Είσαι περήφανος για τη φυλή σου;

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Υπάρχουν γενετικά χαρακτηριστικά στο DNA ανθρώπων που κατάγονται από κοντινές γεωγραφικές περιοχές;
Αυτό θα μπορούσε ένας γενετιστής να το απαντήσει, πριν αναλύσουμε τα περί <<φυλής>>

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Δεν μπαινω πρωτη φορα στο φορουμ, αλλα παντα μου κανει εντυπωση το ταλεντο που εχει κοσμος να βγαζει δικα του συμπερασματα απο τον ποπο του και να ριχνει κατηγοριες και rants βασει αυτων.

Για να πω και κατι σχετικο με το βιντεο και γιατι μονο η λευκη δεν ηταν περηφανη, αν δεχτουμε οτι δεν στεκει να ειμαστε περηφανοι γαι την φυλη μας και να κρινομαστε απο το τι κανουμε οι ιδιοι, τοτε μαλλον δεν πρεπει και να νιωθουμε ντροπη για αυτη και δεν στεκει να αποδιδεις βασει αυτου ευθυνες και βαρη, ναι?

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Όπως ύμνησε ο Τόλκιν και αυτή η δημιουργός το πιο όμορφο στολίδι της μέσης γης, τα ξωτικά, έτσι κι εμείς να μάθουμε να αγαπάμε το πιο όμορφο μαργαριτάρι της γης, τη λευκή φυλή (μας.) Μην μισείτε αυτό που είστε...
@giannhs2001

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Όπως ύμνησε ο Τόλκιν και αυτή η δημιουργός το πιο όμορφο στολίδι της μέσης γης, τα ξωτικά, έτσι κι εμείς να μάθουμε να αγαπάμε το πιο όμορφο μαργαριτάρι της γης, τη λευκή φυλή (μας.) Μην μισείτε αυτό που είστε...
@giannhs2001
Εμένα δε με τάγκαρες. Δεν αγαπιομαστε πχια; :bleh:

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.
@giannhs2001
Έι, ξέχασες και εμένα :hehe:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Εμένα δε με τάγκαρες. Δεν αγαπιομαστε πχια; :bleh:
Έι, ξέχασες και εμένα :hehe:
Αυτός μου τα πρήζει που δεν αγαπάω τη φυλή μου, γι'αυτό.
Είναι υπέροχο πάντως το κομμάτι που έβγαλε η κοπέλα και ταιριάζει τόσο με το Σιλμαρίλλιον, αν το έχετε διαβάσει θα καταλάβετε!

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Αυτός μου τα πρήζει που δεν αγαπάω τη φυλή μου, γι'αυτό.
Είναι υπέροχο πάντως το κομμάτι που έβγαλε η κοπέλα και ταιριάζει τόσο με το Σιλμαρίλλιον, αν το έχετε διαβάσει θα καταλάβετε!
Δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει ακόμα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
@fmarulezkd

Γενικά σαν όρος δεν χρησιμοποιείται. Στη μικροβιολογία για παράδειγμα, για βακτήρια θα χρησιμοποιήσουμε τη λέξη στέλεχος (strain) για πχ το e coli O157.

Άλλο παράδειγμα, σε έναν πληθυσμό τιγρων (τίγρη Σενεγγάλης, τίγρη Σιβηρίας), τα δύο υποείδη παρουσιάζουν μορφολογικές και συμπεριφορικές διαφορές αλλά μπορουν να διασταυρωθούν και να δώσουν γόνιμους απογόνους. Το sub species χρησιμοποιούμε (υποείδος), όχι ράτσες.

Για ιατρική, συγκεκριμένοι πληθυσμοί + Disease Prevalence αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την φυλή αλλά σε γενετικές παραλλαγές ως απάντηση σε περιβαλλοντικές πιέσεις, γενετική μετατόπιση (πχ δρεπανοκυτταρική αναιμία).

Ο άνθρωπος ανήκει σε ένα είδος, έχουμε 99,9% ίδιο dna, δεν έχει βάση η λέξη φυλή. Αργκό είναι.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Ασφαλώς και είμαι περήφανος για τη φυλή μου: Τη φυλή όλων των ανθρώπων της Γης.

