fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. Χθες στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #141 Χθες στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.564 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Aura έγραψε: #142 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.569 μηνύματα. Χθες στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #143 Χθες στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. Χθες στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #144 Χθες στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 taketrance fockos Scandal charmander Wonderkid giannhs2001 Kate1914 Memetchi American Economist jina92 еще один пророк р... Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 Libertus camil CuriousBee Ilikntas touvlo Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon nimbus rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.564 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Aura έγραψε: #142 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.569 μηνύματα. Χθες στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #143 Χθες στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. Χθες στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #144 Χθες στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 taketrance fockos Scandal charmander Wonderkid giannhs2001 Kate1914 Memetchi American Economist jina92 еще один пророк р... Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 Libertus camil CuriousBee Ilikntas touvlo Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon nimbus rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.569 μηνύματα. Χθες στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #143 Χθες στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. Χθες στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #144 Χθες στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. Χθες στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #144 Χθες στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του.
Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του.