thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Ο thanos323: #2.181 10-01-10 17:12 παντος αν θεσ την γνωμη μου καλυτερα ετσι οπως εισαι ειναι καλυτερα να εχεις καποια κιλα και καλυτερο σωμα θα κανεις και αρεσει και ποιο πολυ στα αγορακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Η deathpale: #2.182 10-01-10 20:45 Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και αρεσει και ποιο πολυ στα αγορακια Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό με τα αγοράκια είναι σχετικό. Βασικά εξαρτάται από την ηλικία. Δηλαδή ναι, σε αυτούς που είναι από 20 και πάνω δεν τους αρέσουν οι πολύ αδύνατες κοπέλες. Αλλά σε μικρότερες ηλικίες τους αρέσει η κοπέλα να μην έχει ίχνος λίπους. Δεν ξέρω, ίσως φταίνε και τα πρότυπα σε αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Η Noisette έγραψε: #2.183 10-01-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Ο thanos323: #2.184 10-01-10 20:51 αυτο που λεω ειναι οτι με καποια κιλα παραπανω θα φανει πιο καλα το σωμα σου οι μυς βασικα δεν ξερω για τα αγορακια πανω των 20 εμενα παντος δεν μου αρεσει να ειναι τελειως αδυνατη και δεν ειμαι πανω τον 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:56 Η deathpale: #2.185 11-01-10 00:56 Εεε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό... But I'm working on it! Thank you για τις συμβουλές! Ελπίζω να μην χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να γίνω ανορεξική απλά θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Χωρίς να θέλω να φανώ εγωίστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 01:16 Η Oralee έγραψε: #2.186 11-01-10 01:16 [off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντος αν θεσ την γνωμη μου καλυτερα ετσι οπως εισαι ειναι καλυτερα να εχεις καποια κιλα και καλυτερο σωμα θα κανεις και αρεσει και ποιο πολυ στα αγορακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Η deathpale: #2.182 10-01-10 20:45 Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και αρεσει και ποιο πολυ στα αγορακια Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό με τα αγοράκια είναι σχετικό. Βασικά εξαρτάται από την ηλικία. Δηλαδή ναι, σε αυτούς που είναι από 20 και πάνω δεν τους αρέσουν οι πολύ αδύνατες κοπέλες. Αλλά σε μικρότερες ηλικίες τους αρέσει η κοπέλα να μην έχει ίχνος λίπους. Δεν ξέρω, ίσως φταίνε και τα πρότυπα σε αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Η Noisette έγραψε: #2.183 10-01-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Ο thanos323: #2.184 10-01-10 20:51 αυτο που λεω ειναι οτι με καποια κιλα παραπανω θα φανει πιο καλα το σωμα σου οι μυς βασικα δεν ξερω για τα αγορακια πανω των 20 εμενα παντος δεν μου αρεσει να ειναι τελειως αδυνατη και δεν ειμαι πανω τον 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:56 Η deathpale: #2.185 11-01-10 00:56 Εεε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό... But I'm working on it! Thank you για τις συμβουλές! Ελπίζω να μην χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να γίνω ανορεξική απλά θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Χωρίς να θέλω να φανώ εγωίστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 01:16 Η Oralee έγραψε: #2.186 11-01-10 01:16 [off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και αρεσει και ποιο πολυ στα αγορακια Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό με τα αγοράκια είναι σχετικό. Βασικά εξαρτάται από την ηλικία. Δηλαδή ναι, σε αυτούς που είναι από 20 και πάνω δεν τους αρέσουν οι πολύ αδύνατες κοπέλες. Αλλά σε μικρότερες ηλικίες τους αρέσει η κοπέλα να μην έχει ίχνος λίπους. Δεν ξέρω, ίσως φταίνε και τα πρότυπα σε αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Η Noisette έγραψε: #2.183 10-01-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Ο thanos323: #2.184 10-01-10 20:51 αυτο που λεω ειναι οτι με καποια κιλα παραπανω θα φανει πιο καλα το σωμα σου οι μυς βασικα δεν ξερω για τα αγορακια πανω των 20 εμενα παντος δεν μου αρεσει να ειναι τελειως αδυνατη και δεν ειμαι πανω τον 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:56 Η deathpale: #2.185 11-01-10 00:56 Εεε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό... But I'm working on it! Thank you για τις συμβουλές! Ελπίζω να μην χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να γίνω ανορεξική απλά θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Χωρίς να θέλω να φανώ εγωίστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 01:16 Η Oralee έγραψε: #2.186 11-01-10 01:16 [off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..." Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:51 Ο thanos323: #2.184 10-01-10 20:51 αυτο που λεω ειναι οτι με καποια κιλα παραπανω θα φανει πιο καλα το σωμα σου οι μυς βασικα δεν ξερω για τα αγορακια πανω των 20 εμενα παντος δεν μου αρεσει να ειναι τελειως αδυνατη και δεν ειμαι πανω τον 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:56 Η deathpale: #2.185 11-01-10 00:56 Εεε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό... But I'm working on it! Thank you για τις συμβουλές! Ελπίζω να μην χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να γίνω ανορεξική απλά θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Χωρίς να θέλω να φανώ εγωίστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 01:16 Η Oralee έγραψε: #2.186 11-01-10 01:16 [off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο που λεω ειναι οτι με καποια κιλα παραπανω θα φανει πιο καλα το σωμα σου οι μυς βασικα δεν ξερω για τα αγορακια πανω των 20 εμενα παντος δεν μου αρεσει να ειναι τελειως αδυνατη και δεν ειμαι πανω τον 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:56 Η deathpale: #2.185 11-01-10 00:56 Εεε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό... But I'm working on it! Thank you για τις συμβουλές! Ελπίζω να μην χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να γίνω ανορεξική απλά θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Χωρίς να θέλω να φανώ εγωίστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιανουαρίου 2010 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 01:16 Η Oralee έγραψε: #2.186 11-01-10 01:16 [off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά... Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό... But I'm working on it! Thank you για τις συμβουλές! Ελπίζω να μην χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να γίνω ανορεξική απλά θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Χωρίς να θέλω να φανώ εγωίστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 01:16 Η Oralee έγραψε: #2.186 11-01-10 01:16 [off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[off topic] Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο ποστ σας, καλό είναι να πατάτε το κουμπάκι κάτω από το ποστ σας και να μη κάνετε νέο ποστ. Αν πάλι θέλετε να κάνετε παράθεση κάποιου ποστ, πατάτε προφανώς την , ενώ αν θέλετε να πάρετε κομμάτια από διάφορα ποστς άλλων πατάτε την σε κάθε ένα από αυτά τα ποστ και μετά πατάτε το κουμπί της απάντησης. [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 08:03 Η helga έγραψε: #2.187 11-01-10 08:03 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Thanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!! Click για ανάπτυξη... μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η deathpale: #2.188 11-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από helga: μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Ο thanos323: #2.189 11-01-10 19:44 και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:16 Η helga έγραψε: #2.190 12-01-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η deathpale: #2.191 12-01-10 16:15 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2010 thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanos323: και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα) παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια deathpale και γω μαζι σου!! ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ? Click για ανάπτυξη... Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!) Αρχική Δημοσίευση από helga: Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-( Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει! Καλή μας υπομονή λοιπόν! Click για ανάπτυξη... Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:20 Ο thanos323: #2.192 12-01-10 16:20 αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η deathpale: #2.193 12-01-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanos323: αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!) Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω εκεί, not yet at least! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:58 Ο thanos323: #2.194 12-01-10 16:58 απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η deathpale: #2.195 12-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanos323: απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον... Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσέχω. Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:50 Ο thanos323: #2.196 12-01-10 21:50 52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
52 ειπες θελεις να φτασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η deathpale: #2.197 12-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanos323: 52 ειπες θελεις να φτασεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, 52. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο σουπερ γουμαρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Ο thanos323: #2.198 12-01-10 22:40 οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale Νεοφερμένο μέλος Η deathpale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 22:44 Η deathpale: #2.199 12-01-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thanos323: οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helga Νεοφερμένο μέλος Η helga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 07:50 Η helga έγραψε: #2.200 13-01-10 07:50 Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από deathpale: Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) Click για ανάπτυξη... Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαι Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200. Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε. Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.