1729522773575.png

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
@giannhs2001

Σωστός. Είναι πραγματικά μια όμορφη και δυνατή φυλή που δυστυχώς έπεσε θύμα του εαυτού της. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να αφανιστεί. Το χρωστάμε σε ατελείωτες γενεές.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Βάλε και αφίσα united colours of Benetton ρε Δία. Πόση γραφικότητα πια... :lol:
Α ρε αριστεροί, λέτε σε μαύρους να είναι περήφανοι για τη φυλή τους και αν ένας λευκός τολμήσει να δηλώσει ότι αισθάνεται όμορφα για το χρώμα του τον κάνετε μπούλινγκ...
Εγώ όχι απλά είμαι περήφανος, αλλά το καλοκαίρι στη θάλασσα βάζω το δυνατότερο αντηλιακό για να μην χάνω το όμορφο χρωματάκι μου:inlove:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Α ρε αριστεροί, λέτε σε μαύρους να είναι περήφανοι για τη φυλή τους και αν ένας λευκός τολμήσει να δηλώσει ότι αισθάνεται όμορφα για το χρώμα του τον κάνετε μπούλινγκ...
Εγώ όχι απλά είμαι περήφανος, αλλά το καλοκαίρι στη θάλασσα βάζω το δυνατότερο αντηλιακό για να μην χάνω το όμορφο χρωματάκι μου:inlove:
Είναι σα τον πρωταγωνιστή στο για μια γυναικα και ενα αυτοκινητο, που του λεγανε ποιο χρωμα θέλετε να διαλέξω να φορέσετε; Οποιο να ναι έλεγε, αρκει να ειναι μαύρο. Κι άνοιγε τη ντουλάπα και ήταν όλα μαύρα, σακάκια παντελόνια όλα.

Έχετε δικαιωμα να ειστε υπερήφανοι αρκει να μην ειστε λευκοί.

ark178

Διάσημο μέλος

Η υπερηφάνεια των αφροαμερικανών και των λοατκι είναι απάντηση στη συστηματική κακοποίηση που έχουν υποστεί αυτοί οι πληθυσμοί. Δεν θα υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί το BLM και το pride αν οι μαύροι δεν μεταφερόντουσαν σαν σκλάβοι από τον τόπο τους προς την Αμερική ή αν οι λοατκι δε δολοφονούνταν και δεν είχαν υποστεί θεραπείες μετατροπής.

Προφανώς σε έναν κόσμο χωρίς ανισότητα και κακοποίηση, δεν θα είχε νόημα να λες πόσο περήφανος είσαι για το χρώμα του δέρματος σου. Όμως δε ζούμε σε αυτό τον κόσμο.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Η υπερηφάνεια των αφροαμερικανών και των λοατκι είναι απάντηση στη συστηματική κακοποίηση που έχουν υποστεί αυτοί οι πληθυσμοί. Δεν θα υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί το BLM και το pride αν οι μαύροι δεν μεταφερόντουσαν σαν σκλάβοι από τον τόπο τους προς την Αμερική ή αν οι λοατκι δε δολοφονούνταν και δεν είχαν υποστεί θεραπείες μετατροπής.

Προφανώς, σε έναν κόσμο χωρίς ανισότητα και κακοποίηση, δεν θα είχε νόημα να λες πόσο περήφανος είσαι για το χρώμα του δέρματος σου. Όμως δε ζούμε σε αυτό τον κόσμο.
Ώχου, μπήκε πάλι η κασέτα
1729523597905.png

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα στην Ευρώπη και όχι σε κάποια Μουσουλμανική χώρα, όπως είμαι υπερήφανος για το ότι είμαι λευκός χωρίς να σημαίνει ότι οι Ασιάτες κτλ είναι κατώτεροι.

IMG_9286.jpeg

ark178

Διάσημο μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα στην Ευρώπη και όχι σε κάποια Μουσουλμανική χώρα, όπως είμαι υπερήφανος για το ότι είμαι λευκός χωρίς να σημαίνει ότι οι Ασιάτες κτλ είναι κατώτεροι.

