dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:47 Ο dum dum boy: #121 Παρασκευή στις 21:47 πάντως το αλκοόλ στη θεία κοινωνία πρέπει να είναι γύρω στο 5%, καθώς το νάμα (κρασί) αραιώνεται με βραστό νερό και κομματάκια ψωμί (λειτουργιά) κατά την παρασκευή του. έχω υπάρξει παπαδάκι μέχρι τα 11-12. μετά παραστράτισα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:49 Η amarelia έγραψε: #122 Παρασκευή στις 21:49 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: πάντως το αλκοόλ στη θεία κοινωνία πρέπει να είναι γύρω στο 5 Click για ανάπτυξη... το υπόλοιπο 95% της αποστείρωσης το βάζει ο Θεός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχω υπάρξει παπαδάκι μέχρι τα 11-12 Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #123 Παρασκευή στις 23:20 Η πίστη οτι σε προστατεύει ο Θεος, ενεργοποιεί Θεο μέσα σου, το κομμάτι της σπίθας της ψυχής που ανήκει στο Πλήρωμα και δεν επιτρέπει να λειτουργήσει το μυστήριο οπως ο συγχρωτισμος σε άλλα μέρη και καταστάσεις απο πλευράς μεταδοτικότητας. Αλλά και αυτό να μην ίσχυε, ειναι ένδειξη της πίστης, το να αψηφάς ακόμα και τη βέβαιη νόσηση, με το να μετέχεις των Μυστηρίων. Εξ άλλου η όποια ζημια σε αυτή τη ζωή, είναι ζημιά σε ένα προσωρινό υλικό σώμα. Η απόδειξη της πίστης στον Θεο, εγγυάται την μετέπειτα ζωή που ειναι η σημαντικότερη, μακριά απο αυτή την υλική φυλακή. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.757 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:33 Η Υδροχόος έγραψε: #124 Παρασκευή στις 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Το χειρότερο είναι τα μικρά παιδιά τα οποία τα κουβαλάνε μαζί και τα αναγκάζουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοια και το βρίσκουν και φυσιολογικό που παίρνουν το μικρό παιδάκι που δεν έχει αναπτύξει ακόμα δική του σκέψη ώστε να μπορεί να αντισταθεί. Click για ανάπτυξη... Και στον παιδικό με το ζόρι τα κουβαλάμε, για να πάμε να δουλέψουμε. Και στο σχολείο αργότερα, σχεδόν βίαια τα ξυπνάμε στις 7, τα έρμα, ενώ το κρεβατάκι τους είναι ακόμα ζεστό ζεστό...Αν μπορούσαν ν' αντισταθούν, και στις δύο περιπτώσεις, και να μην πάνε, θα το έκαναν... Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση...Τα ξέρεις, άλλωστε... Μια Κυριακή μια φορά στο τόσο (στο πολύ τόσο, κάποιες φορές : Χριστούγεννα, Πάσχα...) πείραξε ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.196 μηνύματα. Σάββατο στις 01:09 Ο American Economist: #125 Σάββατο στις 01:09 Ναι είναι!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 01:52 Ο Πάνθηρας!: #126 Σάββατο στις 01:52 Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως το αλκοόλ στη θεία κοινωνία πρέπει να είναι γύρω στο 5%, καθώς το νάμα (κρασί) αραιώνεται με βραστό νερό και κομματάκια ψωμί (λειτουργιά) κατά την παρασκευή του. έχω υπάρξει παπαδάκι μέχρι τα 11-12. μετά παραστράτισα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Παρασκευή στις 21:49 Η amarelia έγραψε: #122 Παρασκευή στις 21:49 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: πάντως το αλκοόλ στη θεία κοινωνία πρέπει να είναι γύρω στο 5 Click για ανάπτυξη... το υπόλοιπο 95% της αποστείρωσης το βάζει ο Θεός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχω υπάρξει παπαδάκι μέχρι τα 11-12 Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #123 Παρασκευή στις 23:20 Η πίστη οτι σε προστατεύει ο Θεος, ενεργοποιεί Θεο μέσα σου, το κομμάτι της σπίθας της ψυχής που ανήκει στο Πλήρωμα και δεν επιτρέπει να λειτουργήσει το μυστήριο οπως ο συγχρωτισμος σε άλλα μέρη και καταστάσεις απο πλευράς μεταδοτικότητας. Αλλά και αυτό να μην ίσχυε, ειναι ένδειξη της πίστης, το να αψηφάς ακόμα και τη βέβαιη νόσηση, με το να μετέχεις των Μυστηρίων. Εξ άλλου η όποια ζημια σε αυτή τη ζωή, είναι ζημιά σε ένα προσωρινό υλικό σώμα. Η απόδειξη της πίστης στον Θεο, εγγυάται την μετέπειτα ζωή που ειναι η σημαντικότερη, μακριά απο αυτή την υλική φυλακή. