Υπήρχαν φάσεις που δεν ήθελα συναίσθημα, σχέσεις και ουφ πάλι από την αρχή!
Ήμουν στον κόσμο μου και το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν ζουζουνιές, αγάπες και λουλούδια... Σε τέτοιες φάσεις ζωής μπορείς κάλλιστα να είσαι με κάποιον μόνο για το σεξ και that's all!
Είμαι από τις γυναίκες που το σεξ το θεωρώ φυσιολογική ανάγκη, οπότε δεν θα το θυσίαζα επειδή δεν μπορούσα να κάνω σχέση για τους χ,ψ λόγους... Οπότε τότε τα μιλούσαμε, τα συμφωνούσαμε και περνούσαμε καλά
Α...και ναι...τις θεωρώ και εγώ πιο ειλικρινής από την άποψη ότι δεν σε νοιάζει να δείξεις το καλύτερο εαυτό σου και να τον εντυπωσιάσεις... Είσαι εσύ από την αρχή γιατί πραγματικά σκασίλα σου αν θα το μαγέψεις η όχι... Είσαι πιο χαλαρή γιατί θες απλά να περάσεις καλά
Μα και μια ελεύθερη σχέση απλή συναλλαγή είναι!
Και προσωπικά το θεωρώ πολύ τιμητικό να μου πει ο άλλος ξέρεις...σε γουστάρω για σεξ, μου το βγάζεις από το να μου τάξει σχέσεις, αγάπη και φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να με πηδ@ξει...και μετά να εξαφανιστεί κι εγώ να σκέφτομαι: "μα τι πήγε λάθος;"

Απλά πιστεύω πολύ στην ειλικρίνεια...και οκ, μπορεί να μην μας αρέσει πάντοτε, αλλά για εμένα είναι αρετή
Χμμμ...ναι... ξέρω καταστάσεις που ο άλλος την κυνηγούσε ένα χρόνο... του κάθισε και εξαφανίστηκε

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν ερωτευθείς, όταν βρεις αυτό που ψάχνεις και σε καλύπτει θα μείνεις και θα το παλέψεις και χέστηκες στην κυριολεξία αν μπορείς να βρεις εύκολα σεξ τριγύρω σου...

Το θεωρώ δηλαδή χαζό να το κρατάω μέχρι να μου αποδείξει ότι με θέλει για σχέση και όχι για σεξ...