Είναι αυτό το μέλλον των ΗΠΑ;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 18,895 μηνύματα.
Η παρακμή του Los Angeles σε ένα video.


E μωρέ, απλά κάθονται στο πεζοδρόμιο. Κοινωνικοποιούνται. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στις ΗΠΑ, η ελίτ έχει γερμανικές και αυστριακές ρίζες (τυχαίο); Ο κοινωνικός ρατσισμός των Αμερικάν....ε, Γερμανών έναντι άλλων εθνών που έχουν πιο φτωχές καταβολές, φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω. :hmm:
 

hl_amhxanos

Δραστήριο μέλος

Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Nail artist και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 576 μηνύματα.
1683492280283.png
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21,380 μηνύματα.
Κατάντια δυστυχώς.

 

Nelliel

Διάσημο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,885 μηνύματα.
Screenshot_20230515-120144.png
 

Nelliel

Διάσημο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,885 μηνύματα.

parafernalia

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,968 μηνύματα.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις. :rolleyes:

1685705290353.png
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,767 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 12,187 μηνύματα.
Το σαβούρδο του το είδα. Ό,τι να'ναι πάλι. Και αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο απροκάλυπτα βαλτός των Αμερικανικών λόμπυ που το κόβω να ξαναβγαίνει άνετα του χρόνου. Που θα ξαναβρούν τέτοια μαριονέττα; Τρία χρόνια τώρα τα λόμπυ έχουν σκάσει να τρώνε.. Χαζά είναι να ξαναφέρουν Τραμπ που τους τα χαλούσε λίγο;

Πάντως στο βιντεάκι το πιο αστείο είναι ο τυπάς που πήρε το πτυχίο (diploma, τι σκατά τέλος πάντων ήταν αυτό) και γύρισε πλάτη, χαιρέτισε στρατιωτικά και περπάτησε στην αντίθετη κατεύθυνση με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά χωρίς να έχει καταλάβει καν πως από πίσω του ο πρόεδρος έπεσε φαρδύς πλατύς χάμω και τον σήκωναν. Ακάθεκτος συνέχισε :lol:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top