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.757 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:33 Η Υδροχόος έγραψε: #124 Παρασκευή στις 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Το χειρότερο είναι τα μικρά παιδιά τα οποία τα κουβαλάνε μαζί και τα αναγκάζουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοια και το βρίσκουν και φυσιολογικό που παίρνουν το μικρό παιδάκι που δεν έχει αναπτύξει ακόμα δική του σκέψη ώστε να μπορεί να αντισταθεί. Click για ανάπτυξη... Και στον παιδικό με το ζόρι τα κουβαλάμε, για να πάμε να δουλέψουμε. Και στο σχολείο αργότερα, σχεδόν βίαια τα ξυπνάμε στις 7, τα έρμα, ενώ το κρεβατάκι τους είναι ακόμα ζεστό ζεστό...Αν μπορούσαν ν' αντισταθούν, και στις δύο περιπτώσεις, και να μην πάνε, θα το έκαναν... Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση...Τα ξέρεις, άλλωστε... Μια Κυριακή μια φορά στο τόσο (στο πολύ τόσο, κάποιες φορές : Χριστούγεννα, Πάσχα...) πείραξε ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.196 μηνύματα. Σάββατο στις 01:09 Ο American Economist: #125 Σάββατο στις 01:09 Ναι είναι!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 01:52 Ο Πάνθηρας!: #126 Σάββατο στις 01:52 Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: πάντως το αλκοόλ στη θεία κοινωνία πρέπει να είναι γύρω στο 5 Click για ανάπτυξη... το υπόλοιπο 95% της αποστείρωσης το βάζει ο Θεός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχω υπάρξει παπαδάκι μέχρι τα 11-12 Click για ανάπτυξη...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #123 Παρασκευή στις 23:20 Η πίστη οτι σε προστατεύει ο Θεος, ενεργοποιεί Θεο μέσα σου, το κομμάτι της σπίθας της ψυχής που ανήκει στο Πλήρωμα και δεν επιτρέπει να λειτουργήσει το μυστήριο οπως ο συγχρωτισμος σε άλλα μέρη και καταστάσεις απο πλευράς μεταδοτικότητας. Αλλά και αυτό να μην ίσχυε, ειναι ένδειξη της πίστης, το να αψηφάς ακόμα και τη βέβαιη νόσηση, με το να μετέχεις των Μυστηρίων. Εξ άλλου η όποια ζημια σε αυτή τη ζωή, είναι ζημιά σε ένα προσωρινό υλικό σώμα. Η απόδειξη της πίστης στον Θεο, εγγυάται την μετέπειτα ζωή που ειναι η σημαντικότερη, μακριά απο αυτή την υλική φυλακή. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.757 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:33 Η Υδροχόος έγραψε: #124 Παρασκευή στις 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Το χειρότερο είναι τα μικρά παιδιά τα οποία τα κουβαλάνε μαζί και τα αναγκάζουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοια και το βρίσκουν και φυσιολογικό που παίρνουν το μικρό παιδάκι που δεν έχει αναπτύξει ακόμα δική του σκέψη ώστε να μπορεί να αντισταθεί. Click για ανάπτυξη... Και στον παιδικό με το ζόρι τα κουβαλάμε, για να πάμε να δουλέψουμε. Και στο σχολείο αργότερα, σχεδόν βίαια τα ξυπνάμε στις 7, τα έρμα, ενώ το κρεβατάκι τους είναι ακόμα ζεστό ζεστό...Αν μπορούσαν ν' αντισταθούν, και στις δύο περιπτώσεις, και να μην πάνε, θα το έκαναν... Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση...Τα ξέρεις, άλλωστε... Μια Κυριακή μια φορά στο τόσο (στο πολύ τόσο, κάποιες φορές : Χριστούγεννα, Πάσχα...) πείραξε ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.196 μηνύματα. Σάββατο στις 01:09 Ο American Economist: #125 Σάββατο στις 01:09 Ναι είναι!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 01:52 Ο Πάνθηρας!: #126 Σάββατο στις 01:52 Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πίστη οτι σε προστατεύει ο Θεος, ενεργοποιεί Θεο μέσα σου, το κομμάτι της σπίθας της ψυχής που ανήκει στο Πλήρωμα και δεν επιτρέπει να λειτουργήσει το μυστήριο οπως ο συγχρωτισμος σε άλλα μέρη και καταστάσεις απο πλευράς μεταδοτικότητας. Αλλά και αυτό να μην ίσχυε, ειναι ένδειξη της πίστης, το να αψηφάς ακόμα και τη βέβαιη νόσηση, με το να μετέχεις των Μυστηρίων. Εξ άλλου η όποια ζημια σε αυτή τη ζωή, είναι ζημιά σε ένα προσωρινό υλικό σώμα. Η απόδειξη της πίστης στον Θεο, εγγυάται την μετέπειτα ζωή που ειναι η σημαντικότερη, μακριά απο αυτή την υλική φυλακή.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.757 μηνύματα. Παρασκευή στις 23:33 Η Υδροχόος έγραψε: #124 Παρασκευή στις 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Το χειρότερο είναι τα μικρά παιδιά τα οποία τα κουβαλάνε μαζί και τα αναγκάζουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοια και το βρίσκουν και φυσιολογικό που παίρνουν το μικρό παιδάκι που δεν έχει αναπτύξει ακόμα δική του σκέψη ώστε να μπορεί να αντισταθεί. Click για ανάπτυξη... Και στον παιδικό με το ζόρι τα κουβαλάμε, για να πάμε να δουλέψουμε. Και στο σχολείο αργότερα, σχεδόν βίαια τα ξυπνάμε στις 7, τα έρμα, ενώ το κρεβατάκι τους είναι ακόμα ζεστό ζεστό...Αν μπορούσαν ν' αντισταθούν, και στις δύο περιπτώσεις, και να μην πάνε, θα το έκαναν... Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση...Τα ξέρεις, άλλωστε... Μια Κυριακή μια φορά στο τόσο (στο πολύ τόσο, κάποιες φορές : Χριστούγεννα, Πάσχα...) πείραξε ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.196 μηνύματα. Σάββατο στις 01:09 Ο American Economist: #125 Σάββατο στις 01:09 Ναι είναι!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 01:52 Ο Πάνθηρας!: #126 Σάββατο στις 01:52 Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Το χειρότερο είναι τα μικρά παιδιά τα οποία τα κουβαλάνε μαζί και τα αναγκάζουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοια και το βρίσκουν και φυσιολογικό που παίρνουν το μικρό παιδάκι που δεν έχει αναπτύξει ακόμα δική του σκέψη ώστε να μπορεί να αντισταθεί. Click για ανάπτυξη... Και στον παιδικό με το ζόρι τα κουβαλάμε, για να πάμε να δουλέψουμε. Και στο σχολείο αργότερα, σχεδόν βίαια τα ξυπνάμε στις 7, τα έρμα, ενώ το κρεβατάκι τους είναι ακόμα ζεστό ζεστό...Αν μπορούσαν ν' αντισταθούν, και στις δύο περιπτώσεις, και να μην πάνε, θα το έκαναν... Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση...Τα ξέρεις, άλλωστε... Μια Κυριακή μια φορά στο τόσο (στο πολύ τόσο, κάποιες φορές : Χριστούγεννα, Πάσχα...) πείραξε ;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.196 μηνύματα. Σάββατο στις 01:09 Ο American Economist: #125 Σάββατο στις 01:09 Ναι είναι!