποια ανάλογη, αντρικής συμπεριφοράς.
Θα επιμείνω όμως, οτι δεν είναι θέμα φύλου (όπως αρέσκεστε να υποστηρίζετε κάποιοι),
αλλά ανθρώπου, χαρακτήρα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
14-02-22
01:39
Αν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, ναι δεν βρίσκω καθόλου σωστή τη συμπεριφορά της τύπισσας.
Αν θελήσω να συνεχίσω, για κάθε περίπτωση τέτοιας γυναικείας συμπεριφοράς, έχω και κάποια ανάλογη, αντρικής συμπεριφοράς.
Θα επιμείνω όμως, οτι δεν είναι θέμα φύλου (όπως αρέσκεστε να υποστηρίζετε κάποιοι),
αλλά ανθρώπου, χαρακτήρα.
Όχι εντάξει την πηρα την απάντηση μου , και δεν χρειάζεται άλλο να σου λέω τα σπασμενα του καθενός. Ναι τελικά οσο και απογοητευση να έχουμε πρέπει να παραδεχτουμε οτι ειναι θέμα ανθρωπου κ χαρακτηρα.
Δεν πρέπει να γινουμε κομπλεξικοι σεξιστές επειδη κάποιοι έφαγαν κάποιες σφαλιάρες στη ζωή τους.
Και πρόσεξε στα παραπάνω ο τύπος της ειχε πει οτι άμα θές εγω έρχομαι να μεινω σε σένα σε κάποια φάση. Έδωσε λύσεις δηλαδή. Αλλα όχι η αλλη πλευρά ηταν βαμένη τον έλεγε εξαρτημένο απο γονείς.
Δεν μπορω να καταλαβω πως ένας άνθρωπος που προτεινει οτι μπορει να φυγει απο το σπιτι του κ να πάει να μεινει στο σπιτι της άλλης πλευράς ειναι εξαρτημένος απο γονεις αλλα όκ.
δεν μπορώ να καταλαβω επισης πως ενας ανθρωπος που παιρνει αποφάσεις χωρις να ρωτησει τους γονεις του όπως μου έλεγε ειναι εξαρτημένος απο γονεις αλλα κ πάλι οκ.
Βλέπεις δηλαδη οτι αυτα τα θεματα δεν λύνονται πλέον οταν η αλλη πλευρα δεν θέλει να συζητησει κ ειναι απόλυτη.
Για αυτο κάποιες φορές καλυτερο ειναι ο χωρισμος για να μην σας λύνουν τα θεάματα τα δικαστήρια. Καταλαβες ; γινεσαι και ρεζιλι δηλαδη πάς στα δικαστηρια να συζητησεις τα προσωπικά σου. Ξεφτίλα.
[automerge]1644796051[/automerge]
Επισης εγω προσωπικά δεν θα ήμουν αρνητικος στο να φύγω απο το πατρικό μου. Μη νομιζεις οτι θέλω κ εγω τους δικους μου συνέχεια στα πόδια μου. Εχει κ ο καθε γονιος τις ιδιοτροπιες του κ εγω εχω τσακωθει μαζί τους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
14-02-22
01:47
Δεν νομίζω να υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να επιλέγει τα δικαστήρια για να λύσει τις διαφορές που έχει με τον/ην συμβίο/α του. Δυστυχώς όμως, σε κάποιες περιπτώσεις, αυτή η έσχατη λύση είναι και η μοναδική λύση.Για αυτο κάποιες φορές καλυτερο ειναι ο χωρισμος για να μην σας λύνουν τα θεάματα τα δικαστήρια. Καταλαβες ; γινεσαι και ρεζιλι δηλαδη πάς στα δικαστηρια να συζητησεις τα προσωπικά σου. Ξεφτίλα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
14-02-22
02:05
Δεν νομίζω να υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να επιλέγει τα δικαστήρια για να λύσει τις διαφορές που έχει με τον/ην συμβίο/α του. Δυστυχώς όμως, σε κάποιες περιπτώσεις, αυτή η έσχατη λύση είναι και η μοναδική λύση.
Εννοείται. Δεν ειμαι δικομανής ούτε τρελός. Αλλα θελω να σου πω εδω η άλλη έστειλε στον Δόξα την αστυνομια επειδη καθυστερησε λέει λιγες ωρες να της δώσει λεφτά.
Αυτα ειναι ξεφτιλίκια να αγαπιέσαι με εναν άνθρωπο κ ξαφνικα να καταλήγετε έτσι. Προτιμώ εργένης. Θα χω τη ζωή μου τα λεφτά μου και θα έχω κ όποια παρέα θέλω. Σε λογικά πλαίσια.
Μου λέγανε κάποιοι στη δουλειά λεει κανε τωρα γυμναστηριο γιατι μολις παντρευτεις θα το ξεχάσεις. Λυπαμαι αλλα το γυμναστηριο ειναι η μεγάλη μου αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Να καθαρισω το σπιτι , να βάλω πλυντήριο και κ να εχω ετοιμο φαγητο αμα η άλλη λειπει δεν εχω κανενα προβλημα. Μη μου κοψεις το γυμναστηριο όμως.