View attachment 140402
ΕΤΣΙ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΦΩΤΑΡΑ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΠΡΟΣ.
Να είναι όλες οι φυλές περήφανες για αυτό που είναι και όχι να έχουμε ρατσισμό κατά των λευκών από αριστερούς. Αυτό είναι το σωστό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ωχου, μια χαρα ηταν πριν που σας λέγαμε πουσταρες και αραπακλες, τωρα εχετε και λόγο.
Παραμύθια ότι σας έπιασε ο πόνος για τους μαύρους. Τους άσπρους μισείτε απλά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Προφανώς, σε έναν κόσμο χωρίς ανισότητα και κακοποίηση, δεν θα είχε νόημα να λες πόσο περήφανος είσαι για το χρώμα του δέρματος σου. Όμως δε ζούμε σε αυτό τον κόσμο.
Και γιατί δεν ζούμε σε αυτό τον κόσμο, παρ' όλα τα BLM, pride κλπ;

Θα περίμενε κανεις ότι θα είχε εκλείψει ο ρατσισμός με τόση εξωτερίκευση περηφάνειας.

Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Μήπως γιατί ο σκοπός της περηφάνειας δεν ειναι η εξάλειψη του ρατσισμού αλλά ο ιδεολογικός ρεβανσισμός απέναντι στους μη μειονοτικους και η σταδιακή εξάλειψη εκείνων δια της αναμείξεως ή κατακτήσεως;

Ειδάλλως για ποιο λόγο να μην εστιάζετε ως αιτιολόγηση της περηφάνειας στο τώρα και στο τι μπορει να αλλάξει, αλλά εστιάζετε έντεχνα στις διακρίσεις και τις σκλαβιές του παρελθόντος που ναι μεν συνέβησαν αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν;

ark178

Διάσημο μέλος

ΕΤΣΙ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΦΩΤΑΡΑ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΠΡΟΣ.
Τι εννοείς, αυτοχαιδεύεσαι ? 😏
Παραμύθια ότι σας έπιασε ο πόνος για τους μαύρους. Τους άσπρους μισείτε απλά.
Ναι, κάτσε να φέρω το μπλάστρι για να με πλακώσω στο ξύλο.
1)Και γιατί δεν ζούμε σε αυτό τον κόσμο, παρ' όλα τα BLM, pride κλπ;
Γιατί υπάρχει ακόμα συστηματικά περιθωριοποίηση. Μέχρι πρόσφατα (2015) εγώ δεν μπορούσα να δώσω τα περιουσιακά μου στοιχεία στον σύντροφο αν πέθαινα. Εσύ μπορούσες.
Θα περίμενε κανεις ότι θα είχε εκλείψει ο ρατσισμός με τόση εξωτερίκευση περηφάνειας.
Αιώνες καταπίεσης δε θα εκλείψουν με μια παρέλαση κάθε χρόνο. Όπως χρειάστηκαν δεκαετίες για να μειωθούν οι διακρίσεις απέναντι στις γυναίκες.
.Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Μήπως γιατί ο σκοπός της περηφάνειας δεν ειναι η εξάλειψη του ρατσισμού αλλά ο ιδεολογικός ρεβανσισμός απέναντι στους μη μειονοτικους και η σταδιακή εξάλειψη εκείνων δια της αναμείξεως ή κατακτήσεως;
Αντιλαμβάνεσαι ότι το παραπάνω είναι συνωμοσιολογία. Δεν έχει σκοπό η λοατκι κοινότητα ή οι μαύροι να αντικαταστήσουν πληθυσμούς. Ο μαύρος δεν κάνει παιδιά με μια λευκή επειδή υπηρετεί το σχέδιο που του ανέθεσε ο αρχηγός του (wtf) αλλά επειδή αγαπάει τον/ την σύντροφο του.
Ειδάλλως για ποιο λόγο να μην εστιάζετε ως αιτιολόγηση της περηφάνειας στο τώρα και στο τι μπορει να αλλάξει, αλλά εστιάζετε έντεχνα στις διακρίσεις και τις σκλαβιές του παρελθόντος που ναι μεν συνέβησαν αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν;
Μα εστιάζουμε. Το pride και η ορατότητα είτε μιλάμε για μαύρους είτε για λοατκι, είναι κάτι που έχει σκοπό την αλλαγή. Είμαστε και εμείς εδώ, υπάρχουμε, έχουμε συναισθήματα.

Εσείς τσινάτε. Δεν θα σας πάρουμε κάτι, στο ίδιο επίπεδο με εσάς θέλουμε να έρθουμε.

Κάνε ένα πείραμα : Πάρε έναν φίλο σου, βγες έξω σε πολυσύχναστους χώρους και κάνε ότι είναι ο σύντροφος σου. Δεν θα πάει τόσο καλά.