Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα παντως. Ίσα ίσα το αντίθετο έχω.

Και φοβάμαι μην με επηρεάσει και μπλέξω με κάποια που δεν είναι για μένα επειδή θα γλυκαθω από το σεξ κάθε μέρα.
Όταν αυνανιζεσαι μόνος σου δεν υπάρχει προβλημα στυσης που να χρήζει ουρολογο.
Για αυτό το πρώτο πραγμα που τη ρώτησα ει αι αν φτιαχνεται μόνη της. Είναι πολυ βασική η ερώτηση που της έκανα σε συγκριση με αυτό που ρώτησε αυτή κ απαίτησε απάντηση. Αν έχω λέει προβλημα και στη τελική που ξέρουμε εμείς ; εμείς ρωτάμε ανάλογα τη δική μας εμπειρία μήπως κ πουμε κατι κ σε βοηθήσει να ξεμπλοκαρεις.
Πχ μπορεί να φτιάχνεσαι με το να δεις μια τσόντα πριν. Λέω τώρα εγώ. Το χεις δοκιμάσει; δοκίμασε το κ πες μας.
Ε χει πολλους συνδυασμόυς που μπορεί να δουλεψουν. Μπορεί να θες στην αρχή να παιξεις μόνη η μόνος και μόλις φτιαχτεί ς τσουπ να σκάει κ ο παρτενερ και να σε..... Γκουχ γκουχ. Και μετά θα παρει το δρόμο του.
Μπορείτε απλα να πατε σε ένα ξενοδοχείο και να φτιαχτεί εκεί.
Αυτά που έγραψα δεν τα έγραψα για να κανω πλακα. Υπάρχουν πολλοι συνδυασμοί κ από τη στιγμή που δεν υπάρχει προβλημα ανηδονιας.. Τότε είναι καθαρά θέμα χρόνου.
Κακώς έμεινες τόσο καιρό χωρίς σεξ παντως αυτά λέω και σε φίλους... Ακόμη κ γκομενα να μην έχετε πατε με μια επαγγελματία που σας αρέσει και είναι γλυκεια και καλοσυνατη έχει πολλες τέτοιες δεβ είναι ντροπή.
Είναι κακομοιριά τώρα να είσαι χωρίς να απολαμβάνεις το σεξ. Σορρυ.