Εγώ θέλω να πω πως αν πεις στην άλλη οτι πχ έχεις παει με πολλες γυναίκες και ενώ δεν σε ξέρει στην αρχή μπορεί από αυτό κ μόνο να σε θεωρήσει οχι σοβαρό να της δημιουργηθεί ανασφάλεια και να σε απορρίψει.
Λάθος, για τους άντρες δεν ισχύει αυτό και το ξέρουμε πολύ καλά...
ισα ισα θεωρείται ταμπού πλέον να πει ένας άντρας ότι έχει πάει με μια η δύο ή ακομα και καμία...
Ζουμε στην εποχή του αριθμού και της ποσότητας δυστηχως ..
Πάνε οι δικές μου εποχές της ποιότητας και θα το λέω μέχρι σήμερα..
Ένα απεραντο κρεβάτι έχουν γίνει όλα, πριν καλά γνωρίσεις το όνομα του άλλου τον θες στο κρεβάτι σου και αν σου αρνηθεί θεωρείται άκυρος...
Μπορεί αυτή πχ να χει παει με 2-3 εσυ με 30-40 και να σκεφτεί πωπψ αυτός θα είναι πολυ έμπειρος και τι θα κάνω μαζί του κ θα χει απαιτήσεις κ ξεκινάει η υπέρ ανάλυση εις βάρος σου... Το χω δει ασε.
Κοίταξε έχω δει άντρα να προσπαθει να διαχειριστεί τον αριθμό των συντρόφων τής γυναίκας του ..
Δεν μπορούσε να αποβάλλει από το μυαλό του ότι πλέον αυτή η γυναίκα είναι δική του και ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει όταν ήταν ελεύθερη..
Δύσκολα ένας άντρας το διαχειρίζεται αυτό ειδικά αν έχει την εντύπωση πως η γυναίκα του είναι ανώτερη από αυτόν...
Γυναίκες μέσα σε αυτή την 5ετη περίπου εμπειρία μου δεν έχω συναντήσει σε τέτοια κατάσταση..
Απλά η γυναίκα το βγάζει ίσως με λίγο παραπάνω ζηλεια αλλά μέχρι εκεί...
Οπότε εφόσον ξέρω ότι μπορεί να εκδηλωσω κάτι τέτοιο γιατί να θέλω να μάθω αριθμούς?
Ακόμα και αυτο κρύβει θέμα και ας μην το παραδέχονται...
Δεν είναι κ ολες τόσο άνετες ακόμη κ εμφανησιμες. Σε αυτό το τομέα. Μη γελιόμαστε. Ουτε έχουν τις πολλές εμπειρίες αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου κακό αλλά άμα πεις εσυ ότι έχεις κ η άλλη οχι μετά μπορεί να νιώσει μειονεκτικά κ να σε απορρίψει.
Καταρχήν να διευκρινησουμε τι σημαίνει εμπειρία.
Σίγουρα εμπειρία δεν σημαίνει εναλλαγή πολλών ερωτικών συντρόφων..
Αρκούν 2 με 3 το πολυ οι οποίοι μπορεί να σου προσφέρουν αρκετή θα έλεγα..
Καμία φορά και ένας αρκεί για να σου προσφέρει όσα δεν μπορούν να σου προσφέρουν 10 μαζί και γνωρίζουμε πλέον στις ηλικίες που είμαστε τι εννοω ....
Δυστηχως φτάσαμε στο σημείο να δυσκολεύουμε την ζωή μας ακόμα και στον έρωτα..
Ο έρωτας δεν πατροναρετε αυτό ας το αντιληφθούμε...
Αν το καλοσκεφτείς ένα γρήγορο και σχετικά καλό σεξακι μπορείς να το βρεις άνετα και ανα πάσα στιγμή..
Υπάρχουν πολλές εκεί έξω..
Τον πραγματικό έρωτα και την ποιότητα όμως δύσκολα τον βρίσκεις και πλέον ξέρω πως αυτός δεν προσφέρεται πάρα μονο οταν ο άλλος είναι γεμάτος από την ζωή, ευτυχισμένος, δημιουργικός και γενικά απολαμβάνει τα παντα ..
Μόνο σε αυτούς τους ανθρώπους το βλέπω να υπάρχει να ζει και φυσικά αυτοί οι άνθρωποι κρατάνε τόσα χρόνια οικογένειες μακρυά από όλη αυτή την μάστιγα ...
Δέχεται ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορουν να πάρουν πράγματα από αυτούς και όχι να κυριαρχεί ο εγωισμός ότι μόνο εκείνος γνωρίζει το οτιδήποτε..
Ένας άνθρωπος που δεν έχει όνειρα, δεν εχει επαγγελματικους στόχους δηλαδή δεν αισθάνεται δημιουργικός, παραγωγικός πως θα μπορέσει να δεχτεί κάτι τέτοιο γύρω του ?
Ένας γεμάτος άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ, χωρίς απωθημένα, τραυματικές εμπειρίες που τον οδηγούν σε άλλες σκέψεις είναι και αυτός που μπορεί να δώσει τα πάντα σε ένα σύντροφο, που μπορεί να τον ακούσει και να τον καταλάβει και φυσικά είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει παντού μαζί του σε αυτό το κομμάτι που λέγεται έρωτας ,χωρίς ντροπή, ενοχές και σκέψεις οι οποίες ίσως τον φρεναρουν.
Σε αυτό το ταξίδι χρειάζονται δύο, ο ενας εμπνέει τον άλλο και όταν και οι δύο έχουν όλα αυτά που προανέφερα τότε το απόλυτο ειναι και δεδομένο πλέον ,ας κρατήσουμε αυτό ας καταλάβουμε το πραγματικό και βαθύτερο νόημα αυτού και ας αναλογιστουν ορισμένοι γιατί συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στην ζωή τους