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 01:52 Ο Πάνθηρας!: #126 Σάββατο στις 01:52 Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 01:52 Ο Πάνθηρας!: #126 Σάββατο στις 01:52 Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα κολλουσε HIV από τη θεία κοινωνία όλη η Ελλάδα θα είχε κολλήσει. Είναι εξαιρετικά δυσκολο μέσω του στόματος λόγω του Σαλιου το οποίο περιεχει ενζυμα που σκοτώνουν τον ιό Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. Σάββατο στις 02:13 Ο taketrance: #127 Σάββατο στις 02:13 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Τώρα αν τρέχουν τα ουλα σ ποταμι αίμα κ κάποιος κάποια τελείωνε μέσα στο στόμα σου πολυ πραμα τότε ίσως να δημιουργουνταν κάποια πιθανότητα. Click για ανάπτυξη... Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 08:23 Η adams33 έγραψε: #128 Σάββατο στις 08:23 Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα δεν είναι τι προκαλεί ο καθένας το θέμα είναι γιατί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση όπου οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και βασίζονται στα βιώματα του καθενός. Θα ηταν πολυ "πνευματικό " λοιπον την επόμενη φορά που κάποι@ πιστ@ θελήσει να μ@ κάνει κατήχηση εδώ μέσα για το ποια βιβλία διαβάζουμε πρωτα να έρθει σε αυτό το νήμα και να δ@ τι έγραφε τέτοια μέρα (Παρασκευή Β’ Χαιρετισμών). Επειτα ας δούμε όλοι μαζί αν τελικά ακολουθούμε στην πράξη τα λόγια της πίστης μας. Όσοι δεν πιστεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τη δική τους άποψη, ακόμη κι αν διαφωνούν ή ειρωνεύονται. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι που μας έχει διδαχθεί αλλωστε κανείς από εμάς δεν είναι μαθητής ή Απόστολος του Χριστού. Αλήθεια εμείς που λέμε ότι πιστεύουμε έχουμε σκεφτεί πραγματικά τι κάνουμε; Ποιοι είμαστε που κάνουμε κατήχηση στους άλλους ή δίνουμε υποδείξεις, όταν πολλές φορές δεν δείχνουμε ούτε την εγκράτεια που αρμόζει, ούτε την στοιχειώδη ταπεινότητα "ποι@ ειμαι εγω " ειδικά σε ημέρες όπως οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; Την διαρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής πρεπει πρώτα να κοιτάξουμε τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας λάθη. Αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολούμαστε με τους άλλους και απίστευτα δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Που τολμάμε . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όταν οι άνθρωποι προκαλούν διαρκώς διαμάχες, ιδιαίτερα τέτοιες ημέρες είναι φυσικό να αναρωτιούνται αν πράγματι έχουμε βρει την ηρεμία που λέμε ότι προσφέρει η πίστη και πώς μπορούμε να την μεταδώσουμε και στους άλλους.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 08:59 Ο Πάνθηρας!: #129 Σάββατο στις 08:59 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μέχρι και στο θέμα της θείας κοινωνίας κατάφερες κι έβαλες σεξουαλικη πινελιά ρε μπαγάσα;; Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε ο HIV είναι σεξουαλικος ιός η μεταγγητικος. Αυτές είναι οι δυο κυρίες πηγες που μεταδίδεται. Δεν μπορουμε να διαβάζουμε συνεχώς βλακείες εδώ μέσα και να τις ανεχομαστε. Τον συγκεκριμένο τον έχω ιγκνορ γιατί είναι τσεκαρισμενο εδώ και καιρό ότι γράφει ότι να ναι κ ΔΕν συνενοεισαι μαζί του. Ωστόσο αυτό εδώ το διάβασα από παραθεσεις και ήταν εξοργιστικά βλακώδες. Αν είναι δυνατόν ο HIV να κολλάει μέσω του Σαλιου τότε θα ήθελες εξετάσεις ακόμη κ για να φιλησεις μια άγνωστη. Δε θα σχολιαζα αλλιώς... Μου είναι αδιάφορο ποιος πιστευει κ ποιος όχι και αν γράφει προπαγανδες η όχι.