τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ αποδίδω καλύτερα το βράδυ περίπου 10.00-2.00
αλλά οι γονείς μου λείπουν συνήθως το πρωί 6.30-2.00 και το βράδυ έχουν την παράλογη απαίτηση να κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ
οπότε αποδίδω καλύτερα το βράδυ αλλά λόγω των γονιών μου είμαι υποχρεωμένη να κοιμάμαι.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

οπότε αποδίδω καλύτερα το βράδυ αλλά λόγω των γονιών μου είμαι υποχρεωμένη να κοιμάμαι.....
λολ σιγά! Εγώ ποτέ μου δε τους άκουγα (όχι ότι με κυνηγούσαν και πολύ για να κοιμηθώ νωρίς

Για τώρα δε το συζητώ! Ούτε καν! Είδαν ότι τόσο πεισματάρα που είμαι, είναι άδικος κόπος μερικές φορές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Το πρωινό ξύπνημα απλά το μισώ

Itach1
Διάσημο μέλος

Σε τι πράγμα;Αποδίδω καλύτερα το βράδυ!

Gate4
Επιφανές μέλος

Το διάβασμα είχα στο μυαλό μου τώρα εσύ τι κατάλαβες :IΣε τι πράγμα;![]()
Γενικά το μυαλό μου σαν πεθαμένο είναι το πρωί δεν λειτουργεί ;3
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το καλοκαίρι όταν έχω διάβασμα κάθομαι και στη βεράντα του σπιτιού και ακούω μουσικούλα χαμηλά και διαβάζω.

Α,και ενίοτε ακούω και τους απέναντι να φωνάζουν ο ένας στον άλλο.
Μετά,έρχεται η μάνα μου και με επαναφέρει στον κόσμο του "Χαρά,ξύπνα γράφεις αύριο και πέσε κοιμήσου".

Ψωφάω για το βράδυ που θα μ'αφήσει στη βεράντα μόνη μου.
Μου'λειψαν τα βραδάκια στη βεράντα.
Itach1
Διάσημο μέλος

Το διάβασμα είχα στο μυαλό μου τώρα εσύ τι κατάλαβες :I
Γενικά το μυαλό μου σαν πεθαμένο είναι το πρωί δεν λειτουργεί ;3
Και γω το διάβασμα δεν υπέθεσα.

Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

Επισης δεν μου αρεσει να ξυπναω κατα τις 11-12 γιατι νιωθω οτι εχασα την μερα μου και οταν ειμαι στο σχολειο νιωθω οτι ξυπναω στις 12:30... οποτε παλι το ιδιο νιωθω...
Και την νυχτα (23:00-3:00) δεν λειτουργω καλα, αλλα το απολαμβανω τοσο πολυ... ειδικα τωρα που ανοιγει ο καιρος το βραδυ ειναι υπεροχα στο μπαλκονακι να σε φυσαει το απαλο αερακι και να το ακους να χαϊδευει τα φυλλα...

Dalian
Περιβόητο μέλος

Όταν δεν έχω μάθημα ξυπνάω 12-1 και αργώ να πάρω μπρος, ως τις 4-5-6 το απόγευμα.
Νυχτερινός τύπος δεν είμαι εκουσίως, αλλά μπορώ να γίνω, αν το επιβάλλουν οι συνθήκες.
Η ιδανική ώρα μου για δουλειές-διάβασμα-βόλτα είναι γύρω στις 6 το απόγευμα.
Καμιά φορά αν τύχει και βγω και ξενυχτήσω, το πάω σερί ως το επόμενο βράδυ

Αυτά σε γενικές γραμμές.
thalalla
Εκκολαπτόμενο μέλος

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά μην μου πείς να ξυπνήσω μεσημέρι..Νιώθω οτι χάνω όλη τη μέρα!

Παιδί της νύχτας είμαι εγώ..

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το να πέφτω την ώρα που ξημερώνει μου δημιουργεί απίστευτη θλίψη, και άγχος. Θλίψη και άγχος γιατι σκέφτομαι πότε θα πιάσω εγω δουλειά, πότε θα μπω σε πρόγραμμα κι άλλα τέτοια ωραία που τα σκέφτομαι περισσότερο τέτοιες προχωρημένες ώρες...
Θα προτιμούσα να ήμουν πρωινός τύπος και να μη τα είχα όλα αυτά στο κεφάλι μου, να ηρεμούσα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

You mad Λυκούργε;Θα προτιμούσα να ήμουν πρωινός τύπος και να μη τα είχα όλα αυτά στο κεφάλι μου, να ηρεμούσα.

Φαντάζομαι λατρεύεις τα μαθήματα μέσα στο λιοπύρι ε;.

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Βραδυνός τύπος υπήρξα όταν ξεκινούσα διάβασμα στις 10-11 το βράδυ αφού η μέρα ήταν πιασμένη από δουλειά και μαθήματα. Δεν είχα παράπονο όμως, η νύχτα έχει πάντα μια γλυκειά ησυχία, μια ατμόσφαιρα που μοιάζει πιο διαυγής, πιο γόνιμη για σκέψη και δημιουργία.
Πρωινός τύπος υπήρξα αργότερα, εργαζόμενη σκέτη, χωρίς "σχολικές" υποχρεώσεις. Αγάπησα το πρωινό ξύπνημα και κυρίως την πρωινή εργασία, αυτή που γίνεται με μυαλό ξεκούραστο, φρεσκαρισμένο από τον πρωινό κρύο αέρα, την αίσθηση να έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου και το πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις και να αισθανθείς γεμάτος.
Αυτή η αίσθηση είναι ακόμα θεμελιώδης για μένα, αν ξυπνήσω αργά αισθάνομαι ότι έφυγε η μέρα και έχω λίγες ώρες μπροστά μου για να κάνω όσα πρέπει, έτσι, ακομα και αν χρειαστεί να κοιμηθώ πολύ αργά, ή να ξενυχτήσω τελείως, θέλω και προσπαθώ να ξυπνήσω νωρίς,
Ίσως αυτό με κάνει πρωινό τύπο, ίσως πια δεν έχω συγκεκριμένο τύπο, μιας και τα τρεξίματα απασχολούν τη μέρα και οι σκέψεις, οι έγνοιες και οι αγωνίες τα βράδια και η ηρεμία κι η δημιουργικότητα στριμώχνονται σε λίγες ελεύθερες, πολύτιμες ώρες...
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μολις σκοτινιαζει το μυαλο ειναι εκτος λειτουργιας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.