Κώστας Δόξας: Το παρασκήνιο της σύλληψης του τραγουδιστή - Οι διαφορές με την πρώην σύζυγό του για τη διατροφή
Τι δηλώνει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Σπύρος Δημητρίου, στο protothema.gr - Αφέθηκε ελεύθερος ο Κώστας Δόξας
Η σύζυγος του, επειδή του οφείλει χρήματα και δεν επιτρέπεται να συμψηφιστεί η διατροφή με οφειλές, ο εντολέας μου καθυστέρησε για λίγες ημέρες να της καταβάλει τα χρήματα και τα κατέβαλε χθες, στις 18 Ιανουαρίου. Εκείνη ωστόσο είχε κάνει μήνυση απο τις 17 του μηνός, παρότι είδε οτι είχε καταβληθεί η διατροφή κανονικά» λέει ο κ. Δημητρίου.
γυναικες ειναι αυτες ; αυτες ειναι η Χαρυβδη !!!! Θα σε κατασπαράξουν. μερικές καλες στιγμές μαζι τους κ σέξ θα τις πληρώσεις χρυσάφι !!!!!!!!!!!!!!
Απο το να μπλέξεις με μια τέτοια καλυτερα μια ζωή να γλεντοκοπάς. Ακου 600 ευρω κάθε μήνα. Αν ο μισθος σου ειναι 1300-1400 καταστράφηκες. Δεν θα μπορείς να βγεις μια βολτα κ να ξαναφτιάξεις τη ζωη σου. Δεν συζηταμε καν για μισθους κοντά στο 1000αρικο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
14-02-22
02:17
Απο το να μπλέξεις με μια τέτοια καλυτερα μια ζωή να γλεντοκοπάς. Ακου 600 ευρω κάθε μήνα. Αν ο μισθος σου ειναι 1300-1400 καταστράφηκες. Δεν θα μπορείς να βγεις μια βολτα κ να ξαναφτιάξεις τη ζωη σου. Δεν συζηταμε καν για μισθους κοντά στο 1000αρικο.
Ας μου επιτρέψεις να το διακωμωδίσω λιγάκι:
"Δώρα από πρώην" (αξίας ανεκτίμητης), για να επιστρέψουμε και στο θέμα απ'όπου ξεφύγαμε.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
14-02-22
02:32
Ας μου επιτρέψεις να το διακωμωδίσω λιγάκι:
"Δώρα από πρώην" (αξίας ανεκτίμητης), για να επιστρέψουμε και στο θέμα απ'όπου ξεφύγαμε.![]()
Οκ σοβαρευομαι!
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
14-02-22
09:21
Εννοείται μην δέχεσαι συμβιβασμούς σε πράγματα που γουστάρεις πολύ. Απλά για να αντέξεις σε μια μακροχρόνια σχέση εκτός απ' τη γυμναστική του σώματος έχεις ανάγκη και αυτή του πνεύματος και της ψυχής.Μου λέγανε κάποιοι στη δουλειά λεει κανε τωρα γυμναστηριο γιατι μολις παντρευτεις θα το ξεχάσεις. Λυπαμαι αλλα το γυμναστηριο ειναι η μεγάλη μου αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Να καθαρισω το σπιτι , να βάλω πλυντήριο και κ να εχω ετοιμο φαγητο αμα η άλλη λειπει δεν εχω κανενα προβλημα. Μη μου κοψεις το γυμναστηριο όμως.
Να ξέρεις ότι το δικαστήριο όταν βγάζει το ύψος της διατροφής συνυπολογίζει και την ακίνητη περιουσία που μπορεί να έχεις. Αν π.χ. έχεις ένα άγονο κτηματάκι κάπου, ή μια κληρονομιά του παππού σου που φαίνεται στο Ε9 αυτό σε κάνει αμέσως πλούσιο και πληρώνεις ανάλογα. Αν η γυναίκα σου δεν εργάζεται κιόλας, ωχ ωχ, εκτός από τη διατροφή του παιδιού θα πληρώσεις κι αυτή. Το συναινετικό διαζύγιο που βγαίνει γρήγορα έχει ταρίφες.Απο το να μπλέξεις με μια τέτοια καλυτερα μια ζωή να γλεντοκοπάς. Ακου 600 ευρω κάθε μήνα. Αν ο μισθος σου ειναι 1300-1400 καταστράφηκες. Δεν θα μπορείς να βγεις μια βολτα κ να ξαναφτιάξεις τη ζωη σου. Δεν συζηταμε καν για μισθους κοντά στο 1000αρικο.
"Δώρα" από πρώην (αξίας ανεκτίμητης) είναι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες που σε εξελίσσουν. Αν είναι να μένεις στα ίδια και να ανακυκλώνεσαι για να περνάς απλά καλά και να διασκεδάζεις, αργά ή γρήγορα όταν θα περάσει η μπογιά σου θα βρεθείς τελείως μόνος, ένας παρίας του εαυτού σου."Δώρα από πρώην" (αξίας ανεκτίμητης), για να επιστρέψουμε και στο θέμα απ'όπου ξεφύγαμε.![]()
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
15-02-22
22:49
Ευχαριστώνωριμότητα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool
δεν μασάς από κούραση, αν όμως η άλλη έχει μανία με την καθαριότητα; Ξέρεις πόσες είναι έτσι; Δεν βγάζει νόημα. Μια σταγόνα να πέσει στην μπλούζα του παιδιού, πρέπει να την αλλάξεις.