Neraida
Επιφανές μέλος

Αχ.....πως θα γινει το παντα και το ποτε να φυγει απο το λεξιλογιο του κοσμου?....
Μεχρι να γινει κατι που θα τα διαψευσει...
Διοτι πρεπει να "παθουμε" για να "μαθουμε"...καλως ή κακως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγώ εκείνο που καταλαβαίνω απο την ρήση του Ηράκλειτου, ''τα παντα ρει'' , είναι πως τα πάντα συμβαίνουν μιά φορά και δεν επαναλαμβάνονται...![]()
Ναι ε? εγω παλι αυτο που αντιλαμβανομαι οταν λεει τα παντα ρει ειναι πως ολα αλλαζουν, ολα ρεουν και τιποτα δε μενει στασιμο/σταθερο. Το ''μια φορα'' δεν το χα σκεφτει, χωρις ομως να σημαινει πως δε συμφωνω. Πραγματι πιστευω πως οσα ζησαμε/ζουμε δεν επαναλαμβανονται. Στα ονειρα μας μπορει, για οποιον θελει να ονειρευεται, στην πραγματικοτητα οχι.
Οσο για τα ουαν ναιτς για να επανελθουμε, ο ορος ειναι συγχρονος. Παλιοτερα τα εκαναν αλλα δεν ειχαν βρει ορο/λεξη.
Δεν ειμαι κατα, αλλα ουτε και υπερ. Ειμαι υπερ στο να κανεις ο,τι σου αρεσει, ο,τι θελεις ακομα κι αν ερχεσαι κοντρα του συστηματος για οσο μπορεις κι αντεχεις να θελεις, για οσο νιωθεις καλα με τη συνειδηση σου. Ειμαι κατα στο να αναγκαζεσαι να φερεσαι με τροπο που δε σου αρεσει, στην ψευτοηθικη και τα πρεπει της κοινωνιας. Αν και τελικα αυτη ειναι που σε πειθαρχει κι ειμαι υποστηρικτρια της πειθαρχιας.
Οποτε ακομα κι εδω,και σε αυτο το ζητημα, εγω βαζω το μετρο.
Οπως εχω ξαναπει σε παλιοτερο ποστ μου, για μια φαση της ζωης σου μπορει να πηγαινεις το ενα βραδυ με την μια, το αλλο με την αλλη. Ετσι, επειδη θελεις. Αν απο ενα σημειο κι επειτα κουραστεις, οφειλεις να σταματησεις. Περασες τη φαση σου και ειναι ωρα να ερθεις στη θεση που ανηκεις, στη βαση σου. Ολοι εκει επιστρεφουμε αλλωστε. Αν δεις πως σου αρεσει, τοτε εκει μεινε. Μερικοι ανθρωποι προτιμουν αυτες τις σχεσεις απο τις...''δεσμευτικες'' θεωρωντας πως μονο απελευθερωτικες δεν ειναι (παραπομπη σε θεμα - ειναι ο ανθρωπος μονογαμικο ον?-).
Αν ρωτησεις εμενα παντως, προσωπικη αποψη, θα σου πως πως μια σχεση -προσεξε- αγαπης, κι οχι μια σχεση του κ@λου που ειναι και της μοδας- με απελευθερωνει ακομα περισσοτερο, δε με δεσμευει. Θα με δεσμευε η τελευταια και κανεις δεν ελκεται απο καγκελα(υπαρχουν κι εξαιρεσεις ακομα και σαυτο

Σημασια τι εχει λοιπον? Ο,τι κανεις, να το θελεις και να το υποστηριζεις, να μην ταλαντευεσαι σε μια ανισορροπη ζυγαρια. Αυτο, ειναι ο,τι χειροτερο για την ψυχικη υγεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Taxydromos
Νεοφερμένο μέλος

Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Αρπαχτή είναι η Ελληνική απόδοση της πρόσκαιρης πράξης.Ναι ε? εγω παλι αυτο που αντιλαμβανομαι οταν λεει τα παντα ρει ειναι πως ολα αλλαζουν, ολα ρεουν και τιποτα δε μενει στασιμο/σταθερο. Το ''μια φορα'' δεν το χα σκεφτει, χωρις ομως να σημαινει πως δε συμφωνω. Πραγματι πιστευω πως οσα ζησαμε/ζουμε δεν επαναλαμβανονται. Στα ονειρα μας μπορει, για οποιον θελει να ονειρευεται, στην πραγματικοτητα οχι.
Οσο για τα ουαν ναιτς για να επανελθουμε, ο ορος ειναι συγχρονος. Παλιοτερα τα εκαναν αλλα δεν ειχαν βρει ορο/λεξη.
Όσο για την εξήγηση που έδωσα, εννοούσα πως το ίδιο χάδι δέν μπορείς να δώσεις ξανά, θα διαφέρει πάντα σε κάτι.
Επίσης πιστεύω πως άν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και κάνεις κάποια μέρα και μιά αρπαχτή γιατι έτσι σου ήρθε ή ακόμα γιατι σου έκανε κλίκ και η ατμόσφαιρα σε είχε συνεπάρει, τότε εσύ το αποφάσισες. Το αρνητικό είναι να μή συμφωνείς και απλά να βρεθείς σε κάποιο χώρο κάνοντας την αρπαχτή.
Απαραίτητη προϋπόθεση για εμένα είναι η δική σου ισοροπία και συμμετοχή στα δρώμενα.
Εξάλου άν ρίξουμε και μιά ματιά στην φύση, κανένα θυληκό, δίχως ερωτικό παιχνίδι και χωρίς να βρίσκεται σε οίστρο, δέν αφήνει το αρσενικό να προχωρήσει.
Η συμπεριφορές των ανθρώπων χρειάζονται εξέταση.
Αλλά άν δούμε ποιό προσεχτικά την αρπαχτή και το ουαν νάϊτς στάντ, στην αρπαχτή του τότε η και ακόμα του σήμερα, υπάρχει μιά ορμή, ενώ στο ουάν νάϊτς απλά του κάθεσε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Kαλα μιλαμε αυτα ειναι κοριτσια!!!!Είχα και θα ξαναέκανα άνετα. Καλά ξηγημένα πράγματα εξ'αρχής και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

nPb
Επιφανές μέλος

Kαλα μιλαμε αυτα ειναι κοριτσια!!!!![]()
είδες;

έχω μείνει χαρούμενα έκπληκτος!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Kαλα μιλαμε αυτα ειναι κοριτσια!!!!![]()
ευτυχώς έμεινε και για τους άντρες μια πρωτοβουλία : κάνουνε σεξ μόνο για την σχέση
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Να ειχαμε ξεκαθαρίσει ομως τα πράγματα απο την αρχή ετσι???
Αυτο ειναι το πρωτο πραμα που κανεις (αντε το δευτερο σε περιπτωση που λογω... παθους δεν εχετε πει τα βασικα

Κι ετσι, ολα τελεια.
Arceus 922
Νεοφερμένο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

οχι!αν ηταν ετσι 9α ειχα κανει απο τα 14!Είχατε ποτέ σχέση μόνο για σεξ? Κοινώς "ελεύθερη" σχέση?Αν, ναι γιατί το κάνατε? Ποιες οι εμπειρίες σας από αυτήν? Αν δεν είχατε, θα κάνατε? Γιατί και κάτω από ποιές προυποθέσεις/συνθήκες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwnstantina K.
Νεοφερμένο μέλος

zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος

fnou
Νεοφερμένο μέλος

καταρχας,σχεση που να βασιζεται στο σεξ,δεν ειναι σχεση...
Τωρα το να βρεις καποιον που και οι δυο να ζητανε αυτο και να συναντιουνται οποτε θελουν γι'αυτο,ειναι αλλο πραγμα...
αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει κανεις να ονομασει αυτο το πραγμα σχεση

Kαι ετσι μονο εχει νοημα αλλωστε.Αν ρωτησεις εμενα παντως, προσωπικη αποψη, θα σου πως πως μια σχεση -προσεξε- αγαπης, κι οχι μια σχεση του κ@λου που ειναι και της μοδας- με απελευθερωνει ακομα περισσοτερο, δε με δεσμευει.
Α δλδ το συζητατε παντα εξαρχης ε ;Είχα και θα ξαναέκανα άνετα. Καλά ξηγημένα πράγματα εξ'αρχής και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καταρχας,σχεση που να βασιζεται στο σεξ,δεν ειναι σχεση...
Τωρα το να βρεις καποιον που και οι δυο να ζητανε αυτο και να συναντιουνται οποτε θελουν γι'αυτο,ειναι αλλο πραγμα...
αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει κανεις να ονομασει αυτο το πραγμα σχεση
σωστα..να οριζουμε σωστα τα πραγματα..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ενώ σχέση που δεν λαμβάνει υπόψιν της το σεξ είναι σχέση; Κι άμα το σεξ είναι μάπα τι λέγεται; Σχέση ή συμβιβασμός; ο.0καταρχας,σχεση που να βασιζεται στο σεξ,δεν ειναι σχεση...
Μια χαρά σχέση είναι. Απλά όχι αποκλειστική. Γιατί παντρεύετε τις λέξεις "σχέση" και "αποκλειστικότητα" μαζί δεν καταλαβαίνω.
Αν τόσο πολύ θεωρείτε ορισμένοι "βρώμικο" και "ποταπό" το σεξ που δεν είναι λόγος να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου σε μία σχέση, πάρτε τα βουνά να γίνετε καλόγριες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.