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.544 μηνύματα. Σάββατο στις 15:28 Η glayki έγραψε: #130 Σάββατο στις 15:28 Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 15:59 Η Aura έγραψε: #131 Σάββατο στις 15:59 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επανερχόμενη στο θέμα γιατί το πρόβλημα σας είναι η ασφάλεια της λαβιδας.... Όταν γνωρίζετε και αρχίζετε να βγαίνετε με έναν άνθρωπο του ζητάτε, πριν τον φιλησετε ,πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, αποδεικτικό ότι δεν έχει πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντιτιδα, ηπατίτιδα κλπ Κολλήσατε με τη Θεία κοινωνία , την οποία χλευάζετε σε ένα σωρό απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Απλά πέρα από τη θρησκεία ας μη σπέρνουμε και τον πανικό, ότι με ένα κουτάλι που με το ζόρι σε αγγίζει θα πάθεις και aids..
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #132 Σάββατο στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε κάποιοι σιχαίνονται και τα ούρα στη θάλασσα , οπότε το κόλλημα μπορεί να είναι η σιχασια και όχι η θρησκεία Click για ανάπτυξη... αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.579 μηνύματα. Σάββατο στις 16:19 Η adams33 έγραψε: #133 Σάββατο στις 16:19 Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόσες φορές στην αρχη ελεγα να ήμασταν σαν τους καθολικούς στη Ρώμη που βουτουν το "παξιμαδακι" και το δίνουν να ήταν και σε εμάς εδώ έτσι
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. Σάββατο στις 19:58 Ο fockos έγραψε: #134 Σάββατο στις 19:58 Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική. Τελευταία επεξεργασία: Σάββατο στις 20:08 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξελιχτηκα ο κάθε οργανισμος πρεπει να εκτιθεται σε μικροβια βασικες αρχες ανοσολογιας γυμνασιου... Το μωρό κοινωνεί στις 40 μερες (αυτό το κάνουν με καποια λογική) και απο εκει δε βγαινει εξω. Τωρα αυτο που κανουν μερικοι με μασκες, ποτιζουν με οινοπνευμα ολο το σπιτι κοκ μακροπροθεσμα κακο κάνουν παρά καλο. Επισης πολυ επικυνδινο ειναι να πηγαινεις οντας μικροβιοφοβικος σε χωρες εξωτερικου (πχ ινδια που εκει για να πας πρεπει να κανεις συγκεκριμενα εμβολια) αλλα και παλι εκτιθεσαι. Πχ εγω που σκοπιμα δεν εχω οινοπνευμα και μασκα σπιτι μου και μπαινω με τα παπουτσια στο σιτι οποτε εκτιθομαι σε μικροβια απο πολυ μικρος κανοντας επισης εμβολια δεν εχω κολλησει ποτέ covid. (Πιστοποιημενα με αντισώματα πριν κανω το εμβολιο 1 χρονο μετά ενώ ολοι ειχαν κολλησει) Επισης τα αντιπηρυνικά μου ειναι αρνητικα και δεν εχω αλλεργιες. Δε με ενδιαφέρει να αποδειξω οτι αυτό το κανω εξαιτίας του τροπου ζωης μου το θεωρώ απλή λογική.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. Σάββατο στις 20:02 Η Aura έγραψε: #135 Σάββατο στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αυτό λέμε σε ένα ένα σωρό ποστς. Πως όπως και να το κάνουμε είναι σιχαμερό, αν εσύ δεν το θεωρείς σιχαμερό για δικούς σου λόγους είναι δικό σου θέμα αλλά μη μου λες εμένα οτι δε μπορώ να σιχαίνομαι. Αν η ιεροτελεστία δηλαδή ήταν να πάτε και να σας φτύνει ο παπάς στη μάπα εγώ θα πρέπει να μην το κρίνω επειδή για σένα είναι ιερό; Να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό στο κεφαλι. Click για ανάπτυξη... Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.596 μηνύματα. Σάββατο στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #136 Σάββατο στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Εσύ μπορεί να υποφέρεις και όλη μέρα ότι θα κολλήσεις κάτι, δεν θα το μεταδώσεις και σε ολους σαν κάτι φυσιολογικο. Κάτ τα άλλα δεν πιστεύω αλλά δεν θα κηνυγαω και τους πιστούς να λέω ιου και μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ο,τι ναναι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.184 μηνύματα. Σάββατο στις 21:11 Ο Πάνθηρας!: #137 Σάββατο στις 21:11 Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδώ που τα λέμε ένας λόγος που δεν παω να κοινωνησω είναι και αυτός... Μεγάλωσα κ μ φαίνεται περιεργο να φάω ενώ πρώτα έχουν παρει αλλά 20-30 άτομα κ δε ξερεις ο καθένας τι έχει στο στόμα του.
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 370 μηνύματα. Χθες στις 13:56 Η nimbus έγραψε: #138 Χθες στις 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Sotiris 12 charmander Kate1914 Scandal fockos Memetchi touvlo chester20080 camil еще один пророк р... nimbus Libertus Angelikaaa Wonderkid giannhs2001 American Economist jina92 Dr. Gl. Luminous Paragontas7000 CuriousBee Ilikntas Gvisbinis Maynard Μαυρίκιος Debugging_Daemon rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ποια αιρετική προτεσταντισσα; Τι λες; Click για ανάπτυξη... Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κάθονται σχολιάζουν αν η άλλη έχει ξαναέρθει στην εκκλησία με αυτό το σύνολο, ή αν έχει πάει για χτένισμα στο κομμωτήριο, ή αν η εγγόνα της έκανε το τάδε, εσύ έχεις μπιφ με τα μικρά που πάνε να κοινωνήσουν πρώτα, κτλ. Click για ανάπτυξη... Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.274 μηνύματα. Χθες στις 15:05 Η Grand Duchess: #139 Χθες στις 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 15:17 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω μην μπλέκουμε την θρησκεία με την επιστήμη. Επιστημονικά το να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη δεν είναι το πιο υγιεινό. Άλλο η πολύ όμορφη πνευματική σημασία που εχει, που είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχάσεις το παραπάνω. Θεωρητικά ο ρισκος είναι μικρός. Τόσα χρόνια που έχω κοινωνήσει τίποτα δεν έχω πάθει προσωπικά. Ίσως είναι και επειδή στην εκκλησία του χωριού μου αν κάποιος έχει γρίπη και τα σχετικά επιλέγει να μην πάει τις ημέρες που δεν είναι καλά, μιας και έχουμε και πολύ ευάλωτους ανθρώπους ηλικιωμένους στο χωριό που πάνε. Εχω πολλά χρόνια πάω σε λειτουργία βέβαια για διάφορους λόγους αποφεύγω μέρη συνωστισμού.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 652 μηνύματα. Χθες στις 15:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #140 Χθες στις 15:07 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο.
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Οι προτεστάντες πιστεύουν ότι το μυστικό δείπνο ήταν μεταφορικό και δεν χρειάζεται να λαμβάνουν αίμα και σώμα Χριστού, θεολογικά. Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι άγιο μυστήριο αλλά υγιειονομικό ρίσκο άρα...; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:58 Άρα θεωρείς κάνοντας το ίδιο επιτυγχάνεις τι ακριβώς; Να διώξεις κάποιον απ'την εκκλησία; Και πες λίγο στα μοναστήρια εκεί στις μοναχές ότι πιστεύει ότι είναι αηδιαστικό το κουτάλι της Θείας Κοινωνίας να δούμε αν θα σε αφήσουν μέσα ξανά Click για ανάπτυξη... Η Ντατσες ειναι φαρμακοποιος, λογικο να λαμβανει υποψη την υγειονομικη πλευρα. Σε περιπτωση δε μεταδοσης καποιου ιου, θα πωλησει περισσοτερα algofren,panadol,tamiflu κλπ, οποτε η μονη λογικη επιλογη ειναι ενθαρρυνση συμμετοχης. Αποκλειεται να εχει σκοπο να αποτρεψει τον κοσμο.